Victoria Solås

2011-08-31
08:59:18

Call My Name - Tove Styrke

Älska låten!

Jaa, vad har man gjort de senaste dagarna. I måndags hade man migrän så var inte på mentor eller ridningen. Igår, tisdag, hade jag också ont i huvude men gissar å att det berodde på att jag hade druckit för lite. Gjorde en hel presentation nästan klar. Lute små saker som ska fixas med. Tex att filmen jag ska ha med inte vill vissas ..


Idag har vi "sovmorgon" med en kvart .. (Y) Härligt! Mjaa ... HAr biologi ända fram till lunch vilket vill säga. 3 timmar. Ska bara sitt aoch göra klart presentationen plus en sammanfattning som ska vara kla till söndag. Blir nog bra! Ridning i eftermiddag och än så länge skiner solen! Till skillnad från de andra dagarna.

Nej nu ska jag var aduktig och jobba! Slipper stressa allt jag gör innan söndagen känns ju lite onödigt .. Bara en sammanfattning sen så slipper jag göra någonting mera .. (Y)




2011-08-31
08:50:00

Repeat - David Guetta ft Jessie J


2011-08-30
08:49:00

Nothing Really Matters - David Guetta



2011-08-29
06:17:00

Meet Me Half Way - Black Eyed Peas


Nu är klockan säkert kvart över 6 eller halv 7. Då är jag och far förhoppningsviss på väg mott Gbg. Och med det en ny vecka i skolan.

2011-08-28
22:09:57

Imma Be - Black Eyed Peas

Bästa hästen som finns!


Blev väckt vid halv 10. Åt frukost. Satt och gjorde några inlägg här på bloggen(långa med bilder). Tog sin tid .. Tog in Ortencia och Rosita. Åt lunch. Började fixa med Ortencias fötter men hon var inte snäll idag så pappa fick göra de sista fötterna.

När allting var klart sadlade jag Ortencia. Satte ihop Hubertus tränset med ett 2 delat Sprenger bett till henne. Mor följde mig en liten bit med Rosita, tills vi kom på gruset. Lite småbråkig som inte ville gå fram själv. Men gick super sen. Gick och kastade lite på huvudet samt gnäggade. Men annars har hon varit SUUUUUPER fin! Gått som en klocka.

Varken varit svår att be om någon gångart. Börjat träna på galoppfattningar. Även avsaktningarna i alla gångarter går super. Trodde hon skulle vara jätte stressad för att vara själv, men hon skrittade på långa tyglar helt avslappnat.


Utforskat nya vägar. Alltid lika framåt. När vi vände hem ville vi gärna små trippa. När det var 2 km kvar så blev jag lite trött på det. Så varje gång hon började så fick hon göra halt. Och när hon stod stilla så fick hon gå fram igen. Slutligen så forstodd hon att det tog bara längre tid att bråka. Sadlade av och red barbacka bort till betet. Bara suttit utan sadel på stallgången så detta var första gången! Haha, lite dåligt musklad ännu plus liiiite small så det var lite spetsigt. Men det kommer! Härligt att det gick så bra för nu kan jag ut och rida i backar själv!

När jag kom hem så satte jag mig här framför. Men orkade inte blogga förens efter några filmer. Tittade på "What A Girl Wants" och "Daybreakers". Åt middag för en liten stund sedan. Nu ska jag packa det sista sen sova ... Usch! Får visserligen köra hela vägen till Gbg, om jag ens orkar det vill säga. Nighty Nighty!





2011-08-28
13:10:41

Turn Me On - Nicki Minaj ft David Guetta
Bilder från då jag var hos Fanny Lundqvist förra helgen. Ej redigerade. Mina bilder är tagna med min telefon.


Huset o släppet.

Stallet

Fannys missbildade arm ;)

Hittade denna när jag mockade i stallet .. En larv!








Don't drink and drive!



Fanny och Gunvald tror jag det var?



Lite av packningen som skulle med ner till skolan tsm med Tsunami.

Min hand.

Suuuuper god äppelkaka m vaniljsås!

Bilder från Fannys kamera på fölvisningen.

Syskonen Lundqvist. Carisma m fölet Crescendo(stavning?)

Fanny och Carisma o Crescendo.

Carisma


Crescendo

Fanny Lundqvist

Haha, jag efter att vi släppt hästarna på betet igen.

Rich Mich även kallad Fisken.

Bestämde oss för att fota lite granna.

Hoppla hunden!


Detta får avsluta bilderna på en underbar helg!


2011-08-28
12:00:39

Little Bad Girl - David Guetta, Ludacris & Taio Cruz



2011-08-27
12:05:00

Galactic Blues - Don Omar

Jaja, igår så steg jag upp vid halv 9. Frukost .. Eftersom det åskade så tände jag lite ljusoch började måla lite smått. Hämtade hem Ortencia, Ora'miss och Opera. Skulle sätta sko på Ortencia. Och pappa verka Ora'miss. Målade lite till. Varade inte så länge då jag fick reda på att vi skulle flytta småpojkarna/hulliganerna en bra bit. Som tur var hade det slutat åska och regna. Fick köra och hämta Anne-Maj. Fick vara backdrivare med Ravell som absolut skulle framåt. På vägen regnade det lite samt åskade ..



Kom hem och satte mig och målade lite till. Gick ut och satte på 2 framskor på sötnosen.Andra gången hon får skor på sig. Ska ta back senare idag. Slutade inte för att jag var trött utan för att hon var duktig. Fixade ihop det bruna Santa Cruz tränset till Ora'miss och red barbacka tillbaka till hagen. Fick skjuts tillbaka av Henke. Höhö, målade nästan klart teckningen.

Santa Cruz träns. Tror vi har ett ljusare en den som är på bild.


Fick ett samtal ifrån Rosendal att Kingen var det något med. Så fick köra ditt. Tittade på Kingen osv. Tittade till små pojkarna och upptäckte att Rafael hade skrappat sig .. Ett på framknät och ett bakom det andra. Först Ortencia och nu Rafael. Vem står på tur?

Käkade pizza och tittade på den senaste Robin Hood filmen med familjen innan det blöev sängen.



2011-08-26
22:47:11

Satan I Gatan - Veronica Maggio


Japp, då var man hemma. Fick köra hela vägen hem ifrån Falköping. Nice! Min häst är, typ, skadad. Virrat in sig i taggtråd. Inget djupt, endast yttliggt o ingen hälta. Och hästen har antingen hoppat ut eller blivit utsläppt för att sedan virra in sig i taggtråden .. (Y) Imorgon ska jag sko hästar. Så jag får lite mera träning på det. Blir förhoppningsviss att rida med. Nu ska jag antingen titta film eller sova. Tror det blir den sista ..




2011-08-26
11:26:12

Blaze Of Glory - Bon Jovi

Fanny o Tuss från igår.

Jao, var ute och gick med Fanny och Tuss. Blev powerwalka bredvid Tuss som har ENORMA steg i 2 km. Gick aldrig till gymmet, men det gjorde nog ingenting. Har ändå sprungit 2 dagar och gått 2 km en dag. Jag och Fanny kände oss lite feta så vi cyklade in till Harplinge och åt pizza. Super gott!

Min speciallare: skinka, ananas, kyckling o mild sås.
Fannys: Pommes pizza utan pommes ... Fick dom sen, men ändå!

Gick hem satte oss i sängen och läste i 2 timmar utan att säga någonting till varandra typ. Haha, sen bestämde vi oss för att sova. Sovmorgon, men vi gick upp i nästan vanlig tid. Endast för jag ville ha flingor till frukost. Mohaha, första lektionen är nu avklarad. Strax lunch och efter det blir det ridning. Sen åker jag HEM!

















2011-08-25
10:16:51

Moves Like Jagger - Maroon 5 ft Christina Aguilera


Hejsan hoppsan!
Var ute och sprang 2 varv på galoppbanan igår igen! Super duktig är jag! Gjorde mat sen när jag kom hem. Blev schitzel o kroketter. Gottgott! Städade en massa igår med. Hade dammsugar race o drottning geting jakt! Haha bilder eller rättare sagt filmer kommer typ på fredag el lördag då jag komemr hem.

Idag har vi än så länge haft NK. Så hela dagen har vi typ 4,5 timmar med biologi kan man nästan säga ... Sista har vi genomgång i djurkunskap. Yääääy .. Nu måste jag gå. Ciao!




2011-08-24
09:38:51

Get It 2 Me - Madonna

Haha! Mitt arbete på photoshopen förra året! Bilden föreställer Fanny. Sorterade i mina mappar o arbeten på datan o hittade denna.

Sitter och försöker jobba lite, men det går inte alls bra .. Har sovmorgon så behöver egentligen inte jobba men skänt ändå att komma upp. Ska sätta mig och hitta ALLA kurser som finns på skolan .. (A)

Har en hel del ställen där det gör ont! Tack vare ridningen och att jag sprang igår. Men trots allt ska jag ut i regnet sen och springa iaf 1 varv på galoppbanan. Undrar vad det är med mig just nu .. Mmh ajja bra med motion är det iaf!

2011-08-23
16:21:12

This Time - Pia Toscana



Måste bara säga att jag har varit super duktig idag! Följde med Fanny till stallet. För att hjälpa henne komma till galoppbanan. Samtidigt passade jag på att springa 2 varv på galoppbanan! Wooohooo! Inte trött någonstans när jag sprang förutom att min puls och anindgen var det som hindrade.


Så ska verkligen komma igång och jogga minst 3-4 gånger per vecka bara för att sätta igång med konditionen. Ska börja gå på gymmet också. Har till och med frågat Palle, travtränaren på stallet, om det finns någon monté häst att låna för att träna benen på det! Får bara se hur länge jag orkar hålla igång. Bet Fanny tjatta på mig. Haha, kommer behövas!

Nu ska jag med på special idrotten till Fanny o Frida. inte för att jag är med men som sällskap. Seeeen när vi kommer hem blir det glass, marräng o chokladsås som firande för att jag var så super duktig o sprang. Nyttigt I know!







2011-08-23
13:00:50

Lick It - Stereo Palm

Miss My Darling!

Det har varit några fart fylda dagar! Följde med Fanny hem till Kil/Karlstad. Gjorde inte så mycket på fredagen. Tittade när Fanny red Tsunami. Åt god mat och sov.

På lördagen gick vi upp vid 9 tiden. Åt frukost och gick ut i stallet och fixade en massa hela dagen. Tvättade Carisma och "plockade" fölpäls på Crescendo(stavning?) Fanny red Tsunami. Mockade för Campari och Alice. Sper gulliga hästar. Var på kvalites vining eller vad man nu ska kalla det. 4 åringar som blev vissade i hoppning, dressyr o för hand. Åt tacos framför en film. "Den Perfekta Stormen" verklighetsbaserad och rätt bra. En film som man ser en gång om naturkatastrofer.

På söndagen gick vi upp kvart över 6 tror jag det var. Åt frukost, flätade hästar(Fanny gjorde), åkte till fölvisningen och var där vid 09.20 ca. Gick rätt bra. Crescendo(?) fick 45 p av 60 möjliga. I min värld blir det samma som 37,5 omvänt i Shagya systemet. Visserligen är det inte samma system osv men han blev klass 1 iaf. Så det är nog bra iaf. Fixade i stallet. Gick runto ch fotade en massa runt om deras gård. Fick mig en dusch och våfflor innan det blev sängen.

Fanny o Tsunami Girl.

Måndagen gick man upp kvart i 6. Åt frukost. Fixade det sista inför färden mot Plönninge. Lastade Tsunami och begav oss neråt. Sov en del. Åt på McDonalds i Varberg. Haha, sugrör säger jag bara! xP Resan ner tog allt som allt 6 timmar och vi var på skolan kl 1. Lektionen började kvart i. Lastade av Tuss o hennes grejer på Frisa. Sen ner till skog o lasta av våra grejer. Hade en kvart kvar på lektionen som vi bestämde oss för att gå på. Sista hade vi biologi. Grävde upp lite jord under vårat träd som vi ska  "undersöka". Resten av dagen spenderades framför datan o inget nyttigt hände.

Idag gick man upp 07.20. Väckte Fanny. Åt frukost. Cyklade til Fjella där det blev lite stalltjänst och sen ridning på Zaskia. Barbacka för den delen med. Super rund häst. Brukar inte ha problem att rida barbacka men nu var det heeelt omöjligt! Belv att äta lunch. Chiliconcarne o ris har man ätit... Plockade ut majs o böner. Usch! Suttit här en litenliten stund. Ska ner till Fanny så hon kan rida ut osv. Ska bara vara extra hjälp ifall det händer någonting.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Får väl se vad det bjuds på! Super sugen att bada, meeen havet känns lite för kallt!












2011-08-18
18:11:25

You and I - Lady Gaga

Uranie från Frankrike praktiken.

Har haft mina lektioner för idag. Nu väntar jag mest på att tiden ska gå. Sista lektionen var vi på Fjella och tog puls, temp o lyssnade på hjärta osv. När vi hade slutat så cyklade vi in till Harplinge och tog ut pengar o handlade lite snabbt.

Imorgon bär det av till Vääärmeland till Fanny. Ska på fölvisning på lördagen tror jag det är? Blir toppen iaf! Nu sitter vi, som sagt, i infoteket och lyssnar på http://www.youtube.com/watch?v=qYF5X7x_cfU . Häääärligt och det känns på vädret som OM det fortfarande vore sommarlov!




2011-08-18
12:34:26

Jag Kommer - Veronica Maggio

Fanny och Tsunami förra året.

Ja, vad har man gjort idag då? Ingenting. Haft 2 lektioner och 2 kommande lektioner. Naturkunskap och biologi. Nästa ska vi ha biologi och djurkunskap. Skrev nästan klart Pa arbetet på datan. Så Frida har fått sitta och fin slippat lite. Kom och tittade innan vi skrev ut och gav det till Isa. SÅ nu känner vi oss super duktiga.

Igår hände inte så mycket heller. Tittade på film med Fanny. Slutet av Treasure Planet, Atlantis och Atlantis 2. Bara massa tecknat och mys!

Nu ska jag kila iväg til lnästa lektion. Så man slipper komma försent!











2011-08-17
10:05:39

I'm Back - Ashley Tisdale


Ja, åkte till Flygstaden igår med Fanny. Vi kände oss pigga så vi gick och gymmade en sväng. Tittade på en film innan vi gick och la oss. Idag så blir det lektioner. Ridning, förhoppningsviss, i eftermiddag. Utåt kvällen så blir det krogen. Japp, japp! Börjar bra. Ska dock inte dricka någonting då jag inte har plus inte har lust. Nej, nu ska jag tralla iväg till min lektion för att tittta film med 09B klassen. Mmh, spela eller sova?



2011-08-15
14:34:54

Party In The USA - Miley Cyrus


Sitter nu i skolan med Frida vid min sida. Hämtat ut nykel, handlat mat, haft första lektionen. Nästa är snart på G. Blir att packa upp och sånt ikväll. Imorgon blir det mera lektioner som även resten av veckan består av .. Imorgon kommer även Fanny! Wiie!

2011-08-15
08:24:00

Crazy - Lumidee ft Pitbull



2011-08-15
08:00:00

Overprotected - Britney Spears

Hade inte varot helt fel nej ..

Nu ska vi, förhoppningsvis, vara påväg ner mot Plönninge inför sista året!

2011-08-14
22:45:06

Call Of The Wind - Pitbull


Blev väckt till frukosten. Latade mig i ca en halvtimme innan jag gick ut och hämtade in Ortencia, Orchid och Jubie. Pappa satte på en sko på Orchid. Red på banan tillsammans med Petra och Lina. Hoppade några skutt med Ortencia och hon var super duktig. Var samma hindrena som på löshoppningen så hon förstod poängen. Red även Omira. Blev inte så seriös ridning och hon var lite stel efter gårdagens hopp pass.

Ryckte av skorna på Orchid, Omira, Jubie, Orkan och Ortencia. Så sammanlagt har jag idag dragit av 17 par skor! Petra hjälpte mig att dra av en, mest för att testa på. I vanliga fall så orkar jag inte mera än 1 .. "I Feel Good!" Hästarna har bara bra att kunna gå barfota de 2 veckorna som jag inte är hemma. Plus att de hade behövts bytas oavsett ändå så då kunde de lika gärna gå en period utan.

Jag och Fanny innan jul någon gång i ettan tror jag?


Anledningen till att jaginte är hemma på 2 veckor är hälften skola och så hänger jag med bästaste Fanny hem till Kil på fölvisning plus att hälsa på hemma hos henne så klart!

Resten av dagen har jag packa och flyttat in allting i bilen. Inte mycket plats till övers ... Imorgon bär det iaf av mot skolan. Åker runt 8 tiden för att komma till skolan innan det är lunch så jag får ut nykeln. Så packa ut allting och åka och handla mat! Lektionen börjar ändå inte förens 12.45.

Nej nu ska jag nog sova! Så jag orkar med morgondagen. Nighty Nighty!










2011-08-14
21:47:16

Tough Love - Christina Aguilera

Legolas Zäta




Tezzi, Legolas Zätas mamma












Mys med hästar och katter.




Sötaste Tingeling



Bilder från den 12 Augusti då vi var och hälsade på Josefin Hedstrand och Legolas Zäta.


2011-08-14
19:02:43

Untouched - The Veronicas



En film och en bild, från filmen,Ortencias löshoppning igår. Duktigaste hästen!


2011-08-14
18:17:01

Shake - Pitbull ft Ying Yang Twins



2011-08-13
19:45:43

Saint - Marilyn Manson


Grill mat med grannarna nu. Nice!

2011-08-13
15:17:42

Morena - Tom Boxer ft Antonia


Blev väckt vid frukosten kl 10. Satt en liten stund framför datan. Påbörjat tvättning och städning av mors bil. Fått mina hinderstödd! Ska ut och testa dem strax hade jag tänkt mig. Ska rida ut med Petra och Lina imorgon tsället för idag. Ikväll blir det grillning med grannarna. Nice!

C'Ya!


2011-08-12
18:00:11

Rapture - Nadia Ali

Snyggingen Legolas Zäta. Våran hingst Legolas avkomma.


Idag har man varit och hälsat på hos Josefin Hedstrand. Och så klart Legolas Zäta. Fotat en hel del. Kommer bilder upp. Men först ska jag ut och njuta av vädret. Antingen genom en ridtur eller genom att tjäna pengar genom att tvätta mammas bil.

2011-08-11
22:54:25

La Tortura - Shakira



Som sagt varit i Liseberg med syster idag. Attraktionen på bilden är heeeelt klart den bäääästa: Uppswinget!! Bilder osv kommer imorgon! Nu ska jag se om jag sätter på en film/avsnitt av något och somnar eller om jag ska sova direkt. Mmh, inte bestämt mig ännu. Nighty Nighty!


2011-08-10
18:54:11

Candyman - Christina Aguilera


Var som sagt en sväng i stan. Åt på Sibylla. Blev Chicken Bits Meal och till efterrätt en glass. Anledningen till glass var väl mest för att dra ut på regnet som öste ner. Blev ingen tur till Josefine för att hälsa på Legolas föl heller. Så åkte till Ica en sväng för att sedan åka hem igen. Rätt onödig tur när man nu tänker om.


Ikväll blir det mys till en film med mor, syster och Henke. Blir Grease 2! Mohaha, länge sedan man såg den. Och sett den en gång. Det var när man gick i 8:an eller 9:an med några vänner. Älskar sången som jag har lagt upp i ovan.







2011-08-10
15:06:20

Damm It Man - Pitbull



Drar till Ulricehamn en liten sväng. Hälsa på Legolas föl samt äta lite. Nice!

2011-08-09
21:11:14

Ecuador - Sash!

Mamma, Truls och systers ben.


Syster och Nils. Han sover inte, det bara ser så ut.

Andreas på studsmattan


Ja, vaknade runt 11. Somnade ändå vid 3 tiden. Tirttade på ett par avsnitt av DH. Bestämde mig för att rida en sväng. Funderade på Ortencia men ska nog träna att styra mer först. Blev Omira till slut. Började rida ut. Kom till krykan och då ser jag mor och Henke. Pratade en stund med dem samt så fick Henke rida lite granna. Haha, vääääldigt vacker syn!

Red iaf mot Kärråkra. Tänkte att jag skulle rida i backen där, men red in på en sidoväg som vi red på det sista uteritten. Hela vägen har Omira fått jobba skälnkelvikningar i skritt, trav och galopp. Gick riktigt bra!

När jag kom hem med Omira så var kusinerna här och hälsade på. Tittade på hästarna samt så blev det liten ridtur för 2 av de minsta. Eftersom Orchid är lite lat så har hon börjat få göra som hon vill. Tex dra ner huvudet med andra ryttare och klia sig. Aldrig upplevt att hon gjort så med mig. Så satte mig upp och red och inte antydning att göra samma sak .. Mmh, häst!

Pratade en stund innan de allihopa åkt till sin camping i Lidköping som jag förstodd det rätt. Blev ingen bio som vi hade planerat .. Någon gång i veckan ska jag och syster på Liseberg med. I helgen vet jag inte vad som händer. Men en dag i taget. Dags att ta fram packnings listan för på måndag bär det av för sista året på Plönnige!


















2011-08-08
20:57:48

Right There - Nicole Scherzinger


Svamp plockning i skogen

Henke raspar hoven på en bamse kossa.


Blev väckt vid 12.20 ... Nästan sovit 12 timmar! Tittade på filmen Enchanted medans jag åt frukost. Gick ut i stallet. Mockade 2,5 box. Fyllde en skottkärra i en box. Tömde en halv box med.

Sötaste Zahyr.

Borstade Zahyr. Klippte även man och svansen för det behövdes. Även om han går i hagen så behöver han inte se ut som en punkare .. Behövdes, även om det går 15 min i hagen så ser han lika dan ut som innan borstningen.

Duschade i iskallt vatten för att kära syster hade tagit ALLT varm vatten .. Följde motvilligt med mor ut på svamp plocknings tur. Hade jag inte fått köra hade jag nog inte åkt med. Hehe, blev en hel del svamp iaf. Syster tog halva, resten gav vi till grannarna. Var med och gjorde något med en klöv på en ko. Klappat på kalvarna. Både de som stod ute och de som var inne. 

Helt nytagen bild. Only one day old.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Blir mat om en stund. Imorgon blir det bio, Green Lantern, och äta ute som det verkar. Härligt härligt och jag får köra. Mohaha!






2011-08-07
23:06:20

Say It - Booty Luv


Då har grannarna åkt och man har borstat tänderna. Kört syster till och från en kompis. Även städat och vikt lite kläder. Hängt upp en del med. Startat och plockat ur en diskmaskin. Dammsugit och städat i köket o badrummet. Behövdes kan man väl säga!

Bild på skolan. Eller lite av den iaf!


Ska försöka och skaffa mig lite ork att jobba med hästarna imogon. Väderleks rapporten verkar inte jätte lovande förutom lite regn hela dagen men ändå sol. Tycker det kan vara strålande sol tills man börjar skolan igen! Måste säga att jag längtar!


2011-08-07
15:47:28

Oh - Ciara ft Ludacris

Koenigsegg CCX. Men ja tack ..?

Jaa, vaknade vid 10. Frukosten blev inte förens halv 12. Än så länge har det inte hänt så mycket. Körde syster till Älmestad för en liten stund sedan. Får nog hämta henne med. We'll see. Idag ska det ätas middag med grannarna så blir nog städa en del. Hängt upp lite kläder osv. Funderar på att dammsuga mitt rum med. Mmh, nå väl ska nog titta klart på "Miss Marple" först!

En Lamborghini Murcielago, Koenigsegg CCX eller en Bugatti Veyron 16.4 hade absolut inte varit helt fel att ha. Sjukt synd att de är sjuuuuuukt dyra ... (Y)



2011-08-07
01:17:05

Moves Like Jagger - Christina Aguilera ft Adam Levine


Mmh, inte gjort så jääätte mycket idag heller. Ovanligt ..? Ridbanan är fortfarande för blött för att ridas på. Var och kände på den. Så om det INTE regnar imorgon så ska det nog gå. Har ingen lust att rida ut. Inte själv iaf. Ortencia kan jag inte rida ut själv med. Mest för jag inte vet hur hon kommer att reagera.

Min dag har gått ut på:
- Vakna
- Äta
- Titta film
- Fixa/städa i rummet
- Tvätta kläder
- Plocka ur diskmaskinen
- Måla


Och nu ska jag joina min underbara säng!




2011-08-06
20:43:31

You Don't Know - Eminem ft 50 cent, Cashis & Lloyd Banks



2011-08-06
20:35:01

Calienta - Pachanga
'
Före bilder på rummet

Efter bildern

Inga bra bilder och ja. Men jag lyckades bra iaf! Rummet ser dubbelt så stort ut! Ikväll blir det pizza och Fast Five. Mycket bra film för de som vill veta! Nu ska jag återgå med att inte göra någonting.

Min dag har gått ut på att titta film, städa och tvätta. Är inne på 3:dje tvätt maskinen. Nästa som åker i är ridbyxor. Funderar även på om jag ska tvätta mina nya byxor så de slipper färga av sig allt för mycket näsa gång. Min dag har gått ut på att tittFunderar på ett göra ett försök på en ny header .. Men får som sagt se!

2011-08-05
20:07:40

Jamaican Love - Dj Flower

Gillar bilden skarpt!


Jaa, denna dag har man sannerligen inte gjort någon nytta! Kommer antagligen inte göra större nytta heller .. Har bestämt mig för at städa och möblera om mitt rum. Ska ta för och efter bilder hade jag tänkt.


2011-08-05
08:58:00

Love On You - Anda Adam



2011-08-04
17:02:25

No Sleepin' - Corina ft JJ


Vaknade vid halv 9 första gången men vägrade gå upp så vaknade en timme senare. Gjorde toast mackor i ugnen. Tittade på Transporter 2 så länge. Gick ut vid 12 för att sola. Resultatet blev i ca 3 timmar. Riktigt skönt! Blir inte röd längre så det är utmärkt! nu är klockan 17.00 och jag funderar på om jag skulle äta någonting igen. Trots allt ca 6 timmar sedan ..

2011-08-04
16:32:44

Midnight Sun - Elena Gheorghe

Orchid o Petra och Mamma o Omira.

Petra och Orchid

Gillar denna bilden. Mamma o Omira, Petra o Orchid, Lina och Jubie. Och Ortencias huvud.


Ortencia: Jag
Omira: Mamma
Orchid: Petra
Jubie: Lina

Ja, som ni ser har bilderna från ridturen kommit upp. Inte gjort något med dem alls. Legolas jobbade jag igen i longeringen och även lite mark gående dressyr. Vilket han inte förstodd så blir att jobba mera på det .. Ridturen var jätte trevlig. Mesta dels av vägen var vi på vägar som Ortencia kände men när vi inte red på på kända så skulle hon absolut gå först. Love that horse!




2011-08-04
16:12:47

All My People - Sasha Lopez ft Broono


2011-08-03
22:43:52

Loca People - Sak Noel

Legolas efter longeringen.


Orkar inte blogga mkt utan tar allting imorgon. Har till och med bilder! Så det kommer imogon någon gång. Nu ska jag titta så långt jag kan in i min film "Miss Marple" tills jag somnar. Nighty nighty!

2011-08-03
14:25:19

Déjá vú - Bob Tylor ft Inna

Snyggaste Ravell S.


Satte väckarklockan på 10. Låg och snozzade några minuter tills mor kom in och sa att vi var tvungna att åka om en halvtimme. Bara att hopppa i kläderna samt äta. Åkte in till ungdoms mottagningen för att kolla blodtryck. Handlade en sväng på Ica. Träffade Tove på Granngården. Länge sedan! Åt en glass på hem vägen.


Pratat lite med Lina/Petra på fb och ska rida ut en sväng med dem i 4-5 tiden. Så då får Ortencia en uteritt. Lina och Petra får välja på Jubie eller Orchid. Ska jobba Legolas idag med. Han får nog vila imorgon. Nu ska jag sätta mig och börja skriva vad jag ska ha med mig ner till skolan ... (Y)



2011-08-03
14:00:17

Club Rocker - Inna

Awesome!



2011-08-03
01:22:49

All My People - Sasha Lopez

Legolas S löshoppningen på hingskåringen. 110 cm.

Idag startade dagen trögt. Käkade frukost runt 9-10 tiden. Satte mig och tittade en hel del avsnnitt av DH. klockan blev väl runt 2 innan jag begav mig ut. Tog in Legolas. Pysslade med honom. Riktigt len päls har han! Satte på sadel och träns. Blev att longera. Helt cool lugn vad man än gjorde. Blev en hel del brallningar i galoppen, men bara bra det. Hellre i linan än uppsuttet!

Tog in Omira. Borstade och klippte mannen. Red i dressyr sadel. Ridningen gick skit dåligt i början. För käraste hästen skule bara springa undan skänkeln. Så blev lite galopp några varv så hon lugnade sig för att sedan kunna jobba. Red i volter men mest 8-volter. Men antingen övergångar eller avsaktingar i mitten.  Mot slutet red jag bara på en stor 20 m volt. Där sträkte och sökte hon verkligen ner halsen. Och var riktigt avslappnad och fin. Tränade på avsaktningar till skritt utan att spänna ryggen och köra upp huvudet. De sista hon gjorde var riiiiktigt fina så är super nöjd med helheten!

Gick in och åt en måltid. Åt bara en macka. Passade på att baka en jumjum kaka med. Fick sitta inne och vänta på att den blev klar. Smakade en bit och fastnade framför tv:n med "Miss Marple" på. Hon är så söt gammal dam! Avsnittet slutade 6 så gick ut igen då.

Ora'miss och Orchid.


Mamma hjälpte mig att ta in Ortencia och Opéra. Tvättade ögonen på Opéra och la in ögonsalva. Ortencia pysslade jag allmänt med. Hon fick vila idag. Imorgon beror det på om mor vill rida ut med mig annars cyklar jag 1 mil med henne. Blir antingen eller. Bara bra med motion!

Släppte ut de 2 och tog in Orchid. Borstade och klippte mannen på henne med. Red i dressyr sadeln på henne med. Även hon skulle bara springa undan allting idag .. Red volter på 4 kant spåret. Men funkade inte så bra då hon bara skött ut med bogen .. Så red 8 volter med henne med. Då var hon tvungen att tänka hur hon satte bogen för att sedan balanser upp iinför volten i andra spåret. Efter ett tag skrittade vi något varv på långa tyglar. När jag kortade upp så bestämde jag mig för att rida lite skänkel vikningar. Hon svarade riktigt fint! Över gick igen till 8:orna en liten stund. Tränade även övergångar till skritt på henne med utan att spänna ryggen. Är även super nöjd med henne!

Svampade av efter ridningen. Satte henne på boxen för jag blev irriterad på hur orolig hon blir så fort man tar mer än 2 steg bort .. Så där fick hon stå medans jag gav pojkarna mat samt fåren. Släppte sedan ut henne. Sopade stallgången och mockade 2 boxar. Gick sedan in.

Satte mig här. Har även ätit lite mat. Åt bara ett ägg, 3 morötter och en kopp te. Var inte hungrig så. Imorgon får man se vad dagen bjuder på. På vädersidan står det att det ska regna mellan 12-18 imorgon och det hoppas man inte direkt på! Skulle dock ha regnat idag med för den delen ..Men det gjorde det minsan inte!

Nu mina kära läsare ska jag sova! Nighty!







2011-08-02
09:08:00

Disco Romancing - Elena



2011-08-02
01:07:52

One Million - Alexandra Stan

Orchids öga


Blev väckt halv 11 idag. Käkade frukost. Satte mig en liten stund framför datan och pysslade lite. Gick ut och solade vid 1 tiden. Låg i ca 1,5 timme. Känner att jag börjar få lite färg. Nice nice! Käkade igen vid 3 tiden. Satte mig framför datan och upptäckte att jag kan se filmer på telefonen .. Bra jobbat, haha!

Gick ut i stallet igen vid 5-6 tiden. Tog in Orchid. Red henne på metoden som jag fick lära mig under mina ridlektioner i Norge. På henne fungerade det helt perfekt! Gick som en klocka. Övergångerna var jag inte så nöjd med. Men hon har ingen kondition så hon var duktig ändå.

Det man inte ser på bilden är att på nosgrimman och panbandet är brunt innuti.


Tog in Ortencia efter det. Pysslade en del så klart. La på en tömkörnings gjord och pessoa selen. Ställde in den så den var rätt längd osv. Satte ihop ett nytt träns till henne med. Hubertus träns med ett 2 delat Sprenger bett. Det andra tränset hon har vet jag inte märket på men det är bling bling och ett gummi 3 delat. Ska titta märket imorgon och se om jag kommer ihåg det.

2 delat sprenger bett. Gjord av 2 olika typer av metaller som ska göra det gott att ha i munnen.


I alla fall så longerade jag henne. Och hon gick stundvis bra. Satt einte fast allting med en gång, i bettet alltså då hon aldrig haft på sig selen innan. Lätt henne gå en del varv med Svans grejen nere. Lite obehagligt men hon gick inte och spände sig. Jag tyckte hon arbetade bra för att vara första gången. Tog av allting sen och lätt henne gå som hon ville i linnan. Blev en pigg häst vill jag lova! Testade och släppa henne fri och se om hon följde efter mig och självklart gjorde hon det. Haha, var en svettig häst jag fick med mig in så det var bara att börja svampa av.

När jag släppte ut henne så tog vi Omira och Opera. Opera för hon har något problem med ögonen så det fixas. Och Omira för jag skulle sätta på henne en framsko som hon självklart hade tappat ... Gick smidigt och snabbt att sätta fast den. Slapp verka så mycket. Kommit fram till att jag vill ha MVG i hovslageri så jag ska börja träna på att sko hemma. Haha, bra med mål i livet! Ska nog inte bli så svårt då man har en hovslagare till far heller för den delen.

Pessoasele


Gick in. Tvättade händerna. Satte igång och baka en jumjum kaka till pappa då han har namnsdag idag. Medans han gjorde kvälls maten så bakade jag. Gick mycket bra. Och kakan var utmärkt för den delen! Nu ligger jag här i sängen och funderar på om jag har glämt någonting. Tror ej det så nu säger jag god natt på er alla!



2011-08-01
13:11:51

Rompe - Daddy Yankee
En bildbomb på vad som har hänt de senaste 2 veckorna.

Ann-Charlotte, jag och Hillary. Ett brazillianskt sto. Red henne en gång för Ann-Charlotte.


Jag och Sleipner. Arab-fjording korsning. Red han 3 ridlektioner.



Loretto och Alysha.

Äta suki hos farbror och hans fru.

Typ av grönsaks/fisk sopa.

Plockade blåbär och hallon till smoothie.

Åkte tåg till Kristiansand.

Saker man gjorde när man var man var liten.

Väldigt goda "lappar" som det heter.

Kusin Adine.

Hela släckten av kusiner på fars sida. Finns 2 på mors sida.

Var ute och gick en timme med farmor och hennes kompis. Passade på att ta lite kort på omgivningen.


Syssling Martine som drog med oss på shopping på Sörlandscentret 2 dagar tidigare än vi skulle.

Stor traktor med släpp blev det till ett födelsedags barn.

Följde med lite saker hem.

Lilla Blå som hyttan heter ute i skärgåden.

Lite färg på benen ar jag iaf börjat få i år!

Kusin Adine och sötaste Anna aka dinosaour leg!<3

Jag har hittat Annas nya bil ...

Mine! Mine! Mine!



Stranden med farbrors barn och hustru.



Och där var det slut på bilder! Nu ska jag ut och steka mig lite i solen. Sen senare ska jag väl rida några hästar!



2011-08-01
11:53:45

Loco - Manian


Helt chokad över koreanerna. Sjukt duktig trotts att han bott på gatorna sen han var 5 år ..