Victoria Solås

2013-06-18
09:44:00

18 Juni 2013
Sitter i lägenheten just nu. Precis kommit tillbaka efter att ha lämnat ett paket på posten. Idag stod klockan på 5, bläää. Alex skulle till kursen och jag skulle hit och städa (+slappa lite, höhö) Börjar bli hungrig och det finns ingen mat kvar här. Får se hur jag löser det. Ska vara duktig och börja städa. Tyvärr har Alex flyttat högtalarna så jag kan inte lyssna på musik. Iaf inte så högt som jag vill.
Nåväl, bara att hoppa i det ...
Alex får stå för dagens bild bara för att han är enormt söt!

2013-06-17
18:27:00

17 Juni 2013
Ja, jag vet dåligt med uppdatering, Beror på att i Karlstorp så har vi inget internet och jag orkar inte sitta med telefonen. Är i lägenheten en snabbis just nu. Skulle skickat ett paket med posten, men vem hade lyckats radera mailet med adressen på? Jo, jag ..
Har ösregnat en hel del de senaste dagarna. Men idag har det varit fint väder så har legat i solen en liten stund och slappat. Blir bara en kort uppdatering som sagt för att säga att jag lever iaf. Måste gå nu så, ciao!
 
Dagens bild blir på min köttätande planta!

2013-06-12
17:49:33

12 Juni 2013
Slänger upp ett snabbt inlägg. De senaste dagarna har vi hållt på att flytta och fixa iordning inför inflyttningen. Idag har man varit vaken sedan klockan 6. Packat en del osv. Åkte en runda till Karlstorp, där huset är, för att lämna av grejer. Alex släppte av mig hos Kim. En kvart senare åkte vi och handlade mat. Sammanlagt handlade vi mat för 4000 kr. Så nu klarar vi oss ett bra tag! Mycket bas saker men en del andra saker också. Nu ska jag åka iväg en sväng lite snabbt och fixa lite. Har inget internet så vet inte hur det kommer bli med uppdateringar framöver. Utöver enstaka mobiluppdateringar.



2013-06-10
12:59:00

10 Juni 2013
Har satt ihop lite bilder på saker jag önskar mig.
Saker ifrån HV Polo
Saker ifrån Kingsland
Lite blandat från Eskadron, Glen Gordon, Animo, Star Rider, Schokemöhle.
 
Någon snäll person får hemskt gärna skänka detta till mig!

2013-06-09
10:43:00

9 Juni 2013
God morgon gott folk! Igår blev det en sväng ut på krogen tills det stängde. Club Moon bjöd på gratis dricka, wihoo! Frida åkte hem vid lite över 3 med sitt sällskap. Själv gick jag hem och startade ett avsnitt NCIS LA som jag somnade till. 
 
Ska börja stänga av telefonen när jag sover, detta är 3:dje natten i rad folk ringer och väcker mig antingen på natten eller på morgonen)oftast jätte tidigt enkligt mig om jag sovit lite ..) Men men, inget att göra åt det. Ska iväg till Karlstorp och fixa med huset där som vi ska flytta in i. Dock vill jag bara somna om och glömma att denna dagen finns ..
Bild på bästa pojken!

2013-06-08
10:00:00

8 Juni 2013
Bjuder på en bildbomb från gårdagens underbara morgon! 
Bilderna är tagna med min Samsung Galaxy SIII, även oretucherade.
Innan solen kom upp
Låg en del dimma på sjön, dock lyckades det inte helt komma med på bild ..
Börjar komma upp.(Jag har solen i ryggen)
Oseriös bild bjuder jag på!
Alex fick fisk!
Bananananananana!
Ringo var med ut så klart
Bästa pojkvännen<3
Ringos tass
Har sparat lite bilder så det kommer upp ytterliggare flera bilder. Förhoppningsvis så är det inte helt fel med bilder istället för en massa text? Har varit både oseriös och seriös när jag tagit dessa bilder. Har börjar som sagt att fotografera på ett helt annat sätt.
Önskar mig en systemkamera!

2013-06-07
21:56:38

7 Juni 2013
Orkar inte berätta vad som har hänt det senaste dygnet. Mer än att jag har haft riktigt kul! Slänger upp en bild eller 2 från imorses.





2013-06-06
10:43:00

6 Juni 2013
Lite ridbilder på Ortencia
Samma häst, men på 5 olika ställen?
It's called Panorama-photos
Men ibland blir det lite fel ..
Bästa hästen som finns!

2013-06-06
09:00:00

Sjätte Juni 2013
Satt och fixade och knåpade lite mera med headern igår. Bättre eller sämre? Vad tycks förresten om den nya designen?

I like it anyway! Plus man kan ladda upp bilderna i 800 ist för 600 som jag hade innan det gick över "kanterna". Jag är iaf nöjd så denna kommer nog stanna ett bra tag till.

Have a good day!

2013-06-05
12:32:00

5 Juni 2013
Var iväg och badade samt grillade igår. Hade det supermysigt! Kom ditt vid lite innan 7 tror jag. Denna gången var det varmare i vattnet än sist iaf, haha! Efter hand trillade det in mer och mer pers. Tillslut var vi ett gäng på 10-15 pers. Blev korvgrillning och jag var grillmästare, mohaha! Massa skratt och allmänt trevligt.
Finaste Mijha på bryggan
Grillning på G
Lite av folket
Sjön utåt kvällen
Vanlig stil på Simon .. 

2013-06-04
16:41:00

Fjärde Juni 2013
Orkar inte fixa mera med header .. Får bli som det är just nu iaf. Visste inte att det kom en meny där den ena bilder är, så nu får jag göra om det, igen ..

Som sagt orkar inte göra det nu, för ska iväg och handla lite smått. Ska iväg och bada samt grilla med fina vänner!
Blir en party bild. Vet inte riktigt när bilden är tagen, några månader sedan?
 

2013-06-04
14:56:00

4 Juni 2013
Blir ett kort inlägg idag, eller iaf för stunden. Ska låna Alex telefon när han kommer hem från kursen för att föra över bilder och filmer. Både på Ortencia och på "Den stora svarta" jag hoppade(minns inte namnet, höhö ..)

Just nu håller jag på att packa. Kommer dock inte så jätte långt för jag vet inte vad Alex vill packa ner just nu, vad som är användbart eller helt enkelt vad som ska slängas. Än så länge har jag fått ihop 1,5 sopsäck med kläder och en stor resväska med småprylar+ skor. Har börjat inse att det kommer ta lååång tid innan vi får med oss allting. För det är en miiiiljooon grejer, överallt, och ingenstans! Nåväl, jag får vänta ca en timme till innan Alex är hemma. Då är han nog hungrig, så kanske får göra lite mat åt honom.

Ska sitta och ändra lite här på bloggen. För är inte helt överens med denna designen.
Have a goooooood day!

2013-06-03
18:42:00

3 Juni 2013
Då har det hunnit bli juni också! Den senaste tiden har det hänt en hel del. Har tagit årets första dopp, även om det var sviiiiiiin kallt! När man väl hade kommit i och kroppen hade vant sig var det inga problem. Var väl allt som allt i en 20 minuter skulle jag tippa på. Go me! Efter badandet så blev det grillning. Mys med fina vänner och god mat.

I lördags var det jobb som stod på schemat. Inte jobbat på 3 veckor så var lite ringrostig, men men! Det kom 20 danskar och jag fick ta beställningen av alla. Yeeeey, fullt upp vill jag lova! Slutade vid 9, så knallade hem. Duschade och fixade håret. Åt lite mat samt började dricka. Vid halv 12 mötte jag upp Frida och Sofia. Drog till B&B där vi hängde in jackorna och sedan begav oss till 3 hjärtan, där det blev lite mera paaaarty! Kom hem vid 2-tiden. Frida åkte vid halv 3. Satte igång 2 avsnitt av Prison Break. Somnade inte förens runt 4 tiden.

Fick som förtjänat och vaknade upp kl 2 dagen efter .. Igår hände det inte alls mkt. Var bara hemma och slöade, precis som idag, höhö! Alex kom hem runt halv 12, med Kim. Satte oss och såg på "A good day to die hard". Helt okey faktiskt. Alex och Kim somnade på soffan. Jag gick in i sovrummet och tittade på några flera avsnitt av PB. Helt plötsligt var klockan halv 5 och jag insåg att det var dags att sova ..

Vaknade vid halv 11 idag iaf. Alex låg fortfarande och sov när jag vaknade trots att han somnade runt 1-tiden. Försökte väcka han vid 1. Ingen respons. Nästa gång vid halv 2. Nästa efter en halvtimme osv. Till slut blev jag irriterad och då kom han upp minsann! Dock var klockan 3 innan jag lyckades, men bättre sent än aldrig?

Gjorde lite mat och satte oss framför TV. Till middag blev det norska köttbullar, potatismos och brunsås. Tittade på TV en stund till innan jag hamnade framför datorn igen för att se klart mitt avsnitt av PB. Nu ska jag vara duktig och sätta igång att slänga och packa grejer. För om någon vecka flyttar vi. YEEEY!
 
Blev ett litet längre inlägg än vad jag hade planer om, men det spelar antagligen ingen roll?
Nåväl, ha en bra dag!