Victoria Solås

2011-09-30
22:52:01

Test

2011-09-30
22:35:38

Six Little Eggs - Otis



Kommer fixa om på bloggen nu hade jag tänkt. Så hoppas ni står ut med att det kommer se lite "stökigt" ut ...


2011-09-30
21:36:35

När Jag Går Ner - Norlie & KKV

Vaknade idag vid 12 .. Inte planerat att sova så länge kan jag säga! Gick upp, hamnade framför datan när jag åt frukost. Gick ut och mockade för Zahyr. Tog in han samt släppte ut stona. Lät bli att lägga på täcke på Ortencia pga av värmen.Något jag nästan ångrar .. Sprang runt i linne i stallet för det var så varmt!
Mockade för Omira och Ortencia. Fyllde på med hö och vatten. Sopade stallgången och fyllde på med spån till alla boxarna. Borstade Zahyr för han var som vanligt lerig ... Snyggade även till han genom att klippa svansen, vid nacken och öronen.

Ibland får jag bara knäppa saker för mig. Så lägger på sadel, fixar träns åt han. Sen ger jag mig ut och går/springer en runda. På tidigare inlägg är det bilder från turen ut. Var även en sväng borta hos Henke. Där håller de på att gjuta så den maskinen står och bråkar. Det var lite läskigt, men han var ändå snäll^^
Hade lite NH träning samt sadel vänjning. Allt är inte så intressant då man hellre vill titta på stona .. Satte in han efter borstningen. Gick in och åt lite mat.

Ortencia blir blååååå utav schampoo:et.
Telefon bild därav kvalitén ..

Släppte ut Zahyr igen och tog in stona vid 5 tiden. Tog ut Ortencia och tvättade henne. Klockan hann bli 7 innan jag var klar. Bilden är på henne. I bilden så ser man att hon är ljusblå typ. i verkligheten var hpn blå som i en bläckpenna. Lite kul ändå, men vit blev hon. Måste dock tvätta svansen igen ..
La på henne 2 täcken för stackaren frös. Gick bort till Henke där hon fick beta plus jag prata en massa. Fick ett sms om att det var mat. Så begav mig hemmåt vid 8 tiden. Bytte täcken när vi kom hem. Tog in Zahyr och gav dem lite mera mat och fyllde på vattnet. Hade i lite Show Shine i man och svans.

Åt mat och hamnade här backom som vanligt! Nu tänker jag sova eller fortsätta titta runt på fb. inte bestämt mig. På söndag åker jag till Karlshammar. Och jag LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAAAAAAAR!




2011-09-30
16:55:09

Good Life - One Republice
Tog med mig Zahyr ut och gick en sväng idag<3













Inte alltid lätt med en telefon att ta kort på en häst som inte alltid vill stå stilla. Jaja, kort blev det ju iaf.



2011-09-30
16:55:00

Sexy And I Know It - LMFAO



2011-09-29
22:06:51

Lee Lee - Lili Sandu


Har varit rätt lat på sista tiden men ska sova nu. Imorgon blir det en stor redovisning av de senaste dagarna!


2011-09-27
20:28:17

Gonna Get Over You - Sara Bareilles

Lalalalalalalalalalala, jag har tråkigt ...

Efter engelskan följde jag med Fanny en sväng till hennes stall. Snäll som jag är hjälper jag henne att mocka, fixa vatten samt fylla hönätet. Gick hem och åt maaat! Åt ingen lunch, blev lite omständigheter .. Suttit och tittat lite avsnitt How I Met Your Mother. Fanny kom och drog med mig till infoteket. Medans hon har pluggat körkorts teori, med lite av det jag fortfarande kommer ihåg, har jag suttit och gjort nästan iiiiiiingentiiing. Hon är strax klar. Får se om vi går till gymmet eller om det blir en film.









2011-09-27
14:34:58

Something Going On - September

Liten updatering från de senaste dagarna.

Fredag: Kommer inte ihåg vad vi hade på förmiddagen men vi hade iaf hoppning på efter middagen. Fick Laser. Stackarn hade sporrskav ... Hade med mig ett spö. Gick väl inte så värst bra alls, då han VÄGRADE gå fram och få upp fart var, nästan, omöjligt. Efter en del hopp och skutt började han att gå fram men inte riktigt så mycket som jag ville ha det till. Duschade och åkte hem sen.

Saknar sommaren då man var brun ..

Lördag: Gick upp vid 9 tiden, tror jag? Släppte ut Zahyr. Mockade för honom. Pratade lite med mamma. Tog in Zahyr och släppte ut Ortencia och Orchid. Mockat, sopade och fixade lite med packningen. Körde syster till Marcus, sen vidare in till U-hamn. Först Granngården. In en sväng på Ica för att köpa mat.
Inhandlat:
- Vinter täcke
- Tyglar
- 2 pack ridsrumpor
- Sadelgjords ludd
- Skokräm

Fixade hästarna när jag kom hem. Red ut på Ortencia. Med mig hade jag LinaOrchid. När vi kom tillbaka var det bara Orchid som var genomsvettig. Ortencia var bara lite fuktig under gjorden .. (Y) Fick upp HenkeOrchid och mamma för första gången på Ortencia en sväng. Fixade klart hästarna sen. Hämtade syster efter det. Åt pizza och tittade på The Pacifier. Gick och la mig efter det.

Söndag: Gick upp vid 9-10 tiden? Bra minne, eller inte typ .. Åt frukost. Släppte ut Zahyr medans jag mockade för han, Orchid och Ortencia. Stona fick stå inne så länge. Sopade, putsade lite träns och pratade med mamma innan vi bytte hästar. Måste låta som om vi inte har några hagar alls. Men det är för att Zahyr hoppar/bryter sig ut + ett brunstigt sto är ingen bra kombination .. (Y) Fixade ännu mera i stallet sen hämtade jag ut Lina vid 2 tiden. Gav oss ut för backträning 4 km bort. Red 6-7 ggr i backen. Red tillbaka. Red in hos Henke en sväng. Även in i utrymmet där han har maten till korna. Svampade av hästarna. På med täcken och ut några timmar till innan de fick komma in igen. Tog in hästarna efter det. Putsade 2 av 3 träns, dressyrsadeln, lädergrimman, martingalen, benskydden och lite andra små saker. Åt lite mat. Gick och la mig sen.

Tingeling hos Josefin. Sötare katt får man leta efter!


Måndag: Åkte bil till Gbg. Sen vidare till Halmstad och slutligen till skolan. Hade mentors tid.Lunch. Bomövningar resten av eftermiddagen. Fick Diwa. Super trevlig häst, lite energisk också. Höll på att få bjuda klassen på tårta vid ett tillfälle. Ingen stigbygel, framför sadeln och på väg framåt/neråt. Jaja, efter skolan stack jag, Fanny, PW och Evve in till stan. Hamnade på Hästshopen först. Fick med mig ett skimmel schampoo som heter Blue Snow Schampoo. Efter det gick vi en in en sväng på EP. Flygstaden för lite små inhandling. Inte mycket då vi åker iväg på praktik nästa vecka. Hem och tittade på film med käraste Fanny. Tittade på The Adjustment Beureu. Eller hur det nu stavas. SJUUUUKT bra film! Gick och la mig efter det.

Tisdag: Idag har man ätit frukost. Haft religion lektion. Handlade om dödstraff i USA osv. Efter det engelska lektion. Har kunskapstorg men börjar med engelska igen om 10 min .. I eftermiddag blir det nog gymmet och att sitta här.














2011-09-27
10:10:48

Klick Klick Boom - Fronda
Lite bilder från onsdagen och helgen som varit.

Sötaste Johanna

Fanny<3

Jag och Johanna

Linnea the Tiger

Johanna o Fanny

Ravell

Ramzes

Rafael o Rmzes

Haha tyckte den var häftig! ;)

Pojkarna!<3




Henke på Orchid

Mamma på Ortencia för första gången.


Blää ..

Nya vintertäcket :)

Ortencia på uteritt :)

sötaste Orchid.



2011-09-26
23:51:10

Right There - Nicole Scherzinger


Blue Snow Schampoo ska vara ohyggligt bra på skimmlar. Behövs inför avfärden på söndag.

Är kluven och vet inte riktigt vad ..
GAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Blir en bättre uppdatering imorgon, förhoppningsvis .. Ajja, skit samma!


2011-09-26
12:23:09

Wet - Nicole Schwerzinger


Dåligt med bloggande nu i helgen. Hela dagarna har spenderats i stallet osv. På tal om stallet så ska jag ha ridning nu. Ciao!


2011-09-23
09:44:50

The Other Side - Sirenia

Gammal bild. Ca 1 år eller 2. Mig och Kick Off iaf.

Somnade ca halv 2 igår ... Kan typ inte somna (Y) Första lektionen hade vi engelska. Berätta om en bok sen läsa så rätt soft lektion. Om en halvtimme börjar vi igen och då har vi NK redovisning. Sista 2 passen har vi ridning och då blir det hoooooooppning!

2011-09-23
00:13:17

What I Want - Bob Sinclaire

Bild från igår. Från v: Cristina, Fanny, Johanna, Tina, jag, Madde, Moa och Linnea.


Orkar inte dra allting från gårdagen nu. Är jätte trött. Sov 3 timmar inatt. La mig 5. Upp 8. Min lunch/frukost bestodd av några tuggor. Smakade inte alls gott. Sov 20 min på lunchen. Åt en ost fralla på fikt sen dess har jag inte ätit något nera idag. Inte hungrig plus orkar inte göra mat .. Efter skolan höll man sig vaken 1 timme. Sov från 5 till halv 8. Fick sällskap till en film. Nu ligger jag här och klockan är 12 ... Borde sov. Är trött egentligen. Men som sagt svårt att somna nu för tiden. Flera bilder kommer inom loppet av några dagar. Inte de bästa av kvalitét som sagt. Bilden ovan tagen från Tina.

Kort sagt om gårdagen: Det var kul, men efterfesten spårade ur om något!


Nighty Nighty!

2011-09-22
16:18:21

Everybody - Rudenko



2011-09-21
13:38:00

I Got You - Leona Lewis


Så här blev vårat klassfoto. Typ ... Bakfull var temat. Själv kom man ifrån efterfesten, Haha!


Mitt hår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig det, men det blev ju bra ändå. Bilden ovanför klassfotot är resultatet. Plus smink inför fotot.

2011-09-20
23:44:14

Elastic Love - Christina Aguilera
Tänkte vissa lite hur jag ibland fixar mitt hår. Försöker låte bli att platta håret och lyckas rätt bra! Det senaste halvåret kan jag räkna på EN HAND hur många gånger jag har plattat håret. För några år sedan plattade jag håret varje dag, om inte mera .. Försöker även få min normala hårfärg så jag slipper färga det mera också!

1. Steg ett: Separera håret vid örat och snett uppåt backåt typ? Lägg fram det. Fäst det andra i en tofs så det inte kommer tillbaka. Du kan själv välja olika tjocklekar på "flättorna/snurrorna". Små ger massa volym osv. Personligen gillar jag att blanda.

2 Steg två: Snurrar dem, sätter fast dem med en gummisnodd. Fäster dem backåt med ett spänne så de inte snurrar upp. Inte den bästa bilden, men ni förstår tekniken.

3 Steg tre: När ni då har gjort klart allt hår. Så snurrar ni det runt omkring varenda slinga. Fäst med vanlig hårsnodd. Jag har gärna i 2 extra gummisnoddar i detta för att det ska hålla sig längre ner också. Se nedan.

4 Steg fyra: Inte den bästa bilen men ni förstår princien.

5 Steg fem: Gör 2 inbakade flättor av det som du flyttade backåt.

6 Steg sex: För att detta ska fungera så krävs blött hår.

Ska försöka komma ihåg att fotografera resultet imorgon när jag släpper det fritt. Nu ska jag borsta tänderna, jaga ut en harkrank som lyckats smitta in på rummet(!!!!!!), sen krypa ner under täcket mitt!

2011-09-20
20:21:16

Show Me How You Burlesque - Christina Aguilera

Det som finns på bilden ska snart användas. Inväntar Fanny från stallet bara. Hon hade lust att klippa och fixa så låter henne göra det. Haha, skolfoto imorgon och temat är bakfull för klassen ... (Y) Börjar för övrigt trivas som mörkhårig brunett för er som vill veta!


2011-09-20
19:38:47

American Dream - Casting Crowns


Asså, det ser så kul ut, så hemskt, livsfarligt, klarar sig hästen igenom allting, tänk om den snubblar, super kul ut att göra detta! Detta är något som jag skulle kunna tänkamig att göra. Men ändå är jag typ livrädd? Tror att Ortencia skulle tycka att det är super kul, men vet inte hur högt och långt hon kan gå.

"Det är ryttaren som oftast sätter begränsningarna"




2011-09-20
17:11:48

I'm In Love - Alex Gaudino

Ortencia på hennes första riktiga dressyrpass. Super duktig!

Jag och Ortencia hoppar i skogen barbacka. Hur mysigt som helst!

Lina rider Ortencia lite granna. Första förutomjag som rider henne.

Lina och Orchid hopapr i skogen.

Hej vad det går!

Lite bilder från fredagen påväg hem ifrån Gäsene.

Lina och Orchid.




Ett super gott äpple med en röd fläck. Såg precis ut som om den blödde ..



2011-09-20
16:10:11

Poker Face - Lady Gaga
Suttit och tittat på olika balklänningar. Börjat inse det tråkiga och att avsluttningen kommer med stormsteg!

Gillar denna svarta. Men svart är "vanligt" i min mening. Velat ha en annan färg isf.

Älskar lite av överdelen på denna klänningen. Själva färgen gillar jag inte helt ..

Den röda och blåa gillar. Mest den blåa pga själva stilen på den.

Vill helst ha med "handskar" som går högt. Färgerna som jag vill ha är blått, rött och ev svart.



Olika sidor som hade både snygga designer, färger, olika skurningar och designers. Ett smakprov av olika balklänningar.

http://www.dressmeup.se
http://www.promgirls.net
http://www.sherrrihill.com

2011-09-20
12:54:33

Hotel Room Service - Pitbull

Fanny och Lejeby Bistro x


Då har man slutat för dagen. Och jag slutade för typ en timme sedan .. Klockan är nu ca 1. Ska till rektorn och prata om mina val i de olika perioderna som jag har. Ska se till så att jag får läsa historia. I så fall så ska jag och Fanny ha prov nästa vecka i det!




2011-09-19
22:29:43

Pass At Me - Timbaland



2011-09-19
12:28:55

2 a.m - The Saturdays

Jag och Jubie

Kommit ner till skolan nu. Haft mentortid och ätit lunch. Nu ska jag ha ridning. Antingen hoppning eller dressyr. Ingen aning vilket jag vill ha ... Mest sugen på hoppning då man har varit funktionär 2 dagar i rad för hopptävlingar. Men vi kommer bara få knäppa hästar. På andra sidan vill jag hellre rida dressyr för et behöver jag. Hemskt nog så vill jag ha Frigolit igen .. (Y)

2011-09-18
22:01:39

Rolling In The Deep - Adele


Är för trött för att orka berätta om idag .. Precis fått massage och ska raka vägen i säng! Blogar väl ifrån Gbg imorgon eller i från skolan. Nighty Nighty!


2011-09-18
08:43:49

Vacker Utan Spakel- Joakim

Gick upp en timme för tidigt. Mockat o släppt ut hästarna. Nu blir det frukost och sen vara funktionär för 3 klasser i stor häst DM.

2011-09-17
17:19:42

Primo Victoria - Sabaton

Klar som dagens funktionär och nu blir det dagens ryttare. Blir rida ut en sväng tror jag. Drar med med Lina!

2011-09-17
08:26:00

Hide And Seek - Imogen Heap


2011-09-16
22:25:12

Stil Counting - Volbeat


Gick upp vid 8 tiden. Följde med syster till skolan. Åkte hem. Letade efter min katt. Red med mamma.
Fixade i stallet. Hämtade Lina och syster vid bussen. Åt mat. Red igen. Red bort till Gäsene. Ska vara funktionärer där för ponny DM imorgon. Bilder och filmer kommer när både jag och Lina rider Ortencia. Aldrig låtit någon annan rida henne innan. Haha, någon måste få vara den första och hon gick bra! Red hem. Fixde i stallet. Satte in hästarna. Åt mat. Fyllde hinkar med vatten till hästarna. Satte mig här och ska strax sova!






2011-09-16
08:18:00

Hearts In The Air - Eric Saade ft J-Son


2011-09-15
09:58:33

Collide - Leona Lewis


WIIIIHOOOO! Om 2 veckor nästan exakt åker jag och antaglien bästaste hästen på bilden ner till Per och Helen Waaler/Wåler. Inte i Skåne utan i Blekinge. Får ett boende och en boxplats gratis och jag får mat dagligen utom vissa helger då de kommer åka bort. Super längtar!

Idag åker jag även hem. Så det blir skönt. Imorgon blir det dock att rida 2-3 mil på häst ryggen .. Inför nästa helgs uteritt.









2011-09-15
08:24:00

California - Phantom Planet


I ära för att Fanny och Cristina ska till California i 5 veckor då vi har praktik!

2011-09-14
23:58:46

Massive Attack - Nicki Minaj ft Sean Garrett



2011-09-14
23:20:21

Ice Box - Omarion


Har nu skickat en mail till Per och Helen Waaler som jag, förhoppningsviss, ska ha min praktik. Kollat lite vart de bor. Och det är 30 mil hemmifrån. Närmaste större stad är Karlshammar. Trodde de bodde i Skåne, men ack så fel man kan ha. Blekinge blir det om allt går igenom. Jaja, bättre sent än aldrig. Då praktiken är om 2 veckor ...!! Förhoppningsviss så får jag med mig häst, men vet ej hur säkert det är. Men som sagt HOPPAS!

Nu ska jag sova. Ska upp och väcka Fanny 05.45! Endast så hon kommer sig upp och rida innan skolan börjar. Själv får jag somna om! ;)




2011-09-14
21:41:35

What The Hell - Avril Lavigne

Haha, älskar bilden!


Hade bara 2 lektioner efter att vi fick våra Macbooks. Till lunch var det soppa. Och till efterrätt var det äppelpaj med vaniljsås. Super gott. Särskillt då vi lyckades få Johannas, Karlanders och Josefs pajbit med. Gooott! Efter sista lektionen satte man sig och gjorde ingenting.

Vid kvart i 4 så gick jag ner till Fjella. Fick en tröja, satte på mig hjälm och gick ut i ringen för att hjälpa till som hinder funktionär. Hade ca 8-9 hästar att lösshoppa. Höja och sänka hinder, kratta och vara piskförare. Hjälpte till att plocka tillbaka allting. Fick fika, bullar och godis som tack. Gick med Josefine till hennes stall innan jag gick. Suttit och spelat spel på datan.

Funderar på att duscha idag eller om man skulle göra det imorgon. Men så kommer ju frågan när imorgon isf?
- Ikväll då man har låååång tid på sig?
- Imorgon innan skolan då man är trött?
- Imorgon på första rasten då man har 20-25 min?
- Imorgon på lunchen?

Jaa, stora problem man har .. ! Nu ska jag spela lite till. Förflytta mig från köket, som man suttit i den senaste timmen eller 2, till rummet. Antagligen duscha och slutligen sova. Imorgon åker jag hem!












2011-09-14
09:52:00

Turning Tables - Adele


Wiie, idag har vi fått datorerna! En Macbook som vi sen kan köpa ut om v i vill det. Så våran första lektion har istället för att vara engelska varit instruktioner om hur man använder Macbook .. Har 3 lektioner som är typ det samma. Ska sätta ihop en/ett händelsesnöre med viktiga händelser ända sen livet på jorden började osv. Blir nog bra. Imorgon åker jag hem! Längtar redan super mkt!

Inatt för första gången jag sov bra här på skolan. Bra, ändå har jag sovit här de senaste 4-5 veckorna .. (Y) Jaja, tittade ett avsnitt av Spartacus innan jag somnade med. I eftermiddag efter skolan är jag hinderfunktionär. Blir nog bra det med. Sen kanske gymmet med. Nice nice!




2011-09-14
08:15:00

Glad You Came - The Wanted


2011-09-13
08:14:00

Super Bass - Nicki Minaj


2011-09-12
20:09:27

Set Fire To The Rain - Adele

Sjukt bra låt som Fanny inspirerar mig till att lyssna på!

Började dagen med att gå upp kvart i 6 .. Lite små drygt. Åkte hemmifrån vid 6.15 eller något i den stilen. Fick köra ända till Borås. Sen så byte jag och pappa så han fick köra och jag sova. Kom till skolan vid 11 tiden. Satte på ett avsnitt av DH. Sen kom Fanny och Cristina, så vi gick och åt lunch.

Frigolit på bilden. Hittade den på Google.Galopp o terrängbanan i backgrunden.

Efter lunchen så hade vi ridning. Fick Frigolit. Tar in hästen på ca 180. Fixar hästen inför ridpasset sen får man reda på att man ska rida barbacka! Inte mitt lyckligaste moment direkt .. Även med pall var det svårt att komma upp. Men upp kom jag! Hade ett stigläder/halsrem som tur är. Är riktigt nöjd med hur det gick även om jag red barbacka. Bara vi anpassade farten till en behaglig takt och sen inte körde upp huvudet så gjorde han mkt fina slutor och öppnor! I slutet så kunde jag göra allting utan att hålla i remmen. Haha, oavsett är jag super nöjd och tror detta är min nya favorit häst!


Efter ridningen var det stalltjänst och sen slutade vi en halvtimme innan vi egentligen skulle sluta. Kom hem. Duschade. Gick till matsalen och köpte 2 paket möjlk och en Pan-pizza. Gjorde våffelsmet alá eget recept och halvt ett annat. Blev super goda våfflor! Började titta på filmen XIII The Conspiracy. Kom till halva ca innan Fanny drog med mig till infoteket. Alltså hit.

Blir mera film ikväll innan det blir sängen. Imorgon så är det inte bara en vanlig skol dag utan det är kvalité som jag ska vara funktionär på. Även på onsdagen. På onsdag så får vi även våra Mac datorer!















2011-09-11
22:52:53

Wishmaster - Nightwish
Ja, kvälls bloggar ifrån telefonen. Hänt en del idag. Trodde min telefon skulle dö under natten så brydde mig inte om att stänga av alarmet. Men kl 9 ringde klockan ändå .. klev upp 10 min senare för jag inte kunde somna om ... Åt frukost vid 10. Tog in hästarna. Väntade ca 30 min innan vi gick ut och satte på Ortencia sin framsko och Orchid alla 4. Tar bara åt mig äran för en sko ... (y) nästa helg blir det en till som ska skos. Satte in hästarna igen. Slängde in lite hö, samt sopade tillgången ren för söm. Åt lunch vid 1. Spelade lite kort. Drog med mig Lina ut och red backträning i Kärråkras backar. Jag på ortencia och Lina på Orchid. Gick super fint! Gett Lina tillstånd att komma och rida vem häst hon vill. Förutom Ortencia och Ora'miss vet jag inte. Kom tillbaka. Sadlade av. Svampade av och hade på lotion på rygg och ben. La på schabrack och träns sen red vi typ barbacka bort där de egentligen står. Mötte lastbil och Ortencia var som om hon sett en miljon såna .. Satte ihop 4 nya träns till Orchid och Ortencia. Putsade 7 träns och 2 sadlar när jag kom tillbaka. Sopade stallgången och började mocka. Körde hem Lina. Åt middag vid 9. Plockat med lite grejer som ska med till skolan imorgon. Nu ska jag sova så jag orkar köra till Borås iaf .. Ursäkta att det är så punkt:igt. Lite jobbigare att skriva från en telefon .. Nighty Nighty!

2011-09-10
20:14:50

Wanted Dead Or Alive - Bon Jovi

Legolas Zäta och hans mamma var med på utställning på Uddetorp idag.

Var så klart med och tittade. Blev till att hålla häst osv. Gick bra för dem. Träffade Tove och hennes shettis som hon nu har.

Kom hem red på Orchid. Gick suuuuuper! Tog öppnorna och slutorna hur fint som helst. Jätte nöjd verkligen! Ska verkligen satsa på henne! Banta bort magen först innan vi vissar oss på tävlingar ... Lina fortsatte rida ORchid medans jag hämtade Ortencia. Gick bra det med. Slutade med att vi red ut en liten sväng. Bortsade och red barbacka ut i hagen med.

Körde Lina hem så hon kunde hämta sin medicin. Tillbaka hem och sen en sväng upp till Halebo. Kom hem och lekte med röjsågen. Ska akta mig för sånt. Samt att den KAN skjuta stenar ... Blev träffad av en stor en rakt på small benet. Skulle tro att det blir ett blåmärke inom kort. Han bli klär där jag hade för planer innan den dog av för lite bensin.

Nu ska jag in och äta pizza samt dricka lite gottgott!








2011-09-09
22:41:01

Elektropop - Oleg

Vill vara glad hela tiden. Men varför är det då så svårt?

Gruppfälttävlan i onsdags i ösregn. Slutade på en 14 plats. Vi van John Deer kepsar .. (Y)

Torsdag: Ridning. Fick Aktör183 cm. Riktigt stooora gångarter. Efter ett tag vande man sig men ändå .. Är super nöjd med nästan hela passet. Öppnorna gick väl inte så värst bra. Var super trött i armarna. Då huvudet kändes som en stor sten som man höll upp endast med händerna ..

Idag åkte man hem efter 2 lektioner. Cristina var snäll och körde mig in till stationen så jag slapp vänta på bussen som avgick 3 timmar senare. Jaja, kom hem. Åkte till Legolas och hälsade på honom. Fick köra hem sen. Mohaha!

Sötaste Ortencia.

Tog in Ortencia och Orchid. Red endast i skritt på banan då den inte helt hade torkat upp .. Red lite serpentiner och försök till skänkel vikningar men fungerade inte så bra. Var inte jätte motiverad heller ska jag väl säga.

Nästa häst på tur var Orchid. Helt galen var hon. när jag skulle sätta mig upp så bakade hon. Så jag är smart och tänker jag kastar mig upp. Bara det att hon stegrar samtidigt. Haha, kom upp och hade en livlig ritt på banan. Var allämnt okonsentrerad. Var inte sugen på att rida något seriös i början.

Men efter ett tag så började jag rida lite öppnor och hon tog dem helt super! Ska lägga ner att rida Omira, för hon går ändå inte bra i någonting, och fokusera på att rida upp Orchid. Känner att hon har mera att ge än vad Omira har. Plus så är hon yngre.Dock så har hon den festaste magen ...

Jaja, nu medans jag har tittat på film, District 13: Ultimatum, (kass, men bättre än 1:an) så har jag bloggat i pauserna. Efter denna får jag se om jag sitter uppe eller inte. Super trött. Och ska vara barnvakt från 12-18 .. (Y)





2011-09-09
20:23:38

Still Dirrty - Christina Aguilera


Har kommit hem ska försöka sno min systers data lite till sen. Här är en av mina favoriter i Idol. Har några till men de hittar jag, SJÄLVKLART, inte .. Nu ska jag äta. Berättar nog sen om de senaste dagarna som varit.

C'Ya!

2011-09-07
00:07:37

Take Me Higher - Danny
Jaa, ligger i sängen och filosofierar vilt. Kan inte sova fast jag borde. Ingenting är som jag vill att det ska vara. Färgade nyligen håret. Inte nöjd det minsta. Kan inte hitta något fint med det alls trots att alla säger det. Jag är inte nöjd med mitt ansikte. Jag är inte nöjd med min kropp. Jag vill gå ner 5-10 kg. Jag är inte nöjd med hur jag presterar i skolan. jag blir avundsjuk på alla andra för det verkar son om de har allt. Jag trodde jag var bra på någonting men nu veta inte längre.Jag vet att jag kan så sjukt mkt mera än vad jag visar. Jag vet inte hur min framtid ser ut. Jag har ångest över hur och när jag kommer dö. Jag har bara lust att gå och gömma mig vissa dagar. Jag har ångest översatt jag aldrig är hemma. Det känna som om jag aldrig kommer någon vart i livet. Hur mkt jag än försöker. Det är alltid motgångar vart jag än vrider mig. Jag har svårt att erkänna att jag har fel, även om jag inser det själv. Jag försöker låtsas att jag är ambitiös, fast jag inte är det. När jag berättar saker så försöker Jag få det en aning överdrivet, bara för att det gör det hela mer intressant. Fast det kände inte att stämmer och så blir allting pannkaka. Inte mitt bästa humör idag ... känner mig så vilse helt enkelt. Som ett skepp utan kompass på väg ut i havet. Ungefär rakt mot en orkan. Ska försöka sova lite innan gruppfälttävlan imorgon. Blir ett stort leende på läpparna, fast man inte känner så inombords ...

2011-09-05
12:33:24

Do It Like A Dude - Jessie J

Födelsedags barnet Frida! Efter att vi hade klätt ut henne med hängslen, tiara och blinkande skylt! ;)


Ja, inte varit så duktig på att blogga den senaste veckan. Har varit lektioner, lite plugg och annat roligt. I fredags hade vi inga lektioner. Men sprang på tid för Andres. 2 km på 15,25 min. Inte så dåligt som jag trodde men ändå! Nöjd så klart. Bara träna vidare.

På lördagen gick jag upp 8 och hjälpte Fanny och Cristina på deras stalltjänst för de var själva. Fixade mig osv lite innan jag blev hämtade av Pw och Kakan. Åkte in till Halmstad. Hämtade Michan. Åkte till Frida. Var med på släktkalas eller vad man nu ska kalla det. Åkte moppe till Fridas stall. Tog in Pimpim. Åkte hem till Fridas mamma. Förfestade. Krogen. Taxi tillbaka.

Gick upp vid 10 tiden på söndagen. Sov väl allt som allt 5-6 timmar. Åt en fralla till frukost. Åkte till Fridas stall. Drog av Pimpim hennes bakskor. Första gången med 2 st kappor på. Jobbigare än vad man tror! Medans hon red så halvt sov jag mot en tunna mitt på ridbanan .. (Y) Fick skjuts tillbaka till skolan. Åt pizzza. Gick och la mig kvart över 9.

Stensov till kl 8 imorses. Gick upp. Cyklade till Fjella för att hjälpa Fanny och Cristina på deras stalltjänst. Har nyss ätit frukost. Nu ska vi ha engelska o svenska sen slutar vi. Ska tvätta kläder i e.m tänkte jag sen sova tidigt idag med!





2011-09-02
08:54:00

Titanium - Sia ft David Guetta



2011-09-01
08:52:00

Night Of Your Life - Jennifer Hudson ft David Guetta