Victoria Solås

2013-07-27
12:22:00

27 Juli 2013
Då har 2 dagar gått. Väääääldigt snabbt! Sitter hos min farbror i Kristiansand. Har precis duschat och innan det åt man frukost. Hittat nytt favvo-pålägg .. Men mer om det senare. Idag står det släktkalas på schemat. Ska vara där borta vid 1-tiden. Vilket är rätt snart insåg jag nu! Senare idag vet jag inte vad som händer. Är sugen på en cykeltur och Alex vill både klättra och fiska. Så ska se vad vi kan fixa ihop! Imorgon åker vi heeeela låånga vägen hem .. Ser inte fram emot att sitta i en bil i x antal timmar. Som det ser ut nu blir det båt. Har inte bestämt oss riktigt för när vi ska åka ännu. Men det lät vi märka. Känner att detta inlägget blev ganska luddigt?
Nåväl, nu ska jag iväg så hej svejs!

2013-07-26
16:51:36

26 Juli 2013
Sitter just nu i Kristiansand med massor av släktingar. Vi(jag och Alex) lyckades försova oss lite granna imorses, så kom iväg en timme försenat. Har varit här en stund nu eller några timmar. Har precis satt ihop massvis med små buketter som ska vara tills imorgon. Vid 7 blir det mat hos farbror, där vi även ska sova. Finna massor med härliga bilder som kommer upp här så småningom!


Där vi var och badade, Sandvika.

2013-07-25
12:00:00

25 Juli 2013
Sista bildbomben. Bilderna tagna med av morbror Tommys kamera.
Middag
Fixar hästar
Liten möter stor
Happy face!
Vit häst!
Haha, kan inte annat än att älska bilden!
Morbror var duktig!
Hade något i ögat ju
Iris
Ivo
 
Då var även denna bildbomb slut. Får se när och om jag får internet så blir det väl flere bildbomber skulle jag tro. Men nu finns det iaf massa att titta på från de senaste två veckorna.

2013-07-24
13:25:00

24 Juli 2013
Blir ett snabbis inlägg. Sitter just nu i Oslo. Imorgon bär det av vidare mot Kristiansand och släktträff. Sover hos min farbror och hans fru, samt 2 barn. Mys! Har varit uppe på travstallet och hälsat på en snabbis innan vi blev hungriga och åkte till donken, höhö! Nu ska vi fördriva tiden med att gå på köpcentret. Yeeeeey, massa folk!

2013-07-21
12:00:00

21 Juli 2013
 En till bildbomb. Alla bilderna tagna med min morbror Tommys kamera.
Äter middag
Dags att rida
Iris
Bästa Ortencia
Hjälmprovning
Även Tommy vågade sig upp på hästen
Mamma fångades på bild, hehe
Ivo
Iris
Mamma rider på Orchid. Något som skådas sällan!
 
Då var även denna bildbomb slut!

2013-07-16
12:00:00

16 Juli 2013
 En till bildbomb
Twister
Martin fångade fisk
Min skadade tummel
Pannkakor till frukost!
Tjaa, var inte lätt för Nathalie att sötta på mig lösnaglar ..
<3
Cykla 3 mi lför glass är gott!
Legolas och Ortencia i hagen
Mums!
Springer som vinden!
Blir varmt att rida ..
Tommy och Iris
Ivo
Iris och Legolas
Mys med Legolas
Klappa hääääst
Bra med snälla hästar!
Jag och Ivo
Baaadaaa
Tripel Choklad och Kiwi, mums!
 
Då var det slut på denna bildbomben också. 

2013-07-13
12:00:00

12 Juli 2013
 Här kommer en bildbomb
Mys med älsklingen
Fixat naglarna hos Nathalie
Snickerkaka, mums!!
Martin leker grävare
Ödlan på promenad utomhus
Puss!
Ridit min fina prinsessa!
Mys med Legolas
En trött Legolas
Jag och Iris
Ivo aka Batman och Iris
Morbror Tommy och kusin Ivo.
 
Det får avslutta denna gångens bildbomb!

2013-07-12
07:24:00

12 Juli 2013
Hejsan hoppsan! Sitter på Alexs svettskurs så här på morgonkvisten. Har massa kläder på mig, medans alla andra i rummet sitter med en t-shirt eller en tröja. Själv har jag tröja, linne, en jacka plus en riktigt tjock teddytröja över det. Illa att jag fortfarande fryser? Japp!
 
Ska upp till vårdcentralen om en liten stund. Vet inte om Alex följer med eller inte. Har haft hosta en längre period som kom efter att jag var förkyld. Den senaste dagen har det blivit värre så jag misstänker att det är lunginflammation. Kul eller inte ..
 
Igår var jag hos bästaste Nattis och hjälpte till att måla stallet. Senare på dagen så åkte vi till stranden i Båstad. Där lekte vi med höga vågor som slog oss omkull. Haha, men kul hade vi! Blev en del solbadande också. Skönt!
 
Senare idag så står det en resa till Alexs föräldrar på schemat. Vet inte riktigt vad som händer där. Gissar på god mat iaf! Nu ska jag hitta på något annat istället för att sitta här.
Ciao!

2013-07-09
17:46:00

9 Juli 2013
Inte blivit alls mycket uppdateringar här på bloggen. Beror mest på att vi fortfarande är utan internet i Karlstorp. Just nu är jag hemma hos mammi. Fick ett meddelande i tors-fre att min morbror och kusiner skulle komma på måndagen. Så jag och syster bestämde oss för att åka hem. I lördags bestämde vi oss för att cykla 3 mil, jag och syster, för att köpa glass. Var rätt trötta efteråt, då det var i princip bara uppförsbackar på vägen hem ..

När jag kom hem i söndags så satte jag mig direkt och red min fina prinsessa! Tog även några små skutt på ett hinder som stod i paddocken. Vilket uppskattades otroligt! Igår Blev det ridning av 2 hästar plus longerade Legolas. Har tonvis med bilder som jag tänkte fördela ut lite så det inte blir helt tomt på bloggen. Bra ide?

Idag har vi varit iväg och badat i "Flatan" som sjön heter. Konstiga namn finns det då alltid .. Efter åt var vi i Blidsberg och åt glass. När mammi kommer hem om en liten stund ska vi rida lite så får kusinerna rida lite. De satt på hästar igår, ute i hagen. Men det räknas inte som "riktig" ridning med sadel och träns, haha. Har fyllt vatten till ett par törstiga hästar. Ska leka med röjsågen sen med.

Imorgon åker jag hem. Blir väl utåt efter middagen då jag ska jobba klockan 6 imorgon. Alex får snällt komma och hämta mig efteråt. Nu ska jag fixa bilder som ni kan titta på de kommande dagarna!
 Bild på Iris och Guzzi.

2013-07-02
11:46:00

2 Juli 2013
Dålig uppdatering, men fortfarande inget internet. Trivs bra i det nya huset. Syster är på besök. Gissar på att hon åker hem imorgon. Bjuder på någon bild så länge.


Jag och Twister tittar på Vampire Diares!