Victoria Solås

2011-07-31
23:51:43

Am To Pm -Christina Milian

Snyggaste 1åringen Ravell S.

Ja, idag har det hänt en hel del. Mobil bloggar för de som vill veta. Haha Körde i Oslo idag. Skit nervös först men var inte så farligt ändå! Var hemma vid 1 tiden tror jag. Hälsade på Kjell Jormfeldt innan han åkte hem. Tog in snygging själv. Självklart var hon smutsig och tappat båda framskorna .. (y) men pappa slg snabbt på nya. Satte henne på box medans vi åt. Pysslade med henne en stund. Longerade henne innan jag red. Blev en del hopp och sprätt! Pigg men ändå lugn ..? Haha, satte mig upp och skrittade volt och tränade helt enkelt på att svänga. Travade lite granna med. Super skön trav eller ah .. alla gångarterna är sköna!

Omira blev nästa häst på listan. Övade på det jag fick lära mig på ridlektionerna för Ann-Charlotte och Helen. Gick bättre än förväntat men lååååångt ifrån bra .. hon svarade med att slappna av efter många om och men .. i slutet, skriften, kände man att hon till och med lyfte på ryggen. Alltid lika härlig känsla!

Städade en massa i stallet för där var det stökigt .. håller på att tvätta 2 schabrack, en linda, ett svansskydd och en handduk. Lite rent får man ändå ha det? Även putsat Ortencias och Omiras träns. Även dressyr och all-round sadeln. Soppat tillgången och allmänt fixat! Ska mocka och fixa boxarna imorgon för det orkade jag inte idag. Ska försöka få med mor ut på uteritt imorgon.. får se hur bra jag lyckas!

Nu på kvällen har jag packat upp och ätit grilla någonting. Fick sällskap av grannen. Nu ligger jag i en ny bäddade säng och det känns lika underbart som att jag ska lägga mig för att sova! Nighty Nighty!

2011-07-31
06:54:46

Manboy - Eric Saade
Bloggar ifrån telefonen medans de andra sover. Åker hem om inte alls länge till. Ska få köra igenom Oslo. Wiiie! Hem och rida öre väl det enda som är planen en så länge. Saknar min snygging!

2011-07-30
23:10:42

Whenever Wherever - Shakira


Japp, riktigt bra film. Inte slutet som man väntat sig men det duger! Nu ska jag sova så jag orkar köra imorgon bitti. Blir Oslo som står på schemat! Wiiiiie ... (Y)

2011-07-30
18:20:23

Eva - Nightwish


Nu bär det av för pizza och Harry Potter Del 2. Imorgon bär det av hem!

C'Ya!


2011-07-30
16:27:00

La Perla - Kobojsarna


Set the world in motion
For this smashing graduation

Tonight is the night, the time of our lives
The hard work is over, we in this together
Party on the highway, to the end of Norway

When we reach the end, we'll do it all again
Living for today not thinking 'bout tomorrow
Party with the rock stars from the south of Sweden
Shining like a pearl, we're ready for the world
School ends tonight, la perla is forever

Meet the girls of Norway

They party like the rock stars on replay
They're gonna set the world in motion
For this smashing graduation
Meet the girls of Norway

They party like the rock stars on replay
They're gonna set the world in motion
Like a pearl in the ocean

Waiting for the world

Living for today not thinking 'bout tomorrow
Party with the rock stars from the south of Sweden
Shining like a pearl, we're ready for the world
School ends tonight, la perla is forever

Meet the girls of Norway

They party like the rock stars on replay
They're gonna set the world in motion
For this smashing graduation
Meet the girls of Norway

They party like the rock stars on replay
They're gonna set the world in motion
Like a pearl in the ocean

Meet the girls of Norway

They party like the rock stars on replay
Meet the girls of Norway

They party like the rock stars on replay
They're gonna set the world in motion
For this smashing graduation


2011-07-30
16:23:39

Jag Vet Att Du Vill Ha Mig - Kobojsarna
Grymt ont i rumpan. Suttit på en buss de senaste 5 timmarna. Blev väckt 2 timmar förre klockan av farmor och blev att gå upp då och ta en tidigare buss istället. Imorgon åker vi sista biten hem till Sverige. Har varit en underbar vecka! Drar lite snabbt vad som har hänt. Bidler kommer!


Söndagen:
Åka ner till Kristiansand med tåg ifrån mormor
Måndagen: Var ute och gick med farmor och hennes kompis ca 1 timme.
Tisdagen: Sörlandscentret med Martine och syster. Var där ca 3-4 timmar. Lite grejer följde med mig hem. 2 Gina linnem, ett par skor, ett par byxor och trosor.
Onsdagen: Lilla Blå, en ö som våra kusiner äger. Blev en hel dag där. Badade en sväng. Lyckades få massa färg och en del bränna i ansiktet. Lyckades få ner solbränan på torsdagen.
Torsdagen: Träffade Anna på Sörlandscentret. Adine och syster var med också. Var där ca 5-6 timmar. Ännu mera grejer följde med hem denna dagen .. 2 par byxor, 2 par thights, en scarf, 1 gina top, 1 gina tröja, 1 gina linne, ett marwin linne, 1 bh, 3 trosor, 2 hårband, 3 nagellack, 12 örhängen, en mascara. Blev som sagt en hel del. Resväskan var inte lia glad som jag är!
Fredagen: Belv stranden med 2 små kusiner och deras mamma Beate. Låg på stranden 3-4 timmar. Riktigt härligt! Badade en sväng med.Fick ännu mera färg och fina streck på rumpan av bikinin ..
Lördagen: Suttit på en buss i 5 timmar. Det fanns eluttag men vårat vägrade ju självklart att funka .. (Y) Ikväll blir det bio och kanske resturang!

Nu tänker jag titta på film :)



2011-07-23
16:55:47

Available - Flo Rida ft Akon



Bar aför jag har tråkigt och väntar ... Om ca 5 min åker jag! Wiiiiie!


2011-07-23
16:02:03

Going Down - Sick Puppies

Nyduschad och nöjd!

Ja, funderar på att sminka mig eller bara låta bli? Mmh, mormor hämtar mig om en timme ca. Får se hur mycket jag bloggar fram tills fredag. Blir att träffa Anna kanske sön eller tors. Ska på Sörlandscentret och shoppa lite med. Drar med syster. Nej, nu sk ajag hitta på någonting. Ciao!

2011-07-23
08:15:10

Rain Over Me - Pitbull ft Marc Anthony


Uppe med tuppen! Eller .. mja nästan. Vaknade för en 20 min sedan. Sitter och äter samtidigt som jag bloggar. Ska åka iväg till Högås och titta på dem som rider för Per och Helen. Vid 10 har jag lektion. Ikväll tror jag det blir äta middag med farbror och hans make, syster och självklart mormor! Imorgon avgår tåget 11.33 så då blir det att börja 4,5 timmes färd mot farmor och kusiner.

2011-07-22
23:08:48

Mad World - Gary Jules

Blev ingen bättre bild än mina ridstövlar. Älskaaar dem! :)


Ja, denna dagen har varit ... rätt intressant! Sov till kl 8. Tittat film och serier hela dagen typ. Gick ner till affären vid halv 11 för att köpa mig lite frukost. Blev 3 frallor och en yoghurt. Åt inte allt på en gång. Yoghurten blev min "lunch" vid 5 tiden.

Som sagt har det hänt en del idag. Vid 16 tiden så trodde vi/pappa att han hörde åska. En halvtimme senare vissade det sig vara en bomb! Byggnader hade sprängts. Fönster rutor hade gått sönder i 1 km radius. Vi hörde smällen 15 km bort ... En halvtimme efter det får man reda på att det varit en terror attack på en ö. Då en polisklädd person med ett automat vapen har skjutit folk på ett läger fullt med ungdommar! Fick lite smått panik ...!

Hade ju ridlektion. Så bara att bege sig till den. Självklart var Sleipner inte inne utan jag fick springa ut i öööööös regn och hämta in han. Brant nerförs backe  till hagen. Sprang hela vägen ner och halva upp. Kände mig duktig. Tränade för Helen. Och lärde mig en hel del. Fick sitt amed riktigt höga händer vilket var väldigt ovant. Men det gav faktiskt resultat!

Pratade med henne efteråt och frågade om man kunde komma ner till dem i Sverige och träna en helg med 4 lektioner på 2 hästar. Och hur mycket det skulle kosta med stallplats, ridlektion och sovplats. Kan säga att det ska bli kul och att man längtar. Pratade även med henne om praktik plats som vi har 4 vedckor i mitten på oktober tror jag det är. Det fanns kanske, kanske, kanske plats att ha häst där med. Så hoppas, hoppas, hoppas!

Nu ska jag iaf sova. Förhoppningsvis inte drömma om terrorister (Y) Ridlektion kl 10.00 men åker ditt vid 8 för att kolla på de andra som rider för henne och Per. Alltid bra att lära sig nya tränings metoder och övningar! Har redan en hel del som ska prövas ut.

Nighty nighty!



2011-07-22
16:49:44

Crazy In Love - Beyoncé

Just nu är dessa de värsta djuren som finns på planeten!


Mina myggbett på foten kommer gå hål på idag! Inte så glad Inte för att jag kliar, men för att de är precis där skon ligger .. Nu ska jag iväg till Högås och titta när någon rider för Helen och sen vid 18.30 ska jag rida för henne. Längtar!!!

2011-07-21
22:18:12

Fairytale - Alexander Rybak

Lamborgini B.S och Barbro. Hittade en fin bild på favorit hästen.


Ja, upp i vanlig tid klockan 7 .. Åkte till Sigbjörn. Mockade 10 boxar. Fyllde på spån. Fyllde vatten för hands till 20 hinkar. Var ingen större hit vill jag lova. Sopade även stallet. Red Klinga Kvikken. En riktigt charmerande kallblods faktiskt. Vi trodde inte han var inriden men det var han. Skulle absolut springa. Även alla nerför backarna ..

Red Tiburon. En stor 3 års hingst. Kan säga att han ligger bland top 3 hästar just nu. Haha, blev även en tur på Yvana R för hon var dopad då Per, inte pappa, skulle sko henne. Hon är tydligen ingen hit att sko utan. Så Per kunde inte köra henne så jag fick rida. Blev en tur ut med Barbro och Edenhof. Gick rätt snabbt uppför backarna då båda ville komma först!

Vet inte vad de heter på svenska, men på norska "skolebröd". Även min frukost!


Kommit fram till att jag har mera muskler i mina ben nu än förra sommaren. Då kunde jag inte stå upp mer än några meter åt gången i backarna. Men idag så har jag ridit 3 hästar vilket blir sammanlagt 5-6 gånger upp backarna ståendes utan att ta nytt tag eller bli trött! Riktigt stolt över att jag märker skillnad!

Åkte hemåt vid 6 tiden då vi inte orkade träna mer häst plus att det var varmt! Pratat med Anna! Har tittat på Rango. Haha säger jag bara! Nu ska jag skicka ett sms till pappa och fråga när jag ska upp imorgon. Blir ingen tur till Sigbjörn imorgon ..! Har ridlektion för Helen imorgon på eftermiddagen är allt jag vet.



2011-07-21
07:17:23

Low - Flo Rida

Hittade en bild på Relax Jet som jag red igår. Han har sprungit in över 385 000.


Nu ska jag iväg och jobba! Ingen ridlektion idag så det blir full dag hos Sigbjörn. Toppen!

2011-07-20
21:19:13

Evidence - Marilyn Manson
Blir riktigt irriterad på folk som skriver saker men inte har riktigt koll vad de snackar om!!  Lika bra att ta upp fakta. Och hitta en förklaring till ett problem. Det finns alltid fler än en orsaken till problemet. Innan man skyller på andra ... GAAAAAAAAH!!!! :@@@@@@@@

2011-07-20
21:03:47

Welcome To Burlesque - Cher

Leker mupp i min cam, haha!


Iaf nyduschad och ska iväg till en av Högås stalltjejer Alisha och äta fisksopa. Ska bli roligt och se om jag gillar det .. Ska sno bilder från pappa från igår då jag red Hillary och idag då jag red Sleipner. Hillary är ett brazilianst sto och ser ut som en halvstor brunfärgat halvblod. Och Sleipner är en arab-fjording korsning. Riktigt söt är han faktiskt!

2011-07-19
23:54:39

Show Me How You Burlesque - Christina Aguilera
Tänker inte säga/göra så mycket mera än att jag är i Norge. Har haft ridlektion idag för Ann-Charlotte. Och lärt mig så otroligt mycket! Har ridlektion imorgon och på fredag. På lördag och söndag rider jag för Helen. På måndag åker jag till farmor i Kristiansand. Lägger upp lite bilder från igår på premieringen och på betet. När jag har mer ork och tid ska jag lägga ut massa mera förstås!

Ortencia och jag.

Jubie

Ortencia med fel rosett.  Ska ha AB istället för B.

Orkan S

Jag och Ortencia innan våran förste uteritt. Skötte sig super!

Tony & Orchid, Mamma & Omira, Kerstin & Jubie, Jag & Ortencia

Ravell på bete

Jag och Ravell

Legolas föl Bilbo med mamma Bigaraeu och Anders.


2011-07-17
23:41:00

Far Far Away - Nickelback
Glömde lägga ut bilderna ifrån igår på pojkarna!


Ravell, Ramzes och Pralin

Ramzes S


Snyggingen Ravell S<3

Pralin

Haha bara älskar bilden! xD

Ravell och Rafael

Rafael S


Ravell

Rafael S

Ramzes S och mamma


2011-07-17
23:38:59

Express - Christina Aguilera

Ortencia innan morgondagens premiering.


Haha, satt och skrev en massa om idag. Men så fick jag för mig att titta på ett tidigare inlägg och då vissade det sig att jag redan hade varit duktig! Haha klantigt? Ohja!

Ja, Kerstin och hennes make kom hela vägen från Edsbro, ovanför Stockholm, för att vara med på premieringen imorgon. Hon har hjälpt till att tvätta Jubie då hon var lite mera smutsig. Klippt svansar, man och öron. Haft på pälsglans. Fixat hovar. Flätat som ni aser på bilderna. Jubie fick flätor i mannen och i pannluggen. hon vill eockså vara en i gänget!

Imorgon blir det att äta frukost vid halv 8. Ut i stallet och fixa hästar vid 8. Senast åka vid 9. Vara på premiering vid 11 då allt börjar i Smålandsstenar. Håller tummarna för att alla 3 sköter sig!

Nu ska jag sova så jag orkar vara vaken! Om det är fint väder så rider vi ut i imorgon 4 st. Första gången för Ortencia i så fall. Spännande!


Mannen, ska ut innan premieringen förstås!

Och självklart svansen. Haha, flätan är sne jag vet.



2011-07-17
14:44:06

Bound To You - Christina Aguilera


Från filmen Burlesque. Älskar låten! :)


2011-07-17
13:52:36

Its A Sine - Headhunterz


Tyckte bilden passade bra för det är precis vad jag har gjort! Tvättat 2 skimmlar som inte vill bli vita .. (Y) Jubie blev det första tvätten på innan. Och Ortencia för andra gången. Även om hon gick med täcke inatt så lyckas de alltid bli smutsiga. När man väl börjar tvätta lite så hittar man genast massa mera ...

Gick bort till grannen för att de skulle röra på sig. Pratade en stund. De hade hittat 4 hinderstöd när de skulle städa ur ett gammalt garage. Och de undrade om jag hade någon användning för det. Kan väl säga att jag blev väldigt glad! Fast det fanns inga bommar men det går lätt att ordna.

Så här ser man ut efter en härlig dusch. Kan inte säga att det var helt fel!


Satte in Jubie och Ortencia. Hämtade även Orkan och Omira. Sen bestämde jag mig för att ta en lång och härligt varm dusch! Det började regna lite smått innan när jag tvättade. Och när man redan bli genom blött av att tvätta häst så hjälper inte regn så mycket! Nu sitter jag iaf under ett varmt täcke med mjuckis byxor.

Ska sitt aoch göra ingenting tills det blir mat coh efter det ska jag sätta igång med städningen så det inte ser helt katastrofalt ut när Jubies gamla ägare kommer hit någon gång ikväll!



2011-07-16
23:55:56

S.O.S. - Rihanna

Jag och Ortencia.


Vaknade runt 10. Käkade. Åkte till Ulricehamn. Skulle ha ut mitt körkort men posten var ju självklart inte öppen! Var en sväng på Granngården. Köpte Show Shine/Pälsglans, Skimmelschampoo och grön såpa. Fick även med mig ett eget Granngårdens kort. Haha, bäst att börja med bonus kort osv tidigt! Vet ju aldrig när man behöver sånt.

Kom hem. Gav Zahyr mat. Käkade igen. Började elda så vi skulle få varmt vatten. Gick ut tog in Ortencia. Gav henne mat och pysslade en massamed henne. Släppte ut henne och gjorde samma sak med Omira, Jubie och Orchid. Fast Orchid fick ingen mat bara ompyssling. Gick sen in och diskade då vatten blivit varmt. Städade en del i köket med innan jag gick ut och tvättade Ortencia.

När hon var ren så slängde jag på ett täcke och gick en sväng med henne och syster. Blev inte så långt men ändå trevligt. På vägen hem så genade vi genom trädgården och trevligt nog låg det en stor bit med plast. Jag är knas som får för mig att hästen ska gå över det med. Var lite små läskigt när jag ställde mig på den och trampade så det lätt. Men hon gick över konstigt nog. Hela 3 ggr. Riktigt stolt över lilla hästen! Sprejade henne med pälsglans och flätade svansen innan jag slängde på henne regntäcke och släppte ut henne. Tycker inte om att ha flätade svans utomhus på häst men vill inte ha den smutsig inför måndag!


Henke kom medans jag plockade i stallet. Fixade i ordning innan jag gick in och fortsatte på pizzan. Blev slutligen en riktigt god pizza till filmen Rio. Även om filmen är animerad är den riktigt bra!

Nu ska jag sova! Ska upp vid 8 imorgon hade jag tänkt och vill se ett till avsnitt utav DH.




2011-07-15
21:23:18

Stereo Love - Edward Maya
Jaa, orkar typ aldrig blogga längre .. :(


Saknar mina glassögon som liger hos Frida. Haha, saknar min brud!<3


Vaknade runt 10 tiden idag. Min telefon har haft skit kul med att vägra ta sin laddar sladd. Så fick lämna telefonerna inne på laddning. Slängde i mig frukost medans jag fodrade hingstarna.

Tog in Omira. Borstade igenom och bestämde mig för att rida bort till Gäsene. Red några varv innan jag bestämde mig för att plocka fram ett hinder. Färgen på bommarna, lilla och gula, var riktigt läskiga i början enligt Omira. Är ändå super nöjd med hennes prestation. Hoppade som högst ca 90 cm. Plockade undan och begav mig hem. Då börjar det ös regna (Y) Skrittandes 3 km i ös regn var rätt mysigt faktiskt.

Släppte ut Omira och Jubie där vi satte upp staket igår. Tog in Ortencia. Gav henne mat och borstade och pysslade på henne. La på ett fleecetäcke och hoppade upp. Riktigt söt häst. Känns som om hon är hur gammal som helst fast hon inte är det. Släppte ut Ortencia med Omira och Jubie.

Täckes hängaren som kom upp igår.


Gick och käkade lunch med syster. Ut sen och fylla 3 boxar med spån. Totalt 18 skottkärror ... I FEEL, not, GOOD!! Döda armar redan efter gårdagens flyttningar av balar som skulle upp på höskulle. Pappa hämtade dem. Mamma hissade upp dem. Och jag som trillade dem på plats. Säkrade dem, sprang upp för stegen och lastade av dem, och slutligen trillade på plats dem. Helt själv så kände mig duktig.

Har nu tittat några avsnitt DH. Gett Jubie och Zahyr sin mat. Ska äta och sen sova. Blir nog inget Halmstad imorgon pga ryggen ... Riktigt sad face på det! :(:(:(:(:(











2011-07-14
00:28:24

All The Pretty Horses - Beethoven
Häst: Ortencia
Täcke 1: Brun rutigt 135 cm Hansbo
Täcke 2: Rosa rutigt 145 cm Hansbo

De Bruna 135 cm

Både är likadana på sidan. Enkla tunna sommartäckenfrån Hansbo.


Det rosa. Känns hemskt att erkänna det, men hon passade bäst i det rosa. Tur det är 145 cm och ca 20 cm för stort för henne! Förhoppningsvis hittar jag en annan färg åt henne.


Orkar inte skriva långt alls då jag är sjuuuukt trött. Både i huvudet och i kroppen! Som ni ser på bilderna så står Ortencia som modell för dessa "kvalitéts" foton.

Drar väl snabbt vad som har hänt idag. Skrev lite innan med ju. Som sagt tog körkort. Får hem det antingen frdag elle rmåndag. Körde hem i mammas bil med pappa bredvid. Käkade frukost vid halv 2. Red Omira. Gick riktigt bra. Red Orchid. Vi brukar inte komma bra överens men idag gick hon bra! Ser en möjlighet att kanske hoppa någon clear round med henne om ett tag.

Tänkte berätta om Ortencia sist. Red henne först men ändå. Longerade henne. Hon fick på ett bra tag avreagera sig lite och tyckte det var allmänt jätte kul. Mamma kom och hjälpte mig med att hålla i linan. Så jag satte mig upp och skrittade några varv. Travade några med. Bestämde mig för att testa en galopp med. Ha ett "bestämt" komando för galoppfattningar. Visserligen tar hon dem bara halvt bra. Men ändå det är ändå något som hon känner till. Första galoppen var helt underbar! Hon tog allting hur lungt som helst. Riktigt sköna gångarter har hon som man bara flytter med på! Ska bli kul att träna upp henne nu fram över! Galopperade 2 ggr innan vi brlt av pga att det gick så supert! Hade lite allmän träning då täckena kom i en plastsak. Den var lite läskig. Duktig som hon är så i slutet kunde jag stycka äver hela henne medans hon stid med huvudet sänkt och slappnade av trots att det knastrade och hade sig.

Gick in. Tittade 3 avsnitt DH. Färgade håret och duschade. Fortsatt smörja min näsa då den flagnar .. Ätit mat nu vid halv 12 ..Brukar aldrig vara så sent i vanliga fall. Fick massage då min rygg är helt blääää! Börjar tvecka om jag vågar åka till Halmstad på lördag ens med den! Panik på det. Känns som om jag har en miljon saker att göra. Även om jag inte har det ..

Haha kort och kort blev det ju inte direkt .. Kerstin, Jubies förra ägare, kommer i helgen/söndag? Hon ska med på sommarpremieringen som är på måndag i Smålandsstenar. Ska ju ditt med Otencia, Jubie och Orkan. Ska se om hon vill rida ut då med mig och mamma.

Våran absolut söta kattunge: Lilleman! Han heter något annat egentligen men namnet passar han. Mohaha! :)

Nighty Nighty folks!


2011-07-13
21:21:01

Last Friday Night - Katy Perry

Haha, hittade denna söta på google när jag sökte på hår. Var tvungen att lägga ut den.


Nu ska jag gå ner och sås ka jag färga håret. Smörjer min näsa så fort den sugit åt sig all body lotion. Ligger alltid ett tjockt lager då jag märkte att den hade börjat flagna efter helgens solning på Tylösands strand ... Längtar redan tillbaka! Underbar mat, underbart folk, sol, strand och snygga killar med magrutor. Kan det bli bättre?

2011-07-13
14:07:30

Missing You - The Saturdays

Haha,
wtf gammal bild sen typ 06-07 någongång?

JAAAAAAAA! Då har man körkort och allt! Bara börja med BE med en gång då. Haha, åkte ifrån Falkenberg vid 9 tiden och kom till Falköping vid 12. Fick köra bil själv med en gång. Underbar känsla! Stannade inom på Grangården och köpte staketstolpar och även 2 täcken. kostade 200 kr med 30% rabatt! (Y) Ett brunrutigt 135 cm och ett rosa rutigt 145 cm. Trevligt Trevligt. Nu har jag ätit frukost istället för en kanelbulle som blev min innan. Ska slänga på mig ridkläder och gå ut och rida 3 hästar.


2011-07-10
23:05:22

Letting Go - Mohombi








Jag och Frida är super söta! Älskar dig vännen. Du finns nära hjärtat<3

Ett kort inlägg! Varit några riktigt roliga dagar och fler blir det. För er som inte vet så klarade jag uppskrivningen! Festat flera dagar, träffat folk, jobbat i kiosk på en golfbana(jag äger), solat, varit på after beach, kvällsbadat. Har avrit riktigt trevligt. På onsdg åker jag hemåt. Samma dag är det uppkörningen med. Så håller tummarna för mig själv verkligen!

Nu är Frida snart klar med att packa och då åker vi till hennes mamma.

2011-07-07
12:08:30

Forever Is Over - The Saturdays


Oredigerad bild. Men gillar den ändå!


Bye Bye för ett tag. Åker ner till Falkenberg strax. Är borta till nästa onsdag. Ingen aing om hur mkt tid det kommer bli med datan.

C'Ya!

2011-07-07
00:10:05

2 A.M - The Saturdays


Haft lite tråkigt idag därav bilden som ni ser. Nytagen och allt! Har inte gjort så mkt. Vaknat. Tittat DH. Ridit Omira. Pysslat med Ortencia. Tittat DH. Käkade på McDonalds. Åkte på bio i Falköping. Blev Transformers 3. Riktigt bra film. Kom hem. Städat och pakat inför imorgon. Åker till Halmstad/Falkenberg och stannar till nästa onsdag. Nu ska jag sova.






2011-07-06
11:29:36

Bla Bla Bla - Kesha

Sötaste Melissa på kort.

Nu ska jag gå ut och göra någonting vettigt! Sen ska jag dusha och vid 20.00 ska vi vara i Falköping och gå på bio.

2011-07-06
00:25:48

Tantra - Journey

I min värld heter han Lilleman. Han lyssnar på det och kommer alltid springandes/hoppandes när man ropar det namnet.

Tänker bara dra snabbt vad som har hänt idag. Vid 9 började 2 gubbar med att högtryckstvätta vårat hus för att förberredda inför att måla det. Så det vill säga en lastbil(skrottnissarnas) en högtryckspump som låter som jag vet inte vad är i gång. Vaknade vid 09.30. Gick upp och käkade frukost. Tittade några avsnitt DH innan jag gick ut. Började med ta in Omira så hon fick mat. Tog in Ortencia. Han bara sätta henne på stallgången innan Omira hade ätit klart. Släppte ut henne och tog in Jubie för hennes mat. Sen kunde jag pyssla med Ortencia.

Bestämde dagen före igår att jag skulle ut och cykla med henne. Blev en runda på 8 km plus 1 jobbig backe. Gick riktigt, riktigt bra faktiskt. Varken dog ju eller skadade mig inte! När vi kom hem igen så bestämde jag mig för att tvätta henne. Hon har aldrig blivit tvättade med slang .. Hoppade backåt en bit första gången men sen stod hon och väntade på att det skulle ta slut. Fick bort nästan all kåda. Manen och svansen blev faktiskt helt vit. Gick och betade lite granna så hon hann torka. La på täcke ifall hon skulle få för sig att rulla sig. Vilket hon kommer göra .. Släppte henne på ridbanan tillsammans med Omira.

Gick in och åt lite granna då Emma ringde. Käkade klart och åkte med mamma bort. Kingens ena backsko var lös och hade vridit sig och satt bara med några sömmar. Stannade och pratade en liten stund.

Åkte hem efter det. Tittade några avsnitt av DH. SKulle egentligen behöva plugga en massa .. Men .. Ibland orkar man inte. Även om man verkligen borde. Käkade precis ett måltid med mor och syster kl 00.10. Inte en vanlig tid att äta på direkt ... Nu ska jag vänta på att syster blir klar på toan sen ska jag borsta tänderna och sedan sova!

Imorgon blir det att rida Omira. Longera Jubie. Mönstrings träna Orkan. Och rida lite småt på Ortencia. Måste även plugga ..







2011-07-05
12:07:26

Girls Get Your Money - Ciara


2011-07-05
00:43:25

Chammaka Chello - Akon

Rafael och Ravell<3


Fick panik imorse när jag såg att klockan var 12.50. Hade ingenting viktigt planerat eller så. Gick upp åt frukost. Tittade på 3 avsnitt av DH. Gick sedan ut för att rida Omira. Blev att rida bort till Kärråkra kyrka och rida i backen där. Ca 4,5 km bort. Perfekt uppvärmning! Hon fick gå 4 ggr upp och ner. Red en liten bit längre bort så hon kunde få galoppera en sträcka och sedan uppför. Skritta ner backen och joggade bort till vändnings platsen.

Middag efter det. Anne-Maj var över en sväng. Tog in Ortencia på hennes vilodag. Pysslade en massa med henne. Klippte man, öron och lite hovskägg. Smörjde hennes kotor och även kronranden. La även på täcke då det började droppa lite. Hade samtidigt passat på att ta in Jubie för hennes måltid.

Efter att Anne-Maj sagt hej då började jag rida Jubie. För första gången heeeelt ensam. Var lite osäker. Första gången jag red så var det utan sällskap samt första gången jag gjorde ett försök på att rida ut själv. Men idag var hon riktigt fin faktiskt. Gjorde en massa volter för att böja och ställa. I början och även en del gånger på slutet ville hon inte ta ytterskänkel då hon bara skött ut bogen. Men i totalen var hon riktigt fin! Trots att hon var helt själv.

Alltid något extra med vinterbilder!
På bilden: Ramzes, Orchid, Ora'miss, Rosita och Ravell


Gick in. Bytte om. Pluggade körkortsteori. Pratat lite med folk. Och nu ska jag sova. Inte lika länge som idag. Till och med ställt klockan. Så duktig är jag! Imorgon blir det ingen ridning alls. Vilodag för Jubie och Omira. Ortencia ska jag ut och cykla en sväng med. Blir nog bort till Kärråkra kyrka och en bit däråt. Ska longera Orkan om det blir av.

Men det är imorgon! För att komma dit måste man sova. Och det ska jag göra nu. Nighty!







2011-07-04
22:06:50

Notorious - The Saturdays

Dagens låt!


2011-07-04
00:11:16

Broken Record - Katy B


Inte alls sovit bra inatt tack vare sötaste Cindy. Var uppe en sväng vid 03.46 och en andra gång vid 05.09 .. Yeeääy! Hade satt klockan på 8 för att väcka mor. Sov vidare sen i 20 min innan jag väckte henne igen. Gick sedan slutligen upp 09.10.

Mamma följde med ut för att ta in Omira, Jubie och Ortencia. De fick stå inne medans vi käkade frukost. Så att pappa inte kunde klagga på våta hovar. Ortencia var första hästen. Skulle bara tagit fram då det var henne första gång. Men hon var så snäll så det blev runt om för hon stog så stilla. Medans Jubie och Omira blev skodda mockade jag 3 boxar, kan man säga. En plockade jag ut en hög med bajs. Den andra mockade jag det sista som mor inte hade gjort. Den sista tömde jag helt och hållet och det behövdes!

Släppte sedan ut hästarna. Käckade lunch. Gick sedan ut i stallet igen och småplockade lite över allt. Tog in Ortencia för ett litet ridpass. Longerade innan för såg att hon var lite extra pigg. Sen kom mamma och hjälpte mig. Skrittade runt lite på ridabanan innan pappa kom och skulle slå gräs precis bredvid .. Hoppade av och väntade på att han skulle komma längst bort. I mellan tiden bestämde mor och jag att vi skrittade ut, i lina, en sväng. Ortencia tyckte det var toppen att vara ute och gå en sväng.

Bild på en ungersk ägd hingst med svensk mamma. Pappa är fotografen nere i Slovakien.


Resten av kvällen har jag inte gjort mer än att terrorisera kattungen, tittat på DH mendans han har legat som en boll i min nacke och sovit. Medans han drömde, en gång, slutade det med att han satte tänderna i mitt öra ...

Imorgon ska jag tömma den sista boxen också. Funderar på att cykla en runda med Ortencia. Omira ska jag nog träna kondition=backe då hon fick vila udag pga det hårda passet igår. Jubie vet jag inte vad jag ska göra med kanske rida lite dressyr. Orkan blir det antingen mönstrings träna eller så blir det att longera lite. Nåväl tar väl allt som det kommer imorgon.

Nu ska jag sätta mig och vänta på ett sent samtal. Medans jag gör det ska jag sätta mig och göra ett träninngs schema för hästarna till viss del.














2011-07-03
00:53:09

Saturday - Basshunter


Hhundvakt åt Emma. Och nu ska jag och Cindy nanna sängen!

2011-07-02
22:13:23

Up - The Saturdays
Inte gjort mycket alls idag. Tog in hästarna vid halv 12. Väntade på att pappa skulle sko dem. Men så blev inte fallet .. Gick ut och fixade med träns och bett för att testa. Blev att äta lunch innan jag var klar. Testade 3 olika bett på Omira. De som var i hennes storlek var allt för stora och de som skulle varit förstora var det en som halvt passade.

Ortencia och jag på stallgången. Barbacka för första gången. Red ingenting men ändå!


Testade att rida på det. Men 2 delat är ikke för den damen ... Låser sig totalt och känns som en vägg att hålla i .. Så fick be mamma hämta det vanliga tränset. Hon hämtade även gummisnodd. Så nu har vi testat det med. Knappt inspänd men bara för att hon skulle ha något överhuvudtaget. Hon var riktigt riktigt fin idag! Var inte snäll idag utan hon har verkligen fått jobba! Är verkligen nöjd med henne så hon ska nog få vila imorgon om pappa inte skor henne så jag och mamma kan rida ut på henne och Ortencia.

Världens sötaste häst! Prickig i ansiktet av regn.


Hade alla hästar inne utom hingstarna och Ora'miss som fick gå i den stora hagen så länge. Plockade fram Ortencia. Sadlade och gjorde mig klar för att gå ut då det började regna lite. Tog på mig jackan(hade bara en tshirt) Gick ut och longerade Ortencia 3 rundor innan det bara ÖSTE ner! Sprang in med hästen. Hämtade in Ora'miss igen. Gick och la på Legolas täcke. Sötaste Ortencia hade under tiden fått stå på stallgången fullt sadlad och tränsad. La på ett fleece täcke. Tog fram en hink och la mig på henne. Hoppade av och sedan svingade jag mig upp. Cool som hon är står hon bara med toppade öron och super nöjd med situationen!

Släppte sedan ut hästarna. La på Ortencia och Omira var sitt regntäcke. Mockade sedan 3/4 boxar. Varav en jag tömde helt och hållet. Behövdes då träverket var väldigt fuktigt. Imorgon ska pappa sko. Säger han iaf, får ju se hur det blir med det ...

nu blir det att titta på Beauty Shop och äta pizza med familjen! MYYYYS!




2011-07-02
20:34:53

Easy Please Me - Katy B



2011-07-01
23:39:24

On My Level - Wiz Khalifa
Why? Why? Why? Why .... ?


Känns nästan som en riktigt dålig dag ...

Tittat på massa avsnitt av Big Bang. Flyttat Jaffe och Pralin åt Anne-Maj. Kom hem. Mönstrings tränade Ortencia.

Tog in Orkan. Satte på träns och grimma över det. Gick ut och gick en sväng. Gick en bra bit sen så var det 4 kossor på ett ställe. När de ställde sig upp blev det jäääätte läääskigt. Men ännu läskigare när de kom springandes emot oss ... Slutade med att jag fick ringa hem till mamma och säga att hon var på väg hem utan mig ..

Tog in Ora'miss ifrån ridbanan (hon fick gå där så länge medans jag häll på med Ortencia och Orkan.) Skötte om hennes hov och gav henne grovfoder. Idag när hon var ute så haltade hon ingenting. Så det håller nog på att bli riktigt bra!

Pappa kom hem innan och hade med sig grejer som han hade köpt med sig ifrån Norge. 4 kg bett= 13 st i olika typer och former. 4 nya träns med 3 st tyglar. 4 nya grimmor.Sen var det lite annat också.

Nu sitter jag här för mig själv  ledsen .. Känns kul. Kommer bli precis som med Bahir. Hoppas! Hoppas verkligen de inte vill ha henne eller att de hittar någon annan! Vill ju ha kvar henne ...

2011-07-01
21:27:59

Every Single Day -Benni Benassi