Victoria Solås

2013-04-29
12:47:00

29 April 2013
Var riktigt trött igår när jag kom hem ifrån GHS. Var en riktigt superduper bra dag! Massa fina hästar. Blev inget shoppande på mässan. Träffade Frida en sväng. Kom hem runt halv 8 tiden ca. Blev direkt att hämta Alex och Andy. Kom hem.Tittade på Private Valentine med pojkarna. blev sängen efter det.

Vaknade runt 10 idag. Hunnit äta frukost och nu ska jag strax gå en runda på stan är planen. Ni får ha det så bra så länge. Kanske slänger upp ett till inlägg här senare, men lovar inget!

2013-04-28
10:46:00

28 April 2013
Denna dagen har man väntat lääääänge på! Om en liten stund så sticker jag, Annika och Sara upp till Göteborg för sista dagen på GHS! Haft biljetten sedan september. Rätt sjukt så nu äntligen är dagen här!

I fredags vart det party! Trots att jag var ensam tjej med bara killar så hade jag super roligt! Somnade inte förens 6-7 tiden och vaknade kl 2 .. Kl 18.00 började jag jobba. Även om jag var jätte trött så var det riktigt roligt! La mig i badkaret sen när jag kom hem, hehe! Nu ska jag läsa så många bloggar jag kan, innan jag åker. WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE!
Jag just nu!

2013-04-26
19:44:00

26 April 2013
Passar på att blogga medans mina naglar torkar. Vaknade kl 8 och trodde klockan var halv 2. Självklart flyger jag ur sängen för Alex föräldrar skulle komma vid 2. Går in i köket för jag ska göra något att äta. Tittar på klockan i köket, där är den endast 8. Går in i sovrummet helt hundra på att klockan är halv 2. Men även där var klockan 8. Nåväl, satte mig vid datorn en stund. Fick upp Alex vid 9 .. Vid halv 11, tror jag det var, gick vi en vända på stan för att se efter skjortor till bröllopet nästa helg. Hittade ingen. Städade en maaaaaassa när vi kom hem.

Följde med Sara till 3 butiken. Kom tillbaks till lägenheten en snabbis innan vi åkte för att tanka, sedan för att handla. Åkte vidare ner till lillastugan aka godisbutik. Körde vidare ner till Laholm där Sara skulle av hos Robin. Åkte sedan hem. Lagat mat har jag hunnit göra. Potatismos, köttbullar och brunsås med lingon. Mums! Var för 2 timmar sedan jag åt typ och jag är fortfarande mätt ... Har försökt titta på filmen Les Miserable, men de sjunger verkligen heeeeeela tiden. Vilket blir rätt uttjattat ... Håller som sagt på att måla naglarna. Sara köpte 2 nagellack och en billig hårfärg till mig inför bröllopet nästa helg.

Imorgon står det jobb från 18-22 på schemat. Awesome! På söndag står jag nosen mot Göteborg Horse Show!!! Som jag längtar. Önskar bara jag hade iaf lite pengar att slössa för är super sugen på ett par ridbyxor som finns där! Behöver nya ridstrumpor med för den delen ..

Jaja, får beställa hem det när jag väl har pengar ist. Blääää! Vet inte vad som kommer hända mer denna helgen. Blir nog utgång ikväll iaf. I detaljer vet jag inte!

2013-04-24
17:31:00

24 April 2013
Vaknade upp vid 9 tiden idag. Gjorde inte så jätte mkt fram tills kl 12. Då ringde Kim och undrade om jag kunde köra han till Båstad. Fick med mig Alexs så jag slapp köra, hehe. Körde hem till Andy och Thilda där de "dumpade" mig och åkte till Båstad för att fixa lite grejer. Jag och Thilda satt och pratade om sjukdomar och om livet. Mycket man kan komma fram till på en kopp te! Körde hem Kim och åkte till Simlångsdalen för att hämta Martin. Körde inom Skedala för att hämta mina ridstövlar mm. Kom hem lite efter kl 3. Fortsatte titta klart på "Just go with it". Har precis varit och hämtat Mijha så nu sitter hon här bredvid mig och ska plugga. Ska hjälpa till så gott jag kan!

blev inte så jätte lång uppdatering, men det får faktiskt räcka för idag!
Mijha i min resväska!

2013-04-23
12:20:00

23 April 2013
Hade ställt alarm till kl 8 och var uppe och kissade innan jag hamnade i sängen igen för att försöka få upp han med. Lyckades inte så jätte bra. Slutade med att han höll fast mig och sa åt mig att ligga still för han ville mysa. Inte ofta det händer så jag tog tillfället i akt och låg stil, haha! Vid lite innan halv 10 åkte vi till Trafikverket med Nathalie. Där hon tog sitt uppskrivningsprov idag. Blev godkänd så var en glad men fortfarande nervös Nathalie som kom ut.

När vi kom hem så hoppade jag direkt in i duschen. Mitt hår kommer antagligen inte ha hunnit torka tills kl 2 då jag ska på mötte med Norre Port restaurang. Får se vad de vill, för jag har verkligen ingen aning. Men de verkade glada så hoppas väl på det bästa!

2013-04-22
20:11:00

22 April 2013
Vaknade av Alex alarm vid 6 imorses. Gick han upp? Nej. Gick senare upp vid halv 10-10 typ. Åt frukost och fick upp Alex. Jag och Nathalie gick en lång runda på stan. Blev snarare 2-2,5 timme där. Fick med mig hem lite schampoo och ett "cracker-nagellack" i svart för 10 kr. Skänkte resterande pengar, 5 kr, på mitt H&M-kort till Unicef. Kändes som en bra sak.
 
Resten av dagen har vi haft för oss lite allt möjligt. Nathalie bestämde sig för att sminka mig. Ni får se resultatet här nedanför .. I vissa vinklar var det helt okey men färgvalet var väl kanske inte det bästa, höhö! Om ni undrar varför jag har elttejp under ögonen på vissa bilder är för att vi såg det i en sminkningsvideo och vi ville se om det fungerade bra på oss med. När hon var klar med mig var det så klart min tur! Är riktigt nöjd med min faktiskt!
 
Målade naglarna igårkväll.
Innan sminkningen
Allt smink
Väldigt ifyllda ögonbryn med eltejp under ögonen ..
 
Av med eltejpen = fina märken
Nathalie är koncentrerad!
Slutresultat!
 
Ormen var lite hungrig så han åt en mus!
Nathalie blev en regnbåge! Hade 7-8 olika färger i ögonskugga. Blev faktiskt riktigt nöjd! 

2013-04-21
20:10:00

21 April 2013
Hejsan hoppsan!
Idag har det inte hänt så mkt alls. Somnade vi 11 tiden igår, Jag och Mijha hade filmkväll. Eller innan det skulle vi vara nyttiga och gå en promenad. Hamnade vid solstolarna vid Nissan eller om det är Lagan? Iaf så gick vi hemåt. Var hemma i 5 minuter innan vi bestämde oss för att gå hem till henne för att popa popcorn. Jag hade köpt mickropopcorn men dum som jag var insåg jag inte att Louise tog ju med sig sin mickro hem. Tog med oss alla såna mickropop hem till henne. Där popade vi dem sen gick vi hem till mig igen. Tittade på Wedding Date och sedan på Despicble Me. Fast somnade efter typ 10 min. Vaknade vid 11 och gick typ o la mig efter det för Mijha skulle typ gå när jag vaknade, haha!

Har inte alls gjort mkt idag förutom att titta på film typ. Alex kom hem vid ca 5 tiden. Var ute och gick en promenix med Kim vid halv 6. Var tillbaka hemma vid halv 8. Nathalie kom lagom hem till att jag kom hem. Skulle gått och spelat boll med Mijha men hon frös lite så det blev inget med det. Nu ska jag åter g¨till att inte göra någonting alls.
Ciao!

2013-04-20
15:45:00

20 April 2013
Får bli en bildbomb på den senaste veckan. Eller ah, halva veckan.
 
Min normala vän Nathalie
 
Halva Nathalie, Kim o Ringo.
Ringo och Nathalie
Glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!
 
Haha blev inte så jätte bra bilder för jag satt själva och gungade på en gunga!
 
Jag och bildörren hade slagsmål. Han vann ..
Skruttan på väg till veterinären igår.
 
 
 
Jag innan jag provjobbade igår.
 
Nu ska jag snart gå hem till Mijha. Är väl där en liten stund sedan ska vi yte på promenad!

2013-04-16
20:40:37

16 April 2013
Tjaaa, lite dåligt med bloggning som vanligt. Var uppe med tuppen kl 6 imorses. Körde Alex till hans kurs vid 6.45. Kom hem och gick direkt o la mig för att sova en stund till. Hade satt kl på 10. Var fortfarande trött när den ringde tyvärr .. Åt lite frukost medans jag satt vid datorn. Hjälpte Nathalie med hennes tvätt. Åkte till jobbet vid 2. Möts av att grejerna framför fönstrena o dörren är "igenbommade". Satt en lapp på den där det stod elproblem. Ringde chefen o fick gå hela vägen till baksidan. Var någonting vid huvudström grejsen som var trasigt. Så fick ut en fältsäng på baksidan. Där låg jag skönt och solade i mer än en timme!

Vid halv 4 körde jag chefen till Nyhem o stack hemmom en snabbis. Kastade i mig lite mat innan jag stack vidare till nästa destination. Plockade upp chefen och åkte tillbaka till restaurangen. Vid 17.15 typ kom strömmen igång. Bara att sätta igång med att sopa samt moppa golvet. Har haft endast en hemkörning idag. Är inte alls pepp på att jobba något mera. Allt jag vill är att sova. Men livet är inte alltid rättvist! Är ju endast 1,2 timmar kvar. Kunde som sagt ha varit värre. Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting alls!

2013-04-14
21:55:00

14 April 2013
Gud vad tiden går! Har inte varit så jätte duktig på att uppdatera, sorry! Gottgör er med en liten bildbomb från den senaste tiden ist.
Påväg hemifrån Nathalie o det va rliiite dimma!
Heheheh ...
Fick med mig 3 pojkar på en uteritt!
 
Fint väder!
Red endast i en tröja utan jacka
Mysig häst!
Blev en runda på 1,5 timme.
Blev en paus o ångpn försökte äta lite gräs, fast det gick inte så jätte bra ..
 
Fråga mig inte vad Kim gör ...
Paaaaanorama bilder
 
Pojkarna var lite långsama
Nathalie är eeeeeemooo!
Lite flera panoramabilder!
 

2013-04-11
17:43:14

11 April 2013
Sitter hos Nathalie just nu så orkar inte uppdatera något mera. Bjuder på lite unerbara bilder på min speciella vän!<3






2013-04-08
16:43:00

8 April 2013
Blir väl ett till inlägg via telefonen. Jobbade en timme på övertid, ofriviligt .. Glömde av en cola på den ena hembeställningen så fick köra tillbaka plus lyckades få en till hemkörning innan jag fick gå hem. Fick med mig en mini pizza som jag och Alex delade på. Åkte till Harplinge där spenderade jag natten med bästa Nattis! Var uppe med tuppen, lite innan 8 .. Åkte till Halmstad vid lite innan 9. Körde Alex till hans svetskurs. Vid kvart i 11 stack jag till jobbet. Måndagar och tisdagar är riktigt sega oturligt nog .. Vet inte hur länge jag o Nathalie har pratat i telefon idag .. Yeey! Efter jobbet, om 2,5 timme ca, så blir det att handla sen städa lägenheten! Får se hur resten av kvällen ser ut. Ciao!

2013-04-06
22:31:00

6 April 2013
Slänger upp en mini-uppdatering! Jobbar, jobbar, jobbar. Det känns som om det är allt jag gör. Snart jobbat konstant i en hel vecka. Utöver det hjälper jag Sandra med Kira.

Red barbacka idag i det underbara vädret. Första gången någonsin hon rids barbacka så det känns bra. Hon är faktiskt stencool på det mesta. Traktorer märkte jag av idag att hon reagerade på. Bilar, barn som hoppar på studsmattor osv. Hon bryr sig inte och hon har varit inriden 1-2 månader! Utöver traktorn så reagerade hon på att en skata försökte ta sig ur en plastpåse den hade krypit in i .. Men va sjutton liksom, vilka hästar som varit inridna 2 månader reagerar inte på det? Trots detta är jag riktigt nöjd med henne!

2013-04-04
23:03:00

4 April 2013
Orkar inte riktigt blogga så slänger upp en liten bildbomb istället!
Årtes första grillning i söndags!
Liten uteritt på Kira.
Snyggaste jobb-outfiten!
Lite bilder på restaurangen!
 
 
Min lunch
Min kvällsmat
Kira på väg till ridbanan. Idag har hon bevisat att hon är ett sto, Riktigt grinig .. Hon har verkligen varit "prinsessan på ärten". Fröken-vill-ingenting-utan-löser-allt-med-att-vara-grinig. Red inte så länge, då jag kände att det var lönlöst att kämpa emot. Utan tar nya tag på lördag! 
 
Imorgon jobbar jag 11-22. Så blir lite övertid som sagt och lör-sön jobbar jag 13-21.

2013-04-03
22:25:00

Tredje April 2013
Måste bara slänga upp ett snabbt inlägg! Det jag ville säga var att det har varit så himla kul att jobba idag. De första 2 dagarna var det inte alls mkt folk som kom, därmed lite långtråkigt om man säger det så. Men idag har det varit massor med folk. Alltid haft något att göra. Folk är trevliga och glada. Och det smittar av sig! Fått min första dricks också. Hela 16 kr .. Var duktig och delade med mig till kocken. För det är ju inte bara jag som gör jobbet! Hade inte riktigt någon ork att rida idag plus Kira har gått bra de senaste två dagarna. Imorgon står ridning på schemat efter jobbet. Efter det hämta Alex i Båstad. Jobbar 11-19. Klar med att rida ca halv 9-9. Så är inte hemma förens halv 10-10. Wiiihoo! Snart lite ledigt så det blir skönt. Sa till dem att behöver de hjälp så kommer jag! Har planerat att utnyttja det fina vädret med att vara i stallet. Inte bara rida utan putsa massa hade jag tänkt. Fast det vill säga om Sandra har putsmedel. Men vilken häst-tjej har inte det?

2013-04-03
12:40:04

3 April 2013
Hade laddat upp för sovmorgon idag till 11. Vem vaknar lite innan 9? Inte alls utvilad och mörbultad i hela kroppen om inte jag .. Kira får vila idag. Jobbar 13-21 idag. Så kommer nog inte bli någon mera uppdatering idag skulle jag tippa på, tyvärr .. Ska slänga i mig lite mat sedan dra mig mot jobbet! Ciao

2013-04-02
22:29:00

Andra April 2013
En väldigt trött tjej sitter nu ihop sjunken i sängen .. Jobbat från 11-19. Putsat fönster och fixat nya "bordsdukningarna" plus en hööööög andra grejer! Direkt till stallet för att rida Kira när jag var klar. Sandra följde med och knäppte lite kort och filmade när jag red. Lånar 2 bilder av henne så ni får se hur hästapållen ser ut. Jag är 174 och Kira är 146+ tror jag. Men hon är iaf söt och charmig! Har hoppat lite småhinder, vilket hon tyckte var jätte roligt! Lyckades få till 2-3 språng där jag bestämde avhoppet. De andra travade vi över i halvtakt och dunkade i utan att bry sig. Tror Sandra filmade lite så ska se om jag kan klara få ut det här på bloggen efter hand!

Skyndade mig hem. Hämtade Alex på tågstationen. Körde hem. Var hemma 15 minuter innan vi åkte till Andersberg. Där blev Alex upp-plockad av Andy och Thilda, så jag får sova själv inatt. Igen ..

Jobbar 13-21 imorgon så ska passa på att rida innan jobbet. Skulle först börjat kl 16-23, men blev lite strul på deras sida. Bläää, jag som såg fram emot sovmorgon .. Nåväl, får bita ihop och jobba på! Ska starta några avsnitt av Game of Thrones så länge tills jag somnar.
Bus ponny!
Är duktig och får beröm!
 

2013-04-02
10:46:25

2 April 2013
Försökte blogga från telefonen igår. Men precis när jag tryckte publicera så "tappade den anslutningen". Orkade inte skriva om allting så sket i det. Jobbet var riktigt kul igår. Ska strax åka dit idag igen. Red Kira innan igår för visste inte när jag slutade. Slutade kl 8, men kom inte därifrån förens halv 9. Men roligt var det. Jobbar 11-19 idag så tar Kira efter det. Måste skynda mig nu. Hej svejs!