Victoria Solås

2012-11-30
21:29:00

State Of Drama
Sjukt roligt!
Min "gamla" musiklärare från högstadiet ska vara med i Melodifestivalen!!
Emil Gullhamn som är sångare is my old teacher!
Dock såg han lite annorlunda då, till skillnad från nu.
 
 

2012-11-30
20:28:00

Painter for some days
Det snöade rejällt idag. Låg nästan inget på marken på morgonen.
Nu är det ca 1 dm med snö ..
Detta är mitt projekt hos grannen. Färgen är ljus aprikos. 
Orkade inte riktigt ställa om inställningaarna.
Där av blir färgen dåligt framvisad.
Har bara målat runt kanter, lister och dörrar idag. 
Bara detta tog nästan 3 timmar ..
Det värsta är att jag kommer få måla allting en gång till efter att jag har rollat väggarna.
Har även missat på några ställen i taket så får måla om det. 
Även så ska jag måla golvlisterna.
Vet ej om jag ska måla garderobsdörrarna. Men det hoppas jag!
 

2012-11-30
17:23:00

Stockholm Horse Show
Sitter och tittar på det nu! Hittade inte livesändningen på tv så sitter framför datorn istället. Har precis varit barbacka höjdhoppning. Var en svenskar med, Pontus Westegren på Lanfried. De lyckades knippa 3 platsen av de fyra som var med.
Robert Whitaker på Waterstone och Jur Vrielinger på Aniviero Z kom på delad första plats. Sist kom John Hickey på Ian.

Nu dags för tölt. Får se hur det är?

2012-11-29
14:17:00

Nerd
Spelnörd? Yes! Visserligen bara 4 timmar allt som allt ..
High score på både classic och speed.
Nu ska jag titta BBT istället!

2012-11-29
12:16:00

Skit dag ..
Inte alls sovit bra. Allt känns typ meninslöst. Och bla bla bla ... Ingen bra dag idag.
Allt är färdigt i stallet. Syster ska få fylla vatten. Så jag har inte planer om att lämna min säng förutom när jag ska ta in hästarna.
Känner precis som det står på bilden ..

2012-11-28
21:00:00

Öra
Har ingen bättre fantasi på rubrik så det får bli där jag bor, i Öra! Yes, you heard me! Det finns till och med en kyrka ca 200 m ifrån där jag bor. Not bad?
Ytterliggare 4 km bort så finns Kärråkra kyrka. Bodde mitt emellan dem innan. Det värsta var att man kunde höra båda två kyrkorna när de började dra i klockorna ...
Nu förstår ni vad jag menade med att måla mellan plattorna i taket!

Nåååååväl, jag har tittat på en del avsnitt av BBT. Pratat med farmor. Tagit in hästarna. Pysslat om dem allihopa, för en gångs skull! Gick in. Duschade. Hamnade här framför. Läst bloggar. Bloggar själv. Ska strax se vidare på BBT. Sova sen startar en ny dag!
Bästaste Ortencia säger god natt!

2012-11-28
15:27:00

Bilder 28 November
 
Efter gymmet någon dag i förra veckan!
Väntar på tåg efter att ha hämtat syster
Bakar äppelkaka
Gott!
Ägget ville inte som jag ville!
Målar om hos grannen!
Vaknade upp och det var snö ute ...

2012-11-28
12:06:00

28 November 2012
Ännu en dag. Vaknade ytterst motvilligt idag. Somnade en aning tidigare än vanligt, men är fortfarande helt slut i kroppen. Gick upp. Eldade lite i pannan (svin kallt inne!!) Åt en bit äppelkaka, innan jag gick ut i stallet.

- Gav kraftfoder till hästarna + fåren
- Fodrade ensilage till hingstarna(ute) + fåren
- Släppte ut hästarna
- Vattnade hos fåren
- Gjorde betfor

Bara det övre tar typ en 45-55 minuter!

Passade på att mocka, spåna och ge hö. Eldade lite mera i pannan. Fyllde på skottkärran.

För övrigt är det snöööö ute! Var inte alls glad när jag vaknade och tittade ut och såg att det var vitt! Gillar inte snö pga det blir så sjukt kallt! Allt man vill göra då är att ligga under sitt täcke och titta på film hela dagen. Men självklart har man saker att göra ..

2012-11-27
20:26:00

Grrr ..
Ändrat om bloggen, som ni ser. Dock vägrar den lite med mig. Vill ha en annan färg på bakgrunden. Bara att denna stilmallen är heeeelt annorlunda från de andra som finns. Har letat igenom varje grejs där man kan byta färg, bytt färg och inget har hänt. Liiiiite irriterad bara!!

Gör ett nytt försök imorgon istället ..

2012-11-27
19:21:00

Trött ...
Är verkligen super trött .. Det var jag runt 5 tiden också. Höll på att somna medans jag tittade på BBT.

Har varit ute och tagit in hästarna. Som för övrigt krånglade .. Stona gick bra att ta in. Men hingstarna kom in i helt fel ordning. I vanliga fall är det Legolas, Ramzes och sist Zahyr. Idag vart det Ramsez, Zahyr och sist Legolas. Han ville inte komma in, så då får han rent av skylla sig själv ..

Ska titta lite mera avsnitt BBT nu. Förhoppningsvis somnar jag till dem, men risken är att jag inte kommer göra det. En sömntablett hade ju varit en lösning. Men massa grejs i tabletter så vill ju helst inte ta sånt.

Nåväl, have a great life!
Bild ifrån Frankrike!

2012-11-27
16:40:00

27 November
Jaa, jag tänker börja med att skylla på internetet. Min syster har haft internet, men inte jag?! Craaaaazy! Nu är det iaf tillbaka. Jag och syster är ensamma hemma. Mamma är på kurs hela veckan. Vilket betyder att jag får fixa allting i stallet. Än så länge har det gått bra.

Har typ regnat konstant sedan söndagen så det började med att snöa!!? Mindre glad tjej ... Det har gått en timme från att jag har släppt ut dem till att de vill in igen pga regnet. En häst har börjat hosta, så hon har nu på sig täcke inne och ute. Självklart den med allra tjockast päls, Ora' miss .. Ortencia och Legolas har alltid täcken på, hehe!

Agerar målare hos grannen nu också. Har målat listerna vid taket. Samt så är det plattor i taket så mellanrummet mellan plattorna har jag målat idag. Fårstår hur Michelangelo kände sig när han målade i Sixtinska Kapellets tak. Aj säger min nacke!
 

2012-11-24
21:42:00

Mercurius
Vaknat en miljon gånger på morgonen, innan jag gick upp vid halv 10. Åt frukost och tittade på ett avsnitt CM. Diskade lite innan jag körde för att hämta syster i Herrljunga. Gick ut i stallet efter det. Mockade och fixade hö, syster fick vattna.

Gick in, såg två avsnitt CM innan jag tog in hästarna. Pysslade med Omira och Ortencia idag. Började att fixa lite på Ortencias hovar. Dock kom jag inte så långt då maten blev klar. Lyckades med en halv hov iaf. Skrutthästen var duktig och stod stilla.

Åt pizza och tittade på Brave/Modig. Suttit och läst bloggar en stund innan jag valde själv att blogga. Har inte så mkt mera vettigt att säga.

2012-11-23
22:18:00

Jupiter
Gaaaammal bild! Ett ridpass på Omira. Ortencias mormor
 
Bra rubrik, inte sant? Haha, kom inte på någonting bättre så. Är otroligt trött faktiskt. Läste en del bloggar och ögonen gick bara i kors. Borde sova. Ska strax ..

Imorgon funderar jag på att sko min lilla prinsessa. Är inte så mkt att ta, så blir mest att jämna till och slå på en sko. Har ju tappsko kompetens! Dock läääänge sedan jag satte på en sko .. Då har det alltid varit en hov, nu blir det 4 st. Aj, kommer min rygg säga!

2012-11-23
12:46:00

23 November 2012
2 dagar sedan sist jag uppdaterade. Vad har hänt sen dess? Jo, jobbade igår 9-18. Gymmade ca 15-20 min .. Var helt slut i kroppen och ville gärna komma hem levande utan att köra av vägen hemmåt, haha!

Vaknade upp av en mardröm i natt. Inte alls roligt .. Somnade om och vaknade utav att klockan ringde. Ätit frukost och tittat ett avsnitt CM. Ska strax göra mig klar för jobbet. Endast 14-18 idag. Är ledig en hel vecka sedan. Undra vad man ska hitta på då?
 
 

2012-11-21
22:29:00

Full Fart!
Det kan man helt klart säga att det har varit idag! Vaknade ca kvart över 9 idag. Åt frukost och tittade ett avsnitt CM, som vanligt .. Gick ut i stallet och mockade samt fixade hö.

Fixade håret lite innan jag drog till jobbet. Var där från 14-19.20 typ. Gymmade med Emma efteråt i ca 1,2 timme. Duktigt!

Det är väl vad som har hänt i stora drag idag. Inte något jätte intressant utöver detta, tyvärr.
Bjuder på en lagom genomsvettig tjej på gymmet!!

2012-11-21
16:38:13

Mobilen
Hejsan hoppsan!
Min telefon dampar gärnet. Sitter för övrigt på jobbet. Lite lång tråkigt. På 2 timmar har det kommit 2 kunder. Lovely! Både jag och Emma sitter med våra telefoner, höhö ..

2012-11-20
19:22:00

20 November 2012
Bara 33 dagar kvar till julafton och 41 dagar kvar tills ett helt nytt år! Sjukt!

Somnade runt 3 tiden inatt. Inte så konstigt då jag sov så otroligt länge dagen innan. Vaknade iaf kl 10 idag. Åt frukost. Pratade med bästa Nathalie. Tittade lite avsnitt CM. Gick ut mockade 5 boxar samt fyllde hö. Mamma hade fixat det andra.

Gick in. Gjorde kladdkaka. Mums! Tittade lite mera avsnitt CM. Gick ut och tog in hästarna. Pysslade med Ortencia och Legolas. Gick in och hamnade här bakom. Läst bloggar nu ett tag. Får se vad som händer resten av kvällen. Antagligen ingenting ..

2012-11-19
21:35:00

Mjooohej!
 
Bjuder på en gammal bild!
 
Vaknde typ vid halv 12 idag. Sovit närmare 12 timmar. Mamma kom in någon gång vid 8- halv 9 och undrade om jag hade försovit mig. Men jag började jobba vid 2 så var ingen fara. 
Bestämde mig då för att inte gå upp utan sova vidare. Vaknade som sagt halv 12 åt frukost. Fixade lite i stallet innan jag åkte till jobbet. Jobbade 14-18. Gymmade efter åt i ca 45 minuter.

Kom hem och gjorde lite mat. Tittade på ett avsnitt CM och läst bloggar fram till nu typ. Övrigt så händer det inte alls mkt. Vill ha skor på hästarna på en gång! Men så är inte fallet.
 

2012-11-18
20:22:00

18 November 2012
Oj, snart är det ett nytt år. Tiden går så otroligt snabbt!

Klockan stod på 8.15 idag, halvt "sovmorgon" kan man säga. Somnade rätt snabbt igår som tur var. Kom inte alls mkt folk idag. Så har fått småpussla med en hel del osv.

Skulle ha gymmat idag, men tack vare en bakfull syster, så var den planen bara att krascha .. Körde först inom Floby och fixade en sak. Sedan vidare till Herrljunga för att plocka upp henne. Väl hemma åt jag lite samt tittade på ett avsnitt CM. Fixade det sista i stallet(vatten och hö) innan hästarna fick komma in. De har fått en nattlampa nu!

Hamnade framför datorn igen. Tittade ytterliggare ett avsnitt CM. Har borstat tänderna nu så jag slipper gå ner när jag är jätte trött. Då är risken att jag piggnar till och inte kan somna. Vilket inte är så jätte roligt ..

Vad händer annars då? Jo, jobb imorgon med. Visserligen från 14-18. Så får nog gjort en del i stallet.

2012-11-17
22:07:00

17 November 2012
Måste bara vissa er detta. Peppe är min "gamla" hopptränare på Plönninge. Och satt och tittade vänskapssida på fb. Klickade in på hans och skrev grattis 2011 kl 09.35 och i år 09.29. Tyckte det var rätt ballt att det var så lika!
När vi ändåså är igång med fb-fail. Alex var här för mer än en vecka sedan och då taggade han mig i ett inlägg på fb. Som alla fb nördar vet så får man ju reda på om någon taggar en. Vilket även jag fick. Bara att det stog HON istället för HAN! Dog en smula när jag såg det!

2012-11-17
21:52:00

Trött cheeey!
La mig vid 11-tiden, men kunde inte somna förens 1-2 typ!? Sen har jag vaknat upp ur ett x-antal mardrömmar i tillägg. Så när jag fick ett sms av bäääbe skulle gå och lägga sig (06.53) kunde jag inte somna om. Var reeeeeeedigt trött och hade ingen ork med livet alls!

Pallrade mig iväg till jobbet. Vid ca halv 11 så började det trösa in folk i massor under resten av dagen. Satt inte ner 5 min för det var alltid något som skulle göras, folk som skulle serveras m.m. Roligt nu när det börjar komma folk!

Haha, "vår" stammis hade dragit ditt en del folk. Och de skulle fortsätta träffas varje lördag kl 11. Som utmaning skulle alla som var där försöka ta med sig 1-2 vänner tills nästa gång! Full rulle for sure!

Kom hem. Hade besök av lite folk. Fixade vatten och hö i stallet. Tittade ett avsnitt av CM, innan jag slutligen gick ut i stallet då hästarna fick komma in. Efter det blev det pizza och mys till King Arthur som rullade på tv.

Nu har jag läst klart mina bloggar. Ska lägga mig och spela spel eller ringa A. Blir nog det sistnämde, höhö! Jaja, får se. Kommer slockna direkt iaf! Eller så ligger jag vaken i några timmar, sömmlös ...

2012-11-16
21:24:00

Lycka!!
En bild säger mer än 1000 ord, och vet ni? Det stämmer!
 
Svävar just nu på rosa, fluffiga moln! A kom hit och överraskade mig. Gissa om jag blev glad?!!?! Har haft ett stort leende på läpparna hela gårdagen och idag! Att en sådan sak kan få en på så gott humör? Kan inte annat än säga underbart!
 
Han åkte tyvärr hem vid 3-tiden. Fixade allting i stallet. Efter det körde jag syster till Herrljunga. Hon skulle på Halloween party imorgon, typ 2 veckor sent bara, haha! Passade på att småhandla lite granna. Körde sedan hem och gjorde köttullar, potatismos samt brunsås till mig och mammsen. Myste och tittade på Guldkompassen.
 
Jaja, hamnade så småningom här framför datorn. Undrar när jag kommer kunna somna. Är iaf supertaggad på nya dagar, nya tider och nya stunder. Tack vare världens bästa som kom och hälsade på!
 

2012-11-14
21:43:56

Happy!
Är precis som det står i rubriken, glaaaaad! Tänker inte berätta vad det är förens allting går i lås. Kan berätta att jag är super taggad och över exhalterad!!

2012-11-12
13:10:00

12 November 2012
Bild från ca 3-4 år sedan? Kort hår och pannlugg? Yey!
 
Ska vara duktig och städa mammas bil nu hade jag tänkt.
Det behövs vill jag lova. Utsidan vet jag inte om jag orkar.
Let's se!
 

2012-11-11
21:03:00

Lätt irriterad tjej!
Ja, jag är inte så duktig på att uppdatera längre känner jag. Hänt en hel del i det sista. A har varit här tis-fre. Har jobbat ons-fre. Har fixat en del i stallet osv. Utöver det har det inte hänt så mkt.

Varit på mötte ang jobbet. Blir ännu mera nerskärningar i mina jobbtider. Jätte roligt. Hade jag jobbat som jag fick från första början skulle jag fått ut lite över 10.000 kr. Nu får jag ut lite mindre än 7.000 kr. Dags att söka nytt jobb? Typ ..

Jaja, livet är inte perfekt!! Har bara lust att försvinna ner till Halmstad och få ett jobb där. Det hade ju varit sjuuukt perfekt! Allt känns så underbart där. Har för det första mkt mera vänner där en vad jag har här. Har typ 1 här .. För övrigt sitter jag ändåså bara på mitt rum och glor på min data dagarna i ändå. För hästarna är inte skodda så kan ju inte göra något med dem.

Det mest underbara som hade varit, skulle vara att vinna någon/några miljon på lotto! Livet hade få sjutton löst sig mkt bättre ..

2012-11-08
21:12:00

I am alive
Jobbar och sliter plus A är här. Upptaterar nog mera på lördagen. Just so you know!

2012-11-06
19:35:00

Blogg

2012-11-06
15:55:00

Telefonis
Sitter just ni och pratar lite med Nattis i telefonisen. Tror vi har pratat i mer än en timme redan idag. Det är otroligt mkt man hinner prata om.

Har passat på att mocka medans vi pratade. Dock så gick min telefon slut på ström, så gick in och satte mig framför datorn. Ska städa lite och så sen när jag är klar ute. Blir om en liten stund. Ska baka något med,

2012-11-05
21:11:00

Snabbis!
Jobbade från 9-14 idag. Varit rätt lugnt? Var mer folk på lördagen än på en måndag. Mmh, jaja! När det blir mer känt så kanske det går bättre right?

Var hemma ca 3. Gjorde lite mat och satte mig framför datorn och tittade på mina älskade avsnitt CM! Vid 5 tiden så somnade jag, sjuuukt trött och har knappt kunnat sova inatt .. Kvart över 5 ringer Linnea och säger att hon är i närheten!

Min saknade lilla värmläning kom sedan på en kopp kaffe och en långpratstund och lite smått och gott.

Har suttit och läst bloggar ett tag nu. Även pratat med A och imorgon kommer han! Yeeey! Visserligen fram emot eftermiddagen/kvällen. Men det är ju alltid något! Super glad? Oh yes!

Nu blir det sängen för min del. Super trött. Det bästa botemedlet för det är ju så klart soooovmorgon + inget jobb. Men mest sovmorgon!

2012-11-04
21:38:00

Bildbomb
Måndags: Cindy hjälper mig översätta kaffemaskins-manualen!
 
Så som det kan gå när man rakar benen. Ett hak, nästan, rakt igenom nageln. AJ!
 
Torsdag: Skulle till lokalen och öva, men hunden blokerade vägen ..
 
Världens godaste kladdkaka!!
 
Min vackra jobb- outfit, överdelen
 
Och nederdelen!
 
En liten del av lokalen
 
En av 2 ingångar.
 
Gjorde en Cafe Latte till Lena som jag är väldigt stolt över.
Största mängden skum, jag lyckats hittils att göra!
 
Egopic innan jag gick ut i stallet. Söwt!
 
Idag var jobbdag nr 2!. Även den avklarad utan extra strul. Fast .. När jag skulle göra en liten Cafe Latte så ville den inte alls med mig. Bara strejkade, så de fick en stor iaf. För den ville. Knepigt!
 
Imorgon är en ny jobbdag. Jobbar från 9-18, ev 19. Är ej helt säker på det. Need to check it up! Förhoppningsvis så kommer A imorgon med. Myyyyyyys, på hööög nivå!
Tror jag spriiiiicker av längtan!
 

2012-11-04
09:03:00

Skynda!
Det är precis vad jag måste, men vill ändå slänga in ett inlägg! Första jobbdagen var igår och det gick riktigt bra faktiskt. Det kom en hel drös på typ 20 pers som skulle ha grejer och jag stog i kassan. För övrigt så funkar kassan inte ännu så man får skriva för han vad allting kostar. Yey!

Nu ska jag slänga på mig lite smink och sedan dra mig in till Falköping för nästa jobb dag.
Idag: 10-15
Måndag: 9-18
Tisdag: Ledig
Onsdag: 14-19.30
Torsdag: 9-18
Fredag: 14-18

2012-11-03
07:44:00

07.15
Det stod klockan på denna underbara morgon. Usch! Länge sedan jag behövde gå upp "tidigt". Har precis ätit frukost. Ska slänga på mig lite smink och se om jag kan göra något åt mitt hår som ser ut som .. tjaa jag vet inte vad!

Iaf det är min första jobbdag idag. Spännande! Får se om det kommer mycket folk och man klarar att hålla tempot. Nu ska jag skynda mig.
 
Hej svejs!

2012-11-02
17:18:00

Besviken? Oh, yes!

Precis som barn som blir lovade godis dagen efter, men när man väl frågar om det dagen efter då blir det uppskjutet en dag till. I detta fallet ännu längre. Det ÄR en påfrestning att gå och undra hela tiden även om man inte tror det. Börjar bli trött på alla jäkla känslor ..

2012-11-01
22:22:00

Full fart!
Det har bokstavligt talat varit full fart idag! 
 
Vaknade första gången idag 8.20. Men gick inte upp förens 10.40, höhö! Gjorde frukost, nudlar, korv och bearnäsås. Mums! Drock till Falköping vid kvart i 1 ca. Där har vi hunnit göra en hel del idag!
 
 
-Städat
- Fixat
- Hängt upp "spindel-nät"
- Ttvättat golv
- Gjort mat
- Drycker
- Sprungit ärenden på stan
- Handlat
- Köpt caffelatte skedar, vilket vissade sig vara problem!
 
Jaa, ni förstår det har varit fuuuuullt upp! Körde ifrån Falköping vid kvart i 9. Då var vi klara. Trodde inte att jag skulle vara där heeela dagen. Men men det är premiär öppning imorgon. Då måste det mesta vara klart!
 
Är helt slut. Ska sätta igång ett avsnitt CM och försöka sova. 
 

2012-11-01
12:43:00

Lokalen
Jaja, vet att jag har varit dålig på att uppdatera här ..
Ska strax sätta mig i bilen och åka till Falköping för att bli duktigare på att vara servitris, höhö!