Victoria Solås

2011-03-31
19:03:56

Leaving home - Nicke borg
En hääärlig dag med vaaackert väder ... Eller inte! Ridteori, traktorteori, engelska (tea party), PA arbete. Har kommit fram till att som projekt arbete ska jag anordna en temadag för Shagya arab föreningen. Får se om det blir tex en hovslagar kurs med pappa eller en sadel tillpassnings dag med Wenke. Så många tankar! Ska strax hem. Blir säkerligen att gymma med Fanny ikväll. Dock allt man vill göra är att krypa ner under ett täcke och sätta på en film!

Imorgon har vi PA lektion och då ska våran idé vara inne, även någon annan lektion. Vet ej vad. I helgen blir det till att träffa underbaraste Frida! inte träffat den bruuuuden på 6 hemska veckor! Usch vad jag saknar henne säger jag bara.

See Ya' 

2011-03-30
20:06:39

Spring för livet - Sara Varga
Ja, inte varit så aktiv .. Inte orkat eller "haft tid" med att sitta vid en data. I måndags så var det stadskörning med mera. Gick helt okey. Igår var det också körning och gick bra ett tag sen raaakt ner i toaletten! Höll på att krocka och att köra över en gående .. !  Idag så gick körningen helt okey. Haft typ av "liten uppkörning". Om det hade varit riktig uppkörning så hade jag blivit underkänd men skulle fått beröm för mitt körande .. :( Lite sad face på det. Men men, 3 veckor kvar tills den riktiga uppkörningen! Har gått på endast en lektion idag. Ingen lust att ha lektioner! Dåligt jag vet men ibland känner man för att bara vara hemma.

Tittat på en hel del filmer.  Rekomenderar The Tourist. Slutar med att man är hel förvirrad! något som inte händer så ofta i filmer. Även tittat på Diary of a Wimpy Kid. Sjuuuuukt söt, handlar om en pojke som börjar på mellanstadiet och vill komma med i årsboken för någonting. Sen säger jag ingenting mera! ;)

Nu har jag och Linnea suttit fram och tillbaka angående om vi ska på "fest" eller inte. Vi har till och med kommit fram till ett svar.

See Ya'

2011-03-24
13:19:36

Kärlekens tunga - Septmeber
Ätit lunch. Och nu blir det biologi de närmsta 3 timmarna. Ska se till att bli klar! om man gör BKK:n idag så är man ledig hela morgondagen .. Åker ifrån skolan ca 10 i 6 på morgonen, endast för att komma med en buss in till halmstad! Nu ska jag jobba så jag verkligen blir klar!

2011-03-24
08:49:06

His mistakes - Usher
Tjolahop!
Idag har ju varit en bra dag än så länge? Sovit bra, har första lektion just nu och vi har svenksa då vi ska ta emot våra saker som vi gjort i svenskan den senaste veckan typ. Efter detta har vi traktor teori och prov tror jag för min del? Typ samma som på bil så det blir rätt lätt som tur är! På eftermiddagen så har vi 3 timmar biologi. Ska ta och göra klart allting har jag bestämt mig för ..! Trodde jag var klar igår men ikke då det uppstod mera arbete än förväntat.
Jaja, nu ska jag väl fortsätta kicka runt på fb!

2011-03-23
14:46:55

Long way to go - Cassie

Efter att man har fickat blev allting mycket bättre.

Har jobbat lite men en framsida på väderprognosen.
Inser nu att det blir bara mera och mera som ska vara inblandat i denna uppgift ..

2011-03-23
13:25:53

Castle Walls - Christina Aguilera
Jaaa, ätit mat och fått ont i magen samtidigt som jag har huvudvärk ..? Härligt eller inte! SItter och skriver om vädret och har ingen ork alls´. Lyckades höra vad bönderna bakom mig sa innan jag bytte data till en liiiite snabbare i ett annat kalssrum. Och de planerar en kväll ute tillsammans med Frida i klassen. Hon har nu fyllt 18 och ingen vill gå ut på krogen med henen och nu ska de överraska henne! Super gulligt faktiskt. Tänk vad bönder kan vara omtänksamma ibland :)

2011-03-23
09:43:34

Still Counting - Vollbeat
d

Efter traktorkörningen igår så hade vi ridning. Fick hoppa finaste Diwa. Är nöjd med hur det gick och det är ju bra.  Japp, var med Fanny i stallet igår. Lyckades nästan somna när man satt på en pall i det kalla ridhuset och tittade på när hon longerade sin häst. 

Idag har vi haft en kort redovisning. Fick 20 minuter att skriva om 2 djur. Fick mink och lodjur. Var helt okey faktiskt. Nu ska man ha engelska och resten av eftermiddagen har man mera biologi, men ska få sitta vid datorer så det är ju något bra iaf! Sitta och göra ingenting typ ..?
nej om man skulle gå hem eller sitte kvar här en stund till ..

Har börjat få svårt att somna på kvällarna även om jag är trött? Vet inte vad somär problemet, men är sjukt otaggad på endast tanken att gå och lägga sig. Varför sover man egentligen!?? Man sover ju ändå 2/3 av sitt liv.

2011-03-22
08:40:32

Grenede - Bruno Mars
Gick upp vid 06.10 endast för att jag hade bilkörning på morgonen innan skolan ... Blev stadstrafik för andra gången, motorväg för första gången. Omkörning av traktor med lång last. SCARY säger jag bara! nu sitter man i maskinhallarna och ska ha traktor teori i någon timme och sedan körning av traktir efter det. Börjar bli, eller rättare sägt, det är tråkigt att köra traktor nu när man har kört bil. I eftermiddag har vi ridning, tror det är hoppning som står på schemat. På fredag blir det ållefest med silvertejp som tema? Känns väl något creepy det med .. Nu ska jag ta och plugga lite teori och se om jag klarar någon fas! :)

Ciao!

2011-03-21
13:30:18

Monday morning - Melanie Fiona

Gick upp kl 06.30. Käkade och gick till expeditionen för att köra iväg mot Falkenberg denna ljuva morgon. Halvvägs fick jag och Sofie Pousette byta så jag fick köra. När vi kom fram var det bara att sätta sig i bilen igen och köra vidare. Stadskörning för första gången gick inge vidare i min synvinkel. Men Bror tyckte att det gick super bra så får väl lita på vad han säger ..? Har svenska lektion och ska leta efter en bok ochg även prata om vargdebatten. Men känner hellre att jag vill skriva klart bokreporten till engelskan som ska vara inne om .. typ en timme! "/ Efter denna lektionen är det engelska så klart. Ska be Toni om en engelska bok då jag inte har någon. Får se vad som händer ikväll. Ingenting särskillt anntar jag. Nu ska jag plugga!

Ciao!  


2011-03-20
15:52:52

Right to the left - Amhir


Sötaste Ravell<3

Jahaa, dagen har ju inte blivit som man planerade det. Mockade 7 boxar, tog in Omira efter det för att rida på. Borstar och sedan upptäcker man att hennes h.f var svullen. In och hämta mor och far. De fick känna och fick även mönstra henne. Och ingen syn utav hälta någonstans .. ! Betämde att det fick bli en skrittrunda, som jag redan bestämde mig för igår. Under tidens gång går svullnaden ner mer och mera. Ju mera hon rörde sig ju bättre blev det. Red bort till Emma för att se hur Michelina såg ut. Jonna var även där. Stannade och tjöttade ett tag innan det var dags att dra sig hemmåt. Medans jag var inne i stallet för att titta på henne fick pappa hålla Omira. När jag kom ut igen var hästen försvunnen och även pappa. Går runt lite och självklart kommer pappa ridandes. Filmade till och med. Slänger väl upp den någon gång. Kommer hem så fick pappa lägga ett jodosin omslag. Dock ingen svullnad att se eller känna. Gick in efter det, käkade snabbt och har nu även duschat. Om en timmes tid blir det avresa mot Göteborg med pappsen. Kl 21.06 går min buss ifrån Halmstad så har en bra tid att slå ihjäl, ca 1,5 timme!

Ciao!

2011-03-20
09:44:33

Håll om mig - Nanne Grönvall
Vaknade halv 9 och kunde inte somna om för man var kissenödig .. Så var bara atill att gå upp. Frukosten blev vid 9 tiden. Och nu ska jag ut i stallet. Släppa ut hästar, mocka och rida. Sen ska jag duscha och packa lite snabbt innan avfärden börjar vid 2 tiden.

Ciao!

2011-03-19
20:00:22

I like that - Richard Vission
För 30 minuter sedan:

Mamma rusar in på rummet och säger: Det kommer gäst om 10-15 minuter!
Jag: Men det är inte städat i huset för 5 öre!
Mamma: Skit i det. Vi tar stallet snabbt!
Jag: Jaha ..

Hann göra nästan allt i stallet innan gästen kom. Hade 1 häst kvar att ta in .. Ställde mig och borstade på Legolas och Ravell en stund. Höll på att bli mosad av Ravell då han inte tyckte att jag skulle sluta borsta för det kliade så mkt. Så han bakade efter mig och satte mig bokstavligen mot väggen. Efter det gick jag in och bytte om. Kände att håriga stallkläder och ridbyxor kanske inte var så passande för en gäst. Trots att hon är hästtjej ..


Sötaste Ravell och hans suriga mamma Rosita.

Ciao!

2011-03-19
16:53:48

The Letter - Victory at sea
Wiiiiie! Har fått min kortläsare! Happy, happy and more happy! :P

2011-03-19
16:28:11

Till the world ends - Britney Spears
Snoozade från halv 9 till 9 då pappa kom in och sa att det var frukost. Hasade mig upp och gick ner efter påklädningen. Mamma berättar att hon ska på möte och så det är bara att hjälpa till i stallet. Hjälper till att släppa ut hästarna innan jag börjar mocka. När alla utom en var klara fyllde jag vattenhinkarna och även stonas badkar. Allt detta samtidigt som pappa skode Omira åt mig. Efter det så gick jag och pappa in för att äta. Blev ett kort måltid. Efter det var det till att rida. Mockade sista boxen och soppade stallgången innan jag går in mot huset. Där står en pall med ved. Jag stannar upp och funderar en liten stund innan jag bestämmer mig för att plocka in all ved. Insåg att pappa skulle uppskatta det. Och det gjorde han. När jag gjort klart nästan halva pallen kommer han hem efter att ha hämtat en till pall med ved och satt den under tak, kommer han och hjälper mig med det sista. En glad pappa påverkar alla oss andra har jag kommit på. Eftetr det hamnade jag här. Och här tänker jag stanna en stund till!

Ridpasset: Gick jätte dåligt i början så jag gav i princip upp. Så
jag skrittade bort ifrån grårdensamtidigt som hon fick gå i skänkelvikningar. Självklart var det trevligare att vissa upp sig inför ett par ardennrar istället för att jobba. Vände tillbaka efter att ha fortsatt förbi ardennrarna en liten bit. Rider förbo våran uppfart och en bra bit bort åt andra hållet med. Svänger in på grusvägen mot Käråkra och trnar skänkelvikningar i trav och förvänd "galoppvikningar". Gick otroligt bra!
Omira
e. Koshan  u. Orci

Ciao!


2011-03-19
00:29:21

Commander - Kelly Rowland
Jaa, varit hemma nu i 4-5 timmar. Gick direkt ut för att hjälpa mor att plocka in hästarna. Gick bara bra förutom att Opera trängde sig igenom i grinden och sprsng glatt före mig med Ravell och mamma med Ramzes. Efter det gick jag in och gjorde felra saker samtidigt! Lagom stolt faktiskt. Diskade, lyssnade på musik, smsade och stekte våfflor. Gjort fint i hela köket innan jag satte mig ner för att äta utsökta våfflor! Efter det har jag legat här framför ddatan en stund. Och nu tänkte jag dra täcket ännu längre upp över hackan och sova!

Ciao!

2011-03-18
13:34:40

Counting down the days - Italobrother
Har nu jobbat lite mera med bloggen och olika bidler med mera och det får bli denna så länge! Tills jag kommer fram till något ännu bättre vill säga. Har nu fått feedback på min evolutionsteori och Louis gillade den. Ska bara fin justera den lite. Nu ska jag skynda mig att slriva klart den för att sedan hoppa på bussen på väg hem!

Ciao!

2011-03-18
09:59:49

Put your hand up in the air - Italobrother
Ja, har nu fixat till denna blogg och får se hur länge jag håller igång den. Har egentligen svenska men har ingenting att göra så satte mig och fixade här istället. Långt ifrån färdigt! Biologi resten av dagen så ska fixa till detta mera. Troligen så kommer jag väl ändra design igen. Men men det lär man ju märka annars. Åker hem vid 2, så är hemma vid 7 troligen.

På måndag blir det övningskörning i Falkenberg. Blir stadskörning för första gången. SPÄNNANDE! Nu ska jag gå till nästa lektion.

Ciao!