Victoria Solås

2011-12-29
21:59:37

Give It To Me - Jason Derulo

Orkar inte skriva om dagen, mer än att idag så var Ortencias insats super! Var riktigt, riktigt, riktigt fin! Slappnade till och med av lite granna i galoppen i en varvet. Framsteg! :thumbup: Red utan stigbyglar för att komma djupare i sadeln, vilket gjorde att jag inte skumpade omkring som en potatissäck. Utan kom om henne och fick henne jättefin! :D

Dock när jag skulle trava av så skedde det lite andra händelser .. Ortencia blir rädd för någonting så hon kastar sig allt hon kan. Jag hade då för tillfället en ostadig balans(hade kommit lite snett i sadeln precis då). Så jag klammrar mig fast. Utan att lyckas dessverre .. Så idag har jag för första gången åkt av Ortencia! :D

Haha, landade längst ner i lilla ridhuset och Ortencia springer raka vägen mot utgången. "Jaha", tänker jag. "Nu sticker hon väl ut i stallet också .." Men söt som hon är så stannar hon vid ingången. Vänder sig om och tittar om jag kommer efter. Gulligaste av allt är när hon komme travandes emot mig och gnäggar samt buffar lite granna på mig så jag ska resa på mig. Kärlek på den hästen, som ändå slänger av mig, haha! Så himla söt! :D

Reste mig inte på flera minuter pga smärtan jag fick i korset/rumpan. Men bestämd som man är så satta jag mig upp och skrittade några varv ändå. Haltade tilbaka in i stallet sedan. Hjälpte till med resten av sysslorna(slapp de knepigaste som man var tvungen att luta sig fram och tillbaka, upp och ner en massa gånger)

Nu ska jag gå och lägga mig. Hade bara tänkt skriva om min avramling sen sova! :D Imorgon är sista jobbdagen. Sen ska jag ha LEDIGT 2 dagar! :love: Tills idag har jag jobbat 9 dagar i sträck. Så ska bli skönt med lite vila .. :)

2011-12-28
19:02:12

Don't Wanna Go Home - Jason Derulo
Försöker hitta blogginspirration och lyckas väldigt dåligt! :( Kommer ha träningsvärk ifrån Shake'n Fork grepparna. Haha, mocka 10 boxar med en sån är som ett helt styrkepass ungefär! Haha nej, inte riktigt kanske. Det blir nog bättre när man får "rätt" muskler för det! ;)

Efter at vi var klara pysslade jag lite granna med Ortencia. Gick igenom hela henne med Equissagen. Hon kändes fin och nu börjar jag inse att hon faktiskt börjar få ruuuumpa! :thumbup: Idag har jag till och med fått ha den en längre stund uppe vid nacken precis vid öronen, utan att hon halvt försöker fly ifrån maskinen. Stolt ägare :D Ska rida imorgon, och funderar på att rida på bitless igen för att se hur ett helt pass med det fungerar. Bara att testa och se, right?

Nu ska jag ägna mig åt andra grejer. Som att skicka in bilder till fototävlingen i rasföreningen.

2011-12-28
08:23:47

Levels - Avicii

Bild på mig och Fanny för evigheter sedan? :O

Då var morgonfodringen färdig + ätit frukost ;) Sitter och väntar på att klockan ska bli halv 9 så jag kan gå ut och få färdigt resten av dagen. Idag får vi inte mocka med vanliga greppar utan med Shake'n Fork. Får se om de verkligen är så bra som de säger att de ska vara, haha :)

Ska inte rida idag har jag bestämt. Så Ortencia får vila, sen 2 intensivare dagar och sedan kanske 2 dagars ledigt? Verkar lite som om mina planer inför nyår har börjat krassa lite granna :( Får väl lösa det, i värsta fall får jag väl stanna kvar här. Är ledig den 31 dec och 1 jan. Annars dyker det väl säkert upp något trevligt! :thumbup:

2011-12-27
22:16:02

In Your Head - Mohombi


When life's hard, fuck it!


2011-12-27
22:04:47

All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey

Börjar gilla denna bilden faktiskt. Bild på Ortencia och Orkan i bakgrunden. Samt mammas tröja och Anne-Majs blonda hår, haha ;)

Vaknade kl 3 i natt och var törstig så bestämde mig för att nattvandra lite granna i huset. Vaknade sedan vid 7 tiden, men hade inte behövt gå upp förrens vid 8(ingen morgonfodring). Tror ni man kunde somna om? Självklart inte .. :(
Gjorde inte så myclet för var inte trött heller, vilket jag inte varit på hela dagen! :thumbup:

Har väl inte hänt så mycket annat idag. Har testat Shake'n Fork(elektrisk grepp som vibbrerar när du mockar). Självklart så kom de precis när vi var klara med mockningen .. Fick dock testat dem på eftermiddags mockningen :D De är lite tyngre än vanliga greppar, men man får med sig mindre spån samt det sägs att allt ska gå på halva tiden. Vilket lönar sig i längden!

Shake'n Fork = elektrisk grepp


Red ut min lille vilda ponny. Barbacka + bitless + pigg häst + blåsigt väder - inget spö = hästen stegrar, sparkar backut osv .. osv .. osv .. Detta hände när Ortencia fick för sig(där hon gått massa gånger innan) att det var jätte läskigt! Efter att ha stått fast och kämpat med henne  så kom Per Niklas (DAGENS HJÄLTE!) Jag fick en gren som gick att anväda som spö + Orencia fick mentalt stöd ifrån marken. Efter det kom vi vidare! :thumbup: Fick sällskap hela vägen in, men inte på tillbaka vägen(Per Niklas fortsatte på vägen)

Kom tillbaka efter uteritten och bestämde mig för att testa hur Ortencia skulle fungera att ridas på det i ett dressyrpass. Och självklart gick det hur fint som helst! Hon lyssnade super bra! Hon blev en mycket avslappnad häst. Testade lite granna i trav och lika fin där. Rusade inte vid tillfällen där hon brukar. Tex vid travfattningen brukar hon vara lite för mycket framåt. :) Men hon var super är verkligen nöjd med henne, trots hennes små försök att få av mig tidigare ..

Resten av dagen har inte varit så märkvärdigt. Har sett på Mord i Midsommer (tror det hette så). När Helen var ute och tittade till hästarna såg hon att Ortencia hade rullat fast. Så hon sprang in och hämtade mig och Per. Vi kom ut och mycket riktigt hade hon rullat fast (aldrig gjort tidigare) Vi fick loss henne, utan större ansträngning. Ortencia skackade bara på huvudet och frustade förnöjt när hon kom loss. Söt häst! ;)

Nu ska jag vara duktig och sova! Vill hellre vara pigg, samt vakna tidigt och sitta vid datan då. Än att sitta här nu och vara trött imorgon. Smart va? :D

2011-12-27
19:11:25

Miracle - Cascada


Denna Hannover hingsten Royal Prince (genom Rohdiamant x Prince Thatch xx) har vunnit titeln USEF Dressyr Avel Sire of the Year för fjärde året i rad.

Hans avkommor har utställningsmonter sin konsekventa typ och kvalitet i rasen utställningsringen, vilket gör att Royal Prince att återtar titeln. Den USEF Leading Sire systemet har blivit ett värdefullt sätt för hingst ägare för att bedöma framgången av deras hingst avkommor på många olika platser från tävlingar över hela USA.


Ägare Hilltop Farm säger: "Skulle vilja tacka alla uppfödare och ägare som tryggt valde att föda upp till Royal Prince i hans tidiga år i aveln. Din avel och insatser konkurrensen verkligen är uppskattade och denna prestation kunde inte ha varit möjligt utan din insats . "



Hans karriär:
2010: Prix St. Georges debut
2009: USEF Dressage Breeding Sire of the Year
2009: Reserve Champion Fourth Level USDF Region 1 Finals
2009: Reserve Champion Fourth Level BLM Finals
2008: USEF Dressage Breeding Sire of the Year
2007: Reserve Champion, Third Level BLM Finals
2005: US Representative World Championships for Young Horses - FEI Six Year Olds
2004: USEF National Champion - FEI Five Year Olds
2004: US Representative World Championships for Young Horses - FEI Five Year Olds
2003: Reserve Champion of both his 30-day & 70-day Stallion Tests


2011-12-26
18:55:29

My Man - Amanda Fondell


Då var dagens arbets dag klar! Var väl klar för en 30 minuter sedan. Haha, Per och Helen tycker jag förtjänar 10 poäng på att sopa golvet! Helen började sopa, så gick jag och efter sopade .. :thumbup:

Red Ortencia för Helen idag. Och hon gick så underbart fint! Jobbade i skritt och i trav endast. Började skritta fram i stora ridhuset, men Mixi och Paris var på utsidan där Ortencia inte såg henne=att det inte gick att rida på halva sidan av ridhuset för där var det läääskigt! Red i lilla slutligen. Var halv läskigt tyckte hon.

Haha, efter att jag hade skrittat fram så kom Helen för att känna på henne samt få henne att lyssna på små hjälper. Iaf så blev Ortencia rädd för något och kastar sig, varpå Helen nästan åker av :( Fick komentaren att hon har kvicka fötter, haha ;)

Tränade på att hålla stödet och få henne fram till handen. Hon har blivit lite knasig i höger varvet då hon tar fel tygel osv. Så har suttit och hållit kontakten på höger hand hela ridpasset och slutligen fått henne att vara avspänd. Riktigt fin blev hon!

Imorgon blir det att skritta ut barbacka på bitless samt att jobba lite granna i skritt i ridhuset. Får se hur det går. Helen tror att det kommer gå jättebra då hon inte är stark och det kommer förmodligen få henne att slappna av mera. Alltid bra att hitta någonting mera som man kan variera på! :D

Nu har vi sett halva "Thor". Det luktar gott i hela huset då vi gör pinnekött! Längtar tills jag får sätta tänerna i det, haha! :thumbup: Nu är maten klar. Så hejsvejs! :D


2011-12-25
20:29:51

When I Held Ya - Moa Lignell

Söt häst innan ridning som gick T.O.P.P.E.N!!

Motivet på min Waaler jacka. Biiiiig love! :love:

Mjukis kläder :thumbup:

Både mössan och sockarna är ubersköna. Är "päls" innuti sockarna med :D

Det fanns en Alhgrens bil , but I ate it (fick hjälp ..) Christina Aguilera parfym samt Lindts choklad :)


Dagen har varit upp och ner :( Började med fodringen en halvtimme senare. Så då blev frukosten utsatt(8.00). Och jag kom helt ur min "rytm" .. Allt blev klart till lunchfodringen(12.00). Då ska vi in och äta samt se film. Fick inte fodra med andra ord. Såg på House Of The Rising Sun. 13.15 fodrade vi. Gick sedan in och såg klart filmen. 14.20 gick vi ut igen. Fixade lite smågrejer sen red jag min perfekta häst! :D

Red massa lösgörande arbete. Haha, enligt Per är jag volt-oholik. Det ni! ;) Förstod inte först vad han menade med det. Enligt han så är jag en person som älskar att göra volter över allt. Kan nog stämma, då det ger mig mera tid att stämma av hur bra Ortencia lyssnar. Orkar inte gå i på vad jag gjorde på ridpasset. Hon skötte sig bra trots att det var 3 andra hästar där inne samtidigt som vi red.

Var klar i stallet vid kvart 18.15 ca. 1,5 timme senare än vanligt :thumbdown: Jaja, tog det rätt så lugnt. Wilma den envisa vägrade komma in så fick gå ner i masa gjyttja i beckmörker. När jag hade fått tag på henne och gått några meter känner jag bara hur Wilma stannar samtidigt som jag sätter ner min ena fot blir blött. Självklart trampade jag i den djupaste pölen med lera ..

Nu har jag sett lite mera film och ska sova. Klockan är 20.30 :thumbup: Ledig 2 dagar vid nyår så kanske festa? Dock vet jag inte vart .. Nej, för att orka med imorgon så säger jag god natt .. GOD NATT! :D

2011-12-25
12:32:51

Santa Baby - Kylie Minogue


Haft en toppen jul! Ska lägga upp bild på allt jag har fått. Fått en massa av Per och Helen samt en trisslott från Lise-Lottes pojkvän, vilket jag vann på! :thumbup: Visserligen bara 10 kr, men ändå! ;)

Det jag är mest nöjd över är min Waaler Farm jacka. Äääälskar den! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Nu ska jag äta min lunch, kanske till en film. Sen jobba sista halva delen av dagen. Var rätt jobbigt att gå upp ur sängen imorses vill jag lova .. Hehe, jaja nu ska jag dra.

Pusshej!



2011-12-24
17:15:09

Sleigh Ride - Air Supply
NU har jag stressat klart för idag! Allting i stallet var faktiskt klart till halv 5. Men gick jag in då? Nej :( Bestämde mig för att fixa påsar till Kiro, ge min ett hönät, började lägga i lite inför nattafodringen och sopa stallgången, vilket tog bara 4 minuter!!! :O

Nu har jag bytt om, sminkat mig pyttelite. Ska vara social med de andra. Kanske hör av mig senare. Om inte annat får ni ha en bra julafton!

2011-12-24
13:21:55

White Christmas - Bing Crosby

GOD JUL! :D

Förmiddagen har varit otroligt stressat. Allting ska vara klart till halv 5 idag och jag är själv på eftermiddagen :thumbdown: Har förberrett e.m påsar iaf. Bara fylla vatten, ta in hästar samt att ge kraftfoder. Inte så mycket när man tänker om, men ändå. Typ inte kunnat sova för jag vet inte hur jag ska hinna med allt? Inte kul vill jag lova! :(

Har 10 minuter kvar på min lunch som jag tänker spendera på annat än att sitta  här :) Kanske skriver mer senare. Let's find out! Ska ta en del kort med telefonen(förhoppningsvis) så ni får se hur kvällen har varit :)

2011-12-24
07:09:00

Work - Cirar ft Missy Elliott

Awesome låt! :D

2011-12-23
22:40:05

Fairy Tale Of New York - Ronan Keating

Älskar bilden på Kakan och mig ;) Mitt vanliga "face" på festbilder ...

Orkar inte beskriva dagen mer ingående mer än att jag har varit på bra humör trots allt möjligt som hänt!
- Klämt fingret
- Blivit trampad
- Skulle stänga en box, fick foten emellan så den flög tillbaka på min läpp=jag börjar blöda i munnen

DOCK, så gick min häst väääääldigt bra! Bara jag släpper mina egna tankar om hur dagen har gått och om hur den säkert kommer gå så går allting jättebra. Har haft lite tvister med henne, men löste dem fint. Allt som allt har det gått bra!

Imorgon vet jag inte riktigt hur jag ska hinna med allt? Allting ska vara klart i stallet till halv 5 Lise-Lotte och hennes pojkvän Niklas kommer. Idag var jag klar till halv 6 ... Och jag ska fixa min häst(blir nog bara tömkörning som jag kanske hinner med på förmiddagen), plus allt annat i stallet. Jaja, bara bita ihop!? :S

P.S Nya tävlingsregler från och med 2012. Läs!
Visste om dessa regler sen innan idag, men läste det nu på Dressyrmupparnas blogg. Och gissa vilka som startade "Alla vi som är emot ridsportsförbundets nya regler om loggor på utrustning" om inte 2 Plönninge elever! :D(Cornelia Weber och Inez Stenis) Go Plönninge!

Nu ska jag sova, så jag orkar med imorgon! Nighty Nighty!







2011-12-23
09:05:00

Fix Me - Velvet

2011-12-22
23:10:10

Promise - Ciara
HAHA! Har aldrig och kommer aldrig säga att Plönninge folk är normala! ;) Finns en film eller två till någonstans! :D


Nu ska jag sova. Imorgon är det lilla julafton! Wiiiiie! :D Nighty nighty!


2011-12-22
19:53:13

Govemment Hooker - Lady Gaga

2011-12-22
19:42:44

Ready - Rihanna ft Lady Gaga


Blev en vanlig arbetsdag idag. Allting har gått relativt snabbt med. Orkar inte berätta ingående om vad jag har gjort, haha :)

Efter att arbetsdagen var slut så pysslade jag med min darling. Drog Equissagen över henne i 40 minuter. Förstår inte att jag orkade, men det behövdes efter de senaste dagarnas ridpass. Har varit extremt noggran kan man säga! ;) Hon släppte jättefint, sänkte huvudet, vilade på benet samt tuggade. För mig är det otroligt skönt att se när jag hittar en muskelknut och kan släppa späningen. På så viss underlättar det min ridning senare :D

Satte på henne innetäcket samt lindade hennes ben. De har blivit jätte fina nu, så inom kort så kanske jag slipper linda benen! :)

2011-12-22
08:08:00

Wild Ones - Flo Rida ft Sia


2011-12-21
21:37:37

Drummer Boy - Jusin Bieber ft Busta Rhymes

Haha, Ortencia är liten bredvid CD. Kan bero på att han är 170-180 någonting med ;)


"Lilla" CD :)

Dagens ridklädsel :)


Gick ut och hämtade in Ortencia. Pysslade en massa med henne idag igen, haha ;) Innan jag red idag så gick jag igenom henne med Equissagen. Längs ryggmuskulaturen, rumpmusklerna samt lite på nacken.

Inte gummibetet, utan det andra red jag på idag.

Idag var första gången hon verkligen slappnade av när jag använde den. Hon lutade benet, sänkte huvudet samt tuggade vissa gånger. Hittade några muskelknutar på henne. När jag drog maskinen så började hon tugga. Tog en massa vid bäckenbensknölen. Varje gång jag kom i närheten av den så "släppte" hon benet och började frusta förnöjt :D

Skrittade fram i en halvtimme. Böjde och ställde henne en massa. Samtidigt som hon fick "titta av" sig lite. Travade igång lite både på rakt spår och på volt. Hon kändes fin och ärlig på betet. På bilden ovan ser ni vilket bett jag red på. På Ortencia har den samma inverkan som ett vanligt 3delat bett. Är mycket nöjd över det köpet! När jag travat igång henne en bra stund drog jag fram 3 bommar så de låg som i en klocka.

Bilden tagen ifrån Cavallogirls. Tyckte Fanny hade ritat upp den perfekt! :D


Som ni ser på bilden iaf så går det att rida olika "nivåer" med lite eller stor ställning som man kan bestämma själv. Började i trav. Gick inte jätte bra, men hon gjorde som jag sa iaf. Hade dem för tätt, så flyttade dem längre isär. Och därmed tog hon allting perfekt! :D

Började i galoppen, men störde mig på hennes absurt långa galoppfattningar! Så satte mig och tränade lite på det. På Per och Helens sätt att rida, rider man på lite längre tyglar så att hästen själv kan hitta en balans. Gjorde så i galoppen, men hon blev bara lång och sprang in i galoppen. Samt att hela galoppen blev bara fel. :( Slutade med att jag kortade upp mer än vad jag  brukade. Fattade galopp. Hon höll formen som hon hade i traven. Arbetade på fint och mjukt, drog inte iväg alls. Utan var bara helt perfekt. :D

Red de olika övningarna i klockan i båda varven och hon gick som en klocka! Min duktiga lilla häst! :love: Skrittade av i en 20-30 minuter innan jag gick in. Plockade bort efter mig så klart, haha ;) Bortsade av henne, lindade av. Drog över henne en gång till med Equissagen, då hon kommer ha träningsvärk imorgon. Lindade benen inför inatt igen. Hon var superfin i benen idag när jag tog in henne, så hoppas att det är helt borta nu! :D

Nu på kvällen har jag sett ett avsnitt med CSI Miami, innan Helen knackade på min dörr och frågade om jag ville hjälpa till att göra mat. Hon hade inget sällskap, och jag hade egentligen ingenting bättre för mig. Så har för första gången i mitt liv hjälpt till att göra ett svenskt julbord ;) Skalade potatisar, skärde dem i någon form, formade köttbullar samt steckte dem, fixade i ordning osv. Gott smakade det iaf! Mkt bättre än skolans! :S

Nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon+massa dagar innan Anette och Nadja kommer tillbaka! Nighty Nigthy!


2011-12-21
14:07:04

She Doesn't Mind - Sean Paul

Rättelse av Emma, den finns på Spotify ;)

2011-12-21
13:59:46

All Of The Night - Kelly Rowland
Dagen började med att jag blev väckt 78 miljoner gånger .. :thumbdown: Lyckades somna om när alla gick ut i stallet och vaknade vid 12. Skönt! :D Suttit och ätit lite frukost samt tittat på ett avsnitt av CSI Miami.

Ska sitta och fixa lite på bloggen ikväll, tänkte jag. Ska även lämna in lite grejer som borde ha varit inlämnat, hehe ;)

Ska pallra mig ut till Ortencia strax! Gissar på att hon har ätit upp all sin lunch nu så då blir det ett ridpass. Ska se hur hennes ben är med och ev lägga på linement om jag hittar något i stallet vill säga ;)

Har ni någon spänande idé jag ska blogga om?


Insåg precis att det är jul om bara några dagar! :bigeyes: Endast 2 dagar kvar, och det är inte mkt. Här i huset så blir det svenskt julbord. Redan trött på julbord och fått det serverat 2 ggr i år, bra jobbat! :thumbup: Iaf så får jag på juldagen eller något i den stilen norsk julmat i form utav pinnekött, potatis och rotmos. Tycker det är det bästa man kan få att äta!

Vad brukar ni ha för mat nu vid jul?

2011-12-20
20:57:48

Down For Whatever - Kelly Rowland
Lite fakta om Equissagen som används i stallet. Texten är kopierat ifrån Equissage.

Equissage
är den enda kundanpassad maskin avsedd för att snabbt din häst tillbaka till optimal kondition när den har arbetat hårt, eller att aktivt hjälpa till i sin återhämtning från sjukdom. Det har visat sig vara en vinnare, i år fånga IPC tidskriften New Product Award BETA 2000 med trådlösa häst Massager - "The Equissage".

"Cycloid" massage utvecklades ursprungligen för människor och innehåller ett unikt tre sätt massage som hjälper till att stimulera cirkulationen till drabbade områden och uppmuntrar läkningsprocessen för vanliga sjukdomar såsom hematom, drog ligament och svullnader.

De krav som ställs på hästar idag är mycket större än vad naturen någonsin tänkt och som en följd noggrann hantering behövs för att hålla hästar i gott skick.

Daglig användning av Equissage Hästmassage system kommer att bidra till att främja allmän god hälsa och förbättra hud, päls och hovar. Equissage kan hjälpa återhämtningen från medicinska tillstånd, inklusive:
andningsproblem
belastningsskador
gastrointestinala problem
hudproblem
Sjukdomar, syndrom och andra problem


Equissage
är den mest mångsidiga, säkraste och enklaste sättet att hjälpa din häst återhämta sig "topp form" och påskynda läkning av de vanligaste sjukdomar.

Equissage kan hjälpa din häst på följande sätt:
Förbättra den lokala blodcirkulationen
Förbättra venös dränering
Förbättra lymfdränage och minska svullnad
Förbättra rörligheten i lederna
Förbättra luftvägsbesvär
Släppa spänningar


Maria Eilberg och Two Sox.
“I use Equissage on Two Sox before I ride him as it saves me so much time – he feels like he has already been walked around for half an hour and is relaxed and supple.”

2011-12-20
20:38:31

Strip - Chris Brown ft Kevin McCall


Satte klockan på 8, endast för att skicka ett sms till Nadja om att Ortencia ej skulle ha på sig innetäcket under vintertäcket. Somnade om. Per ringer och undrar om jag är i stallet vid halv 10. Nyvaken som jag är svarar jag nej. Då inser han att jag låg och sov ;) Låg kvar 5 minuter i sängen sen gock jag upp. Satt och pratade lite innan jag åt frukost.

Såg på en film med. Without Men, en film som jag aldrig mer kommer titta på. Inte att den var dålig i sig, men den hade en dålig handling och allt de gjorde var bara så knasigt? :question:

En hääääst som inte vill stå stila :)

Vid kvart i 1 gick jag ut til Ortencia. Pysslade en hel del med henne. Märkte att hennes ben var lite tjock idag igen. Så lindade det även idag. Satte på benskydd fram då hon börjat slår ihop framfötterna. Aldrig gjort innan! Märkte det igår när jag tömkörde henne. :(

Själva ridpasset började med att jag skrittade i 40-50 minuter. Hon var allmänt spänd och skulle gå och se på allt! Gjorde inte saken bättre att de bytte containrar, nästan, precis utanför ridhuset. Det lät en hel del iaf .. :thumbdown:

Skritt-turen ut :)

Nåväl, tragglade mig igenom det och fick henne att lyssna til slut, även om det var mycket bättre att se på allting. Började med trav när Nadja och Stjärna kom in. Hon longerade honom och jag var tvungen att stanna så Ortencia kunde se på Stjärna när han bockade av sig, haha ;)

När hon inte brydde sig om honom längre så fortsatte jag arbetet. Försökte få henne lyhörd, med en bra framåtbjudning. Bra framåtbjudning hade hon iaf! Så fick snarare jobba massa halvhalter. Mot slutet var hon riktigt fin! :thumbup: I galoppen var lite springig, men hon har inte muskler nog för att samla sig. Mot slutet av galoppen i båda varven kom hon ner fint och hade ett jämt stöd. Är nöjd med hennes prestation idag, ändå! :D

Dagens ridklädsel så ut så här.

Skrittade ut en runda så jag slapp ställa in en svettig häst. Trodde hon skulle vara trött, men den hästen är svår att ta slut på! Var övernyfikenALLT! Skulle upp i skogen, gå bland alla stener, vassa i vattnet, trava hit och även dit. Tja, man kan säga att hon var överallt .. :thumbup:

Kom tillbaka och pysslade lite mera med henne. Strecthade henne i alla benen så hon inte har lika mycket träningsvärk. Hon har inte haft ett ordentligt dressyrpass på 2-3 veckor nu? :( Drog Equisagen en sväng över hennes rygg, samt rumpmusklerna och lite på nacken. Den vibrerar och låter precis som en klippmaskin. Idag regerade hon endast när jag startade den, slappnade av sen när jag la den på henne konstigt nog :question:  Lindade båda bak så nu får hon stå med det inatt, och hoppas att det inte är någon svullnad alls när jag rider imorgon! På torsdag får hon vila för då ska jag jobba. Kanske går en promenad med henne, får se helt enkelt!

Ortencia med det nya innetäcket :)

Så här snyggt kläd för ridning var jag igår! Haha! ;)


2011-12-19
23:09:46

There She Goes - Taio Cruz

Den bästa hästen man kan ha!<3

Dagen började med morgon fodringen. Frukost. Sedan var dagen igång! Inte hänt så otroligt mycket. Känner mig "seg" i huvudet. Kan vara för jag varit borta från stallet i 5 veckor och har "glömt" rutiner. Nåväl, det kommer väl! :)

Tömkörde min darling. Gick riktigt bra. Hon hade bra framåtbjudning, bra takt och fick en låg och fin form, efter mycket om och men! Skulle inte stå stilla när jag gjorde halt, vrida sig hit och dit osv. Visserligen gjorde hon detta i början och inte mot slutet. Skulle jag bedöma dagens pass så skulle det få 7/10. Hon var duktig, men kunde haft bättre fokus. Hon gjorde vad jag bad om, men jag kunde ha varit tydligare med vad jag ville. Ändå är jag nöjd! :thumbup:

Satte på henne det nya innetäcket. Det hade en fin passform i bogen, inte förstor eller för liten. Den var inte för lång eller kort. Den satt bra med andra ord! ;) Får se hur "rent" det är imorgon .. Kan ta en bild och vissa hur det sitter med.

Red ut en sväng på Lanja. Det roliga var att jag hade inga planer om att rida så drog på mig mjukisbyxor för dagen. Så min klädsel till ridningen var ullsockar, mjukisbyxor och ridstövlar .. :thumbup: Haha, var helt okey att rida i faktsikt! ;)

Nu ska jag sova, även fast jag är ledig imorgon tisdag samt onsdag. Sen blir det jobba, jobba, jobba! :D Ortencia ska ridas nu i 2 dagar och när jag börjar jobba så ska hon ha en dags vila. Får se om jag rider en lektion för Helen någon dag denna veckan med.

Nighty nighty!


2011-12-19
08:22:38

Keep it Between Us - Kelly Clarksson


Uppe med tuppen? Nej, inte riktigt. Har iaf varit och morgonfodrat för en liten stund sedan. Och precis ätit frukost. Om en 10 minuter så blir det att börja med morgonens sysslor. Ortencia ska antingen longeras eller tämköras. Tror det blir tömköras, men det lär man ju märka, haha ;)

2011-12-18
22:10:15

Be There - Kat Deluna
Lite flera bilder ifrån julfesten i torsdags!

Philippa, Alice, jag och Corinne

Evelina, Johanna R, Johanna W, jag och Sofie

Haha vette sjutoon vad jag gör. Gömmer mig? :bigeyes:

Aldrig kan man vara "normal" på en bild! ;) Fannys ansikte i hörnet är supergulligt för övrigt! :D

Johanna och jag :)

Jag och Josefins ansikte, haha ;)



2011-12-18
21:49:30

Let Me Down - Kelly Clarksson

Min underbara häst!<3

Gick upp klockan 8 och åt frukost med de andra. Satt kvar inne och pratade med Helen. Bestämde att jag bara skulle jobba halva dagen(eftermiddagen). Gick ut i stallet vid 9 tiden. Fixade i ordning i skåpet. Putsade och satte ihop lite grejer osv. Tog in Ortencia. Hon kom till porten. Förra gången tog det 1,5 vecka innan hon kom till porten! :thumbup: Borstade och pysslade en massa! Märkte att hon var lite svullen i det ena bakbenet, så lindade alla 4 benen, istället för bara fram som jag hade tänkt. 

Skrittade ut eftersom det ändå var ljust utomhus. Min skritttur var allt annat än skritt. Mest tripptripp eller trav .. :thumbdown: Men hon hade framåtbjudning och var pigg, så jag klagar inte! Inte riden på en vecka så får väl räkna med det, haha ;) Kom tillbaka. Skrittade runt i stora ridhuset. Hon kändes väldigt spänd så blev inte mer än lite skrittarbete i max 5 minuter. När jag lindade av såg jag att benet var normalt igen, skönt det! :D

Gick in igen, och tittade 2 avsnitt CSI Miami. Lunch vid halv 1. Sen var det till att jobba vid halv 2. Gjorde inte så mkt. Eftermiddags mockade, typ? Fick rida ut på Wilma tillsammans med PerDianysika och Helen Himkoras. Mysigt! Tog in lite hästar samt eftermiddags fodrade, sopat lite sedan gick jag in.

Blev vegetarisk-lasagne som jag sett fram emot! Super gott faktiskt. Trodde aldrig jag skulle säga det!? :bigeyes: Tittade på filmen Drive. Är röstad till årets film i VG(Norges motsvarande till Aftonbladet). Men enligt mig så kommer jag ALDRIG se den filmen igen ..

Nu ska jag sova så jag orkar med en hel arbetsdag. Sorry, för det dåliga bloggandet! :(

2011-12-17
13:37:39

Reminds Me Of You - LMFAO
15 December 2011 - Inför julmiddagen, spexet och julfesten!

Matilda och Cristina leker i camen på datan. Då kan det hamna lite varstans! ;)

Johana, Matilda och Cristina

Jag, Johanna, Matilda, Fanny och Cristina<3

15 December 2011 - Under julmiddagen och spexet.

Johanna, Moa N och Tiny

Faaaaanny :D

Johanna ;)

Fanny och jag= halvt misslyckat kort! Haha ;)

Måste bara säga att Cristina hade en grymt snygg frisyr och jag borde fundera på att bli stylist



16 December 2011- Gymkhana utan häst med NP09C och min klass!

Hinderbanan

Josefin, Veronica, Cristina och Alice. Orkar inte skriva mer än att vi vann! :D

Blev tårta efteråt samt pepparkakorm äpplen och clementiner. Mums!

16 December 2011 - Egopics med Frida


HAHHA! Kan inte mer än att älska Fridas min! :D





16 December 2011 - Innan utgången på James och Underbar.

Jag och sötaste Fanny!<3

Fanny tar också egopics! :D



16 December 2011 - De första bilderna är ifrån James men finns bilder från Underbar också!

Älskar bilden. Jag och Frida

Egooooooooo :thumbup:

Jag och Fanny :D

Kommer inte ihågvad hon gjorde, lekte ninja kanske? ;)

En av de bästa bilderna från kvällen!

Min mintuu shot och Fannys zamboka shot(stavning?)

Tage ska också shota, haha :)

Hade sammanlagt 6 stämplar! Skulle ha flera än Emma som hade 5 vilket jag självklart lyckades med!

En från James och 3 från Underbar! Vet att min arm ser mongolid ut, men de är telefonen som gjorde något konstigt? :bigeyes:



Ja, jag har avknat. Pappa är här om en 30-40 minuter. Allting är frädig packat. Har sån grym träningsvärk i benen, både vader och lår, så det inte är sant! :thumbdown: Får nog skylla mig själv om man dansar som en galning! ;) Ska titta lite på bilder när pappa kommer, som ska skickas in till föreningens fototävling samt bilder till hemsidan. Blir nog awesome. Nu ska jag äta frukost! :D

2011-12-15
11:22:43

Rock The House


Haft det stora Mikrobiologi provet. Kändes riktigt bra faktiskt! Pluggat som en tok igår så kanske inte så konstigt. Efter det så såg jag att jag hade fått MVGsjukdomsinlämning. Känns bra det med! ;) Tror aldrig jag fått MVG på någon inlämning någon gång? :bigeyes: Hann duscha innan nästa lektion så nu känner mig mig härligt ren! :D

Haft ett prov i Ergonomi. Visste inte att vi skulle ha det så gick väl intejättebra som det kunde ha gått. Fick G ändå fast man inte hade pluggat :thumbup: Skrev en massa på inlämningen till den med, så kanske kan knappra hem ett VG, men inte så troligt tyvärr :(

Nu är det mat som står på schemat. Sen har vi ett G prov samt ett VG-MVG prov.

17.00 är det julbord, spexet och inte minst julfesten! Kommer bli awesome! :D

Som tur har vi bara stallet imorgon. Har det tillsammans med 09C? Så ska väl ha gymkhana mot dem eller något samt fika! :D

2011-12-15
08:05:20

All Night Long - LMFAO
Strax iväg för att göra ett prov. NERVÖS! :S Har sedan ytterliggare 2-i-1 prov. Och det har jag inte ens börjat plugga på för jag vill inte glömma det jag lärt mig om mikrobiologin. :thumbup:

Ikväll blir det utgång. Får jag och Fanny med oss lite folk så blir det utgång fredag också. Om inte annat så drar vi in till Halmstad och ser en film eller något annat mysigt som man kan hitta på! :D

2011-12-14
19:31:46

Can You Love Me - Kat Deluna

Jag och Legolas S. Hingst f-07 e. Lenkoran u. Omira ue. Koshan. Bilden tagen förra hösten.

Upp vid vanlig tid. Inte alls van vid detta rummet då det var helt ovant att vakna upp i det, haha ;) Låg och pratade med Sofie till halv 2. Supertrevligt!

Dagen började med mikrobiologi. Gick igenom var vi har på provet imorgon så rätt viktig lektion alltså. Nästa var dubbel pass i engelska. Ett pass före och ett efter lunch. Spelade upp våra pjäser. Min grupp ägde! Haha :thumbup: 
Sista lektionen var svenska. Gjorde inte ett piss förutom att läsa upp dikter från Noelpristagaren. Var förövrigt svensken Tomas Tranström eller vad han nu hette. ;)

Nu efter skolan har jag och Fanny pluggat inför våra 3 prov imorgon .. :thumbdown: Det ena är dock 2-1 prov. Det andra är mikrobiologi och är det svåraste typ. Så nu pluggar vi febrilt. Vilket jag ska fortsätta göra i ca 1-2 timmar till! :(

2011-12-13
23:27:12

Hello - Kelly Clarksson


Jaa, hämtade nykeln till fristids. Började packa. Gjorde våfflor. Flyttade alla grejer till det nya rummet. Ätit våfflor. Tittat ett avsnitt CSI Miami. Packade upp alla grejer i det nya rummet. Suttit och pratat en massa med Sofie. Vissar sig att hon är från Karlshamn av alla ställen! :D

Nu blir det prata lite till sen sova för min del. Pluggat och städat hela dagen känns det som .. :( Jaja, hoppas ni haft en bra dag iaf! :D

2011-12-13
16:28:25

One Day - LMFAO


Hade ställt klockan på 7, men snoozade till 20 över. Åt frukost. Sen från 8 till 12 har man suttit och pluggat på historia provet. Var inte med på ridningen pga jag fortfarande inte mår så bra sen förra veckan. Så jag och Fanny satt och pluggade istället. Åt lunch sen gjorde vi provet .. Kändes inte så jätte bra om jag säger så. Fredriks prov är svåra, även om manhar pluggat en massa .. :thumbdown: Sista lektionen var mikrobiologi, där vi jobbade med labborationsrapporten samt övnings uppgifter inför provet på torsdag.

Nu är det bestämt att jag ska flytta. Blir i samma hus men i den andra "längan". Så nu kommer jag bo med ett rums mellanrum ifrån Fanny, haha! Inte lika långt om jag ska gå upp och väcka henne .. :thumbup: Ska bara orka gå och hämta nykeln på fritids. Bönderna som ska ha rummet var här och knackade på och undrade hur snabbt jag kunde flytta .. :thumbdown:

I övrigt har jag tvättat en hel massa! haft i gång .. 5 tvättar, och jag är inte klar :bigeyes: Nej, får väl pallra mig bort till fritids och hämta ut den förbannade nykeln .. :( Min data leker med mig också. När jag trycker på styrplattan vill den inte alltid klicka där jag vill. "Duttar" jag och trycker då vill den .. :thumbdown: Känner att detta är inte helt min dag alls!

2011-12-12
18:46:38

With Your Friends - Skrillex


Resten av dagen idag har beståt av lektioner, lite eftermiddags ätande, 2 avsnitt CSI Miami. Nu kommer den bestå av plugga historia .. Känns jätte kul med prov imorgon. :(
Nåväl, lyckades fixade mitt stopp i toaletten innan! :thumbup: Kanske borde bli rörmockare eller något sånt? ;) Inte så trevligt att veta men känner mig jätte duktig. Hade iofs redan skickat en felanmälan så de kommer väl för att fixa det, men nu slipper dem det, haha ;)

Nej, nu ska jag plugga! :D

2011-12-12
10:14:30

Boom Boom - Kat Deluna

Nu är jag vaken. Gick upp vid 8. Nu på morgonen har jag hunnit sitta vid datan, duscha, fixa mig lite. Haft allmänt mys här på rummet. Ligger under täcket i min kimono som jag bara älskar! Verkligen kärlek på den. Kommer springa runt hela sommaren i den tror jag nog, haha :D

Ska snart plugga lite granna med Fanny historia prov imorgon .. :thumbdown: Började plugga förra måndagen. Men insåg att det var skönare att sova istället .. :D Ca 150 sidor är roligt att plugga på, eller inte! :(

2011-12-11
19:18:55

You're Beutiful - Taio Cruz
Gekås med Fanny, Cristina, Martina, Johanna samt Linnea som var sällskap till och när vi åt.

Fanny, Cristina, Linnea, jag och Martina. Johanna fotograferar.

Linnea åkte kundvagn genom hela Gekås. Jag körde och Johanna styrde.

Jag och Johanna delade en middag/frukost för min del. Efterrätt blev chokladtårta.

Criiiiiistina och Faaaaaanny!

Fanny says: :thumbdown:

Haha, min är den nedersta! ;)

Svart dressyr schabrak

Hittade faktiskt ett i brunt! :love:

Nytt innetäcke till Ortencia :)

Haha, ridstrumporna ÄR bruna ..

En suuuuperskön kimono!
:love:

Ridsaker som blev inhandlat:

- Ridstrumpor
- 2x Dressyr schbrak
- Ridhandskar
- Pälsglans
- Silikonsnoddar
- Innetäcke till Ortencia


Onödiga grejer/grejer jag behöver:

- Lösögonfransar
- 3x trosor
- Hörlurar
- Kimono

Plus en del julklappar som jag självklart inte kan lägga upp här! ;) Nu blir det mys med de andra.

2011-12-10
20:56:57

Feeling Me Right Now - Kelly Rowland


Nu har jag satt pizzadegen. Varit ute och testat allt som går att testa på Ortencia. Utom det gråa schabrak, orkade inte ta ut det ur plastgrejen. Båda beten passade så ska bli kul att se hur hon går på dem.

Tittade igenom hela vårat "bett-föråd" och där hade vi inget tjockare 2-delat bett. Per och Helen tycker särskillt om de svarta gummi/järn betet(tidigare inlägg), då de har det till mer eller mindre alla sina hästar(Utom Wilma som går på kandar hela tiden)
Det andra betet är ett vanligt 3 delat med stänger vid sidan av munnen som ska hjälpa till att hålla betet mitt i munnen på hästen. Har INGET problem med det på Ortencia, men det är variation i bet vilket jag gillar!

Bogskyddet var en lite för litet så mamma ska åka in och byta det plus köpa en "fjäril" vilket jag glömde köpa. Det svarta schabraket som är på bilden var för litet.

Nu blir det pizzaätande och vindrickade!
C'Ya!

2011-12-10
17:37:56

Telling The World - Taio Cruz

Blev aldrig Knalleland utan lilla Ulricehamn ist ... 

2 par ridbyxor(grå och gröna) & bogskydd




Efter att vi kom hem har jag slagit in ett paket. Satt ihop pepparkakshuset och ska sätta igång med att göra pizzadeg tills ikväll.

Hade inte planerat att åka till U-hamn så jag fick nöja med mig vad utvalet var. Dock så köpte jag en sak av fleeera grejer jag skulle handlat idag :( Liiiite surt, så tack mamma .. Det jag absolut skulle köpa idag var bruna benlindor samt schabrak, men icke! Jaja, får väl sätta igång med pizzan istället för att sitta här och hänga ..

Om lite mer än 12 timmar sitter jag på bussen ner till Halmstad då det blir Gekås med tjejerna som har bloggen Cavallogirls! Underbara människor!<3



2011-12-10
07:57:58

Red Lipstick - Rihanna

This is how I feel:
GREAT!

Uppe med tuppen! :D Eller insåg imorse att jag låg och stirrade in i väggen och hade en miljon tankar i mitt huvud.  Nu är jag uppe iaf. Mitt alarm ringer inte förrens om lite mer än en timme egentligen :( Jaja, sånt är livet!

Ska ut och packa lite granna då idag är sista dagen jag är hemma för i år! :bigeyes: Så måste packa allt som ska med till häääästen i helgen :D Åker ju till Karlshamn och jobbar över jul. Nu är mitt knäckebröd strax slut så ska bege mig ut och prata lite med mor, och efter det stallet! :)

2011-12-09
23:38:02

Smile - Avril Lavigne
Alla har fantasi
Se din egna
Inse dina begränsningar
Då öppnas dörren
Lyckan möter dig med värme

2011-12-09
23:36:00

Rock The House - Kat Deluna
Pepparkakshus! :)




2011-12-09
19:27:22

Merry Christmas - The Ramones

Nuuuuuuu .. pyntar jag pepparkakshus! :D

Tänk att det finns "missbildade" non stop ... Nästan så man tycker synd om dom. Så synd om dom att man åt upp dem allihopa! :D

2011-12-09
19:08:13

Oh Yeah (La La La) - Kat Deluna ft Elephant Man

Awesome song!

Nu har jag suttit och skrivit klart arbetet om Coccidioidomycosis. Tagit ca 4-5 timmar bara :( Inte varit ute heller pga att jag blir yr varje gång jag ställer mig upp. Och det vägrar släppa.
Är för överigt rätt glad att jag åkte hem igår då det är flera vänner som skulle hem idag och nu sitter fast lite varstans pga vädret. Mina tankar till er!


Bilden är på
svampen som är en av 2 orsaker till sjukdomen jag skrivit om! Coccidioides immitis.


2011-12-09
11:40:49

Hey Baby - Pitbull


Inget Knalleland idag. Vädret är skit. Orkar inte göra någonting. Men ska faktiskt ta mig samman och gå ut i detta äckliga väder! Vill hellre gå och lägga mig samt hoppas att morgondagen är bättre ..

2011-12-09
09:40:41

Sexualna - Mirami ft Vova Zi Lvova


Kom hem igår. Fick köra bil hem och fick uppleva is och snö för första gången. Körde ju inte av vägen iaf, haha! :D Har nu varit vaken sen halv 8, klockan är halv 10 nu. Tittat några avsnitt CSI Miami. Och jag hade kunnat sova tills .. nu? Bra jobbat :thumbsup:

Sitter i soffan i med 5 katter runt omkring mig. Förstår inte ens HUR alla katter får plats plus mig i en 2 sittar soffa? :bigeyes: Wierd! Nåväl, de värmer mig iaf så ska väl inte klaga :D Vet inte hur det blir med Knalleland idag det beror helt på vädret. Måste även hinna skriva min sjukdomsuppsats med .. :thumbsdown: Hade inget internet igår så skrev inte någonting då .. :(

Nu ska jag äta frukost, se ett avsnitt CSI Miami, plugga lite, mocka och eventuellt åka till Knalleland! :D

2011-12-08
09:44:21

Ain't It Funny - Jennifer Lopez


Svin ont i magen sen tisdag eftermiddag. Inatt har jag vaknat varje timme pga magen .. :thumbup: Så har planer om att åka hem efter att vi slutar skolan idag :( Bussen åker 14.32 och kommer nog få skjuts av snälla Linnea. I Halmstad tänker jag passa på att köpa ett par skor som jag såg igår. Är i Fkp 18.19.

Anledningen till ingen mera uppdatering igår var för att jag inte hade något internet utöver kvällen alls? :bigeyes: Fick inte igång det förrens nu på morgonen ..

2011-12-07
16:18:42

Crazy In Love - Jill Johnsson

HAHAHA!<3

Strax in till Halmstad med denna underbaringen!

2011-12-07
16:18:41

Crazy In Love - Jill Johnsson

HAHAHA!<3

Strax in till Halmstad med denna underbaringen!

2011-12-06
20:05:00

Morena - Tom Boxer

Shopping i Halmstad imorgon onsdag med Fanny

Shopping i Knalleland på fredag med mamma, syster och ev Emma.

Shopping på Ullared på söndag med Fanny och Cristina. Vet ingen mera som ska med för tillfället.


Snacka om att jag kommer vara fattig efter denna veckan .. :bigeyes:

2011-12-06
19:58:23

Before My Blackened Eyes - Sparzanza

Hälften av klassen<3


Dagen började med programridning. LA:1Aktör resulterade i 58,5%. Och kommentaren "Ganska fokuserad, bra försök på "svår" häst." När jag red ut så var jag bara helt DÖD! :O Var trött när jag kom in på banan. Och när man rider Aktör är det INTE bra att vara trött inför ett program. Jaja, jag är nöjd oavsett! Första gången jag rider programet någonsin så. :D

Sprang runt i princip hela skolan för att få tag på Andreas ang mitt och Fridas projekt. Det krånglar som bara den med kameran så klart. Inte bara för oss! Sista lektionen pluggade man faktiskt måttligt. Gick till sjuksyster med Fanny endast för att inse att hon hade gått hem 30 min innan hon slutade .. :thumbdown:

Har nu suttit och tittat på ett avsnitt CSI Miami samt 2 avsnit Vampire Diaries. ÄR svintrött och ska nog sova strax. Klockan är nu strax 8 .. :bigeyes:

2011-12-05
09:00:20

Good Feeling - Flo Rida
God morgon, god morgon! Idag har jag varit uppe med tuppen! Somnade dock inte förrens kl 1 ... just nu sitter jag och väntar på lättaste Fanny. När hon kommer så blir det lite fika på espresso house. Eller så blir det något annat för Fanny verkar hungrig. Nu ska jag gå ut och möta henne. Ciao!

2011-12-03
22:13:22

Champagne Showers - LMFAO

NP09D<3

Jaao, orkar typ inte berätta vad som hänt den senaste dagen :thumbdown: Kom hem vid 9 tiden idag. Åt frukost. Slog in 5 st packet, för jag har varit så awesome och köpte lite redan! Städade hela huset till kl 3 på eftermiddagen. Tjänade lite över 300 kr :thumbup: Inte illa för 5-6 timmars jobb. Dock bara 50 kr/timmen. But me likey anyway! :D  Sparar till saker jag ska köpa på fredag. Har inte bestämt mig om jag ska ta ut ledighet eller om jag ska vara "sjuk" på fredag dock. Återstår att se. I vilket fall som helst så åker jag hem på torsdagen iaf!

Tog in och pysslade på min häst innan. Gud att det kan gå 2 veckor och man saknar ihjäl denna knäppa häst :P Går inte annat att älska henne. Satt barbacke på henne i stallgången och bara myste en lååång stund. Låg och lyssnade på hennes andetag, kände pulsen och bara njöt av stunden!

Imorgon blir det löshoppning @ Gäsene. Har nog bokat tiden 1. Så blir att komma upp lite tidigare idag och vakna samt fixa med hästarna. Ska film både Ortencia och Tequila.Kommer väl upp så småningom när jag klippt och klistrat lite! Jennifer följer med också :D

Kommit på lite mera saker jag ska handlafredag:
- Benlindor
- Schabrak
- Handskar
- Ridstrumpor
- One piece (ja, precis som alla andra!)
- Möjligen en stalljacka. Isf be Runar broder in Stall Skerry samt mitt namn.
- Hörlurar
- Silikonsnoddar
- Julklappar, hehe


Så ser min lista ut än så länge! :D Nu blir det sängen för min del. Suuuuuuuuuper trött verkligen! Detta inlägg skulle gå snabbt, men har iiiinte gått så snabbt :( Ajja, nighty nighty!

2011-12-02
13:43:13

Stay My Baby - Amy Diamon


Nu ska man strax åka hem. Jag och Fanny har jobbat på bra på våran lektion. Bildbevis på vårat arbete! :D Mera galna bilder kommer!



2011-12-02
09:17:40

Hard Knock Life - Cher Lloyd
Lite kul när man är "ledig" från lektioner. Hehe, ska springa och leta efter Kent nu. Prata ang PA.


Det började med att jah skulle vissa
dagens klädsel.

Min dag börjar med att jag sätter klockan på 7.10. Tänkte snooza till 7.20 och sedan gå upp och fixa mig lite. Tror ni inte att jag stänger av alarmet istället för att sätta det på snooz? :( Jaja, vaknade självmant vid 7.35. Upp kläde på mig. Fixade mig lite. Åt frukost med Faaaanny. Nu har jag plattat mitt hår plus lekt lite i camen. :D

2011-12-01
15:11:16

You Da One - Rihanna
Slutat skolan för dagen. Har egentligen dubbellektion nu på eftermiddagen, men det är eget ansvar. :thumbsup: Suttit och ätit resten av moin och Fannys paj tillsammans med ett avsnitt av CSI Miami. Gott! :D
Ikväll ska jag plugga lite. Ovanligt? ;)  Ikväll ska jag plugga på Historia A samt skriva lite på min mickrobiologi uppsats. Den ska vara inne nästa vecka. Och känner att det kommer bli stressigt om jag fortsätter med den nästa vecka, istället för att försöka jobba lite varje dag. :)

Hoppas ni har det bra!

2011-12-01
12:33:03

I'm So Excited - Pointer Sister

Fanny och Tsunami Girl 3/4-2011

Måste bara säga att Fanny är otoligt charmerande! ;)


Sötaste Fanny hade länkat min blogg i hennes blogg. :D Så får väl göra det samma till henne. I hennes blogg kan man få läsa vad Fanny och Cristina gör om dagarna, deras hästar, vad de tycker är bra och vad de tycker är dåligt. Vilket jag tycker är otroligt intressant för man lär sig ju alltid nya saker! :thumbup: