Victoria Solås

2013-09-27
05:46:00

27 September 2013
Får passa på att blogga lite snabbt innan jag ska gå en bit för att sätta mig på en buss --> Ta tåget mot stallet --> Cykla i 2 km i minus(antagligen) --> Jobba hela dagen fram tills kl 17.30 --> Cykla upp till tåget --> Åka hem --> Duscha --> Packa det sista --> Åka in till Oslo --> Ta buuuuuussen heeeeeeeeeeeeem!

Sötaste Anarchy!
Spirit Brodde. Startade i Sverige inatt.
Larger Then Life på travbanan och gick godkänt i mönstringsloppet
Zetus på lopp i onsdags
Minus grader ser ut så här .... BRRR!!
Grabbarna grus leker i hagen!
Lille Jerkeld leker i hagen, var inte så mkt bus som det brukar vara ..
 
 
 
 
 

2013-09-17
10:57:00

17 September 2013
Även detta ett tidsinställt inlägg. Orkar inte skriva på morgonen och har som oftast en bild som blivit tagen under dagen. Känner och orkar inte riktigt att skriva mer än att dagen började med ösregn och ett 40-tal hästar att köra. Körde en runda med en häst på töm. Skulle bara jogga, men det var för blött och geggigt så blev bara skritt. Resten av dagen har typ bestått i pyssel. Har tvättat tvättboxen. Det behövdes vill jag lova. Taket var svart av smuts, och nu är det vitt iaf! Gott med våfflor hos mormor!Så här fina och leriga var hästarna igår.Och de kommer antagligen se ut så här idag med ..

2013-09-16
10:28:00

16 September 2013
Jaha, nu har det typ gått ytterligare en månad sedan sist. Nästan iaf! Orkar inte riktigt blogga. Detta är ett tidsinställt inlägg då jag mest sansyligtvis sitter och kör häst i detta nu, haha! Denna lediga helg har spenderats med shoppning och bio i lördags med syster och en riktigt trevlig gårdag hos mormor idag med middag, våfflor och massor av kort spel! Lägge rupp lite bilder för jag inte har så mkt annat att skriva om tyvärr.
 
Ska vissa upp all min shoppning med när jag orkar plus har tid!
Zetus i tirsdags när han gick lopp. Blev 3, då han satt fast bakom ledaren och fick ingen öppning.
Spirit Brodde i tisdags. Han skulle vunnit och kusken inte hade kört halvspår och därmed blev diskad ..
Där i den runda ringen ligger stallet. Snacka om dimma då det är typ 100-150 m ..
Jag och syster påväg in till Oslo i lördags.
Passade även på att ta en drink innan bion!