Victoria Solås

2013-08-26
12:12:00

26 Augusti 2013
Tänkte egentligen bara göra en lista på min passhästar.
Inte för att det direkt är något jätte intressant men men!
 
Inspired Love - 5 år, hingst. Tjänat 282.000 kr.
Bella La Stella - 5 år, sto. Tjänat 408.000 kr.
Zetus - 5 år, vallack. Tjänat 296.000 kr.
Spirit Brodde - 5 år, vallack. Tjänat 150.000 kr.
Big Boss Man E.P - 4 år, hingst. Tjänat 101.000 kr
Golden Street - 3 år, vallack. Tjänat 80.000 kr.
Simply Red - 3 år, hingst. Tjänat 11.000 kr.
Anarchy -  3 år,hingst. Ingen aning.
Larger Then Life - 2 år, hingst. Inte startad.
Torpa Njål - 2 år, vallack. Inte startad.
Marielle's Memory - 2 år, sto. Inte startad.
 
Hoppas att det inte var allt för tråkigt. Ska försöka ta bilder på alla mina hästar någon dag!
 

2013-08-25
20:09:00

25 Augusti 2013
Inte alls mkt uppdaterat här inte. Har inte riktigt orkat de senaste 2 veckorna. Varit riktigt trött och haft annat för mig när jag kommit hem. Har varit i Norge och jobbat på travstallet nu i 2 veckor. Har fullt upp alla dagar. Denna helgen har jag till och med jobbat.
 
 
Var där uppe en lite sväng idag med. Några hästar fick gå ute. En skulle tvättas. Till och med mockat 6 av min passhästars boxar. Har 2 st som egentligen gör det. Men på söndagar så står alla hästar inne och inga boxar mockats. Resen av veckan går de ute samt att det mockas.
 
Har även pysslat med alla mina passhästar. Fick en ny igår, eller rättare sagt jag tog han innan någon annan hann ta honom, hehe! Ska äta om en stund sedan gå och lägga mig. Klockan står på halv 6. Yeeey! Tåget går 06.26 ....
 
Bjuder på en bilder så länge tills nästa uppdatering.
 Anarchy - Min nya passhäst
Amerikans  hingst på 3 år.
 

2013-08-08
18:07:00

8 Augusti 2013
Orkar inte blogga helt så slänger upp lite bilder ifrån semestern i Norge.
Är just nu hos mamma och på lördag blir det Norge!
Faster Lisbeth
Några familje-medlemmar
Kusin Malin
Kusin Anton
Mitt mindre roliga blåmärke på knät ..
Fixade små blombuketter till alla borden.
Ena fasterns make Terje
Kusin Malin och en god vän till familjen Roald
Kusin Ingrid- Elise
Faster Sigrid
Kusin Nils
Älsklingen <3
Farbrors fru som vi bodde hos, Beate
Bästa pojken <3
Kusin Adine
Pappa gjorde Beer-Can-Chicken!
 
Detta får avsluta denna gångens bildbomb.

2013-08-05
21:32:00

5 Augusti 2013
Haha, när jag skulle skriva rubriken höll jag på att skriva Januari istället för Augusti! Har blivit en hel del funderingar, planer samt planer som satts i rullning, den senaste dagen. På torsdag så åker jag hem till mammi för att packa med mig en del grejer som ska med upp till Norge. Japp, ni hörde rätt. Sticker nämligen till Norge för att jobba i 1-1,5 månad. Inte helt bestämt hur länge. Som sagt åker hem till mamma på torsdag. Om vi åker upp till Norge på lördagen eller söndagen är inte helt planerat ännu. Hon funderar också på om hon själv skulle ta lite semester. Minns inte ens när hon tog det? Det är i alla fall läääänge sedan!

Idag har jag hunnit med en del. Försökte få upp Alex till kursen. Vilket känns mer och mera omöjligt! Lyckades till slut få upp han. Men då var jag själv så arg, för att han blir arg på mig när jag tjattar på honom på morgonen att han ska gå upp, så jag själv också gick upp .. Efter lite frukost bestämde jag mig för att titta på film. Gissa vem som somnade? Right, me! Några timmar senare, efter en del städande och dammsugande så åkte vi in till Halmstad. Gick till Försäkringskassan för att fixa med en del papper som ska fyllas i och skickas in. Var inom Hästshopen för jag behövde ett par stallskor. Första bästa jag provar så köper jag. så fick med mig ett par riktigt fina stallskor, om de nu kan vara fina, till ett bra pris! Efter det blev det pizza, dock väldigt dyr pizza, tur att den var god! Åkte hem till Kim en snabbis innan jag mötte upp Frida vid biblioteket. Gick bort för att kasta i några mynt i automaten(Frida hade inte dykt upp ännu). Kommer tillbaka och då hade hon parkerat bredvid mig. Vi fick oss ett gott skratt!

Åkte sedan hem. Kom hem och ingen är hemma. Satte mig och spelade lite på telefonen, innan jag bestämde mig för att börja klippa gräsmattan. Orkade bara med halva mattan innan myggorna var alldeles för påträngande och jag helt genomsvettig .. Önskar att Kim ska ta med motorolja så jag kan leka med röjsågen, hehe! slutligen hamnade jag här vid datorn. Har betalat en räkning, så nu får jag eftersändning på posten! Ska ringa min pojk och se hur det går för pojkarna.
Hej svejs!

2013-08-02
13:30:00

2 Augusti 2013
Inviger väl den nya månaden med en bild eller tre.
Några få bilder på mig och den allra bästa<3
Kärlek<3