Victoria Solås

2013-02-28
11:52:00

28 Februari 2013
Saknar hästar och att kunna rida varje dag! Så slänger upp en del bilder på ridning osv!
Omira - den mest envisa hästen, men när man väl fick till henne var hon jätte fin! 
Orchid - Envis och för det mesta tjockliten dam. De enda gångerna jag verkligen fick till henne så var jag tvungen att bli arg. Då lyssnade hon ..
Copri - En häst på Plönninge. Han är väl runt 15-20 år och det märktes på han att han blev stelare och stelare. Men han var ändå fin!
"Lille" Frigolit på 180 cm. Han var inte den vackraste hästen.. Han var inte den roligaste att rida. Men när man väl lärde känna honom så blev han faktiskt riktigt fin! Första hästen jag någonsin hoppat terräng med. Är man inte bestämd då velar han som bara den. Högsta vi hoppade(inomhus) var ändå 135 cm!
Min underbara Mekka! Kan inte beskriva henne än annat den hästen har potenciall! Riiiktigt fin! Hade hon varit en 10 år yngre och inte skadad så hade jag velat köpa henne. Inte den vackraste hästen som finns men hon gick inga små klasser inom hoppning direkt när hon var igång! Inte alla hästar som är med i landslaget i hoppning som 6 åring.
Avslutar med min egna lilla pärla - Ortencia! Kan inte beskriva med ord hur fin hon är att rida. Det känns så underbart att veta att man lyckats med något bra. Lyckats träna så att en liten häst på 150 cm klarar av ett hinder på 120 cm. Precis lika jobbigt för en 180 häst att hoppa 150 cm! Det är kärlek helt enkelt på min lilla ponny!<3

2013-02-27
14:33:00

27 Februari 2013
Jag får hela tiden för mig att skriva december istället för februari när jag skriver titeln. Bra där! Somnade till filmen Sky High plus med min pojk. Äntligen! Vaknade runt halv 12 idag. Sovit ovanligt länge känns det som. Ringde några samtal innan jag la mig i sängen igen för att titta på det jag missade igår, höhö! Pojken vaknade också, så legat och myst lite på "morgonkvisten". Precis ätit frukost också. Passar på att blogga lite snabbt innan jag återvänder till att titta på Stardust. Sjukt söt film! Har bestämt mig för att gå till skolan imorgon. Kan verkligen inte sitta här hemma och göra ingenting längre. Blir 2,5 timmes matte .. Bra start! Får se om jag orkar med allting.

Om exakt en vecka så fyller jag år! Wiiie! Har bestämt mig för att gå till Systemet. Om det så är för att köpa en Smirnoff för 17 kr! Jag ska, haha! Får även besök den dagen, så det blir nog trevligt.

Ny ska jag återgå till mitt film tittande. Sedan plugga lite matte .. Ev senare så blir det att åka till Hishult. Men får se!

Ciao!
 
Jag och Sara igårkväll!

2013-02-26
18:00:00

Cats
Lite bilder på katterna som jag tog igår. Det var extra soligt så då ville min telefon ta fina bilder!
Skruttan bland några av mina skor ..
Twister och Skruttis
 
Twister i min garderob ..

2013-02-26
11:28:00

26 Februari 2013
Dåligt med uppdatering, jag vet! Är fortfarande sjuk! Pallrade mig utanför lägenheten igår. Träffade Nattis och Matilda i stan, de skulle fika och en del andra ärenden. Några timmar senare bestämde jag mig för att gå på min lektion ändå. Var där en timme innan jag inte hängde med för 5 öre .. Det var jobbigt att sitta på stolen, jobbigt att lyssna på läraren. Allting var helt enkelt jobbigt! Kom hem. Somnade och sov i 2,5 timme i sängen. Vaknade upp och hade feber, IGEN!! Mindre glad.
 
Somnade till filmen Narnia vid 2 tiden ca. Vaknade vid halv 9 och nu är jag huuur pigg som helst. Önskar denna sablans förkylningen skulle kunna gå över. Avboka min provjobbning idag .. Kände att det kanske inte är så jätte trevligt att vara en vandrande virusspridare .. Dock inte fått något svar ifrån honom, men hoppas det går att ordna en ny provjobbning .. Tänkte slänga upp lite bilder senare. Alltid något att pilla med när man inte är frisk. Tänkte hoppa in i duschen. Man känner sig alltid piggare efter att ha duschat.

Btw, fick precis svar ifrån Garda Alarm och nytt provjobbar tillfälle är på måndag kl 13.00. Krockar visserligen med min engelska lektion. Men jag väljer hellre jobb före skola ..

2013-02-24
17:44:53

24 Februari 2013
Fortfarande förkyld .. Jiiiiiippie! Febern har gått över samt har inte haft någon huvudvärk hittills idag. Vaknade första gången vid halv 8. Somnade om och vaknade sedan kl halv 12. Tänker sjukanmäla mig imorgon och ladda upp batterierna inför tisdagen. Då står det matte plus provjobba. Känner att jag hellre vilar lite extra och är mera pigg tills då. Alex sticker snart till Båstad och jag stannar hemma. Yey! Blrjade dagen med att titta på 2 filmer från Polisskolan. Länge sedan man såg de filmerna! Nu ska jag fortsätta titta på Family Guy!

2013-02-22
22:42:00

22 Februari 2013
Började dagen med ett stort glass C-vitamin. Råkat ut för en hemsk förkylning, cp ont i halsen, konstant huvudvärk, feber och stel i hela kroppen. Yeeey! Trots det så har jag varit duktig o handlat mat, städat, diskat, dammsugit o slängt soppor. När allt var klart var jag helt svimfärdig .. Man får visst igen för att man är duktig. Legat och tittat på film resten av dagen. Tittat på Serenity, Harold and Kumar 1 & 2. Vet inte riktigt vilken film som blir efter att jag jobbat lite med engelskan. Huvudvärken och febern har börjat släppa lite granna! Ska passa på med engelskan innan mitt huvud o kropp strejkar igen.
Blir en kort uppdatering iaf. Bättre än inget, right?

2013-02-21
14:38:10

21 Februari 2013
Endast 13 dagar kvar tills man fyller 20!!! Wiiihoo! Sitte i bilen just nu. Pojken tankar bilen. Och vi är på väg hem till hans föräldrar för en av deras grannar fyller år. Ska även hälsa på hos de som ska ha bröllop i maj. De bor pp Irland och ska ha bröllopet i Laholm. Passar på att hälsa på dem medans de är i Sverige. Blev inget med att provjobba idag. De hade fått lite strul så tar det på tisdag istället!


Bjuder på en solig bild. Är super glad idag! Det är vårkänslorna som strömmar in!!

2013-02-20
10:27:00

Bildbomb - 20 Februari
Kör väl en liten bildbomb. Bilderna är tagna allt ifrån 2,5 vecka sedan till igår. 
Cristina, jag och Linnea innan krogen för 2 veckor sedan
Jag och Stinis på B&B.
 
 
HAHAH! Simon har jackan åt fel håll ..
Som sagt ...
Första skoldagen. Fick lika mkt papper som mitt skrivhäfte är tjockt!
Duktig och räknar matte!
Ego pic!
Vår leguan-ödla. Detta var hans favorit plats intill han insåg att det fanns ett ställe som faktiskt va bättre.
Nämligen elementet!
Bild från i lördags på B&B.
 
 

2013-02-19
16:02:00

19 Februari 2013
En riktigt glad tjej är vad jag är idag! Vaknat upp utan huvudvärk och hela sängen för mig själv(haha) Alex kunde inte somna igår så han gjorde mat, och skulle titta på ett tv-program varav han somnade på soffan, höhö. Mina CSN papper har kommit. Ringt och pratat med CSN och det visade sig att jag inte kunde beställa papperna ifrån dem utan ifrån hemkommunen ist. Var inte så jääätte glad för det då jag redan fyllt i nästa allting ..

När jag väl hade pratat klart med dem så ringde de ifrån Garda Alarm. De var fortfarande intresserad av mig så jag ska provjoba på torsdag. Om allt känns bra så ska jag börja jobba på måndag. Rätt sköna tider 15-21. Har även skola, vilket kommer krocka en aning då jag går 3 dagar i veckan från 13-15.30. Men det var inga problem enligt dem. Awesome! Är verkligen överlycklig! Känns som om allting faller på plats! Nu ska jag titta på Ponnyakuten som jag lyckades missa i söndags!
 
Tjoflöjt!

2013-02-18
20:12:00

18 Februari 2013
Har haft konstant ont i huvudet i 4 dagar. Därav dålig uppdatering. Har ingen lust att äta tabletter hela tiden. Men när inte ens det hjälper? Tur att det är Sportlov så jag inte behöver tvinga mig själv till skolan med konstant huvudvärk. Ska ringa till vårdcentralen imorgon samt CSN för att prata lite med dem. de senaste 2 dagarna har jag legat på rummet och tittat på Vampire Diaries med sötaste Skruttan som sällskap. Ska strax starta upp mitt första avsnitt för dagen.

Fick ett samtal ifrån Bokia om att 2 av mina 3 beställda böcker har kommit. Anledningen till att den sista är så seg är för att den skickas i från England. Känner att jag hellre tar alla 3 böckerna på en gång ist för att gå 2 gånger. Plus så har det spö-regnat hela dagen!

Har väl inte direkt något annat intressant att dela med mig om så detta får avsluta uppdateringen. Hoppas ni har haft en fin helg i övrigt!

2013-02-16
21:23:00

16 Februari 2013
Har inte riktigt orkat sätta mig och blogga. Så blir en snabbuppdatering! Ska hoppa in i duschen snabbt. Fixa mig snabbt och sedan taggar vi krooooogen!
Bild på mig o Frida från förra nyåret!

2013-02-14
16:29:00

Alla Hjärtans Dag
Började dagen med att gå upp lite innan 9. Gick till Hemköp för att köpa frukost. Fixade iordning mig samt åt frukost. Gick till min lektion som började kl 10. Trodde jag .. Väl där inser jag att jag inte började förens kl 13. Yey! Gick hem och räknade lite matte istället. Gick till min lektion. Idag var vi dubbelt så många på lektionen. Vilket var 2 st .. Hade en liten genomgång. Börjar komma igång mera och mera! Känner att jag kanske har en chans att klara kursen trots allt!! Fick sluta ca 20 min tidigare. Kom hem. Åt lite mera. Ska ut och posta lite brev och gå lite andra ärenden med som att beställa engelska böcker, så det blir gjort!

Jag och hjärtat ska ut och äta någon gång ikväll. Ingen aning om vart .. Är sugen på thai-mat. Men sen är det ju 2 st som ska bestämma .. Tur det är en rätt så stor stad så det finns mkt att välja mellan! Ska INTE äta pizza eller på McDonalds iaf!

Slängar kanske upp ett inlägg lite senare idag. But I'm not making any promises.
 
Ha en underbar dag med era käraste eller era närmaste!

2013-02-13
14:54:00

13 Februari 2013
Började tagen med att stänga av samtliga 7 alarm. Har ingen snooze-knapp, så måste manuellt ställa in alla alarm. Gick upp lite över 7. Hade svårt att somna igår, la mig för första gången på flera månader innan kl 12! Pojken slutade spela kl 5 på morgonen. Kom in och störde min sömn. Låg o tittade på videor på sin telefon. Slutade med att jag la huvudet under kudden. Slutligen somnade han, men inte jag ..Låg vaken någon timme innan klockan ringde.

Hade matte från 8.10-9.40. Förstod för första gången vad det handlade om och kunde göra tal utan att behöva be om hjälp var 5 sekund! På engelskan kända man sig lite lost då alla andra, förutom 3 av oss, är jäääääääätte duktiga! Slutade kl 12. Gick hem och åt lite mat. Åkte till min jobb-intervju. Som för övrigt gick jätte bra! Verkar vara ett intressant jobb. De skulle ringa nästa vecka, så då får jag veta om jag får det eller inte. Kom hem igen. Tittade till posten. Gick till Hemköp och hämtade ut ett nytt bankkort. Tappade mitt i måndags. Suttit hemma en liten stund.Pratat lite med pappa. Skolböcker behövs fixas och det är Alla-Hjärtans-Dag imorgon .. Även pratat om min födelsedag som är om exakt 3 veckor. Får jag jobbet, kom jag på att jag jobbar från 15-21. Kanske kan ta ledigt? Who knows!

Om en 40 minuter ska jag egentligen tillbaka till skolan. Skulle behöva räkna ännu lite mera matte, så jag kommer ikapp de som jobbat den senaste 5 veckorna med det jag inte har gjort. Yey! Men känner att orkenn efter denna dgaen inte alls är där den var imorses! Har inte riktigt något mera vettigt att skriva. Är heeeelt slut och längtar tills jag kan gå och lägga mig ..

2013-02-12
20:51:00

Tamago
Hittade detta spelet för kanske en timme sedan. Har kommit ännu längre än vad bilden visar. Är för tillfället nere på 16,000+ klickningar. Börjar bli en aningens öm om fingrarna vill jag lova. För varje 10,000 så spricker ägget upp mer och mera. Självklart vill jag veta vad som är innuti! Känner att detta kommer straffa mig ...
Tagit tiden på det lite, höhö! Om jag är snabb i fingrarna klarar jag 100 st/ 15 sek. 
 
Usch ..
Räknade precis ut att det skulle ta ca 40 timmar att kläcka ägget ...
Hoppas att min räkning är fel på något sätt, men tror inte det.

Har förövrigt gjort en trippelsats med chokladbollar som står i kylskåpet. Har även varit duktig och gjort mat till mig o baby. Ska fortsätta mitt meningslösa spel till en film. Sen får det nog bli sängen för är svinigt trött!

2013-02-12
18:36:00

Addicted - DJ Assad ft Mohombi

2013-02-12
17:31:00

12 Februari 2013
Kunde verkligen inte somna igår. Sist jag tittade på klockan inatt var vid halv 3. Sovit jätte dåligt inatt och fick ett sms av en dam som ville att jag skulle komma på en jobb-intervju kl 14, fick jag kl 8. Min klocka skulle ringa kl 9. Så lång och stirrade på den tills den ringde .. Yeeey! Hade lektion mellan 10-12.15. Jag var ensam där. Skulle egentligen vara 2 st till. Men de kom inte? Det enda jag har att säga om matten är att det är SUPER länge sedan jag räknade ett mattetal ens .. Jag kände mig helt efterbliven och förstod nästan ingenting av vad han gick igenom. Till mitt försvar har jag faktiskt inte öppnat en mattebok på mer än ett år! Fick sluta 45 min tidigare då han skulle på mötte. Tackade inte nej till det.

Kom hem och där var Alexs mor och syster. Jag och Sara gick till Hemköp för att handla minigrejer. Kom hem, åt en semla och gick till Umo. Frunderar på att ta ut min p-stav. Men hon jag hade sa att jag skulle ha den iaf 6 månader för den kan "spöka" lite. Om det fortfarande var lite krångel så skulle jag få prova att ha piller i 3 månader till. Om det fortfarande var strul så ska den ut. Den har liksom flyttat sig 2 hela cm sen vi satte i den ..

Hamnade här hemma. Letat reda på en graf-räknare, så min lärare får tillbaka sin. Försökte göra lite matte, men jag förstår verkligen ingenting! Gav upp det och gjorde 2 av mina 3 inlämningar i engelskan. Den ena ska vara inne på måndag och den andra nästa måndag. ett formellt brev till ett hotell som jag hade glömt min kamera på och ville ha tillbaka. Den andra var om varför jag läser engelska. Tänkte att det lika bra att ha det klart? Så slipper man stressa med att det ska in. Lika bra att få det gjort. Nu sitter jag och lyssnar på musik. Hittat en as-skön låt som jag lyssnat på sedan jag satte mig vid datorn typ! Slänger upp den i ett annat inlägg lite senare.

Nu ska jag vara duktig och göra lite mat. Inte ätit sedan frukost och det var vid 9-tiden .. Sen ska det bakas en 4 eller 5-sats med chokladbollar! Mums!

Over and out!

2013-02-11
20:05:00

11 Februari 2013 - Skolstart!
Jahapp, då har man varit på sin första lektion sedan juni! En engelska lektion på 2,5 timme .. Rätt tunga lektioner. Gick ifrån 1 gång för att svara när någon ringde. Vilket visade sig vara ett av de jobben jag sökt. Ska på jobb-intervju på onsdag kl 13.15. Awesome! Dagens lektion var helt okey, bara gått igenom vad de som började i januari har gjort de senaste 5 veckorna. Har en uppgift som ska vara inne nästa måndag. En enkel sådan, skriva om mig själv ..

Lyckades tappa mitt bankkort på vägen till "skolan". Glad tjej! Så när jag hade slutat, sprang jag, typ, till Nordea. Var där 15.56 och trodde de stängde vid 16. Hade så klart turen på min sida så de stängde, trevligt nog, kl 18. Får nytt i slutet av veckan, förhoppningsvis. Mötte upp Mihja. Sprang runt i massa affärer på stan och hade de allmänt trevligt! När vi kom hem, hade världens bästa pojk gjort spaghetti och köttfärssås, mums!

Har inte gjort så mkt den senaste timmen. Gjort chokladbollar. Ska äta dem senare, när pojken har slutat spela .. "Ska bara spela en liiiten stund" sa han igår och gick o la sig hos mig kl 5 på morgonen. Ja! Nåväl, ska sätta mig och titta på Ponnyakuten nu och sedan världscuphoppningen i Bordeaux. Tror inte det har kommit ut något nytt avsnitt av Lyxfällan. Om inte så ska jag göra min hemläxa!

2013-02-10
16:05:00

10 Februari 2013
Vaknade inte alls sent idag. Hade satt kl på 11, men snoozae farm till 12.Uppstod lite oönskade saker, så fick ställa in andra saker .. Nåväl, imorgon är det första dagen i skolan! Visserligen bara en lektion och den börjar 13.10! Käääärlek! Har inte alls mkt mera att berätta om.
Bild ifrån när vivar på bio i 3D.

2013-02-09
19:47:57

Snabbuppdatering
Blev en sväng på krogen igår. Stötte på massa roligt folk. Somnade runt kl 6 imorses. Blev växkr vid 12 innan Cristina åkte hem. Somnade sedan om. A väckte mig vid halv 4 .. Har varit på allmännt otrevligt humör idag. Tycker synd om A som har fått stå ut med allting. Så blir det när man håller på att sluta o röka! Duktig tjej iaf .. Nu är vi i Knäred o ska hämta upp en grej. Ni får se vad det är imorgon!





2013-02-07
22:53:00

7 Februari 2013
Yeah, I know! Dåligt uppdaterat. Har faktiskt haft annat för mig! Igår blev jag väckt av ett samtal av Cristina kl 2, för vi skulle fika vid 3. Gick upp o åt lite frukost. Linnea o Cristina kom runt 3 tiden. Satt hemma och pratade i ca en halvtimme innan vi gick bort till Espresso House. Satt där en bra stund. Gick till Hemköp för att handla lite ingredienser till en kladdkaka plus lite annat. Gick även inom Bokhandeln för att köpa skrivblock samt penna. Kom ut med 4 olika block o 2 bläckpennor. Glad tjej! Gick hem o bakade kladdkakan som blev mer kak-aktig än kladig, höhö! Tog ut den o åkte o hämtade Martin. För några vänner skulle inom Systemet. Åkte hem o åt kladdkaka. Cristina o Linnea åkte hem. Bjöd över bästa Mihja! Satt och pratade i ett antal timmar innan hon begav sig hemmåt. Vet inte riktigt när vi gick och la oss.

Gick upp runt 1 tiden idag. Lite bättre än gårdagen! Runt 2-3 åkte jag till Mihja, där hon bjöd på en vitnamesisk frukost Fó(stavning). Tittade på Gnomeo och Juliette. Lärt mig att dricka kaffe nu! När koffeinet kikade igång hade vi typ dansuppvisning, haha! Både helt hyper, massa musik samt massa skratt! Runt 7 körde vi hem till mig o tittade på film, Hitch. Mihja åkte hem runt halv 10 tiden. Nu ligger vi i sängen o ska titta på någon film, inte bestämt ännu!

Måste bara säga att det har varit så otroligt skönt att ha gjort en massa dessa 2 dagarna, istället för att sitta framför datorn hela dagarna! Visst, vi har tittat på film när vi gått och lagt oss. Men inte så att jag suttit flera timmar framför skärmen och glott på ingenting! Loooovely!
Får bli en bild på en sten idag!
 

2013-02-05
15:38:00

5 Februari 2013
Kom inte i säng förens runt halv 2. Satte klockan på 12, så jag skulle hinna med lite smågrejer. Klev upp och åt frukost till halva avsnittet Top Model Sverige. Gick till Vägledningscentrumet och sökte Samhällskunskapen på flextid via Lernia då den krockar med Engelska C.

På väg till Kompetenscentrumet så ringer telefonen. Självklart var det ett av jobben jag sökt för en vecka sedan. De vart inte så glada då jag hade kommit in på skolan o skulle börja plugga nästa vecka. Så de tackade hej och önskade mig lycka till, samt att jag skulle ringa dem när jag slutat plugga.

Fick hjälpa av 2 olika damer inne på kompetenscentrumet. Lyckats avboka Samhällskunskapen via Komvux. Trodde det skulle bli strul för mig iom med CSN. Men som tur är läser jag(med samhällskunskapen) 400 p, så även utan Samhällskunskapen, så skulle jag fått studiehjälp.
Rätt schema!

2013-02-05
09:43:00

Schema
Måste bara säga att jag har ett underbart schema! En dag som jag börjar kl 8 och de andra kl 10 eller 1. Underbart! Fick brevet i posten idag och märkte en mindre bra sak. Mina engelska och samhällslektioner ligger på samma tider. Inte bra .. Om jag har tur kan jag gå på en av varje. Har jag otur får jag hoppa av en kurs, bye bye money!

Fick reda på en annan sak. Trodde jag skulle börja den 18 februari, alltså om 2 veckor nästintill exakt. Det är flyttat fram en vecka, så börjar redan på måndagen den 11 februari. Awesome!

2013-02-04
20:26:00

Ny medlem!
Rätt gissat var en majsorm!
I'm looking good!
 
Mätte den på ett cirka och den är mellan 140-150 cm ..
 
 
En hane på 11 år. 

2013-02-04
19:23:00

4 Februari 2013
Hejsanhoppsan!
Linnea kom över en sväng igår. Slutade med att vi satt och drack för oss själv i köket! Hon åkte hem ca 3-tiden? Jag kunde inte somna, som vanligt. Så låg vaken ett bra tag. Klockan ringde runt 9. Frukosten åt jag på väg ner i Linneas bil. Körde hem till henne i Harplinge, hon fick skjuts hem inatt. Var där ett bra tag o åt en ordentlig frukost. Åkte inom Nathalie en sväng innan det bar av mot Halmstad. Halvsov på soffan i 10 min, innan A sa åt mig att lägga mig i sängen. 2-3 timmar senare vaknar jag upp. Lika trött som innan jag somnade. Han höll på i terariet. Fått en ny medlem i familjen. En jag aldrig trodde jag skulle vilja ha i ett hus/lägenhet .. Det som var värre var vad den åt. Slänger upp en bildbomb om någon timme så får ni se lite närmare vad det är för något! Iaf så vaknade jag 16.40. Så fick fart på benen iom att jag har tvätt-tod från 16-20. Alltså ska jag springa ner och hämta upp det som är rent och torrt. Hinner tyvärr inte torktrumla de 2 senaste maskinerna. Tur det finns torkstativ!

Ska sätta mig och titta på lite världscuphoppning, ponnyakuten och ett avsnitt av sportcentralen. Får se om några av mina andra serier har släppt något avsnitt ännu! Ha det så bra!
Min och Linneas frukost!
 
 

2013-02-03
15:01:00

3 Februari 2013
Slutade med en tripp till Båstad innan vi slutligen kom hem. Runt 1 tiden hämtade jag upp Mihja och några till vid tågstationen. Satte oss vid ett kebabställe. Kärde sedan hem Mihja och Martin. Stannade där till kl 3 typ. La mig och tittade på den näst sista Twillight filmen. Bara sätt den en gång o de var länge sedan nu. Filmen var slut lite efter 5 och jag somnade inte förens halv 6- kvart i 6 typ? Vaknade kl 12 av att katterna lekte racerbil, som vanligt! Gick upp och åt frukost. Gick sedan och vilade ögonen en 10 min. Passade på att mysa med den bästa!

Jag har kommit fram till en sak .. Man vet exakt när pojken har låtit sitt skägg växa för långt när det sticker en i ögonen!

Nu ska jag sätta igång att städa lite granna i sovrummet, ser ut som andra världskriget här inne .. Sen blir det duschen!
Lilla Sleipner får vara dagens bild!

2013-02-02
19:23:52

2 Februari 2013
Blev lite party hemma hos Simon. Körde hem runt halv 4. Hade riktigt roligt iaf! Kunde inte somna så tittade på det näst sista avsnittet av Drop Dead Diva säsong 4. Vaknade lite efter 1, ungefär. Åt frukost och tittat lite tv. Runt 4 åkte vi hem till A:s föräldrar för att äta tacos samt toscakaka(?). Har precis ätit klart tacosen och ligger helt utslagen i soffan. Proppmätt!! Hoppas A har slutat vara "bakis" så han kan få köra hem!

2013-02-01
21:10:00

1 Februari 2013
Vaknade utav att jag fick ett mail. Telefonen säger ifrån .. Och har blivit antagen till att börja plugga! Så börjar den 18 februari! Ska läsa 5 kurser.

- Matematik 4 (D)
- Matematik orienteringskurs(stort hopp mellan C & D)
- Engelska 7 (C)
- Filosofi 1 (A)
- Samhälllskunskap 2 (B)

Längtar redan att ha något att göra på dagarna! Dock måste det införskaffas lite böcker .. Inom filosofin och samhällskunskapen behövs inga böcker, tydligen? Inom engelskan 3 böcker. Inom matten 1 bok och orienteringskursen vet jag inte. Yeeey! Skulle ev få köpa en bok av Louise, men minns inte vilken det var.

Dagen har det inte hänt så mkt. Legat och gjort iiiingenting alls .. As usual! Ska äta lite mat och sedan sticka iväg till Simon för lite paarty!