Victoria Solås

2012-09-26
18:15:00

Räkningar
Vaknade vid 10 idag. Åt frukost och tittat film. Vädret har verkligen inte varit lockande idag! Har mockat och fixat allting i stallet, så nu saknas det bara hästar på boxarna.

Har även varit duktig och betalat en räkning idag! Sved i plånboken ändå .. Nåväl, ska ju börja jobba, snart? På ett fik i Falköping, vet dock inte när det öppnar eller någonting! Lite frustrerande faktiskt.

Ska över till grannen och äta pannkakor om en liten stund. Mums! Medans jag väntar ska jag titta på ett till avsnitt av Victorious.
Ciao!

2012-09-25
16:28:00

Ridtur
Tog min en ridtur på prinsen. Han har vilat i 2 veckor, så var kanske inte mitt smartaste drag .. Men ingenting förutom att skrika gjorde han. Duktig pålle!

2012-09-25
09:15:00

Shake That Ass - Danny ft Lazee

2012-09-24
21:10:00

Update
Har varit duktig tjej och lagat mat till 5 pers! Självklart hade vi ingen bearnäsås, så sprang in till grannen och undrade om de hade något. Som tack bjöd jag även över dem på middag. En sorts grattäng med lite blandade ingredienser. När man hör vad som är i låter den inte alls god, men smakar gott ändå!

Ris (ca 4 dl beroende hur stor form man har)
Bearnäsås 2 portioner
Kassler, styckas i tärningar eller strimlor
Ananas, på toppen
Ost, riven som strös 5 min innnan den ska ut ur ugnen.
Ugnen på 200 grader. Grattängen ska stå inne i 25-30 min.

Bara att blanda alltihopa i princip! Det "egentliga" receptet innehåller pasta istället för ris och tomatsås i tillägg. Men det funkar som den är ändå tycker jag.

Var snäll och diskade innan vi åt. Har även tagit av mitt tryckbandag och tagit en titt på hur det ser ut där min "stav" nu sitter, höhö!
 
Har byt bakgrundbild för er som inte har märkt det! :)

2012-09-24
17:05:00

Usch säger jag bara!
Titeln säger aaaaaaaaaaallt! Sitter i mitt rum och tittar på film, Prometheus. Helt plötsligt så kommer det en mus och springer över golvet!!! Ringer mamma i panik och så berättar hon att hon såg en i pannrummet här om dagen också! Lugnade inte mina nerver så mkt. Springer ner och tar med mig båda katterna upp på rummet.

Den ena har lagt sig till rätta i sängen och den andra går runt och skricker. Eller vänta med det sista, för nu hoppade han in i hörnet där musen försvann! De ska få bo här i några timmar har jag tänkt. Kommer INTE vilja vara själv!

2012-09-24
14:29:00

Aj!
Nu är det gjort! har satt i en p-stav i armen. Aldrig känt sån smärta i de 3 sekunderna det tog att sätta in den. Usch och blää! Fast slipper nu strula med piller varje dag. Den håller i 3 år om allt går som det ska, vilket jag hoppas för annars får jag gå tillbaka till piller igen ..

Lägger upp en bild med, inte min arm för jag har massa plåster och ett tryckbandage också. Min sitter längre ner än vad det gör på bilden med. Snarare 2-3 cm! Får hoppas att det är en fungerande lösning. Det är ju bara att se hur det slutar!

2012-09-23
21:41:55

Duktig tjej!
Kommit hem nu, skööönt! Pysslade lite med Legolas samt Ramzes. Har städat mitt rum. Äntligen ser det ut som om någon bor där igen och ingen som håller på att flytta? Haha, har även tvättat kläder och en del andra sysslor.
Har även, duktig som jag är, plockat i ordning lite kläder som jag kommer skänka till välgörenheten. Det är väl rätt onödigt att samla på sig massvis med kläder genom åren och knappt använda dem? Så nu ska någon annan lycklig person/personer få ta del av mina grejer på ett bättre sätt än vad jag kan!

Min käre morbror har tittat lite på min knas dator. Så nu fungerar den bäääääättre än förut! Slipper nu krångla med att jag ska ha upp en internet sida i en 10 minuter .. Får se hur hårt jag kan pressa den innan den gör som vanligt, stänger av sig. Som sagt knaaas!

Nu ska jag slå på en film och krypa ner i min bäddade säng <3

2012-09-23
15:22:39

Hemfärden
Då sitter man pp bussen hemmåt. Har bara 10-20 minuter tills vi är i Göteborg. Bussen till Ulricehamn går 16.20. Så får vänta nästan en timme, tyvärr. Det har varit super trevligt i helgen.

Våra kusiner från vår farbror träffar man aldrig. Ivo träffade jag när han var liten bebis. Och Iris har jag träffat när hon var 1-2 något. Nu är de 4 och 6 år. Tiden går sjukt snabbt. Träffade lite andra släktingar med. Min andra farbror, och två av mormors bröder. Haha, kan inte vad det blir inom släktnamn?

Nu ska jag ta och vara lite social.
Bye bye!

2012-09-21
16:32:00

Asylsökande
Nu är man i Norge. Passerade precis tullen. Tog inte alls lång tid. Var inga droger ombord. Dock var min reskamrat asylsökande ifrån Eritrea. Så de tog ut han från bussen och vi åkte ut ur tullen. Tyckte faktiskt lite synd om honom!

Nu ska jag återgå till att sova den timmen som det är kvar. Ha en bra dag!

2012-09-21
14:51:00

Swebus
Då sitter man på väg upp till Norge, igen. Suttit på denna bussen i en timme nu. Satt 2 timmar på den andre. Och det värsta .. det är fortfarande 3 timmar kvar!

Usch och blä. Underhåller mig själv genom att spela spel på min älskade telefon. Tror inte att jag hade överlevt alla mina resor utan telefonen! Nåväl, tänkte bara slänga upp en snabb uppdatering och det har jag nu gjort.
Kommer hem till Sverige på söndag. Tror inte att jag kommer blogga någonting under helgen, tyvärr.

2012-09-20
23:46:00

En liten bildbomb
Legolas efter ett ridpass :)
Var en sväng i klätterstugan och pojkarna lekte, höhö!
Pojkarnas torn av öl i fredags
Alex hittar bra ställningar att mecka bil på! :)
 
Hade inte så många bilder, men det går nog bra ändå!

2012-09-20
23:38:17

Svårt att säga hej då ..
Inte alls duktig på uppdateringar. Beror på att jag inte haft tillgång till dator. Har varit i Halmstad i 1,5 vecka nu. Varit hemma i ca 2 timmar, typ?

Har hänt massa där nere. Varit i Båstad en hel del. Ätit på Kina restaurang en dag. Varit en sväng i kolmilan på Plönninge. Varit på krogen fredagen och onsdagen. Tjaa, och en massa annat har också hänt så klart! Orkar inte dra upp allt för ingen orkar ändå inte läsa det.

Imorgon åker man upp till Oslo för att hälsa på mormor som fyller 70 på lördag. Så ska fira henne. Nåvöl, ska fortsätta måla mina naglar samt spela lite Wordfeud!

2012-09-10
22:26:00

Dagens bild
Utrustning
Träns: Ullared
Huva: Ullared
Schabrak: HV Polo Society
Padd: Hööks
Sadel: Skojies
Brösta: Halmstad Hästshop

2012-09-10
22:24:00

Lalala ... Griiiiiis
Tjaa, inte hänt så mkt förutom att jag har sovit, ätit, jobbat Legolas!

Igår så longerades han en stund. Tränat på höger-vänster-stop-start. Fungerade supert! Mamma fick förhinder annars skulle jag ha suttit upp, dock inte hindrat mig förut, höhö! I alla fall så låg jag och styrde samtidigt. Dock blev det knepigt för kunde inte hålla båda tyglarna strama så lille Legolas förstod inte helt vad jag ville.

Idag har han också blivit longerad. Tränar på att hålla galoppen så han blir starkare och så småningom klarar av det i verkligt arbete med. Mamma fanns tills hand efter att jag tränat på hö-vä-stopp-start igen. Hon höll i linan medans jag svänge runt på banan. Kopplade loss oss sedan så jag kunde träna lite själv. Han är som en klippa! Stressar inte upp sig och skötter sig exemplariskt! Ska bli kul när han kan mera.

Har börjat tömma boxarna i stallet. Gjorde bara en igår för mådde inte så värst bra. Inte för att jag mådde så mkt bättre idag .. Lyckades ändå härda ut hela 4 boxar! Hade det inte varit mat-dags så hade jag tagit "min" sista box med. Mamma har gjort en och har även, hehe, gett bort 2 st till henne. Rätt ska vara rätt, right? Så jag har 6/9 och mamma har 3/9. Bra upplägg!
 
 
 
 

2012-09-09
09:42:00

Mjoouw
Blir bara dårligare och dårligare på att uppdatera känner jag!

Har varit i Halmstad i 1,5 vecka. Igår var vi i Hörby på auktion med 4 hästar. Åkte hem med 4 mindre hästar, skönt! Vi slog rekord i högsta bud, vilket var rätt roligt.

Är förövrigt super förkyld. Minsta lilla ansträngning och jag är helt död typ? Jätte roligt ..

Mitt schema för idag är:
- Longera/rida på Legolas
- Duscha
- Städa rummet

Utöver detta tänker jag hålla mig på rummet i princip.
Ciao!