Victoria Solås

2014-01-31
18:36:00

31 Januari 2014
Redan sista dagen på den allra första månaden av det nya året. Ganske sjukt hur snabbt tiden går! Orkar inte direkt blogga, då jag inte har något direkt intressant att berätta om. Så lägger upp lite instagram bilder istället!
Blivit en del ego pics i det sista
Twister leker Batman!
 
Snöar konstant, typ?
 

2014-01-24
14:11:00

24 Januari 2014
Orkar inte riktigt blogga ordentligt så slänger upp en del bilder ist!
Gårdagens inköp. Blå tröja M, beige tröja S och en halsduk.
Rätt kul med storlekana!
 
Var ute på promenad i snön med pojkarna.
2 Halsduckar, 2 mössor, tjocka vantar, vinterjacka, termobyxor!
HAHAHA! Kim faceplantade!
Närmare bild ... ;)
Kim "mediterar"
Skruttan alltså. Varje gång något låter sätter hos sig så ..

2014-01-23
15:16:00

23 Januari 2014
Första gången jag skrev rätt!

Klockan stod på 7-7.30. Men vaknade inte, men lyckades komma upp ur sängen vid 8.10. Snabbt på med lite smink, kasta i sig mat och sedan in i bilen. Plockade upp Andy på vägen ner till Helsingborg. Inom Väla när de öppnade och strosade rundor lite granna. Hittade 2 stickade tröjor, en mörk blå och en beige, samt en halsduk på JC. Ska vissa när jag väl orkar lägga in bilderna i datorn.

Vidare till Biltema där Alex skulle ha lite grejer. Vidare sedan in i Helsingborg för att plocka upp en ödla. En gigantisk sådan på 1,5 m. Har bilder, men som sagt flytta över dem till datorn tar lång tid, haha! Stannade inom Donken och åt lite snabbt innan vi körde hemmåt.

Jag hamnade så klart här efter att jag hade dampat lite med Nathalie i snapchat, haha! Adda Hyperhumlan om ni nu har lust. Kim och Andy kommer över om en stund. Får se vad som händer resten av dagen. Har inte direkt något att städa, så det är ju skönt!
Finaste Alex och Skruttan!
En Chai Latte och min shoppingpåse.
 

2014-01-21
20:03:00

21 Januari 2014
Var enda gång blir det 2014 .. Börjar bli trött på att jag skriver fel, för då måste jag alltid dubbelkolla för att se så att det är rätt.

Nog om det! Idag har jag varit riktigt duktig! Diskat och gjort det fint. (dock gjorde Alex mat plus jag bakade). Tömt kattbaljan. Städat en del(är massa kvar) Dammsugit lite av golvet, finns mera ytor kvar, haha!

Gjorde sjukt goda äppelmuffins innan! Så otroligt enkelt att göra och det tar inte lång tid alls!

Ingredienser
100 g smält margarin
2 ägg
1,5 dl socker
2,5 dl mjöl
2 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
1 äpple(jag gjorde dubbel smet och då gick det åt 1 helt)
kanel och socker till toppen

Ställ ugnen på 225 grader. Smält smöret. Låt svalna. Blanda ägg och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna i en annan bunke. Häll i smöret i sockersmeten. Sedan de torra ingredienserna. Halva formerna ska vara fyllda med smet. Hacka äpple i småbiter(inte allt för stora eller försmå) Tryck ner dem lätt i formerna. Ha lite socker samt kanel på toppen. In i ugnen i 10-12 min. Färdigt! En smet blir ca 20 st.

Utöver det har jag väl inte något vettigt att säga tyvärr! så ni får ha det så bra, tills nästa gång jag skriver något!
 

2014-01-18
22:36:00

18 Januari 2014

2014-01-16
21:01:00

16 Januari 2014
Haha, höll på att skriva 2013 ... Det är så lätt för man har ju skrivit samma sak i ett helt år!

Nog om det. Igår bestämde jag och Alex oss för att gå till Andy och Thilda istället för att ta bilen. Det är ca 3 km till dem. Vilket kändes nyttigt och bra. Hade tänkt gå en sväng idag också. Men när jag vaknade och tittade ut ser jag att snön yr för fulla muggar och det tjuter i fönstren, så var allt annat än taggad på det. Så det blev inget med det.

Alex var på kursen och slutade tidigt. Jag började dagen med att starta tvättmaskinen (känns som en evighet sedan sist ...) Åt lite frukost, fick inte ner så mkt. Efter att Alex kom hem så gick det någon timme, så kom Linnea och Mathilda på besök. Blev kaffedrickande(för deras del) och en massa prat om gamla goda tider!
Efter att de åkte, åkte vi också. Hem till Alex föräldrar och åt middag, mums! Skulle ha hämtat ut packet på vägen hem, men klockan rusade iväg så det får bli imorgon istället! Affären där vi skulle hämta ut packetet stängde 19 och vi var i Båstad vid 19.10. Passade på att handla i en annan mataffär, som hade öppet till 21.

Nu inväntar vi Andy och Thilda som ska komma hit på lite kaffe/te drickande plus titta på White House Down. En bra action film. Påminner lite om Olympus has fallen, fast med mera humor!

Det är väl allt jag har att berätta för denna gången. Får se när jag uppdaterar nästa gång. Mitt liv är ju inte direkt så jätte intressant. Utom när jag orkar ta tag i disken samt tvätten .. Så mycket action har jag om dagarna!
 

2014-01-11
20:29:00

11 Januari 2014

2014-01-09
15:19:00

9 Januari 2014
Känns verkligen helt fel att skriva 2014. Kommer väl att gå några månader när man tycker det. Sen blir det fel att skriva ett annat årstal.

Var en segstartad dag idag. Vaknade första gåången vid 10. Tänkte inte mera på vad klockan var och somande om. Vaknade kl 12 igen. Tittade på klockan och startade tv. Låg kvar i sängen fram tills kl 2. Innan man insåg att det faktiskt var dags att gå upp!

Gjorde rostade mackor till frukost. Läst lite bloggar också. Nu ska jag spela vidare på Roller Coaster Tycoon 3. MAn bygger upp nöjesparker samt får en del uppdrag. Tex att man ska dra in en viss summa på bara karuseller eller att man ska ha ett visst antal människor i parken under en precis tid.

Som sagt tänkte bara svänga in och säga hej helt enkelt. Hoppas ni får en bra dag!
Här öser regnet ner och det är kallt i huset. Det är något med värmepumpen eller vad det nu hette. Om man eldar blir det ingen fart i systemet. Känns lagom kul när Aftonbladet varnar att det kommer komma snö i helgen ..
 
Föresten vad tycker ni om den nya header?

2014-01-07
16:19:00

Sjunde Januari 2014
Ni hade visst tur då jag orkade med att byta headern. Efter massa knep och knop.
Hittade en del bilder jag inte ens visste jag hade? Fick iaf något bra utav det!
Hittade denna tex. Tagen av syster i sommras då hon var och hälsade på!
Monster naglar gjorda av Nathalie!

2014-01-07
12:37:00

7 Januari 2014
Hejsan hoppsan!
Ett litet tag sedan sist. Denna gången var det endast 3 dagar, lite lagom. Känner att mina tangenter är helt värdelösa. Och jag klippte av mina naglar för jag trodde det var dem som orsakade det .. Nåväl, de växer ut!

Vad har hänt de senaste dagarna? Inte alls mycket för min del. Börjat spela Roller Coaster Tycoon 3. Sjukt roligt och tiden bara flyyyyyger iväg! Idag ska jag försöka vara lite duktig. Ska lägga upp alla häst-prylarna lite varstans och hoppas jag blir av med dem! Enda jobbiga är att jag vet inte vart pappret med alla måtten till b etten är eller priserna på dem heller för den delen ... De kommer väl fram så småningom eller så får jag börja om på nytt ..

Igår var Andy och Thilda här och åt middag med oss samt tittade på film. Blev fläskytterfilé och klyft potatis med brun sås. Riktigt gott vill jag lova! Blev en skräckis vi tittade på Trick or Treat.

Nej, nu ska jag vara duktig och göra allt det jag ska göra, så kan jag checka av det på min To-Do lista!
Med lite tur så kanske det blir en ny header!
 
 

2014-01-04
13:09:00

4 Januari 2014
Målade naglarna igår. Blev mera nöjd denna gången. Klippte även mina monster naglar. Hade seriöst problem med att skriva på telefonen och datorn. Då är det illa. Så det fanns bara en utväg, klipp-klipp! 
 
Städade en del igår, när väl naglarna hade torkat.
Skulle börja på disken, men just då kom Alex hem och sa den tar vi imorgon.
Väldigt svårövertalad, not! 
 
Idag ska jag som sagt diska, haha! Städa, dammsuga, fixa tvätten.
Dock så går elen när jag håller på att tvätta så får se hur det blir med det.
 
 
Ska bara läsa några sidor i min bok innan jag sätter igång med allting, tehi!

2014-01-02
11:00:00

2 Januari 2014
Wow, känns helt fel att skriva 2014 för första gången. Man hinner vänja sig vid 2013 och alla andra årstal. Har massa grejer för mig idag. Just nu är jag förhoppningsvis inne på banken. Resten av dagen vet jag inte riktigt vad som kommer hända.
Chokladfondue med massa frukt på nyår, underbart!
Underbar kvällshimmel
Lite oplanerat och blev inte som jag ville, men det får duga!
Blommor jag hittade här om dagen!

2014-01-01
16:13:00

Header