Victoria Solås

2011-11-30
22:52:15

Talk The Talk - Rihanna

DenUnderbarasteHästenSomFinns!<3

Jaa, verkar inte bli något Ullared för min del. Pratat med mor om att åka till Knalleland istället samt skickat ett medelande på Fb till min syster och frågar om vi ska åka till Borås någon dag och gå i alla affärer där istället? Är sjukt shopping sugen!

Har tydligen öppnat en ny hästaffär i lilla Ulricehamn så ska åka och kicka in den i helgen tänkte jag. Mor sa iaf att det nog är öppet. Hon som har affären är med och jobbar för Agria plus vi känenr henne lite granna. Lovely! Skrivit klart min monolog, men ej skickat in den ännu. Ska sova faktiskt! Satte larm på telefonen så jag skulle stänga av datan vid 22.00. Blev inte fallet då klockan nu är 22.52. Jaja, nighty nighty!

2011-11-30
18:53:38

Rock This Party - Bob Sinclair

The death executer Fanny Lundqvist  :cool:

Våran härliga och underbart goda björnbär/hallon paj med vanlijsås till!
:D

Haft hovslageri denna dagen. Riktigt kul. För man kan så mkt mera nu än vad man gjorde i början. Den enda dagen jag inte har på mig handskar så skrapar jag fingret .. :thumbup: Fair Lady drog till sig hoven så hon skrappade upp lite på min hand. Svider som saaatan! :O

På eftermiddagen hade vi engelska. Håller på med att skriva en pjäs. Börjat skriva monolog mellan 2 människor. Ser riktigt lovande ut! Efter det hade vi djurkunskap. Hade genomgång som inte blev klar igår. Hade stora problem att hålla mig vaken. Fanny petade till mig en gång iaf ... :rolleyes: Jaja, piggnade till efter en stund. Satt och höll koll på klockan istället. :tired:

Nu efter skolan sprang vi ner till fritids som självklart inte var där .. :thumbdown: Kom hem gjorde pajen på bilden. Satte in den i ugnen. Åt lite mat. Åt sedan paj och tittade på ett avsnitt CSI Miami.

Suttit och skrivit i vad jag äter om dagarna osv. Och ska skriva en matdagbok. Riktigt spännande då det räknar ut kalorier, fett, protein osv!
Funderar på att ge mig själv godisförbud? Fast det kommer inte gå med julkalenderna som man ska öppna varje dag och börjar imorgon? Hehe, har en rosa Hello Kitty kalender :love: Helt sjukt att imorgon är det 1 december! Åker ju snart till Blekinge igen ju. Wiie! Bara 17-18 dagar kvar typ! :D

Nej, nu ska jag vara duktig och skriva lite på min monolog så jag blir klar med den. Skulle varit inne kl 16.15 idag. Och nu är klockan 20.01 .. :thumbup:


2011-11-29
23:37:48

Sorry For Party Rocking - LMFAO

Awesome!

2011-11-29
23:36:31

Breathing - Jason Derulo

Per Waaler och Lövenborgs Revenge. Videon är på när de vinner Grand Prix i Laholm 2008

Dagen har gått saaaakta fram. Inte hänt så specielt mycket. Haft lektioner. Var på Max och drack en Lyxshake. Handlade lite. Åkte hem. Hade mera lektioner. Slutade. Bytt lakan till ett helt nytt set så nu är det super mysigt i min säng! Tittade på filmen Doomsday med Fanny samtidigt som man åt pepparkaksdeg. Mums! :D

Suttit och tittat och räknat kalorier osv. Mitt intag idag låg på 2247 någonting. Och igår på 1163. Idag har jag ätit överdrivet med mat, enligt mig själv! Det vanliga dagsintaget ska väl ligga på 2000 kalorier/dag? Jaja, alltid kul att ha titta upp sånt också.

Har börjat planera en dag/halvdag Ullared denna/nästa vecka. Har bestämt mig för 4 saker som ska inhandlas:
- Brunt schabrack
- Bruna benlindor
- Bruna ridstrumpor
- Handskar


Sen ska det nog handlas lite julklappar. Redan köpt 3 grejer till mor, far & syster. Pappa, du kan vara lugn. Mina egna pengar :)

Nej, nu ska jag sova. Somnade kl 2 igår och tänker inte göra samma sak idag. Visserligen sprang jag runt och tvättade, diskade osv.

2011-11-29
01:04:27

Roc Me Out - Rihanna


Varit vaken sen kl 6 idag. Och nu är klockan 1 ca .. :thumbup: Stalltjänsten har gått fort trots att 2 st inte dök upp och en annan kom 1,5 timme försent .. Jaja, stallet på eftermiddagen med. Blev inte till att rida på terrängbanan tyvärr! Fick hoppa Frigolit inomhus istället.

Uppsättning av hinder var 2 st studs, ett galoppsprång, oxer, ett galoppsprång till 2 st studs igen.
Red fram och han kändes super fin! Som framhoppning skulle vi hoppa ett räcke på 50-60 cm i en volt? Inte det lättaste vill jag lova! Krockade med hinderstödet samt han svängde undan en gång. Allt var mitt eget fel som inte var duktig nog med inramningen(han an var ajätte mesig och kastar sig annars .. Flera som har åkt in till sjukhuset för han har blivit rädd för hindrena) Nästa var åt andra hållet, fast med 2 studs istället. Man fick hålla en kort galopp så löste han det supert! Fick mkt beröm för mitt tempo som jag fick han att gå in i studsen.

125 cm högt på bilden. Lika högt som jag hoppat!


Sen var det 2 studs och oxer. Gick fint även det. Ingenting tveckade han på! Sen satte Peppe upp allting. 2 studs, oxer, 2 studs. Allting gick supert.
Sista gången vi hoppade låg oxern i mitten på 125 cm! :O :O Visste inte att han höjde så mkt förrens han sänkte tillbaka i "vanlig höjd". Den vanliga höjden var 110 cm (Frigolit är 175+ cm så hindrena känns inte så höga .. ) Fett coolt att jag nu hoppat så högt. Mitt förra rekord var bara 110 cm. Så har gått på rosa moln resten av dagen!

Kom hem, gick till matsalen, duschade, åt, pluggade, städat, diskat, tvättar kläder. Och nu målar jag naglarna. Känns bra innan jag ska sova, hehe! Sitter och hostar ihjäl mig känns det som. Blir alltid hemskt innan jag ska gå och lägga mig. Inte bra! Ajja, nu ska jag sova. Nighty Nighty!

2011-11-28
07:01:14

In My Life - Inna ft Pitbull


Jaa, dags att gå till stallet. Skönt att det är SISTA dagen!!!! Kommer bli underbart att få  slippa! Ridning i eftermiddag så dagen spenderas oavsett på Fjella :bigeyes: Nej, nu måste jag dra.
C'Ya!

2011-11-27
20:38:08

Beautiful World - Anya

Häst nr 1: "Lille" Disco som skulle longeras.

Häst nr 2: Zaskia

Häst nr 3: Leading Floyd

Häst nr 4: Aktör som inte ville vara med på bild.

Jaa, ännu en dag har passerat! Eller, nästan iaf! Stallet som vanligt. Dock så har det varit vandaler i stallet inatt .. Tänker inte gå in på vad de gjort/inte gjort. Stallet gick otroligt fort idag! Tog in hästarna igen när allt var klar. Satte igång och longerade en busig Disco. Bråkig som bara den. Skulle stanna och byta varv hela tiden. Så blev lite arg till slut. Han var så duktig efter det! :thumbup:

Nästa häst vart Zaskia. Hon var jätte fin idag. Fortsatte rida massa volter för att lossna nacken på henne. Efter henne blev det Leading Floyd. Första gången jag red honom och han var bara helt underbar! Frida red han igår och såg att han gjorde fina galoppombytten. Fortsatte lite på den tanken och red serpentiner med galoppombytten. Riktigt stilligt vart det! Haft lite bocksprång och annat kast och släng. Kanske berodde på att det blåste storm i/utanför ridhuset ..?

Sista men knappast minst Aktör! Kom upp utan pall idag igen på hästen på 183 cm! I feel good! Han var väldigt pigg så gjorde en massa halvhalter samt övergångar för att få tillbaka fokus på mig. Annars var han superfin han också!

På vägen hem höll jag på att lyfta ifrån marken. Yeah, you heard me! Tror aldrig jag varit så rädd som jag var då! Ringde pappa och sa att jag tyckte om honom väldigt mkt! Skulle nästan gjort det när jag höll på att lyfta. Just in case! Pratade om lite allt möjligt i samma släng.

Bild från i somras på Ortencia. Ligger bara på 90 cm. Som högst har hon hoppat 110 cm.


Längtar tills jag får komma hem och rida min prinsessa igen! Jag och Lina ska ta bort Ortencia och Tequila och löshoppa dem på Gäsene någon dag i helgen. Blir nog awesome! Vet ju att Ortencia älskar att hoppa så för henne är det inga problem.

Oj, klockan är redan 9. Kanske ska sova? Har självklart ridning imorgon eftermiddag .. :bigeyes: Så inga vanliga lektioner. Ska bli skönt ändå. Slippa stressa 24/7. Lyckas på något vänster göra det i sömnen med. Så min sömn blir orolig och mina drömmar blir mardrömmar istället .. Jaja, nu säger jag godnatt!


2011-11-26
20:42:00

Breakin' Dishes - Rihanna

Häst nr 1 var Laser (innan ridning)

Häst nr 2 var Zaskia (innan ridning)

Häst nr 3 var Kristall (under ridning)

Häst nr 4 sist men inte minst Fair Lady (efter ridning)

Haha Frida och Leading Floyd
(efter ridning)

Ja, hunnit med en heeeel del idag. Är super trött och klockan är endast 8! Sick är det! Dagens börjar med att hon som hade nyckeln till sto o vallack var försenad med 1,5 timme .. Mockat 3,5 box idag. Hjälpt de andra en hel del osv.

Mellan morgonsysslorna och eftermiddagssysslorna passade jag på att rida 3 hästar. Började med Laser som var en av de finaste för dagen. In med honom igen. Red Zaskia som var stel som en pinne. Ingenting ovanligt tyvärr. Hon är riktigt fin att rida i övrigt. Next blev Kristall. Hon var rätt hemsk att rida. Visst, hon gjorde allt jag bad om. Men kändes allmänt fel .. ? Inte så konstigt då det bara har varit 1: or som ridit henne. Stel som en kratta så jobbade massa med att böja och ställa henne. Riktigt fin på slutet!

Sen blev klockan snabbt halv 3 och det var dags för eftermiddagssysslorna. Blev inte så mkt gjort förrutom kraftfoder plus en och en annan häst som jag tog in.

Sedan red jag Fair Lady. Riktigt riktigt fin var hon! Senast jag red henne var på programridningen för ett halvår sedan och då gick hon inte fram för skänkel för 5 öre. Men idag bara sprudlade hon av energi. Dock inte så mkt så att hon bockade och stegrade, vilket hon brukar göra! Red massa öppnor och slutor i all agångarter. Super super fin! Frida filmade lite när jag red på en volt. Tänkte sätta ihop en liten filmsnutt sen. Inte den bästa, men men.

Kom hem vid 5 tiden ca. Bytt om och ätit en massa nu. Inte ätit sen frukost då jag inte ens hunnit vara hemma på våran rast på 2-3 timmar .. Insåg att jag inte äter så mkt som jag gjorde innan, vilket betyder att maten hinner mögla innan jag hinner äta den .. :O :( Fick bröd från skolan i måndags och det var inte så fräscht längre tyvärr.

Nåväl. Ska nog skriva lite på min uppsats sen sova lite tror jag. Men om jag känner mig själv. Så kommer jag sätta mig vid fb och glo på ingenting tills jag bestämmer mig för att det inte är något intressant där ändå .. :thumbsup:

2011-11-25
21:24:17

Blow - Kesha

Gårdagens kvällsmat med Fanny. Supergod tacos gjorde vi! :thumbup:

Jag och Aktör. Hästen på 183 som jag red idag. Han hade inte gått idag så då fick man rida, haha!

Ej redigerad bild! Eftermiddags solen låg bara perfekt!


Dagen började med att man gick upp vid 6.45. Gick till stallet. Morgonfodrade. Gick hem. Fick med mig Fanny till matsalen. Åt frukost. Pluggade lite snabbt. Hade prov. På de 26 frågorna som fanns svarade jag på 6,5 sida med papper! Tror aldrig jag någonsin har svarat så mkt som jag gjorde idag på ett prov ... :thumbup:

Efter provet hörde jag med Louise om jag var tvungen att vara med på mickrobiologi lektionen. Fanny tog med sig filmen de såg på. Så ska väl se den sen någon dag jag har lust. Gick till stallet. Stressade som bara den! (Ovanligt? Nej ..) Mockade, lunchade de som skulle ha lunch.

På eftermiddagen så fick jag hösilera sto, vallack, trav & röda längan. Fick ju hjälp, men ändå. Tog in alla hästar vid halv 2 tror jag. Regnade och blåste som bara den. Var allmänt pissväder! Red Aktör för han var tvungen att gå. Och i skrittmaskinen skulle vi inte sätta hästar pga dåligt väder. Han var som vanligt tung att rida. Men gick otroligt mkt bättre idag än för en vecka sedan! Red en massa öppnor, slutor, skänkelvikningar, back-, fram-delsvändingar. Gick som en klocka helt enkelt! Gav kraftfoder sen gick jag hem vid halv 4. Slutade tidigare för Ulrika ville hem.

Suttit och tryckt i mig massa mat! Är proppmät! Åt vid 4 tiden och det är 5 timmar sedan .. Tänkte ägna tiden åt att plugga, men tittat på film samt tvättat handduckar istället. Mkt bättre tidsfördriv.

Tänkte sätta mig och titta på mickrobiologi filmen samt skriva uppsatsen som ska vara inne om 2 veckor imorgon eller på söndag. Imorgon blir det att rida Zaskia. Får väl ta det på lunchen. Ha med mig mat ner och jobba över lunchen istället. Orkar typ inte hem, haha?

Nu blir det nog sängen! Önskar jag hade haft min lilla pinsessa här så man hade kunnat ägna sig åt henne istället för att sitta och bli tjock ..

If this was in a fairytale. You would be my happy ending! Love you<3


2011-11-23
20:58:11

Go Girl - Pitbull

Mini-mördar snigel

Frida rider på fejkhäst

Mat till unghästarna

Äcklig! Hittade 3 st i betforen när vi skulle lägga det i blöt .. :thumbdown: Om ni undrar vad det är så är det bebismus som är ca 2-3 cm stor. Helt rosa och super äcklig!

Vi klippte Farytale. Frida finjusterade lite på
min sida. Mohaha!

Frida klipper sin sida.

Dålig uppdatering pga att jag har varit stallchef plus inte sovit hemma på 2 dagar samt inte haft tillgång till data. Är hur trött som helst verkligen! Stressar upp mig jätte mycket om dagarna sen så kan jag typ inte sova om nätterna. När jag väl sover så är det oroligt plus mardrömmar .. Imorgon är det dag nr 3 1/2... Är bara 4-5 dagar kvar. SKJUT MIG! Trivs man inte i stallet är det inte kul att jobba helt enkelt ..

Man går upp tidigt, blir sent på kvällarna. Inte sovit hemma som sagt annars hade det blivit tidigt! I tisdags körde jag runt i bil med släpp. Senare på kvällen körde jag Frida och hennes häst Pimpim till träningen på skolan. Är jätte stolt för det gick verkligen jättebra!

Känner mig superduktig idag. Tänkte jag skulle äta panpizza hemma. Men så blev äta "ute" i Harplinge istället. Var inte jätte sugen på mer riktigt pizza så beställde en sallad istället. Väljer ALDRIG sallad förre en pizza i vanliga fall!! Det var rätt gott iaf.

Kommer hem snackar lite innan vi alla går till var sitt rum(förutom Cristina som följde med Fanny). Sätter mig ner vid datan efter att ha tänt alla stearinljus. Då kommer Cristina. Självklart efter en liten stund så kommer Fanny med. Haha, nu sitter jag vid min data, Fanny vid min telefon och Cristina sitter och tittar film på sin data.

Istället för att äta godis eller pepparkakor sitter jag och äter druvor. Känner mig otroligt nyttig! För tillfället iaf .. :D

Borde plugga istället för att sitta här. Men det är så otroligt skönt att inte göra ett dugg! Är "ledig" imorgon. Eller ja, väljer att gå på mina lektioner istället. Känner att jag har missat så otroligt mycket så det inte är sant! Stressar och tror att jag inte kommer klara av allt som ligger framför mig .. :(

Finns det stresspiller egentligen? :( Borde verkligen skaffa sånna isf .. Sitter här nu och kan nästan inte sitta stilla pga jag stressar för någonting ..? :bigeyes: Känns inte så bra.
Är fortfarande sjuk sen helgen. Förkylningen vägrar släppa .. Helt täppt i näsan och kan typ inte prata på morningarna. Jaja, nu ska jag försöka plugga lite. Prov på fredag och ja, självklart har jag inte pluggat inför det .. :thumbup:

2011-11-22
09:38:00

Party O'Clock - Kat DeLuna



2011-11-20
23:53:20

Off The Record - Promoe

HAHA, älskar klippet!

Anlänt till skolan. Packat upp och ska sova. Upp innan 10 då jag ska vara på Fjellare då. Stallchefsvecka here I come!

2011-11-20
17:11:03

Ripassa - (okänd)

Typ lyssnat på låten hela dagen jag varit inne!

Vaknade vid 9. Frukost vid 10. Så med andra ord vaknade jag innan någon väckte mig. Somnade inte förrens 2 igår ..?  Gårkvällen var mkt trevlig, för övrigt!

Har slagit på en sko på Ortencia. Släppte ut henne. Mockade 3 boxar. Tog in henne igen. Red bort till Gäsene och red ett underbart dressyrpass! Det är nu man verkligen känner av att hon är så underbart fin! Hon lyssnade, svarade, var fokuserad till 99%! I hagen bredvid sprang det busiga hästar och bokade och raceade ... Lite kul att titta på tyckte hon. Men hon skötte sig supert ändå!

Red hem. Red lite skänkelvikningar på vägen. Haha, hade lite kul. Fick för mig att jag skulle låta det se ut som om hon var full. Vingla lite åt varje håll lite okontrollerat! Haha, måste verkligen sett kul ut! Hon gjorde exakt som jag sa så jag är nöjd, hehe!

Rev av alla 4 skorna då jag inte är hemma på 14-15 dagar. Så hon kan få gå utan istället. Bra omväxling för fötterna! In och duschade. Packat en del nu och ska strax åka faktiskt! Tänkte bara att detta skulle bli kort, men blev längre än vad jag trodde? Nåväl, ha det så bra!

2011-11-20
07:43:00

Drop It Low - Kat DeLuna



2011-11-19
14:10:00

Blow Your Mind - Nicki Minaj


Gjort omelett till mor och far. Stolt! Aldrig gjort det förut? Rätt illa faktiskt! Kan vara för att jag inte ens tycker om det .. Det smakade gott iaf sa dem. Jaja, ska åka til Ljung för att hämta ut paket plus handla lite mat. Ikväll står Dalum på schemat. Imorgon ridning plus skolan.

C'Ya!


2011-11-19
12:19:59

Moment 4 Life - Nicki Minaj ft Drake
Sorry att det inte blev några inlägg igår. Men lyckades otroligt nog bli sjuk!

Symptom:
- Spängandes ont i huvudet
- Frös som en isbit trots att manhade en miljon plagg på sig!
- Ont i halsen
- Ont i nacken(plus hela kroppen)
- Feber
- Ont i magen(sprydde en gång .. )
- Otroligt trött


Allt detta kom på en och samma gång ca vid 3-4 tiden igår. Varade fram till innan jag somnade. Hela dagen hade jag haft ont i kroppen pga torsdagens ridpass på Aktör .. :thumbdown:

Resten av dagen gick väl inte som planerat heller .. Gick upp vid 6.15 för att köra syster till bussen på min lediga dag! Gick och la mig igen. Gick upp vid halv 9. Åt ett knäckebröd. Gick ut och skulle förberedda en ritt tillsammans med Emma då jag inser att Ortencia inte har en framsko .. Leter som en tok efter söm för det var det enda som saknades. Slutade med att det inte blev någon ridning .. :thumbdown: Mockade några boxar innan jag gick in för att byta kläder.

Åkt till stan. Åt på Mings Palace. Blev friterad kyckling, sötsur sås och ris. Efter det blev det tandläkaren. Hon tyckte att jag hade fina tänder så klart! Åkt till Grangården där jag fick med mig lite hem. 4 st reflexer då vi går mot vintertid, nya tyglar, ridstrumpor, fårskinspadd (sadeln inte ligger jätte bra på Ortencia), vintervantar då mina är borta(ligger i stallet någonsans hos Per och Helen) Var säkert någonting mera, men det kommer jag inte ihåg!

Hämtade syster och Lina på skolan. Åkte till Ica:n i Timmele för att handla lite (syster skulle absolut ha hälplåster .. ) Åkte hem. Tog in 1 åringarna och Tequila. Jobbade Tequila lite i tömkörning. Gick rätt okey, faktiskt! Visst lite stegring osv, men sen insåg hon att det hjälpte inte att stegra och hon fick oavsett göra jobbet. Söt ponny!

Jobbade lite med Ravell också. Haha, han hade på sig sadel för första gången! :thumbup: Först fick han nosa på vojlocken innan det kom på ryggen. Strök den över hela kroppen. Ingen reaktion. Lätt han nosa på sadeln innan ja lag på den. Fortfarnade ingen reaktion. La sadelgjorden emot kroppen/magen. Ingen reaktion .. :thumbup: Sedan slängde jag runt med stigbyglarna, över på andra sidan osv. Superduktig häst!
Gjorde samma sak med Ramzes. Ingen reaktion där heller! Mätte dem också. Både har redan passerat måtten för att kunna bli en godkänd hingst! Som ettåringar!

Orkade inte göra någonting för mådde bara dåligt. Så gick in. Tittade på lite filmer.

Greta Survies Summer: Inte bra alls. Tittade på den för Hillary Duff var med.
Comumbiana: Riktgit bra faktiskt! Servärd indeed!
Arena: Tittat halva och är väl halvbra ..

Sen somnade jag väl vid 12 någonting. Sov en timme i filmen Colombiana med. Spolade tillbaka och såg resten.

___________________________________________________________________________

Idag mår jag mycket bättre! Lite smått ont i halsen plus min röst försvinner vissa gånger .. ? :bigeyes: Får se om jag fortfarande har stallförbud, hehe! Går alltid i stallet öven om jag är sjuk .. Så nu har jag fått mitt första förbud. HAHA!






2011-11-19
08:24:00

Love Is Wicked - Brick And Lace



2011-11-18
09:08:00

The One That Got Away - Kate Perry

2011-11-17
23:32:32

Yesterday - Toni Braxton
Kommit mig hem. I Göteborg blev det en Chai Latte Espresso House. När jag blir stor, flyttar hemmifrån och rik så klart, då ska jag ha mig en kaffemaskin som gör skummade mjölk så jag kan dricka Chai Latte varje dag! Har iaf fyllt på Hallandskortet idag plus köpt nytt fritidskort då det gammla gick ut den 14 oktober. Ett tag sedan med andra ord ... På tågen har jag hunnit att läsa lite över 100 sidor. Så känner mig duktig.

Vad som ska göras imorgon:
- Upp vid 6.20.
- Köra syster till bussen vid 6.30.
- Fixa med hästarna.
- Rida med
Emma vid 9 tiden
- Åka till
Ulricehamn vid 11.30 ca.
- Äta lunch i U-hamn
- Tandläkartid 13.00
- Gå på
Lindex och köpa eyeliner
+ Titta på en klänning som syster rekommenderar.
- Hämta syster på skolan antagligen(Hon slutar 13.45)


Efter det har jag ingenting mera planerat. Jo, städa i huset ..!
Nu blir det iaf sängen. Nighty Nighty!

2011-11-17
17:33:38

The Other Side - Sirenia
Jaa, då sitter man på tåget på väg upp till Göteborg. Därefter tåg till Falköping. Där mor kommer och hämtar mig. Trevligt trevligt! Imorgon tandläkartid kl 1. Egentligen påminnelse till mig själv, Hehe! Nu rullar det!

2011-11-17
15:08:33

Stick With You - Pussycat Dolls
Snoozade ca 30 min. Gick upp, åt en macka innan jag gick till stallet.

STOLT att jag klarade komma upp på en häst på 183 cm UTAN pall!
Det är inte varje dag. :thumbup:

Fick rida på Aktör. Är heeeeeeelt slut! Han var så hemsk idag att det är inte var sant! Sparkade back ut, kastade på huvudet och ville allmänt inte som jag ville. Jag är van vid att rida min lilla på 152. Detta är en bjäse på 183 cm! Ortencia är otroligt lättriden och inte alls svår att hålla i. Aktör är som att hålla i en vägg som är orubblig. Jobbade förvänd galopp. Gick inte bra alls. Var tvungen att ha skrittpaus för att orka med mera.  De sista 2 omgångarna blev helt perfekta. Så i slutändan är jag väl nöjd, men otroligt trött ..?

stalltjänsten var det inte så mkt att göra. Måste berömma de andra i klassen som gjorde en massa medans vi red. Det enda jag gjorde var att hösilera i sto och vallack. Sopat service och tagit upp det de andra krattade på baksidan.

Duschade på lunchen. Tänker inte lukta häst/svett på tågen. Haft religions lektion och nu har vi svenska med Maaaaaary .. :thumbdown: Vi ska titta på film, egentligen. Men som vaaaanligt krånglar allting med Mary och vi sitter på Facebook istället. Haha, stackar'n!

2011-11-17
09:07:00

Hush Hush - Alexis Jordan

Grym låt!


2011-11-16
23:20:47

How You Like Me Now - Alexis Jordan

Älskade lilla pinsessa, undra vad det ska bli av dig? Märks inte att hon bara är 152 cm ..!
<3

2011-11-16
22:28:08

Get Up - Ciara ft Chamillionaire
Nu har jag varit så där otroligt duktig!

Jag har:
- Städat i hela rummet
- Slängt saker som inte behövs längre
- Vattnat mina blommor, igen!
- Diskat upp efter måltiden innan
- Torkat av alla ytor
- Sopat golvet
- Lagt undan kläder jag ska ha på mig på tågresan
- Fixat avloppet i duschen, usch!
- Pratat med mor
- Fixat biljett mellan Gbg-Fkp
- Borstat tänderna
- Smörjt in mig i lotion

Duktigt va?!

Nu har jag krypit ner under täcket. Det är så avslappnande att somna i ett rent sovrum, eller är det bara jag som tycker det? Känner att jag varit duktig som hållit igång och inte gått och lagt mig. För känner verkligen hur tunga mina ögonlock är .. Verkligen dags att dejta kuden. Imorgon åker jag hem!


2011-11-16
19:23:47

The Air That I Breath - Alexis Jordan

Bildbevis på att jag gått ner. Drar inte in mage, hade synts ännu mera då. Detta VAR ett av mina tightaste byxor .. Not anymore obviously!

Snoozade ca en 30 min innnan jag och Cristina gick upp. Åt frukost. Kom tillbaka till rummet. Sov 20 min till. Mickrobiologio lektion, så var tvungen att hålla fokus lite då det är viktigt! Haha, inte det lätaste .. Sov 20/25 min på rasten.

Engelska lektion, då man pratade om praktiken plus om man ville läsa Engelska C (inviduellt val) vid sidan av. Är ju en merit kurs och alltid bra att ha om man bestämmer sig för att man inte längre vill jobba med hästar. Har bestämmt mig för att läsa den faktiskt! Så nu blir det både Historia A och Engelska C vid sidan av.

Åt lunch i 20 min innan vi gick och la oss igen. Haha, lyckades sova i ca 40 min. Letade nyckel till Cristinas bil. Vissade sig vara i Linneas bil. Kom 10 min försenat till hovslageri. Gjort en hel fot själv. Han tycker att jag är duktig. Gör saker sanbbt och bra. Har att träna på att verka plus rätta på en sko efter att jag format den. Annars såg allting bra ut. Inte så trött heller. Gör lite ont på insidan av ena låret, inget mera. De andra klagade desto mera, haha!

Slutade en 50 min tidigare. Gick hem. Värmde en panpizza och gjorde mitt icke-te utan kanel och mjölk för det har jag inte. Gott var det ändå! Tittade på Green Lantern. En mycket sevärd film!! Helt grym animering plus bra handling! Pratat lite med mamma. Ska fixa fritidskort imorgon för då åker jag hem. Tandläkartid kl 1 fredag. Usch! Tycker mindre och mindre om tandläkare. Åker ner på söndagen igen, då det är stallchefsvecka med Frida nästa vecka. Blir nog bra, usch ..

Nu ska jag städa. Städsyn imorgon ju och det ser inte så jätte bra ut här .. Sen blir det film. Prata med mamma lite mera sen sova! Vill inte sova med en gång efter att jag slutade. För då skulle jag bara vakna vid 1-2 inatt och inte kunna somna om. Så hellre hålla sig vaken lite till och sova ordentligt. Istället för att sova med en gång och inte sova ordentligt alls.

2011-11-16
19:02:08

Love Mist - Alexis Jordan

Blev rätt dåligt med uppdatering här igår.

Dagen började med 3 timmars PA. Jag och Frida var duktiga och sprang runt och filmade osv. Kört Plönninges biogas bil, haha! Kört lite traktor. (DEN STÖRSTA SOM FINNS) Backade in i ladan utan att veta om att det var brandövning. Vi började undra varför det var så mkt folk där ute .. Åt lunch.

Hade samhällslektion. På fikat sprang jag runt i olika ärenden. Fått reda på att jag antagligen nästa vecka kommer flytta så jag får enkelrum! Häääärligt stavas det! Man måste egentligen ha läkarinyg men endast för att det är bråk mellan några här på skog så får jag det ändå, hehe! Nästa lektion var inviduellt val då jag har mickrobiologi. Riktigt kul faktiskt! Labbade samt gick igenom kursen lite.

Gick hem bytte kläder så jag kunde åka moped i det kalla värdet .. Åkte med Frida till hennes stall för att hjälpa till att lasta Pimpim. Gick riktigt fint! Var med på träningen och filmade henne när hon hoppade osv. Ska se om jag orkar sätta ihop en film. Sen gick jag hem. Duschade. Fixade mig. Fick lite problem då en viss person inte kunde ta sig till skolan, så jag kunde få en del av min outfit. (Lakan eftersom jag skulle vara en grekisk gudinna) Så fick välja om en helt ny. Och för oss tjejer är det lika med katastrof. Slutade med att jag var lite uppkläd och var någon kändis på röda mattan eller något sånt ....

Kvällen var riktigt härlig! Träffade nya och gamla människor. Riktigt trevligt. Vet att Frida har lite bilder. Får se om jag får tillgång till dem eller ej. Haha, kom till skolan vid 3 tiden. Jagade av bevakningstjänsten .. Inte kul! Fortfarande ingen prick, hehe!

2011-11-15
09:06:00

Never Never - Brick And Lace



2011-11-14
23:26:46

This Is Halloween - Marilyn Manson

Såhär
typ ser mina naglar. Med lite mera fel dock ..

Nu blir det sängen. At last! Ska sova till 7.20. Frukost, sen skola. Härligt!

2011-11-14
20:05:29

Painted Love - Air
Jaa, än så länge så står det mellan dessa då ..

Svarta thigts och ett svart linne. Går att göra kattöron till :) Inte likt men ändå?

Blå tunika/klänning och blå färg över allt?


Har en vitt mössa. Har inga vita kläder tyvärr. Men snart blå färg.


Gaah, nu är det så att jag börjar ångra att jag ska med ... Sjukt dyrt! Plus så har jag huvudvärk med .. Det enda jag gjort i 4 timmar ca är att sitta framför datan och glo .. Kanske därför?

2011-11-14
17:42:54

Endless - Inna

Läänge sedan! Avsluttningen i 1:an ..?


Nu efter sista lektionen har jag varit duktig och sprungit runt lite ärenden. Fixat busskuponger och kvällsmatkuponger. Så nu kan jag åka skolbuss igen .. Hämtade ut 2 panpizzor och en festis. Åt den ena pizzan och drack drickan. Mer än så har väl inte hänt än så länge.

Sitter och funderar på vad jag ska klä ut mig till på studentfesten IMORGON! :O Lätt och lagom panik, typ? Temat är film .. Många brunetter inom filmvärlden så det blir väl rätt lätt. Men sen ska man försöka likna dem på, ett eller ett annat sätt? :bigeyes: The tricky part!

2011-11-14
14:47:59

Lost In You - Three Days Grace

Lilla Ramzes då han var föl.


Första lektionen avklarad. Sov till halv 12 idag .. Haha, tror det behövdes? Nu ska man ha religion i 1,5 timme. Får se hur kul det blir .. Kan väl nästan gissa hur det blir.

Imorgon ska jag och Frida fixa massa på vårat PA arbete. Har 3 timmar som vi ska ordna en MASSA! Ska leta upp en film kamera så vi kan börja filma, för det har vi ju inte direkt hunnit med .. :thumbup:


2011-11-14
09:05:00

Hater - Miranda Brooke



2011-11-13
21:44:57

Me And You - Cassie


Back @ Plönninge nu då. Dikar'n var snäll och hämtade mig på stationen, så jag slapp åka buss .. Tackar och bockar!

Städtanetn har INTE förståt att jag varit borta, haha!
"Allting ser bra ut, men fixa toalettlocket"

Nåväl, skönt att vara tillbaka. Dock har jag ingen mat? Hittade lite fruset bröd i frysen. Massa smör, men inget pålägg. Äter typ inte smör längre, så får väl se vad som döljer sig i skafferiet. Har ju honung med mig annars.

Jag bor ensam nu! U N D E R B A R T stavas det! Får se hur länge det blir bara ..


2011-11-12
23:56:39

My Imortal - Evanescence


Hunnit med en hel del idag. Hämtat hem 1 åringarna i släpp. Alla var lätta att lasta, trots att det var deras andra gång, tror jag? Jag fick köra tillbaka släppet till Floby. Superkul! Hur enkelt som helst trots svängig väg och möten smal väg osv. Super stolt verkligen. Passade på att handla lite med.

Kom hem. Åt mat. Mockade 7/9 boxar. Blev ingen ridning idag. Kanske bäst så, då hon fick gå igår plus färden hem. Imorgon blir det nog banan hemma hos Anders och Carola.

Skulle skicka sms med min telefon , men den har vägrat? Plockade isär sim-kortet och minneskortet blåste och efter det så fungerade det ju självklart ..!

Som det verkar så åker jag ner till skolan imorgon. Kommer bli strul på måndag om inte annat. Man MÅSTE ha kuponger på bussen istället för kontanter. Och de kan man bara hämta ut på fritids/skolan. Med andra ord är jag jag har ju inte varit på skolan så det går sååå bra .. Skit kasst verkligen!

Nu har vi ätit pizza och godis. Tittat på Crazy Stupid Love. Underbar film! Nu ska jag sova för jag är verkligen trött. Rätt skönt att jag inte gick ut idag ändå? Illa, blir väl på onsdag om inte annat, haha!

2011-11-12
19:00:56

Simply The Best - Tina Turner





En stock på 40-50 cm är värd att hoppa om man heter Ortencia. Söt häst!




Den bästa hästen man kan ha!<3


Lite bilder från igår. Ska skicka in några till en fototävling. Hoppas på att vinna så klart!

2011-11-12
17:40:18

You Raise Me Up - Westlife

Otroligt!


Såg något liknande när jag var 10 i Österrike. Då var det en snubbe på någon sorts pulka, istället för inlines, bakom häst i sanden. Inga hinder dock men det var rätt likt.


2011-11-12
00:40:29

Blunt Blowin - Lil Wayne
Massa fina bilder från idag! kommer väl upp så småning om! Ortencia var hemsk att ta bilder på i skogen. Men superfin på banan! Hon hade lyckats skrapa knät lite granna på transporten, men det var inte så farligt. Hon var cool lugn när hon kom tillbaka hem. Hade för mig att hon hade mycket päls jämförelse med de andra på stallet. Men jag hade såååå fel. Alla ser ut som små tussar ...? Håren står rakt ut från kroppen typ :) Haha lite roligt faktiskt. Hon ser ut som en tävlingshäst i ett vanligt stall, haha!

Ska försöka ta mig till Anders och Carola och hoppa lite hinder innan banan innan det fryser på. Tänkte försöka dra med mig Emma också. Eller så får det bli Lina på någon häst.

Nu ska jag ova för jag är verkligen suuuupertrött! Förstår inte ens att jag orkar blogga .. Jaja, fest imorgon kanske? We'll see!

2011-11-11
13:25:44

Make You Feel In Love - Adele



Haha säger jag bara!


2011-11-11
12:58:09

Sleeping Sun - Nightwish

Jag och Legolas för ett år sedan.


Bara några timmar kvar på praktiken. Pappa kommer vid 2. Börjar väl åka hem vid 3-4 tiden kanske? Ska rida Ortencia medans pappa tar kort. Hoppas på fina bilder! Dock så har min häst vilat en dag och det blåser en del. Jaja, jag lär nog sitta kvar iaf!

Idag har man hunnit mocka 9 boxar. Släppa in och ut hästar på skrittmaskinen. Halmat. Ridit Prinsessan och Marula.

Over and out!

2011-11-11
08:36:58

Always - Bon Jovi


Sista dagen nu ..

2011-11-10
23:55:50

Cloud Connected - In Flames

Jag och Nadja innan vi åkte till Thai Resturangen. Haha, vi ÄR normala, ibland iaf ..


Dålig uppdatering. Fixat massa i stallet som vanligt. Kört en del traktor också. Ridit på Prinsessan och Marula. Gillar verkligen Prinsessan av någon anledning. Kanske för att hon påminner så mycket om Mecca i beteendet(egentligen är de som dag och natt)

Efter att man hade slutat, duschat och fixat sig liiiite iaf så åkte vi tjejer in till Karlshamn. En sista tjejkväll innan jag åker hem, imorgon .. Åt friterad kyckling, ris och sötsur sås. Till efterrätt åt jag bananasplitt och till dricka en San Fransisco. Det roliga är att de tittade inte om jag var 18 eller ej! Lite dåligt egentligen ..

Bildbomb kommer i oordning så ni vet!


Hittade bollar i tvättmaskinen. Så går det när man tvättar hästtäcken. Tur det finns en för bar häst ..

På tur med Prinsessan


Haha, en glad Victoria. Denna bjuder jag på ..








Upp mot klätterbacken. Inte där jag red, med andra ord.






Jag och Marula på tur.




Ingen bra bild. Skulle ta kort på hur det lysser upp på kvällen!

Min mat och min San Fransisco drink! Smakade underbart!

Superduper god efterrätt. Bananasplitt!

Nu ska jag sova. Skulle gjort det för nååååågra timmar sedan .. Emma kommer inte och hämtar mig imorgon så det blir bara pappa. Tråkigt .. :(


2011-11-09
19:41:22

Wonderful Life - Hurts

Ortencia som 2-3 åring, tror jag?

Ortencia för 2-3 veckor sedan/nu

Satt och tittade igenom massa gamla bilder nämligen. Och insåg att hon har förändrats otroligt mycket!

Red för Helen idag. Hon var riktigt spänd i början. Kan förstå det med tanke på gårdagen .. Efter en hel del om och men så blev hon riktigt fin ändå! Är suuuupernöjd verkligen!! Som Helen sa: Reperationslektion. Och det var otroligt skönt att jag hade den här istället för hemma. Hade nog inte klarat reparer det om jag varit hemma. För där hade jag inte vetat hur jag skulle göra. Så jag tackar och bockar till Helen som verkligen har gjort en stor sak idag.

Imorgon åker dem. Så då ser jag dem antagligen inte förens till jul. Känns tomt, ensamt och man vill inte. Trivs så enormt bra här!

Resten av dagen har bara gått supersnabbt! Hunnit med en massa grejer. Sluppit att mocka idag för en omväxling, så tackar Anette och Nadja för det! :D

Imorgon blir det tjejekväll i Karlshamn Helen och Per åker till Norge över helgen och tar med sig Sweety då han är såld. Då blir det iaf thai resturang och bio antagligen. Känner att det behöver jag just nu! Jobbar antagligen på fredag då far och Emma kommer vid halv 3-4 tiden. Packar väl en del osv innan. Nu ska jag kissa efter min andra kopp "icke-te"! Vilket är 1 liter med vatten, lite mjölk, honung, kanel och kardemumma. Mmh, jaja, vätskebrist lider jag då icke av!

2011-11-09
18:30:58

In The Air - Rudy


Min pappa är bara bäst! Ringde imorses och gav mig en "kram" över telefonen. Blev superglad och behövde det verkligen! Nu är det halvt bestämt att jag kommer hitt till jul och jobba. Så Nadja och Anette kan åka hem på jul.

Ett krav har jag: Pinnekött julafton.
Per
kommer inte bli svår att övertala, eftersom han är norsk. Men Helen är svensk, så får se hur bra jag är på att övertala, haha. Och i så fall så får vi pinnekött färdig saltat och rökt hemmifrån. (Vet egentligen inte vad som är gjort med det, haha)

Om 2 dagar åker jag hem. Både härligt och tungt på samma gång. Ser jätte fram emot att träffa familjen. Men sorgligt att lämna ett så underbart stall som detta är. Har utvecklats så otroligt mycket! Både som person och som ryttare. Kommer ju tillbaka iaf!

2011-11-08
19:00:05

It's Alright, It's OK
USCH! Aldrig haft ett så dåligt ridpass som idag på Ortencia .. Inte ridit när det varit så mörkt ute heller. Plus i stora ridhuset för andra gången. Egentligen borde jag bara lagt av att rida när jag kände hur hon var i början. Suttit och gråtit 2/3 av passet. Vissa gången var hon bara såååå fin, men så blev hon spänd och så blir jag spänd. Känner att jag vill bara hem just nu .. Få en kram och att någon säger att allting kommer ordna sig.

Känner mig så dålig för det är ju mitt fel att hon inte går så bra. Vet inte hur många gånger jag har ryckt henne i munnen och fått dåligt samvete och sagt att jag inte ska göra det igen endast för hon ökar takten något så fruktansvärt. Gissar på att hon är trött efter dessa intensiv veckor som det har varit för henne. Jag försöker rida korta pass, men så går hon som en klippa och så tänker man lite till skadar inte. Och så blir allting pannkaka för man inte slutar när det går som bäst. Jag är för envis. Jag vill för mycket helt enkelt .. För höga krav och det knäcker mig själv ...

Är nog otroligt trött sälv också. Inte få se kända ansikten. Jag trivs jätte bra här, det gör jag! Funderar på att komma tillbaka hit vid jul och jobba till och med. Men även om jag säger att jag inte vill hem, så vill man ju ändå det. För, som sagt, det är hemma.

Nu ska jag in i duschen. Forhoppningsvis är allting så mycket bättre sen, eller inte ...

2011-11-08
08:07:38

En Stor Stark - Fronda

Dagens kläder

Tröja: Gina Tricote
Överställ: HellyHansen H/H
Byxor: Withaker
Strumpor: Kingsland

Nu ska jag äta frukost sen jobba! :) Ska rida lektion för Helen med idag. Hoppas det går bra, haha!

2011-11-07
23:30:58

Heartbeat - Nicole Scherzinger

Sötaste Zahyr. Saknar sommaren, därför det blev
denna bilden ..

Idag jobbade bara jag och Anette. Mockat 10 boxar idag igen. Känns som om man inte räcker till om man gör 1 box mindre .. Haha, dagen har iaf gått fort.

Ridit min lilla prinsessa. Skötte sig suuuuper! Red ut till som uppvärmning. Tog en tur i klätterbacken i följd av att vi hoppade en stock. Höll på att flyga av igen för hon laddar så innan språnget. Söt häst! Red massa serpentiner idag igen för at snabbare kunna byta stödet. Riktigt fin var hon!
Övergick i trav. Fick rida igenom henne lite på en volt i båda varven för hon var så pigg. Hon lugnade snabbt ner sig och var väldigt arbetsvillig resten av passet. Red massa serpentiner i trav samt snett igenom då jag har börjat göra lite ökningar. Hon svarar superfint på allting.
I galoppen blir hon fortfarande pigg och vill helst inte jobba i vänster varvet. I höger var hon huuuur fin som helst. Drog ingenting, var mjuk, följsam! Ja, helt underbar helt enkelt! Hon fixar varje övergång så mjukt och enkelt. Hela hästen är så följsma och fin.
Kommit fram till att om jag spänner mig och om mina händer blir hårda så blir hon hård och okoncentrerad när jag rider. Bra att man ändå lär sig sådant på ett tidigt. Så man inte käftar emot och det blir problem.

Red ut på Sweety. han var allmänt pigg lus rädd för allt. Ingen bra kombination vill jag lova. Då det resulterade i att jag fög av. På granhusets gård står det en van. Han som körde den slängde igen skyvdörren rätt hårt. Sen skulle jag passera igenom en stenmur. Varpå han bara sticker! Gör världens bocksprång. Jag sitter kvar, men med dålig balans plus tippar lite mera åt vänster sidan. Då får Sweety för sig att göra en u-sväng. Jag flyger rackt över nacken på honom. Höll kvar i tygeln iaf så han inte kunde springa någon vart.

Resten av dagen gick undan. Har gjort mat till oss alla idag! Per och Helen var och gav kurser i Karlskrona tror jag det var? Gjorde fiskpinnar, potatis och sallad. Super gott blev det! Gjorde mat till Per och Helen också, men det var så gott att det var nästan ingenting kvar. Haha, tittade på Taken. Sjuuuuuuukt braaa fiiiiiiilm!

Vart och gjort kvällsfodring. Precis pratat lite med Dikar'n. Nu ska jag sova. Vilket jag hade gjort för ca en timme sedan om jag inte hade varit dum och öppnat datan igen ..

Imorgon är det 4 dagar tills jag åker hem .. :(

2011-11-06
22:34:39

Un Momento - Inna


Nu har vi ätit. Tittat på film. Nu ligger jag i sängen och är kissenödig. Var på toa för 10 minuter sedan. Inte så konstigt egentligen ... Drack 2 koppar av mitt icke-te. Haha, mätte hur mycket det går i en kopp. 5,5 dl går det i en. Så det vill säga att jag druckit 1 liter med icke-te! Helt otroligt! Kan väl knappast påstå att jag är uttorkad iaf, haha.

Det är bara 4-5 dagar innan jag åker hem. Nästan exakt en vecka kvar till skolan. Usch! Jag vill verkligen inte .. Vill bara vara kvar. Jobba, rida och ha kul!

Haha kommit på bästa idén! Ett par grannar som bor rakt över vägen de har ett stall de med. Kan börja dejta gårdens son. Sedan blir det ett seriöst förhållande. Jag flyttar dit 4-5 hästar. Jag bor hos dem. Köpt bil (Står redan en miljon bilar på gården!) Sen så jobbar jag självklart kvar. Hade ju bara varit sååå perfekt. Men kommer knappast hända, haha!

Vild fantasi och galna påhit typ. Är nog lite trött med. Så nu blir det säääängen. Nighty!

2011-11-06
22:26:32

Get It Right - Jennifer Lopez

VARNAR
känsliga tittare!

Film innan Hickstead dör. Sjukt sorgligt! :(:(




2011-11-06
19:36:48

99 Times - Kate Voeggele

Orchid fick vara dagens objekt.

Allting har gått så sjukt snabbt idag! Att vi var tvungna att hitta på massa uppgifter för att vi var klara så sjukt snabbt! Måste berömma Nadja som mockar som en vind. När jag hade mockat 6 hade hon mockat 9 .. Hon tog en av mig med så idag har jag endast mockat 9 st. Gjorde klart en massa med inför eftermiddagen.


På eftermiddagen red jag min suuuuuperfina häst! Skrittade ut med Nadja då hon red Wild West aka Wiewie. Red sedan i stora ridhuset för första gången. Ortencia tyckte det var lite läskigt ... Som skrittuppvärmning red jag serpentiner för att hon skulle flytta stödet flera gånger. Förtsatte sedan i trav, fast red bara på en volt då. I ena varvet så var hon super! I andra varvet så har hon börjat lägga huvudet på snedd. Inte mkt, men lite iaf. Förutom att jag störde mig lite på det var hon fin i det varvet också. När hon gått en 2-3 rundor på volt följer jag fyrkanten ett varv och tillbaks på volten.

I galoppen gjorde jag samma sak. Hennes fattningar var inte lika fina idag som de absolut kan vara. Hon har börjat köra upp huvudet när jag fattar igen .. Vissa blev super. Är ändå sjukt glad över att det bara är det nu. I början racade hon iväg 1-2 varv innan det blev galopp. Nu är det bara upp med huvudet några steg, fattning, ner med huvudet igen. Så det blir alltid framsteg. Detta är väl bara någon period det med.

Skrittade ut igen med Najda på Wiewie igen efter det, haha! Eftermiddagen var lätt. Inte alls mycket att göra. Lite som krånglade men annars lätt. Haha, nu sitter jag här inne. Ska äta så får lägga ifrån mig datan. Blir en film. Transformers 3 som det ser ut :D

2011-11-06
18:52:14

Why Is It So Hard - Jennifer Hudson

Förfärdligt att Hickstead, Eric Lamazes häst, dog under världscupen! 
Länken nedanför är från världscupen.
Värdscuptävling



2011-11-05
22:59:11

WOW - Inna

Nya porträttbilden på fb, haha.


Nadja och Shuganan aka Stjärna!

Seg, men ändå kort dag? Mockat 10 boxar. Fixat hästar. Vattnat. Läst lite för sötaste Victoria. Åt lunch. Fixade massa i stallet. Red ut på Himkoras i jeans då jag inte skulle rida Ortencia eller trodde jag skulle rida alls. Haha, super stolt av mig själv. I min värld så är Himmi rätt hög. Och jag kom upp UTAN pall i JEANS! Jeansen passade när jag kom hit. Idag har jag fått gå och dra upp dem för de åker ner? Illa ..

Vart och "handlat"Ica Maxi med Anette. Hon skulle tanka bilen. Helen var tvungen att åka och köpa matolja. Så vi erbjöd oss att göra det i samma släng. Handlade schampoo och balsam, eftersom det håller på att gå slut. Icke bra med andra ord!

Ryan Gosling skådespelare i Craz Stupid Love. Förövrigt sjuuuukt snygg!


Nu har vi iaf ätit hemmalagade köttbullar, kål o potatis. Super gott! Haha, skulle titta på Green Lantern, men den ville inte så vi tittade på Crazy Stupid Love. Sjuuuukt bra film! Och inte minst snygga skådespelare .. Nu blir det till att sova för en gång skull typ?

2011-11-05
19:15:22

House Is Going On - Inna


Awesome lååååt! :)



2011-11-05
18:59:05

No Limit - Inna


Tänkte bara berätta lite kort om gårdagens ridpass. Han aldrig blogga mera ..

Red barbacka. Tog med mig spöet för tänkte jag skulle rida lite på banan efter uteritten. Vilket jag gjorde. Istället för att rida på en enda volt åt gången och att hon tar ett stöd hela tiden. Så bestämde jag mig för att träna på att byta stöd och fortsätta hålla en bra kontakt. Red 4 serpentinbågar över medellinjen. Gick verkligen superbra i skritt. Fortsatte i trav. Där fick vi ibland göra 3 och ibland 4 serpentiner. Hon villa gärna hålla kvar på det gamla stödet. Men mot slutet red i vi lite på 8:or. Hon bytta varv och höll stödet, sökte fram, höjde ryggen så otroligt fint!

Det bästa med barbacka ridning är att man känner hästen under sig. Hur den jobbar. Hur den rör sig. Om den jobbar med ryggen osv. På henne känns det så otroligt väl! Gjorde ingenting i galoppen. Hade suttit kvar, men kände att hon behövde ett lätt dressyrpass i bara några gångarter istället för alla.

2011-11-04
12:08:40

What Doesn't Kill You - Kelly Clarkson


Sovit jätte dåligt inatt igen .. Sov först 2-3 timmar innan jag började vakna var 20-30 minut konstant fram till kvart i 8. Otroligt irriterande att jag aldrig lyckas sova ordentligt längre! Får väl gör något väldigt krävande idag. Gick iaf upp till frukosten. Trodde jag skulle jobba idag nämligen. Sitter och äter. Anette och Nadja undrar vad jag gör uppe eftersom jag hade ledig dag. Haha, känns bra! Gick iaf och la mig i sängen. Kunde inte somna .. Tittat lite avsnitt ANTM. Tvättat har jag gjort. Satt in disk i diskmaskinen också.

Ska sitta "barnvakt" åt sötaste Victora. Pers syster Benedicte är här och hälsar på och hennes dotter är ju bara helt underbar! Så otroligt söt! Visserligen blir det en halvtimme eller så men ändå. Man blir så glad i närheten av henne.

Blir nog till att skritta ut en tur min lilla prinsessa. Antagligen barbacka. Kanske jobbar lite på banan efteråt. Men får se som sagt.
Fått ett sms av pappi. Åker hem nästa fredag som det ser ut. Altså exakt en vecka kvar ... Ska rida ett dressyrpass när han är här så det blir lite mera ridbilder på min vackraste.

Nu blir det ett till avsnitt av ANTM sen ut och rida! :)


2011-11-03
23:58:51

My Girl - Mindless Behavior

Otroligt duktiga!!!!



2011-11-03
22:56:33

Vart Jag Mig Än I Världen Vänder - Den Svenska Björnstammen

Orchids öga.

Inte orkat uppdatera så mycket. Blir väl en kort om nästan ingen alls redogörelse om dagen. Kunde inte somna igår igen? Vaknat X antal gånger under natten. Är tvungen att byta ände att sova i sängen för att kunna varva ner. Bara det at alla andra/de flesta andra dagarna kan jag sova i motsat ände. Riktigt störrande! Vaknat 2.27, 3.56, 4.15, 4.36, 6.03, 6.47 och 7.01. Visste inte om jag skulle vara ledig eller inte så gick upp till slut. Dum som man är tittar man på klockan också ..

Jobbat hela dagen. Mockat 10 boxar. Halmat och fodrat. Lunch. Red min häst. Gick väl inte sådär bra som det har gått de senaste veckorna. Allting går upp och det går ner igen. Alla dagar kan inte gå bra. Idag var en sådan dag. Visst, hon var fin och stabil i galoppen. Hon käftar emot betet och blir hård att hålla, slutligen ofokuserad. Får väl börja med nya uppgifter så hon får anstränga hjärnan med andra ord situatoner hon själv får klura ut grejer på. Jaja, hon får hon vila imorgon. Mayby, lite massage?


Eftermiddagen flött på. Var klar i stallet 17.50 eller något sånt. Tvättar mina benlindor igen. För de blir bara så sjukt smutsiga såååå snabbt! Tvättat 3-4 tvättar idag . Så känner mig duuuuktiiiig! Nu får det inte plats mera, så får vänta på att det ska torka.

Nu på eftermiddagen har jag inte gjort mera än att dricka mitt "icke-te" samt titta på ANTM. Gjort äppelpaj som smackade underbart med för den delen! Ätit vegetarisk lasagne och jag börjar tycka om det? Mmh, funderar på om jag blir konstigt sjuk när jag har praktik. Förra gången åt jag sniglar och musslor. Nu äter jag lasagne med grönsaker i och jag äter upp! Utom idag då Per hade i feta ost. Gillades inte!

2011-11-02
22:51:40

Say Yes - Nicole Scherzinger
Sitter och tittar på lite kläder. Om man ändå hade haft masa pengar i obegränsat flöde ...

Trim Bandeau Dress ... AX Paris
349 :-

Nicki One Shoulder Dress ... Little Mistress
449 :-

Waterfall Mesh Dress ... Elise Ryan
449 :-

Star Long Top ... Only
459 :-

Sexy Hood ... Sexy By Sweden
649 :-

Trillium Parka ... Canada Goose
6459 :-

Jackie Coat ... Panos Emporio
2995 :-

Naive Jeans ... Denim Is Dead
699 :-

Radula Pants ... Replay
1195 :-


Rosado Skirt ... Mango
399 :-


Olga ... Nelly Shoes
150 :-


Fran ... Nelly Shoes
449 :-


Ruolpha ... Nelly Shoes
225 :-


Luxsus Crown Bag ... Friis & Company
649 :-


Derry Doctor Bag ... Friis & Company
599 :-


Noel Pom Benie ... Rut M.Fl
99 :-


Classic Cable Overknee ... Vouge
129 :-


Million E Bikini Set ... Pieces
144 :-


Stars N Stripes OnePiece ... Onepiece
1395 :-


Nelly Make Up 88 Palette ... Nelly Beaty
199 :-

Preppy Princess Edt 30 ml ... Vera Wang
379 :-


Pearl Curler ... Remington
449 :-


Totalt för allt detta är: 18.968 kr ...

De som kostade mest var de 2 jackorna på 6.495 kr och 2.995 kr. Sedan Onepiecen på 1.395 kr. Slutligen ett par byxor på 1.195 kr. Det billigaste i denna högen är mössan för 99 kr.


2011-11-02
17:18:16

I'm The Best - Nicki Minaj

HAHA! Älskar bilden!

Kom nyss in från stallet. Ridit bästaste hästen. Lika bra som alltid. Skrittade ut och klättrade lite i backen först innan dressyrpasset. Pigg som attan var hon! Höll på att åka av en del gånger för hon tyckte det var något läskigt någonstans. Och hårdrocker tycker hon inte om. Stackars personen som bara skulle ut och hämta posten. Kommer Ortencia. Blåser näsan åt honom och hoppar åt sidan så fort han rörde på sig. Minst sagt dagens min! Satt bara och skrattade åt stackarn.

Dressyrpasset gick fruktansvärt bra idag trots att hon var pigg! Jobbade en hel del på volterna samt en del på rakt spår idag. Övergångar för att hon ska komma tillbaka i handen och lyssna. Tränat lite på balansen i galoppen. Gick otroligt bra. Idag älgade hon inte på så fort vi galopperade på rakt spår utan höll formen, stödet och takten! Super nöjd!

Putsat all utrusting idag bara för jag hade tid och lust. Så nu blänker allting så vackert så! Haha, röjt lit eoch fixat i skåpet med alla grejor. Ortencia har hostat lite idag medans jag red så la på henne vintertäcket igen. Inte tyckt att det varot så kallt nu på en stund. Men det är ju ändåså 1 november .. Hon har gått ifrån regntäcke till innetäcke+vintertäcke till regntäcke igen. Och nu blir det bara vintertäcke ett tag tills det blir kallare igen. Vilket jag inet vill ha! Usch .. Nej, nu ska jag dricka mitt "icke-te" plus äppelklyftor med kanel och kardemumma på till en film!

2011-11-01
17:50:57

Young, Wild & Free - Snoop Dogg

Börjat inse att det snart är dags att slänga mina vantar ..


Jag och en pigg Lanja på tur.


Slått nytt boxningsrekord! För mig själv iaf. 11 boxar gjordes! Och bara en liten stund efter att Ida hade mockat 9 .. Samt så sprang jag runt och fixade hästar till Per. Gick med Himkoras i en 15-20 min innan han blev klar med Blaze. Så idag gick det inte så snabbt för den andre.

Släppte Ortencia i stora ridhuset idag. Så otroligt pigg! Som om hon inte hade gått ett långt pass igår. Inte så konstigt ändå .. Hon hade fått stå inne halva dagen. Och hon rukar få gå ute först, men inte idag. Satte upp ett sockerbits hinder på ena lång sidan. Endast för att se om hon skulle hoppa eller inte. Haha, min lilla prinsessa hoppade, hoppade och hoppade! Super kul tyckte hon. Ida bara stog och skakade på huvudet då jag bara stog i mitten och pekade på hindret och så hoppade hon. Haha, duktig häst!

Red ut en tur på Lanja. Som förövrigt också var superpigg! Hon blev rädd för något i skogen med. Stannade. Spände sig. Tittade åt ett enda håll. Kände pulsen slå. Började blåsa näsa. Hon skulle inte gå framåt. Utan framåt var backen istället. Vände och hela hästen bara gungade samt blåste näsan. Tur att det inte kom ut någonting ur skogen, haha!

Nu sitter jag och undrar vad det blir för mat samt när jag är ledig denna veckan. 2 dagar ledigt innan jag åker hem nästa lördag. Så det vill säga att jag har 8 jobbdagar kvar. Vill inte hem! Man vill bara vara kvar även fast det är en del att göra dagarna i ända.

Just nu är jag jätte trött i benen. Ingen aning om varför. Kanske efter dressyrpasset igår. Har ett blåmärke på underarmen som jag vette sjutton hur jag har fått. Haha, trodde jag höll på att få en finne i pannan för det gör så ont på ett ställe. Men nu när jag tänker efter så kommer det nog bli ett blåmärke där istället. Krockade med en stilla stående traktor igår ..  Eller ja, höll på att byta skopan till gafflar och det ville inte som jag ville. Och så var det en metallgrej ivägen när jag skulle resa på mig .. Mmh, aj!

Nu ska jag antingen titta en film och dricka mitt icke-te eller ett avsnitt av Vampire Diaries. Mmh. let's find out!