Victoria Solås

2013-01-31
17:26:00

31 Januari 2013
Somnade jäääätte tidigt igår! Eller inte .. Jag la mig för att sova kl halv 6-6 tror jag? Vaknade till kl 10 av att katterna lekte racerbilar, igen! Somnade om efter att jag hade slängt ut dem ur rummet. Vaknade till runt 1. Gick upp och åt frukost. A:s mamma kom hit runt 3- halv 4 tiden. Fick hit mat-assistenten. Åkte iväg till Arkens Zoo i Flygstaden, men där var det stängt. Så åkte till Eurostop för att köpa katt sand på den andre Arkens Zoo. Lämnade av hos och åkte hem för snart 40-45 minuter sedan. Har ätit lite snabbnudlar så nu ska jag sätta igång att göra kanelbullar. Mums! Bästaste pojken får äran att göra middag idag, blir spaghetti och köttfärsås!
Saknar min lilla skithäst! <3

2013-01-30
15:14:00

30 Januari 2013
Snaaart februari. Vart tog tiden vägen? Fyller 20 om 35 dagar. Inte lååångt kvar! Börjar bli gammal och grå .. Haha, nej då! Vaknade kl 9, idag igen, utav att katterna lekte racerbilar. Sladdade runt hörnorna och var överallt och ingenstans! Stängde sovrumsdörren och somnade om, hehe!

Gjorde frukost bullar imorses. Eller ah, degen sattes igårkväll. Så hade in dem i ugnen nu på morgonen. De stod nog och jäste lite väl länge för de smakade lite smått som vin? Mindre gott, men för övrigt blev de goda.

Vet inte riktigt vad som händer idag. Vill göra kanelbullar, men A säger att jag ska vänta på hans mammas matredningsgrejs(?) som snurrar så slipper det bli så mkt disk .. Så får väl vänta!
Bild på de nybakade bullarna!
Den ena delade jag för att se hur de såg ut inuti. Den är inte så missbildad! ;)

2013-01-29
22:16:00

Pizzabagaren!
Då var pizzan i ugnen! Osten håller redan på att smält, mums! Gör även frukostbullar som steks imorgon. Ska även baka kaaanelbullar. Har en parfym som luktar vanilj. Första gången jag hade den på så frågade A om jag hade bakat bullar .. Var en sväng i Båstad innan. Skulle skjutit med lufttgevär, men mörkret kom lite väl snabbt så det blev inte av, tyvärr! Har varit duktig och städat köket. En gång idag och en igår. Såg bedrövligt ut .. Nu ska jag vänta på att pizzan blir klar. Ni får 2 bilder att underhålla er med så länge!
Ingen idé att ha på sig svarta byxor när man bakar!
Mums!

2013-01-29
19:53:00

29 Januari 2013
Ska göra pizza samt frukost frallor nu, så tänkte uppdatera lite senare. Oooom jag orkar!

Ciao
Gamal bild, as usual!
 

2013-01-28
17:36:00

Bildbomb ifrån helgen
 
 
 
 
 
Haha, får ju bjuda på sig själv!

2013-01-28
14:35:00

28 Januari 2013
Fortfarande heeeeelt död! Hela gårdagen spenderades ifrån sängen .. I lördags vart det B&B både på dagen och på kvällen. En bowling/biljard på dagen och krogställe på natten. Iaf så var Bingo Rimer och Captain Morgan där! Fullt ös vill jag lova! Hade med mig bästa Frida ut och kan inte ha fått en bättre kväll! Gick hem innan 3. Gick och la mig vid 4 typ. Kunde inte sova så startade Mr & Mrs Smith. Tittade lite mera än en timme ca innan man vände sig om och somnade.

Igår gick man upp vid halv 3 typ? Hade verkligen inte lust att gå upp heller. Låg bara och tittade film hela gårdagen. Eller aah, lyxfällann, ponnyakuten och världscup hoppningen i Zurich med! Somande runt 2-3 någonting?

Idag vaknade jag innan 12! Vaknat till några gånger under förmiddagen, men har inte orkat släppa mig ur sängen, höhö. Ätit lite frukost samt tittat på "Så blev vi svenska Hollywood fruar". Utomhus så regnar det, yeey!

Nu ska jag fortsätta med mitt rätt meningslösa liv! :)

2013-01-26
20:29:00

26 Januari 2013
Har inte riktigt haft ork att blogga idag. Vaknade kl 1. "Väckte" A som var i Båstad. Gjorde frukost. Tittade på en film innan det blev att dra till B&B för bowling. Förlorade, sååå klart! Åt mat. Tittade på en film till och nu är klockan halv 9 snart. Väntar på att folk ska börja strömma in. Har väl inte riktigt koll på vilka som kommer. Har inte bestämt mig för om jag ska ut på krogen eller inte. Beror helt på om de tar inträdde eller inte. Annars blir det väl att stanna hemma! Var ju trots allt ute igår.
Bild från igår!

2013-01-25
13:27:00

25 Januari 2013
Hände en hel del efter mitt senaste inlägg. Var på Vägledningscentrumet samt Arbetsförmedlingen. På vägen tillbaka så bokade jag bowling bana för imorgon. Var en sväng inom Asian Palace där Louise och massa andra var. Var inom Cleopatra för att köpa med mig en kycklingrulle som blev min middag. Var hemma en stund innan jag gick ut en sväng. På min runda stötta jag på Mijha och Sandra. Drog med dem hem. Satt och tjötta en braaaa stund. Satt och tittade på serier till kl 3 något igår ..

Vaknade halv 12 idag. Blir piggare och piggare. Dock har det hänt en mystisk grej! När jag och A hade tittat klart på Nikita så stängde jag ner datoren. Alltså drog igen skärmen eller vad man säger. Imorses så var den uppe? Jag har inget minne om det är jag som har öppnat den eller vad som har hänt?

Min frukost bestod utav nudlar och stekta ägg. Samma som jag åt igår, hehe! Har precis betalat min räkningar. Skönt! Ska strax åka ner till Höganäs för att äta bullar och storhandla!

Oooooooh, nu har jag inget mera att skriva!
 

2013-01-24
14:39:00

24 Januari 2013
Vaknade lite innan 12 idag. Solen lyste rakt in i ögonen, så blev iaf mött med fint vinterväder! Gick och väntade på att postmannen skulle komma. Idag var han exakt 25 minuter senare än alla andra dagar. Fick mina brev, samt mina räkningar. Det var dock mindre roligt ..
 
När jag skulle göra frukost(nudlar) så lyckades jag och A ha matkrig med plättar. Eller en liten bit av en plätta(?) som katterna inte ville ha. Jag är absolut inte pricksäker men jag träffade han mer än vad han träffade mig, haha!
 
Ska redovisa för Arbetsförmedlingen vilka jobb jag har sökt, yeeey! Ska även springa inom Vägledningscentrumet för att ansöka om jag kan börja plugga i februari. Samt posta lite brev till Skatteverket och då har jag officiellt flyttat till Halmstad. Imorgon är för övrigt dagen jag bott i Halmstad en månad. Yeeey!

Nu ska jag vara duktig och sammanställa alla arbeten jag sökt! Hoppas ni är lika pigga och glada som jag är!
Gamal bild i vanlig ordning!

2013-01-23
22:31:00

23 Januari 2013
Vaknade med världens huvudvärk och ryggont. Världens bästa pojk gick upp och hittade lite olja, så jag fick lite massage innan jag klivit upp ur sängen. Mys!

Satt hemma en liten stund innan vi åkte till Båstad. Satt mest och tittade på YouTube-klipp! Åkte sedan vidare till A:s föräldrar där vi fick plättar! Mums! Fick även med oss resten hem. Ännu bättre, hehe. Kom hem för ca 1,5-2 timmar sedan. Inte gjort så mkt. Har precis läst bloggar. Tänkte jag skulle ta och söka lite jobb. Såg att det fanns några intressant via telefonen.

Ciao!

2013-01-22
19:06:00

Grrrr ..
Sätter mig och tittar på världscups hoppning i min ilska ...

2013-01-22
17:59:00

22 Januari 2013
Inte varit så duktig på att uppdatera .. Har inte gjort någonting alls. Varken igår eller idag. Eller idag har jag och A gått till 3Butiken så hans telefon strulade lite. Stack inom Skatteverket, dock vad det stängt .. Så har suttit och fyllt i min adressändring ifrån datorn istället.

Imorgon får jag moooney! Betyder betala räkningar och handla mat. Faast, finns en risk att jag inte får min lön. But, who knows!
 
Har börjat titta på en ny serie som Fanny tipsade mig om. Drop Dead Diva. Helt okey serie om jag får säga det! 

2013-01-20
19:41:00

Essie Grow Stronger
Köpte ett stärkande nagelmedel för ca en vecka sedan. Det är rätt enkelt att använda. Ta bort gammalt nagellack. Ha på "nagellacket" och sedan vilka andra färger/nagellack du vill över.
 
Har nu testat detta i en vecka ca. Av en händelse så tittade jag på nagelfästet på fingrarna och märkte att naglarna hade växt 2 mm på en vecka! På en månad växer de alltså 4-5 mm. Läst på lite och naglar växer på en månad 2-3 mm. Detta är dock väldigt individuellt! Badar man mycket i badhus så växer de oftast snabbare.
 
Jag köpte detta nagellacket eller vad man nu ska säga på H&M. Minns inte riktigt om det kostade 139 kr eller 169 kr. Tycker ändå att det är helt klart att det är värt att köpa!

2013-01-20
18:23:00

20 Januari 2013
Somnade lite efter 4 igår? Bra där! Vaknade till första gången vid 11 tiden, tror jag? Somnade om och vaknade upp halv 3. Yey! Tittat 2 avsnitt GS. Pratade lite med Louise och Simon innan de gick för att äta kina mat. Velat följa med, men no money! Efter det gick så startade jag datorn. Satt på goooood music och började helt enkelt en stor städning av heela lägenheten. Ca 1,5 timme senare är man ganska trött!

Har satt upp världens längsta handelslista när jag väl får pengar. A och jag har kommit fram till en deal. Jag slipper betala hyra. Så istället så betalar jag för maten vi äter. Vi äter ändå av varandra så det lätt bra. Så när jag väl får pengar ska vi åka till Flygstaden och storhandla mat. Redan börjat på listan .. Än så länge är det 14 grejer bland annat diskmedel, toapapper, städmedel(kommer inte på vad man kallar det?) osv osv. Det enda som finns av matvaror nu är pytte lite bröd, knäckebröd, lite spaghetti, smör, lite hallonsylt. Dags att fylla upp!

Vet inte riktigt vad som händer resten av kvällen. Rätt sugen på att ta ett långt bad, igen! Det var bara så underbart mysigt att ha sin "egen-mys-tid" typ. Får se om Louise och Simon ska vara hemma. Gillar inte när folk springer runt i huset samtidigt, haha!
Togs i februari förra året. Mins att det var sviiin kallt ute!
 

2013-01-20
00:42:00

Skummbad
Babe åkte till Båstad så jag har passat på att spendera ca 2,5 timme i skummbad, stearinljus och massor med avsnitt av Geordie Shore. Kan det bli bättre? Nop! 

2013-01-19
16:40:00

19 Januari 2013
Last night was craaaaaazy! Haha, men andra ord så var det jäkligt kul med en hemmafest! Galet folk och galet skoj! Folket började komma vid halv 7-7 tiden. Drack inte så mkt, 2 groggar och en x-cider. Jag somnade kanske vid 5- halv 6 tiden. Min köäe pojk har knuffat ur mig ur sängen inatt. Inte en gång utan hela två gånger! Efter andra gången gick jag in i garderoben och la mig .. Kl 10 kom han in där och undrade vad jag gjorde där ..Haha, gick in och la mig igen och somnade om. Vaknade sedan vid halv 2. Gick upp och åt frukost.

Suttit och mailat med en som verkar intresserad av min lilla prinsessa. Behöver få bort hästar och jag behöver få in lite pengar. Så när jag väl har en stadig inkomst så blir det nog Legolas som får flytta ner hit och bli inriden. Kommer säkerligen gråta som bara den om och när hon åker .. Kommer väl nya hästar, right?
Twister i min garderob ..
How I looked last night
HAHA! Vet inte hur många gånger pojkarna skulle dansa botox?
För att vara mer tydlig: Dra ner byxorna och dansa ..

2013-01-18
14:45:00

18 Januari 2013
Tiden flyyyger fram! Vaknade till vid halv 12, men hade sjukt ont i huvudet så somnade om och vaknade en timme senare. Gick upp och la mig i soffan. Blev en del tv tittande innan jag åt frukost. Hamnade sedan här framför.

Ikväll blir det lite hemmafestande. Har sprit men ingen blanddricka. Yeeey! Har typ ingen mat kvar heller och jag får pengar på onsdag. Tror jag .. Nåväl får leva på vatten, haha!

2013-01-17
16:46:00

17 Januari 2013
Vi gick och la oss runt 4-5 tiden, typ? A:s klocka stod på 9 och min på 10. Vi gick slutligen upp vid 11. En halvtimme senare åkte vi hem. Lite över 12 var klockan innan jag kom igång med tvätten.

När andra omgången med tvätten var igång(finns 2 st tvättmaskiner) stack jag en sväng på stan med Nattis. Eller ah, mötte upp henne o Nickeboy på Espresso House. Hade 14 kr på mitt Coffee Card så kom inte så långt på det, hehe. Satt där en stund innan vi förflyttade våra rövar till H&M. Köpte en body lotion, rött läppstift och ett nagellack. Visar sen, om jag orkar. Nu är all tvättning klar och är rätt utmattad i benen. Bor på 5 våningen och var duktig och sprang upp och ner varje gång. Resultat = benen darrar .. Bra kondis? Nop! Dock sprang jag sammanlagt upp och ner 8 ggr. Nåväl, ska väl inte klaga. Kunde ju tagit hissen, haha!

Resten av dagen/kvällen vet jag inte riktigt vad som händer. Försöker installera spel på min dator. Men vill det fungera? NEJ! Blir så arg när det inte vill som jag vill .........

2013-01-16
23:14:00

Teknisk för en dag!
Känner mig så otroligt duktig! Tagit loss luckan under datorn för att rensa den på damm och så vidare. Det behövdes då det inte har varit öppnat sedan jag fick den. Vilket är ca 4-5 år sedan! Så tagit bort damm, rensat på skit, fixat till fläkten och lagt ny kylpasta eller vad det hette. Hade Andy som stod och tittade så jag gjorde rätt, hehe! Det som är mest underbart, än så länge, är att datorn inte alls har blivit så varm så snabbt som den blev innan. Den blev väldigt snabbt varm och kunde rätt som det var över hettas och dö .. Mindre roligt. Dock var det ara när jag gjorde något extra jobbigt, höhö.
Dammet som är inringat låg framför fläkten och gjorde så den inte fick ut någon luft. ALLS!

2013-01-16
18:27:00

16 Januari 2013
Vaknade runt 12. Inte sovit bra inatt heller .. Bara vänder och vrider på mig o är allmänt rastlös? Kaaaan bero på att det inte finns mkt att göra .. A:s föräldrar kom hit en sväng och fikade. Efter de åkte så tittade jag lite tv o sen duschen. Ska åka till Båstad en sväng.

Längtar en aning till nästa helg. Ska fira en vän. Dock fyllde han år för 1,5-2 veckor sedan! Bättre sent än aldrig, right? Tänker inte avslöja något. Tror inte han läser bloggen, men man vet aldrig!
 
Har väl ingenting annat intressant att berätta. Så avslutar detta inlägg!
 

2013-01-15
18:16:00

Bilder 15 Januari
En liten bildbomb.
Det hängde ner grejer som istappar, fast det var ljus som "droppade" neråt.
Också i Helsingborg.
Sovrummet.
Målade naglarna igår. Ska låta bli att måla om naglarna allt för mkt nu. I den blåa pricken ligger det en rätt stor paljett som glittrar. 

2013-01-15
15:11:00

15 Januari 2013
Tittade på en film från 9-12 igår sen somnade A iaf. Själv låg jag vaken ett bra tag. Sovit riktigt dåligt. Vaknat varje kvart i princip. När jag tittade på klockan så var den 6.34. Vaknade till någongång och tittade ut genom fönstret. Vad låg där om inte ca 5 cm med snö??!?! Inte glad tjej .. Efter det sov jag utan att vakna fram till kl 9 då A:s klocka ringde ..

Sov ända till halv 1 efter det. Låg o spelade lite på telefonen innan jag steg upp och åt frukost. Tittat på några avsnitt NCIS. Nu sitter jag i vardagsrummet medans A spelar DayZ och jag bloggar. Ska leka lite granna i photoshot för att se om jag kan göra en bättre header.
Bild ifrån imoses ut genom köksfönstret. Snöööö ..
 

2013-01-14
12:01:00

14 Januari 2013
Usch ... Fick inte alls något trevligt uppvaknande idag. Inte alls sovit mkt inatt och på det oroligt .. Blev för övrigt väckt med isbitar .. Yeeey! Allas dröm vill jag lova! Fått i mig frukost och har tittat på Ponnyakuten som äntligen har startat igen!!

Vet inte riktigt vad som händer idag. Som alla andra dagar typ? Nåväl, får väl ta mig en promenad eller något.

2013-01-14
00:26:19

Snabbbloggning
Sitter i bilen på väg till Båstad. Har precis tittat på The Hobbit i 3D med Andy, Thilda o Alex. Heeelt klart en sevärd film. Den var på nästan 3 timmar. Är så hemsk att jag avslöjar att det måste komma em uppföljare på den .. Utöver det, mkt nöjd! Det var väl allt jag egentligen hade att säga.

Sov gott. När ni nu går o lägger er!

2013-01-13
17:19:00

13 Januari 2013
Vaknade kl 3, seriöst? Somnade inte förens 3 igår heller. Vi hade ändåså satt kl på 12. Vaknade till när det ringde. Sparkade på A som stängde av och somnade om. Precis som jag .. Fått i mig frukost. Tittat klart på mitt avsnitt NCIS plus läst bloggar. Ska snart åka ner till Båstad. För ikväll blir det bio! The Hobbit i 3D, tror jag?

Ska göra mig iordning så hej svejs!
Bjuder på en gaaaaaaaaamal bild!

2013-01-12
16:19:00

12 Januari 2013
Vaknade första gången vid halv 9. Vägrade gå upp då jag ändå inte hade några ärenden att gå. Nästa gång jag vaknade var kvart över 12. Åt frukost och tittade på NCIS. Nästa serie jag tänker plöja igenom. A kom hem vid 3 tiden. Ska strax åka till hans föräldrar och äta middag samt se en film. Åker hem efter det. Får se om det blir utgång eller ej?

2013-01-11
20:37:00

Drinking From The Bottle - Calvin Harris
 
Helt kär i denna låten! Går på replay heeeeela tiden!

2013-01-11
15:06:00

Vinterväder
Kallt som attan och det är baaara -1 .. Är väl blåsten från havet som gör sitt? Kör väl på det! Satte kl på 11, så jag inte skulle sova bort hela dagen. Åt frukost o fixade iordning mig. Har invigt mina platåskor! Faktiskt inte så jobbigt att gå i dem som jag trodde. Har varit en sväng på Vägledningscentrumet och pratat lite mera med Jörgen. Gick bra, haha. Sprang lite andra ärenden som fick hållas på vänt ett litet tag.  
Vet inte riktigt när A kommer hem. Känner mig ensam så ska sätta mig och spela lite spel på spelo.se. Yeeey, sikket liv jag har!
Bjuder på en bild ifrån hissen, haha!

2013-01-11
00:33:00

11 Januari 2013
Vaknade dagen(10 Januari) med att gå upp halv 1. Bra där! Hade verkligen iiiigen lust alls att gå upp ur sängen idag. Åt lite panncakes innan jag drog till Harplinge/Nattis. Dock kom det 3 bussar på en gång så jag hoppade på den som det stod Haverdalsbro på. När den väl kom till Haverdalsbro, så åkte den inte mot Harplinge utan istället mot Falkenberg. Fick panik o sprang fram till chauffören som snällt släppte av mig. Hann gå i 5 min innan det kom en buss och plockade upp mig! 
 
Var hos Nattis till halvv 8 då bussen hemåt gick. Utan krångel, hehe! Suttit och målat naglarna en bra stund. Iom att jag hade "glitter" på den förra målningsomgången så ville det inte helt av mina naglar .. Medans man målade passade jag på att titta på Aldrig mera fet, Lyxfällan och Hur jag blev en Svensk Hollywood-fru. Borstade tänderna osv.
 
Bestämde mig för att leka lite granna med de hyperaktiva katterna. I vanliga fall så skulle jag haft det tänt i vardagsrummet där det är mest plats att leka på. Men idag lät jag det vara släckt. Det märktes att katterna tyckte det var dubbelt så kul! Skruttan bara satt och flåååååsade tungt! Twister orkar inte helt ta ut sig på samma sätt, men han var iaf mer aktiv än vad han brukar vara! Vår "leksak" består av ett förkortad del av ett fiskespö, lite fiskelina och en leksaksmus. Aldrig sett en katt vara så på någon annan leksak som denna!
 
Bjussar på lite bilder. Riktigt vackra, höhö ...
Hur naglarna blev! 6 olika nagellack.
Något nagellack som är bra för naglarna, mörkblå, rosa, guldglitter, lilaglitter och genomskinligt!
Innan jag borstade tänderna, fastnade jag lite i telefonen. Låg på mage i sängen och ...
Det var en katt som tyckte att jag var den bästa platsen att ligga på!
För övrigt glömt visa mitt skal till mobilen. Engelska flaggan med 4 st "swarovski-stenar"
Bästa Skruttan!
Hon har sina sidor, är suuuper kelig och nej finns inte. Du SKA kela! En sak som är en mindre bra är tex innan så hade jag satt fram en toarulle på toalocket. Men glömt att sätta den i hållaren. Kom ut i från köket 5 min senare och hittar lite sönderrivet papper i hallen. Kikar in i sovrummet och där låg resten av rullen. Masakerad  ...

2013-01-09
18:10:00

9 Januari 2013
Vaknade runt 11 idag. Har typ inte gjort någonting alls idag? Tittat lite på tv osv. Hjälpte lite smått till när bästaste pojken satte upp speglarna på sovrummet. Lyckliiiiig tjej! Lite över 4 gick jag bort till tandläkaren. Inga håll eller något att anmärka på! Friska tänder helt enkelt, hehe.

Sprang bort till hemköp och handlade lite smått. Har ett sånt otroligt sug på både ostbågar och leverpastej! Dock inte ihop. Sitter och tittar på Coyote Ugly. Länge sedan man tittade på den filmen. Orkar inte koppla in hårddisken så det fick bli den ..

2013-01-08
23:02:00

Mys!
Vid halv 9 drog jag och A för att hämta pizza till vår myskväll. Satte på en film, Private Valentine. Bra tjejfilm med en hel del humor! Nu sitter jag på rummet och funderar på om jag ska starta en film eller fortsätta se på Underemployed?

2013-01-08
17:15:00

Underemployed
En serie som går på MTV som jag bara älskar! Går inte att beskriva hur intrasslat hela serien är, kors och tvärs över hela altet. På ett bra sätt! Men sjukt rolig. Så söker ni en serie att titta på vill jag då prisa denna!


2013-01-08
12:32:00

8 Januari 2013
Klockan är snart halv 1 och jag har redan hunnit med massa grejer! Klockan stod på 9, men gick inte upp förens halv 10. Åt mat, tittade lite tv, sminkade mig och sedan bar det av mot Vägledningscentrumet. Satt och pratade där i en halvtimme ca om studier. Har bokat tid där halv 2 på fredag så ska vi prata vidare och ev söka kurser inför februari. Blir 300 p, ev 400 p om jag vill, som jag läser under en 15 veckors period. Ska göra en intressetest för att se vilka yrken och "linjer" jag kan tänkas läsa.

Mötte upp Linnea på Espresso House. Åt en Hallon & Kardemumma-muffins och drack en Chai Latte. Mums! Blev en hel del tjött osv. Stack inom H&M för att köpa schampoo/balsam. Fick även med mig nagelstärkande grejs som man kan ha under nagellack. Verkar bra!

Precis kommit hem till lägenheten igen. Ingen aning om vad jag/vi ska göra resten av dagen. Har inte alls lust att göra så mkt, om jag ska vara ärlig.

Är supersugen på att rida igen! A berättade att det fanns ett stall i Simlångsdalen som söker en ryttare som kan rida deras hästar. Behövde tydligen inte göra något annat än att rida. Vilket låter underbart! Tror det var en 5 hästar som de hade. Ska verkligen kolla upp allt det! Dock har man inga ridgrejer här nere tyvärr .. Men det går ju enkelt att fixa, hehe!
Jag och bästaste Ortencia! 

2013-01-07
17:36:00

Dagens inköp
 
Fondation: 139:-
Parfym: 39:-
Lösögonfransar: 49:-
Nagelfil: 10:-
Topp: 129:-
BH: 99:-/per st
Byxor: 99:-
5-pack sockar: 79:-

2013-01-07
08:47:00

7 Januari 2013
Lilla Bellabus
Var med A i klätterstugan
Hade mest roligt åt hur han skulle komma vidare, hehe
 
 

2013-01-07
00:43:00

Naglar
Detta är vad jag har sysslat med den senaste timmen typ. Målat naglarna medans A ändå är borta, höhö. Blev faktiskt nöjd! Gjorde något helt annat först, blev ej nöjd o gjorde om. Ska inte babbla mera utan ska spela lite(vet ej vad) så naglarna hinner torka lite mera innan jag ska sova.

2013-01-06
17:55:00

6 Januari 2013
Rusktigt vad denna veckan har gått snabbt! Igår vaknade vi upp hemma hos A:s föräldrar, Högaholma(?). Åkte till klätterstugen. där jag frös röven av mig medans A var varm i en tshirt .. En stund efter det var det grillning som gällde. Åkte till Högaholma igen. Sedan ner till Båstad. Var där en liten stund innan vi åkte hem slutligen. Städade lite smått och sedan la vi oss och tittade på sista delen i Sagan om Ringen.

Idag har det inte alls hänt mkt. Vaknade första gången vid halv 9. Somnade om och vaknade av att A gick upp vid 11. Tittat lite på film. Gjorde mat för en liten stund sedan. Tittade på ett avsnitt Viva la Bam. Läääänge sedan man såg dem nu, haha! Vet inte vad som händer resten av dagen/det som återstår av dagen snarare. A ska en sväng till Båstad med sin dator. Så får se vad för roligt jag hittar på!

2013-01-03
13:06:38

3 Januari 2013
Nytt år och nya möjligheter! Haft en hel del för mig sedan jag senast bloggade. I fredags lyckades jag och min karl få maginfluensa. Som ni hör på namnet är det inte alls roligt!

Var frisk på nyår. Dock blev det en heel del ändringar i den planen .. Skulle varit med bästa Nattis, men blev istället Båstad. Nåväl, vart helt okey ändå. Det bästa på heeela kvällen var ändå tobleronefonduen(stavning?) Mums!

Iförgår var det typ av skräckfilmsmarathon. Bunkrat upp med chips, ostbågar och annat smått och gott. Somnade kl 4 på morgonen.

Gick upp kl 10 ungefär. Gjorde oss klara för att åka till Ikea. Började med att äta frukost. Spenderade lite pengar där på 2 tvättkorgar och 8 speglar. Trött på att tvättkorgen är en kartong och även på att det inte finns några speglar på sovrummet. Ni kommer självklart få se resultatet! Åkte hem till A:s föräldrar och åt mat samt tittade på Alvin och gänget 2. Vid 10-tiden åkte vi hem. Städade en hel del inne på sovrummet. Fick slängt maaaaassor av tvätt i tvättkorgarna. Underbart!

Kunde sen inte somna. A somnade direkt .. Låg och vred och vände på mig i ca 2 timmar innan jag slutligen lyckades. Har varit vaken en timme, men inte orkat gå upp ur sängen, hehe!


Fattar inte varför bilderna ska vrida på sig? Kan inte göra något åt det för bloggar från telefonen ..