Victoria Solås

2012-12-28
17:06:00

28 December 2012
Har fixat om här på bloggen. Rätt nöjd faktiskt! Iaf med headern. Först var den för stor på bredden så fick göra om allting när jag väl var klar. Vilket inte uppskattades. Men nu får denna hålla ett bra tag!

klockan stod på 9, men kom inte upp förens vid halv 10. Även A .. Åt snabbt frukost och tryckte i mig en kopp Chai Latte innan vi drog till Arbetsförmedlingen. Skrivit in mig där nu och även haft ett mötte. Han sa att jag inte skulle ha några problem med att få jobb! Märker det ..

Gick sedan inom Swedbank då A skulle fixa något där. En kort visit på Systemet innan vi hamnade i H&Ms butik. Köpte hårfärg, hårspray och läppsyl. Var även inom Din Sko där A fick med sig ett par skor. Det bästa av allt, de är inte trasiga som alla andra av hans skor!

Har inte alls gjort mkt fram tills nu. Färgat håret så nu är jag heeeeel brunett! Ser typ svart ut, men förhoppningsvis går färgen ut mera efter några tvättar. Legat och tittat på Rena Rama Rolf. Svensk komedi serie, haha! Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Antingen ner till Båstad, eller så kommer Martin över och chilldricker lite eller en mysig filmkväll. Något utav det blir det! Eller, så dyker det upp något annat. You never know!

2012-12-27
19:04:00

Torsdag
Legat i sängen och tittat på film medans A spelat DayZ. Tittat på några avsnitt av Alphas. En helt okey serie, bara för att ha något att titta på. Går igenom serier så ohyggligt snabbt! Var precis och slängde i lite tvätt i källaren. Har även betalat en räkning. Duktigt!

Haar börjat fundera, tack vare pappa, på om jag skulle ta upp pluggandet igen. Får jag ändå så inget jobb så kan jag ju alltids få in lite studiepengar! Satsar isf 100% på det och ska absolut göra mitt bästa. Ska sticka inom Arbetsförmedlingen imorgon för att höra vad de säger om saken. Med Plönninges-utbildning kommer man inte så långt .. Har aldrig riktigt varit skoltrött och nu när man väl får känna på det riktiga arbetslivet. Så kan man inte annat än att sakna skolan! Vet som sagt inte vad som är bra eller dåligt att läsa av kurserna som finns. Men är man smart så hör man med Arbetsförmedlingen vad för jobb som är eftertraktat och sedan börjar plugga mot det. 
Men men, får se hur det blir med det imorgon! Just nu ska jag gå och göra Chai Latte! Haha, bilden är på den första Chaien som maskinen gjorde. Smakade helt okey!
 

2012-12-27
12:52:00

27 December 2012
A satte klockan på ringning vid 9. Gick han upp? Nej! Han vaknade för en halvtimme sedan typ. Själv gick jag upp vid 10, då jag inte hade någon ro i kroppen att ligga stilla mera.

Gick ner till Nordea för att sätta in lite pengar på banken. Men det var fullt med folk! Så valde att gå och sätta in pengar på Forex ist. Så de är väll inne på kontot imorgon. Såg att jag hade 10 kr på kortet.

Gick till Hemköp för att handla lite mat. Väl i kassan så funkar inte kortet, eller det medges ej. Loggar in på Nordea via telefonen och då har jag pengar så det räcker till mitt handlande. Provar igen och det vägrar. Gick för att ta ut pengar på Nordeas automat. Tekniskt fel får man upp. Samma som en äldre man framför mig. tänkte gå in på Nordea, men fortfarande fullt med folk. Går till Swedbanks automat och även där, tekniskt fel .. Kom på att jag hade ju faktiskt med mig 260 enkronor. Så bestämde mig för att betala med det. Vilket inte helt uppskattades av kassatanten, hehe! Hon var trevlig och växlade alla enkronorna och min väska blev genast mkt lättare. Kom tillbaka till lägenheten. Har städat och diskat lite till nu. Duktigt!

A:s mamma kommer om en timme eller två. Fram tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska åka till Flygstaden och gå inom Elgiganten för att köpa Chai Latte och även se om de har en hållare till alla kapslarna. det ser lite bättre ut än när alla kapslarna ligger i deras förpackning ..
 

2012-12-26
23:14:00

26 December 2012
Åt middag och julklappsöppning hemma hos A:s mormor och morfar igår. Åkte inom Båstad en sväng innan vi drog hem. Var där några timmar innan vi drog ut på krogen. Gaaaaaaalet mycket folk ute vill jag lova! enda gången jag sett att det var SÅ mycket folk ute var när man tog studenten! Roligt som bara den hade man. Massa människor som man inte träffat på eeeevigheter. Underbart!

Påvägen hem så hittade man mr Rasmus. Drog med han hem till oss och pratade en maaassa. Även bästaste Frida kom inom innan de åkte hem. Somnade väl runt 4-5 tiden? Vaknade typ varannan timme för jag var kissenödig, men vägrade gå upp? Bra där! Vaknade slutligen till helt vid 12 och gick även upp då.

Slappade ett bra tag i soffan innan jag och A åkte till Båstad. Var där fram tills halv 9? Åkte hem. A och Andy åkte tillbaka till Båstad. Under tiden har jag diskat, städat, dammsugit och våttorkat hela lägenheten. Det som är kvar får A fixa imorgon, hehe!

Imorgon ska jag springa lite ärenden på banken. Åka till Flygstaden och köpa Chai Latte till kaffemaskinen som A fått i julklapp. Uuuunderbar maskin det dära! Har 20 olika sorters kaffe, te, choklad osv osv osv .. Inte helt fel vill jag lova! Ska handla imorgon då det inte finns någon mat. A:s mamma kommer inom imorgon med. Nu ska jag vara social, då han kom tillbaka, haha!

2012-12-25
13:59:41

Tåg mot Malmö
Har varit vaken sedan 7.45. Gick upp. Åt en snabb frukost. Släppte ut hästarna. Fick skjuts till Ulricehamn. Tåg buss till Borås. Väntade i 20 min på nästa buss. Väntade i Gbg i 1,5 timme. Och nu sitter jag på sista tåget ner mot Ängelholm där A plockar upp mig. Så vi slutligen kan åka till hans mormor och morfar.

Är sjuuuuukt rastlöd!! Tittat på film på telefonen, men hann inte få ner mer än en in på telefonen innan jag åkte hemmifrån tyvärr. Orkar inte ta upp min data heller. För då kommer det nog självklart någon och säger att jag sitter på deras plats. När jag tänker mig om så har det visserligen inte hänt på riktot länge. Men ändå .. Nu ska jag fortsätta pilla lite på min telefon iom att jag inte har något bättre för mig de kommande 2 timmarna. Tjohej!

2012-12-24
20:24:00

God Jul!
Orkar egentligen inte skriva något. Ska upp tidigt imorgon och släppa ut hästarna då jag av misstag lyckades köpa en bussbiljett som gick 10.10 istället för 12.10. Nåväl, får skylla mig själv och det straffar mig själv också ..

Ulricehamn - Borås; 10.10-10.53
Borås - Gbg; 11.10-12.10
Väntetid 1,5 timme!
Gbg - Ängelholm: 13.40-15.43

Det tar allt som allt typ 6 timmar att åka neråt. Hade jag åkt tåg istället fr buss hade det tagiot 3-4 timmar. I Ängelholm plockar A upp mig så åker vi till hans mormor och morfar och äter med mera. På kvällen blir det utgång med plönningefolk!

2012-12-23
14:55:00

23 December 2012
Imorgon är det jul!! Dagen efter det åker jag till Halmstad. Wiiie! Har varit borta och målat det allra allra sista hos grannen. Granen är inne och har fått belyssning. Bara det sista kvar. Har precis ätit lite knäckebröd samt tittar på Scandal. Ska gå ner och hämta lite pepparkaksdeg så blor livet perfekt!

2012-12-21
16:39:00

21 December 2012
Ett tag sedan jag bloggade nu, heheh. Har varit mycket hit och ditt nu i det sista. Var ju i Halmstad mån-tis. Stannade inom världens bästa Nathalie och lämnade hennes julklapp! I onsdags så hämtade jag syster i skolan, så åkte vi till Borås för att julshoppa lite. Blev en del julklappar men en del till mig själv också, hehe!

Igår hände det inte så mycket. fixade allt i stallet då mamma var och julhandlade plus lite andra grejer. Idag fick jag åka och hämta syster i skolan då hon missade bussen hem .. Utöver det så har det inte alls hänt mkt.
 
Är hemma fram tills den 25 december då flyttar jag ner till Halmstad permanent. Mesta dels av grejerna är redan där nere. Nyår har det blivit lite ändrade planer. Ej lösta ännu, men hoppas på det bästa!
Hittade tex ett par asballa glas!
 

2012-12-17
21:59:00

Halmstad
Tog en spontan resa ner till Halmstad idag med lite packning. Lyckades överraska Alex och det var ju poängen! Efter en timme stack han till Båstad för att fixa med nätagget(?) till sin dator. Jac har tagit vara på tiden och städat nästan hela lägenhet. Det behövdes vill jag lova!! Var på stan med Louise. Fixat en julklapp till Nathalie samt köpt 3 par strumpor till mig själv. Har typ 2 par strumpo som är hela .. Passade även på att handla lite mat. Kokade makaroner och gjorde bearnäsås till. Mätt blev man det lovar jag! Slagit ihjäl lite tid med att titta på tv innan Alex och Andy kom hem. Har även duschat. Sköööönt!! Nu sitter de båda 2 i köket och spelar på sina datorer. Jag var smart som bara jag är och tog inte med mig min data. Så allt jag kan göra nu är att spela spel på mim telefon. Vilket man tröttnar på efter ett tag. Antingen det eller sova ..?

2012-12-16
08:46:02

16 December 2012
Shiiiiiiiit! Snart jul .. Har fixat en "julklapp" kan man säga. Gav min gamla telefon till min syster, som blev väldigt glad! Får min lön den 23 december så det är faktiskt inte mitt problem .. Nu ska jag slänga på mig lite smink och sedan åka till jobbet. Funderar på att dra och gymma en sväng efteråt? Får se om jag orkar! Ska även iväg och handla hundfoder och en del annat tex tanka bilen!

Tjohej!

2012-12-15
20:55:00

15 December 2012
Har varit en hemsk natt! För det första kunde jag inte somna. Fått massor av sms av massor av folk. Knappt kunnat somna om efter dem. För övrigt sovit väldigt dåligt och vaknat en miljon gånger utöver allt annat. Så när klockan ringde .. var jag inte alls pigg och glad!

Hemskt väder som gjorde det mindre roligt att vara ute och köra på vägarna. Har rullat på halv bra på jobbet. Var inte alls mkt folk som det brukar vara på helgerna. Hoppas på en bättre dag imorgon.

kom hem lite innan 4-tiden. Åt en macka och tittade på lite film med syster. Gick ut och vattnade hos hästarna innan jag tog in dem. Pysslade lite med Ortencia och Legolas, så klart!

Kom in. Åt pizza och tittade på film. Orkade inte helt sitta kvar för behöver varva ner så jag kan somna lite tidigare idag. Visserligen får jag 1 timmes längre sömn. alltid något!
Hehe, när jag vattnat klart så målade jag lite granna i snön med vattnet!

2012-12-14
12:47:15

Öresundståget mot Göteborg
Vaknade första gången runt 8 utav att Skruttan bet i min resväska. Somnade om. Alex hade satt väckarklockan på 9. Så den började ringa utan att någon av oss brydde sig någonting .. Vaknade till sedan vid 10. Spelade lite på telefonen innan jag petade till Alex. Gick upp lite senare. Packade resväskan så den var klar. Satte oss i köket och spelade Yatzy på min telefon. Gjorde frukost.

Insåg att klockan vae halv 12!! Tåget avgår vid 12. Stressade runt som bara den! Sara och Robin tittade in en liten sväng. Självklart berättade det att det hade hänt en olycka på Laholmsvägen, tror jag det var? Nåväl, vi kommer oss in i bilen och börjar köra mot tågstationen. Mindre än 15 minuter tills tåget avgår. Ser världens kö med bilar .. Vissade sig vara en lastbil som tappat sitt släpp eller något i den stilen. Springer in på Pressbyrån och köper en biljett. Kunde iaf gå till tåget utan att missa det. Hatar att stressa till tåg och buss osv. Är gärna där en 20-30 min innan avgång för att vara säker på att jag kommer med.

Nåväl, jag är med på tåget. Än så länge är det inte försenat heller. Det är iaf något positivt!! Nu ska jag fortsätta spela mina spel. Tjohej!


2012-12-13
22:10:03

@ Home
Det tog inte så låmg tid i Höganäs som jag trodde. Stannade på middag, lasagne. Mums!! Åkte sedan hem till Andy och var där i några timmar innan vi slutligen drog oss hemåt. Har inte varit hemma i mera än en 40 minuter. Ligger i sängen och bloggar för tillfället. Alex för över några avsnitt Avatar(?) så vi kam somna till det, så vi kommer upp rättså tidigt imorgon.


En bild på Skruttan. Tagen för ca 5 min sedan, även den nedan på Twister.



2012-12-13
15:03:03

Påväg till Höganäs
Gick upp runt 10 tiden cirka. Ätit frukost och sprungit runder på banken och även hos tandläkaren. Var hemma en liten stund innan vi åkte till Båstad/Hallandsåsen för att hämta upp Andy. Passade på att dricka lite te, hehe .. Nu är vi påväg till Höganäs där Alex mormor och morfar bor. Han och Andy ska fixa en del på bilen. Tror planen är att vi stannar där tills imorgon, men inte helt säker.

Är för övrigt suuuuuper nöjd med min nya telefon!! Det enda är väl att jag knappt har några nr kvar .. Annars är jag fullkomligt nöjd!


Tog bilden med telefonen alldeles nyss!

2012-12-12
20:32:00

Samsung Galaxy SIII
Har uppgraderat min telefon så nu har man en SIII !!! Laaaagom glad tjej! Enda anledning en till att vi gick in i en 3 butik var för att Alex skulle se om han kunde uppgradera sin telefon och så kommer jag ut med en ny telefon, hehe! Så min julklapp till min syster ska bli att hon får min gamla telefon, vilket hon är verkar rätt glad över! Vaknade runt halv 12 tiden idag. Mötte upp frida i stan. Gick runt i lite affärer och tittade. Hade inga pengar så kunde ändå inte köpa något. Hamnade på Espresso House för en fika(hade pengar på mitt Coffee Card) Gick hem sedan och har suttit och lekt med min telefon sedan dess! Imorgon skan vi åka till Alex mormor och morfar för han ska fixa med sin bil. Blir kvar där tills fredag tror jag? Åker sedan hem på fredagen tyvärr .. Avbokade min tandläkartid och bokade en ny. Nu ska jag vara lite social mot Alex, även om inte han är så social själv (sitter med min data och spelar harpan ..)

2012-12-11
22:38:00

After Noon
Kommit hem ifrån Båstad/Hallandsåsen nu för ett litet tag sedan. Suttit och läst bloggar. Börjat titta lite på jobbb här nere. Inget bestämt osv, men mest för att se om det ev finns något här nere som man är intresserad utav! Nu vaknas det muffins (tror jag det är iaf?) De ser iaf super goda ut, då jag börjar bli huuuungrig!
Blir en somrig bild, då jag veeeerkligen längtar till sommaren!

2012-12-11
13:37:00

11 December 2012
Varit vaken sedan lite innan 9, då Sara kom och lämnade av sin pojkvän hos oss. Suttit och tittat på tv ett bra tag. Haft världens dampkrig med Alex, heheheh! Nu har jag slängt på lite smink och ska springa lite ärenden på stan hade jag tänkt. Får se hur det går. Hoppas på det bästa!
Slänger upp en gamal bild!
 

2012-12-10
21:06:00

10 December 2012
Händer inte allt för mkt här nere. Vaknade runt 11 tiden då Alex gick upp för att gå till Arbetsförmedlingen. Själv låg jag kvar i sängen och drog mig i ytterliggare 45 minuter. Spelar alltid på telefonen innan jag går upp, hehe! Har inte alls engagerat mig för att göra någonting vettigt idag.

Efter att Alex åkte till Båstad för att fixa med sin bil så fick jag lite städryck. Diskade all disk som var framme ( en hel del vill säga ..) Dammsög golvet, våttorkade det på vissa ställen också. Har tittat på Private Valentine. Helt okey film faktiskt! Har betalat en räkning samt pratat lite med mamma. Nu sitter jag här, igen. Ska läsa lite bloggar och sedan se på något avsnitt BBT hade jag tänkt. Sen får vi se vad som händer!

2012-12-09
19:49:00

9 December 2012
Det blev en utgång igår! Dock ingen lyckad sådan .. Var inte alls mkt folk ute på Corner, utan alla var på BoB. Nåväl, gick hem runt 2. Tittade på tv fram till 3 då vi gick och la oss.

Gick upp vid 12- halv 1, tror jag? Har verkligen inte gjort en enda sak. Legat och tittat på tv, typ heeeeeela dagen! Alex håller på att göra kladdkaka. så ska äta det sen och titta på någon bra film. Myskväll!

2012-12-08
21:51:00

Harold the Horse
 

2012-12-08
19:58:00

Badhuset
En mycket lyckad dag må jag allt säga! Var i badhuset från halv 1 till 4 någon gång? Det enda som kunde ha varit bättre var att jag lyckades få ett sår under foten när jag skulle hoppa ifrån 3:an .. Som tur var hade vi "lekt" av oss innan, hehe!

Efter det satt vi mest i bubbelpoolen. Otroligt mysigt! Efter vi kom hem har vi inte alls hittat på mkt. Louise och Simon stack hem till Simon för att ha en filmkväll. Så jag och Alex har legat och tittat på Harry Potter 2:an. Legat och halv sovit en del... När den var slut så visades Harry Potter 1 på en annan kanal. Lyckades somna till lite även då, hehe ..

Nu får vi se vad som händer. Antingen hemma kväll, eller en person som kommer hit eller utgång i kylan? We'll see!
Gaaaaaaamal bild!

2012-12-08
11:49:00

8 December 2012
Då har man snart varit vaken i 2 timmar. Somnade runt 3 tiden? Svin trött och ont i magen .. Vi ska åka bada om en liten stund. Super länge sedan man var och badade! Sist var med Nathalie och Niclas i maj nåhongång tror jag? Saaaaaknar den bruden och alla galna saker som altid händer!
Finaste Ravell får vara en dagens bild! Han ä i Malmö och har det trevligt.

2012-12-07
08:02:00

7 December
Vaknade för en timme sedan, men gick upp för en halvtimme sedan. Är super trött och har ingen lust att göra någonting annat än sova! Ska strax bort till grannen och måla det sista i hans rum. Underbart! Vid halv 1 åker man till Fkp. Lite tidigare än vanligt dock. Jobbar från 14-17.30. Tar tåget som förhoppningsvis går vid 17.50! Beroende på hur mkt förseningar det blir så är jag i Halmstad allt från 21-23 skulle jag tippa på ..
Världens bästa häst!

2012-12-06
20:10:00

6 December 2012
Min dag började verkligen INTE bra .. Började åka mot jobbet. Kom väl en 5-6 km, skulle jag tro. Får stanna pga en bil hade åkt i diket och en annan drog upp den. De körde åt mitt håll så jag får backa. Endast bakspeglarna då bakrutan var full med snö. Ser en gård. Gårdar brukar ha en infart. Jag fortsätter backa och svänger av. Missar dock infarten med EN YNKA meter! Där satt jag fast sen .. Kom en snäll bonde och drog upp mig iaf!

Åkte till jobbet. Kom bara 10 minuter försent! 9.10-18.00 jobbade jag. Inte så mkt folk idag, tyvärr. Har ägnat tiden åt att baka en hel del. Bland annat chokladbollar, äppelkaka samt budapest för första gången i mitt liv! det bästa var att jag lyckades utan större missar.
 
På vägen hem stannade jag inom bonden som hjälpte mig upp ur infartsdiket. Han fick några winerbröd som tack för hjälpen!

Kom väl hem för en timme sedan typ. Gjort toast. Ätit och tittat på ett avsnitt BBT. Nu ska jag ner i duschen. Packa lite smått och ev beställa en tågbiljett. För imorgon blir det Haaaaaalmstaaad!!!

2012-12-05
21:50:00

21.51
Jaha, då sitter man än en gång framför sin älskade dator. Vet ärligt talat inte vad jag hade gjort utan den? Nåväl, stack bort till min granne vid 9 tiden imorses och målade fram till lite över 12. Nu är det bara taket, golvlisterna och dörrkarmarna kvar sen är det färdigt! Det sista tar jag på fredags förmiddag innan jobbet och Halmstad!!!

Var på mötte på gymmet idag vid halv 2, eller ah, lite innan halv. Gick bort till Caffét. Bytte om. Och jobbade fram tills lite efter 7. På den tiden jag var där(5,5 timme ) kom det 7 personer allt som allt- Jag och Emma har idag underhållit oss med att spela hänga gubbe. Något man inte gjort på år!

Efter jobbet vart det att skrapa is på bilen. När jag väl var klar insåg jag att min telefon låg kvar inne i lokalen. Knallade dit igen, tur att man har en egen nyckel! Gick bort till bilen igen. Dags att skrapa rutorna för en andra gång .. YEY! Åkte till Coop och handlade lite. Åkte sedan hem i snökaoset. Det snöar något enormt plus svinigt halt! På vissa ställen såg jag inte mer än 20-30 m framför bilen pga vädret. Inte roligt ..

Har läst lite bloggar nu och ska strax titta på något/några avsnitt BBT innan jag ska sova!

2012-12-05
09:09:00

5 December 2012
Känner mig lite dålig på att uppdatera. Jobbar för fullt hos grannen för att bli klar med hans rum innan fredag. För då åker jag ner till Halmstad en sväng! Lyckats tjäna ihop en del så kanske kan köpa någon julklapp innan min andre lön kommer in den 23 december. Det vore ju supert! Gick upp kl 8 idag för att komma igång tidigt. Nej, nu ska jag dra mig bort.

Ciao!

2012-12-04
10:09:00

4 December 2012
Bilden visar exakt vad jag ska göra nu!

2012-12-03
21:14:00

3 December 2012
Fick oväntat besök igår av den bästa! Satt själv och tittade på dressyren som gick i söndags på svt play. Så sticker Alex in huvudet. Överlycklig tjej! Han åkte innan idag. Dock visade det sig att han egentligen kunde ha stannat en dag till pga vädret.

Vi åkte till Falköping idag endast för att köpa glass och sladda lite granna på småvägarna. På vägen till Falköping stötte vi på 2 älgar. För de som inte vet så gillar jag VERKLIGEN inte älgar .. Så klart, stannar ju Alex och ska titta på älgarna. De kommer allt närmare oss och passerar slutligen vägen framför oss .. Mindre glad tjej!! 

Efter att Alex åkte vid 4-tiden tittade jag på några avsnitt BBT innan jag gick ut i stallet. Mockade de 4 boxarna som var kvar och fixade hö. Mammsen och jag tog in hästarna innan vi skyndade oss in från kylan! Ikväll har det visserligen BARA varit -9. Men igår var det hela -18 grader ..
Nu ska jag lägga mig till rätta och titta på Abraham Lincoln - The Vampire Hunter. Såg den på bio i somras. Ska upp relativt tidigt och sätta igång tidigt med att måla hos grannen!

2012-12-01
20:14:00

Header
 

2012-12-01
19:05:00

Ortencia - 1 December
Gick upp lite innan 7 idag, för att kunna åka tidigare till jobbet iom ALL SNÖ!! Tack vare det så lyckades jag komma 20 min innan jag började, så passade på att tanka bilen samt köpa tändstickor. Var full fart på jobbet idag! Massa folk och en del att göra. Men bättre det än att sitta på rumpan hela dagen ..
 
Skyndade mig hem (i snigelfart, tack vare de snor hala vägarna!!) Hoppade i ridkläderna. Sprang ut i stallet. Plockade in bästaste Ortencia. Fixade snabbt i ordning henne för ett litet ridpass. Tog på mig pannlampa med så det inte skulle bli bäcksvart när jag red. Snällaste hästen reagerade mera på ensilage ballarna som stod lite varstans ute på åkern, istället för pricken med ljus som flyttade på sig hela tiden.
 
Ridpasset i sig var inte alls långt mest för att hon inte är igångsatt. Denna gången var det en full laddad häst. Kom en del bocksprång, men inga stora då hon inte helt har lärt sig hör man gör. Som tur är! Ställde henne åt båda hållen för att mjuka upp henne. Red på 8:or i varierande storlekar. I slutet busade vi även lite granna! Något som uppskattades otroligt mycket! Red max 15-20 min då hon inte behöver gå något mera i nuläget.
 

2012-12-01
17:45:00

Vackert vinterlandskap
På väg till jobbet
Soluppgång och fint väder!
På väg hem ifrån jobbet.
Solnedgång och dimma!
Notera 13 minusgrader!!

2012-12-01
17:26:00

Nattis
700 - upp
 
600 - ned
 
800 - ned