Victoria Solås

2012-08-30
22:57:31

Snabbis!
Slänger in en snabbis uppdatering. kommit mig hem till Sverige. Har varit en sväng i Ulricehamn idag med mor. Pysslat en massa med Legolas. Han fick total-make-over idag. Såg helt bedrövlig ut. Hade minst sagt behövt ett bad i tillägg. Får bli en annan dag dock!

Som ni säkert ser så har jag fixat om i headern. Är rätt nöjd över mina dolda photoshop skills ibland! Inte ofta jag orkar sätta mig och knåpa på något. Den är egentligen inte ens bra gjord, but I don't give a shit!

2012-08-30
22:19:00

Bild till headern

'
 
 

2012-08-26
18:13:43

Blubb!
Inte alls duktig på att blogga. Har varit en svinigt jobbig vecka på stallet. Fick gå upp innan 5 på en lördag för jag skulle vara på stallet vid 7 och fodra. Yey! Åkte ifrån stallet vid 8 tiden. Fick låna chefens bil så slapp tåg och buss!

Sovit som en stock. Somnade kvart i 11 och vaknade halv 11 idag. Underbart att sova mindre än 6 timmar och mer än 3 timmar per natt! Inte gjorts å mkt idag. Städat lite, tvättat kläder. Ska diska osv!

Nu ska jag fixa lite musik. Så ciao!

2012-08-22
06:29:00

Lalalala ..
Bara tunga dagarn på jobbet nu. Är alltid lika trött hela tiden, hela dagen. Svårt att somna i tillägg. Är uppe vid 6 och kommer inte mig till att sova förens 12 ändå på natten.

Känns som om jag aldrig hinner med allt jag ska för jag stressar så hela tiden. Inte så lång tid jag är kvar här så får väl stå ut.

Over and Out!

2012-08-19
00:34:00

16 timmar
Hit ska jag imorgon. Åker hemmifrån vid halv 8 ca. Tar 8 timmar en väg och ska ju hem också så har 16 timmar i hästbil framför mig .. Köpt en bok som ska få underhålla mig tänkte jag. Den är på 450 sidor, så den får väl duga .. Vi har med oss, allt som allt, 5 starthästar.

Har idag stått och tvättat 5/5, fixat klart 4/5 hästar. Tog bara 4 timmar. Drog sedan en kort shopping sväng i Oslo. Funderar på om jag ska spela lite morgondagens lopp, bara för att ha testat på det också! Får se, höhö!

Inhandlat:
Vinterjacka
Scarf
En byxa
En bok - The Falllen
2 nagellack - röd och guldglitter
Bergens Travbana

2012-08-19
00:06:00

Bläää
 Var i Oslo och shoppade lite granna idag. Vinterjacka, byxa, nagellack och en scarf.
 Blev trampad förra veckan när vi skulle lasta häst. Superglad för stålhätta!
 Dagen efter ...
 W.J Adorable Timber - min passhäst, min älskling som egentligen är en liten skit ;)
 En dag jag skulle till Sandvika Storcenter.
 Umbra står i "kvicksanden". Enda pltsen man sjuuunker ner i hagen när man går. 
 Farmor kom på besök.
 Var ute och åt på Egon, tror jag det hette.
 Var super trött en morgon. Vrider huvudet och ser denna ENORMA spindel!
 Jämför korken på Bon Aquan och spindelns kropp så förstår ni storleken på denna spindel ..
 Millchip Street blir körd.
 Conclude blir körd.
W.J Adorable Timber blir körd.
En av två hagar bakom huset
Bild tagen bakom huset mot de "vanliga" hagarna.
 
W.J Adorable Timber blir stycken nålar i av en akupunktör.
I Sandvika så har någon stickat runt träden så de ska vara "varma" ..
 
HAHA, Morten och Nithan L.B. en vanlig dag på stallet! ;)
 
En liten bildbomb på de senaste veckorna i princip.

2012-08-09
23:21:18

In looove!
Helt förälskad i min kavaj! Hittade en bild på den. Märket är Modström. SKulle kostat 900 kr, men den var på 70 % rea, så fick den för 300 kr. Me liiiike!¨
Lite orättvist framställd på bilden.  Den är mera klarröd, inte orangeröd ..

2012-08-09
22:44:31

Mmh ...
Dagarna flytter ihop! Berättar i korta drag vad som har hänt. Jag jobbar och sliter som en galning. Kör häst så det gör ont i rumpan, går massvis med km för att ta in alla hästarna, spolar/tvättar hästar så händerna blir som russin.

Igår skulle vi lasta en av 5 hästar som skulle på lopp. Conclude är lite speciell av sig och tycker att det är lite läskigt. Slutade med att han hoppade på min fot. Ganska högt upp på foten och gled sedan ner på vristen eller vad det nu heter.

Har en knöl och runt den har det nu bliviy helt lilla. Han träffade även där Campari träffade min fot för några månader sedan. Fick sitta med foten i en hink med kaaallt vatten. Kan gå osv utan att dö av smärta. Böjer jag upp stor tån så känner jag att det gör ont så att säga men inget mer än det. Ibland känns det bra att ha stålhätteskor!!!<3

Fick lite lön idag. Så efter jobbet så stack jag en sväng på Sandvika Storcenter. Norges största med 190 butiker och matplatser. Gjorde av med ca 2.000 kr.

Köpte
- Skor, 900 kr
- Gucci parfym, 650 kr
- Jacka, 399 kr
- Kavaj, 300 kr
- Impregnerings spray, 90 kr
- Skinspray till skor, 89 kr
- Shorta, 50 kr
- Bh, 50 kr
- Trosor, ? kr
- Strumpor, ? kr

Det är väl det jag köpte tror jag, bilder kommer! Nu blir det sängen för imorgon blir det en lååååååång dag, tyvärr ..

2012-08-02
10:00:40

Duktig
 

Egobild
 
Det enda jag gör om dagarna är jobba jobba, jobba, åka buss/tåg och sova, typ? Otroligt inspirerande.

Har fått mig en passhäst att ta hand om nu, haha! En av Barbro sina. En av dem som inte är lika snäll alltid. Ett sto, J.T's Sunshine. Bokstavligen en liten bitch. Nåväl, har iaf en..

Har en som jag säger är min med. W.J Adorable Timber. En 3 års hingst ifrån Bergen. Under den 1,5 veckan som han har stått här har han utvecklats sjukt mkt! Även min lilla bebis. Väldigt snäll att köra, även att hantera. Kan dock bli väldigt otolig när du inte är inom en radius av 2 m ifrån honom .. Men men!

Nu är kl 10 på en torsdag och jag är hemma? Jo ska ju dra med mig syster in till Oslo Centralstation och släppa henne på en buss påväg hem. Gud, vad jag också vill hem!!!