Victoria Solås

2011-06-30
22:07:33

Where The Dead Ships Dwell - In Flames


Bild från innan jag åkte till Frankrike. Jag och Ortencia. Första gången utan linan.


Efter att jag solat klart gick jag ut efter en stund. Såg att det började dra ihop sig. Blev inget regn ändå. Mockade för Ora'miss samt släppte ut henne på övre delen av ridbanan. Hennes hovböld är fortfarande inte bra ... Fyllde på 2 skottkärror med spån med.

Tog in Ortencia. Borstade och sadlade. Började med att longera. Idag fick hon träna på att gå i olika tempon. I både skritt och trav med sakta steg och mera ökade. Förvånandsvärt hur snabbt hon tar allt! Sen kom mamma och hjälpte mig att hålla i linan som en extra person. Satte mig upp. Inga problem. Fick hoppa av igen för att ställa på en stigbygeln men sen bar det av! Skrittade några varv. Tränade mest på höger, vänster och stop. Travade till och med för första gången. Super duktig var hon! Imorgon ska jag mönstringsträna henne. På lördag ska jag rida antingen på banan eller ut med mamma. Beroende på om pappa skor henne och Omira eller inte ..

Mönstrings tränade både Orkan och Jubie. Blev riktigt förvånad av Orkan. Hon bara flöt på. Pappa ska få det kul att visa henne faktiskt.  Med lite mera träning förstås. Gjorde samma sak med Jubie som sagt. Hon var inte så stressad ensam(utan ryttare) som jag trodde att hon skulle vara. Riktigt glad över det.

Sedan tog jag in Omira för att rida. Haha, alla de andra dagarna, 2, har jag ridit i dressyr sadel utan något specielt bett som man förknippar med dressyr. Men idag red jag på pelham och i en allround sadel... Inte så att man rider dressyr på pelham för all del, men för mig så förknippar jag det så. Red först med delta. Och funkade inte för 5 öre ... Så plockade av dem. I början var hon suuuuuperfin! Men sen så blev det bara bläää .. Inte rätt bett, så får hitta på något annat att variera med.

Pappa har ju varit och handlat ca 4 kg med bett .. Så hoppas på att det finns massa intressant där! Det var 70-75% på en stor hästbutik i Norge så han passade på. Får se imorgon vad han har köpt. Lääääängtar!!!

Gick och små plockade lite granna i stallet sen. Fodrade Ora'miss innan jag gick in. Hamnade här. Och snart blir det miiiiiiiiddag!








2011-06-30
16:45:58

Say Yes - Sean Kingston ft. Flo Rida



2011-06-30
16:35:59

Hands Up - September

Tjocka lår, ohyes indeed!


Gick upp vid 7 för att se an vädret. Kom ju på den geniala, ikke, iden om att man går upp tidigt och rider då så är det inte så sjukt varmt. Men klockan 7 på morgonen vasr det väldigt varmt ändå! Så är bara att kassera min idé om att gå upp tidigt för att rida ...

Satte mig framför datan. Började titta igenom/rensa min data på filmer. Slutade med att jag tittade på Beauty Shop och Boot Camp. 2 väldigt bra filmer faktiskt! Värda att se.

Gick ut och la mig en stund och solade. Efter 30-40 min kom 2 av våra grannar över. Och helt plötsligt var det till att slänga på sig kläder för att åka och äta pizza i Floby. Mycket trevligt var det iaf! Kom hem igen vid halv 3. Gick och la mig i solen igen. Somnade en liten stund. Så nu har jag finfin färg på benen!

Så efter en kall och härlig dusch hamnade jag här bakom. Sitter och väntar på att tiden ska gå och att det ska bli kväll!!!!!!! Så jag kan få rida! Som jag ser det just nu ska jag rida Jubie ett litet pass. Hon fick vila igår. Longera och sitta på Ortencia. Ska även försöka jobba lite med Orkan. Hade velat rida ut på Omira men inga skor ... PAPPA!!! Han ska minst få sko 3 hästar nu till helgen ...

2011-06-30
00:57:52

Här Kommer Rebecka - Discocrew

Ravell S som föl.

Började dagen med att inte göra någonting? Gick ut och mockade 2 boxar, fixade nytt vatten till Ora'miss och gav henne hö med. Åkte med mamma för att släppa av Anna-Lisa på verkstaden. Hälsade på 3 grabbarna grus och Pralin. De varkade ha det bra. Plockade av Ravell några riktigt äckliga fästingar! Usch, blää på sånna! Tog bilder på hästarna lite. Komme rupp nedan!

Åkte sedan bort till Carola och Anders för Bigarue och hennes föl Bilbo som är efter våran hingst! Sjukt söt var han iaf.

Kom hem käkade. Mamma åkte för att hämta Cecilie så då passade jag på att ta in Ortencia. Longerade och låg sedan på henne. Inte det bästa då jag inte haft igång henne sedan innan jag åkte till Frankrike i typ april? Inte tänkte jag så mycket på säkerheten heller då jag la mig på henne utan varken medhjälpare eller hjälm ... Tur att hon är snäll. Skrittade runt så samtidigt som vi tränade på att svänga höger, vänster och stop. Preis när jag var klar kom mamma hem med syster. Tog in Ortencia, smörjde in henne med både flugmedel och bromsmedel.

Hjälpte mamma med att stängsla till hästarna på ett utav beterna. Riktigt jobbigt även om det inte var så långt ... Släppte sedan över Orchid, Opera och Rosita där vi hade stängslat. Runt 9 kom vi hem. Mamma började på maten och jag gick och hämade häst.

Omiras ridpass: Red inte så jätte seriöst mer än att jag gjorde massa volter för att förtsätta böja igenom henne. Märkte i galoppen att hon sjönk ihopp. Gissar på att hon har träningsvärk eller något i den stilen från igår. Så skrittade av och tog det lugnt istället.

Sedan blev det lasagne framför tv med mor och syster. Tittade på Transporter 3. Riktigt bra film faktiskt! Nu sitter jag här och skriver ett inlägg. Har bestämt mig för att jag ska upp vid typ 7- halv 8 för att gå upp och rida. Endast för jag inte orkar med myggen på kvällen(vet inte om det är mindre på morgonen eller inte) plus att jag inte orkar rida så sent.


Från v: Rafael, Pralin, Ravell & Ramzes.

Rafels rumpa, Ravell & Ramzes.

Pralin.

Rafael

Snyggingen Ravell<3  Lite skillnad på färg från första bilden!

Sötaste Melissa aka Mini



2011-06-29
15:08:37

Coming Home - Diddy

Ramzes S som föl.

Nu ut till de bästa!

2011-06-29
12:12:55

Svennebanan - Promoe

Jaap, blev väckt nu vid halv 12. Behövde sova för att säga det så. Haha, har ingen aning om vad jag ska göra idag. Om jag hjälper mor att sätta nytt staket(jobbigt) så ska hon rida ut med mig. Men vill rida bort till Gäsene och rida där. Hoppträning/tävling där i kväll vid vet jag så måste i så fall innan dess .. Varmt vill säga!

2011-06-28
23:37:42

Comatose - Skillet
Kom hem vid typ 5-6 tiden på kvällen. Fick för mig att jag skulle rida men insåg att det var sjukt varmt! Stannade inne och städade/packade upp på mitt rum/väska. Bytte om och tog in Jubie.


Jubie: Skrittade fram på långa tyglar innan jag kortade och gjorde en del volter. Travade och tränade på att slappna av. Märkte om jag spännde mig allt för mycket så strettade hon bara emot. Tränade även på vänster sidans galoppfattning. Då hon är rätt svag så vi jobbar mest på den sidan. Skrittade sen av först på korta tyglar och tränade på att följa tyngden. Succesivt längde på tyglarna. Svampade av henne och smörde in henne med broms medel.



Omira: Började på en väldigt pigg häst! Skrittade fram på stora volter och tillbaka volter. Kände att hon slappnade av bra och kortade tyglarna mer och mer. Började trava fram i lättsits för jag bara väntade på ett utbrott. Passade på att lägga massa volter för att böja igenom henne. Fortsatte samma sak men satte mig ner och började lägga mer tid på att sluta föra med händerna(gör det inte mycket) men vill ändå bara kunna vara dära någon ensataka gång och komma fram mer för skänklarna. På mitten blev hon super fin verkligen!! Skrittade lite innan jag började med galoppen.
Travade på en volt. Valde en punkt där jag den första och andra gången valde att göra halt. När hon väl insåg att där skulle det bli en avsaktning la jag istället till galoppskänkel. Hon fattade en dålig galoppfattning samt brist på fokus. Ville hellre springa ... Saktade av och travade och formade henne runt skänkel igen. Sedan när hon kom till samma punk la jag på gaolppskänkel och hon fattade en fin och samlad galopp. Gjorde samma sak i andra varvet. Men istället för att hon skulle lugna sig efter galoppen så fick jag rida 8:or och sedan ut igen och göra den andra "övningen". Blev riktigt nöjd till slut faktiskt! Hon tyckte inte om en caravan av motorcyklister som kommer susande förbi från ingenstans .. Satt på långa tyglar och höll på att åka av .. (Y)

Tog in henne. Svampade av men mor kom med slangen så jag bestämde mig för att lika gärna kunde tvätta henne helt och hållet! Blev 2 omgångar. en med Lactacyd eller vad det hetter och en andra med skimmelschampoo. Inte super ren häst men mycket mycket stor förbättren sen innan. Syster fick gå en sväng med henne efter jag la på ett täcke. Mockade hennes box (brukar gå ute, men ville inte att hon kanske skulle frysa efter att jag tvättat henne). La in hö och sopade stallgången. Sen fick syster komma med hästen. Hon fick hålla Ora'miss med sällskap för natten.

Gick sedan in. Stte mig här en liten stund. Ätit sopa och lite mackor. Och nu skriver jag detta. Ska för övrigt sova strax. Ska sova läääääänge! Mmmmh säger jag bara!



2011-06-28
17:55:09

Dumb - Alexandra Burke

I'm baaaaaaaaaaaaack!

Nu står det på schemat:

- Städa

- Spela musik
- Göra äppelpaj
- Rida (för varmt just nu)



2011-06-20
05:56:15

Mr Right Now - Pitbull
Kommer att bloggpausa ett tag :)


2011-06-19
21:07:39

Come N Go - Pitbull ft Enrique Inglesias


Middag nyss och snart tårta!



2011-06-19
17:05:32

Pause - Pitbull






För er som inte förstod så har jag duscha och bäddat min säng. Och det känns super!

2011-06-19
10:16:38

In A Raw - Crashdiet

Början på systers teckning/födelsedags gåva!


Färdiga produkten.


Nu ska jag titta film.

2011-06-18
19:09:29

Deliver Us - In Flames


Japp, då får man vara hundvakt åt sötaste Cindy! Bild tagen från hennes facebook sida. Cindy Snarkhunden Lindell.

2011-06-18
17:57:10

International Love - Pitbull ft Chris Brown


Lever faktiskt. Sov hos Emma tills idag. Red Omira bort till Gäsene med EmmaJubie. Red på deras banor en stund innan det blev träning. Omira gick verkligen super! Red massa volter för att få igenom henne bra. I galopen red jag ett varv nedsuttet och sedan när jag längde henne framåt så stog jag upp. Gick mjukt och fint framåt och verkligen arbetade! Red en liten stund på Jubie med. Slutar med att vi rider hem.

Haha, vi är awesoma iaf! Red i jockey läder och galopperade så på ett gärde. Tur vi har snälla hästar annars hade vi åkt av  xD

Ora'miss -07 e. Ramiro u. Orchid ue. Koh-I-Noor


Pappa har nu upptäckt vad för fel det var på Ora'miss. En enkel hovböld. Första vi haft på shagyarna! Mmh, nu ska jag hitta inspiration för att måla!

2011-06-17
17:12:27

Mr. Worldwide - Pitbull ft Vein


Wooooooooooooooooooh! Är allt jag säger.

2011-06-17
14:17:33

I Aint Thru - Keyshia Cole ft Nicki Minaj



j



2011-06-17
14:08:54

Wants For Dinner - Ciara








Efter en hel del pyssel med kakan, som ni ser, smakade det gott! Även om den var super mättande .. (Y)

2011-06-17
13:59:13

Bumpy Ride - Mohombi ft. Pitbull


Vaknade för en stund sedan! Tittat lite avsnitt av How I Met Your Mother och även pratat lite i telefon. Käkat frukost och ska städa. Ville bara säga att jag lever.

De senaste dagarna har varit i princip katastrofala känns det som .. Är förkyld. Första dagen, tisdagen, var jag bara allmänt snuvig. Onsdagen hade jag feber hela dagen. Igår, torsdag, var det ingen feber så jag var uppe jätte mycket på fötterna. Idag, fredag, är jag i princip frisk! I min egna värld förstås, inte min hals/näsas värld ...

Mamma och syster bakade kaka. Medans jag hjälpte till att göra krämen och även dekorationen! Mamma fyllde år på onsdagen då man var som sjukast .. Syster fyller år imorgon. Så får komma på någonting bra att ge henne! Mohaha ... Bilder kommer på kakan i nästa inlägg.


2011-06-16
11:51:48

Nobody's Perfect - Jessie J




2011-06-15
12:10:23

Alors On Dance - Stromae


Jaa, då har Emma åkt hem. Jag sitter med täppt, rinig näsa & huvudvärk .. Tackar Emma för en toppen kväll/natt/morgon. Var ute på kvälls promenad. Hittade hästar i en hage. Haha!

Nu ska jag titta på film! Inte bestämt mig för vad ännu ..




2011-06-14
19:37:00

Frozen - Within Temptation

Haha!


"Plåstrat" om Ora'miss. Ridit Omira och Jubie. Omira var som en tickande bomb .. Stegrade och hade sig. Haha gammal häst? In my ass typ? Nu ska jag cykla och möta Emma och Cindy!

2011-06-14
19:29:38

Cameras - Wiz Khalifa



2011-06-14
14:04:49

Better Then Drugs - Skillet
Inte gjort mera än att vakna vid 12. Käkat frukost och tittat på London Boulevard. Absolut inte värd att se .. Emma kommer hit sen tror jag det blir. Super! Nu ska jag ut i stallet och riiiiida!


Jag och Emma på Halloween för 2 år sedan?



2011-06-13
22:11:12

Smile - Avril Lavigne


Jaa, vaknade upp hos Emma idag. Mamma kom förbi vid 12-1 tiden tror jag det var. Käkade frukost när jag kom hem. Tittade några avsnitt av How I Met Your Mother efter det. Blev en hel del ...

Var hos våran granne Margaretha som jobbar med homeopati. Skulle fått massage med, men några timmar innan hade hon ramlat ner för en stege så hon kände sig inte så pigg på det. Fick göra en egen person beskrivning samt vad för fördelar o problem med i princip allting jag hade. Fick med några "sockerpiller" som jag ska äta. En varannan dag och den andra 3 ggr dagligen. Får se hur det blir.

Tog in Omira för jag tänkte rida en liten stund. Men insåg att hennes knä var otroligt svullet plus frugorna satt på det. Så titade och klämde lite på det. Kom blod och var ut. Hämtade mamma. Hämtade vatten som sedan mamma gjorde en jodopax blandning utav. La på ett jodopax bandage.

På bilden är det Ortencia och Opéra som föl.


Tog in Jubie. Borstade, sadlade och tränsade henne. Tog med Omira ut på den avskärmade biten av ridbanan så hon fick äta lite gräs så länge. Jubie är otroligt stressad när hon är själv. Ska jobba mer på den biten så småning om när mitt knä är lite mera stabilt! Halva "ridbanan" är förövrigt rätt geggig och vattnig i ena änden. Så hade bara en volt att rida på.
I vanliga fall är jag rätt uppfinningsrik. Men inte idag. Har börjat vänja mig vid att ha ett stort ridhus att rida på. Inte en volt .. Blev lite skritt, trav o galopp. Sen lite skänkelvikningar på halva ut mot sidorna tills det blev geggigt. Eftersom "halva" ridbanan är under små vattenpöler som blir som en stor.
Bestämde jag mig för lite vatten träningJubie. Mest för att se om hon reagerade. Vilket hon gjorde. Slutade med att hon fick backa in i vattenpölen 3 gånger innan vi kunde gå rakt in i vattnet utan att krångla. Efter det började mitt knä göra ont. Både Lina och Jennifer var här och tittade när jag red så tyckte att Jubie skulle få gå lite till. Så de fick skritta runt på henne båda 2 medans de fick lite små instruktioner. Gick rätt bra faktiskt!

Middag efter det. Sommarkotletter, potatis och sallad. Mums! Nu sitter jag här framför. Ska titta på ett avsnitt Spartacus eller How I Met Your Mother. Har inte bestämt mig för övrigt!


2011-06-13
18:34:18

This Is The New Shit - Marilyn Manson


2011-06-12
20:12:20

The Lazy Song - Bruno Mars

Sticker nu till bästaste bruden på bilden! Cyklar för övrigt ditt .. Haha nyttigt!


2011-06-11
21:13:10

Come Together - The Baseball

Lite tvärr just nu då jag inte fick någon pizza ..!
Hade jag haft skjuts så hade det varit utgång, men så är det ikke heller! Nu ska jag gå ner och titta på Burlesque med familjen ....

2011-06-11
19:30:00

How To Love - Lil Wayne


Blivit stört förälskad i denna låten! Låter inte alls bra i denna videon heller .. But I don't care cuz' it's summer time baby!



2011-06-11
19:25:48

City Of Hope - Journey

Bild tagen för sjuuuukt länge sedan!


Vad har hänt idag då .. Mmh, vaknade halv 10. Tittade på bästaste Lamborgini B.S's lopp. Helt underbar häst helt enkelt. Haha, drygade framför datan med lite avsnitt av How I Met Your Mother.

Frukost och lite mera avsnitt. Vid 1 tiden begav jag mig ut i stallet. Hjälpte mamma med att  tömma boxarna helt. Allt som allt tömde vi 6 av 9 som finns. Och kan säga att det behövdes!!

Tog in Omira och Jubie en sväng med. Borstade och såg över dem lite granna. Klippte vid pannluggen/mannen, svansen och öronen för det såg inte alls vackert ut .. Sparade en bit av Jubies man. Så nu har jag både Zahyrs man och hennes i en snodd som jag sparar på. Kul att det är endast de hästarna som vi själva inte har fött upp som jag har sparat en bit man utav ..


Jaaja, i kväll blir det pizza som det ser ut. Ska titta på Burlesque för den är så sjukt underbar! Rekommenderas verkligen! Både Cher och Christina Aguilera är med för dem som vill veta.

Imorgon ska det ridas. Fast har inga skor på någon häst. Min "ridbana" är dränkt i vatten .. Så det blir väl en skritt tur på asfalt eller något sånt. Om jag inte orkar rida bort till Gäsene vill säga. Får som sagt fundera på den lite mera!

2011-06-10
20:45:10

Project One - Headhunerz
Kommit hem nu då! Fått en massa nya kläder. Mums! Blev allt som allt 14 nya. Wiiie säger jag bara! Har precis lagt upp en hel del kort från utsparken och på studenten från idag. Saknar verkligen skolan redan .. Helthemskt att det ska gå 10 veckor innan man ser allihopa. Vissa ska jag ju SJÄLVKLART träffa innan dess!

Nu ska jag packa upp allting och antagligen fylla garderoben/garderoberna till bredden!

2011-06-10
08:35:22

Burlesque - Christina Aguilera

Jag och finaste Copri!<3

Dåligt med uppdatering. Men nu när man har fri surf i telefonen på fb så orkar man aldrig kämpa för att hitta en data och sätta sig här .. En hel del tid har även gått åt med städningen av huset. Det är heller inte så jätte kul kan man säga. Men nu är det nästan ingenting kvar. Åker till tågstationen vid 1 idag. Vet inte när jag är hemma för 5 öre. Men det blir nog säkert bra!

Idag är sista dagen innan sommarlovet. Och det känns både bra och dåligt! Det här är alltså sista dagen jag går i 2;an ..

2011-06-05
21:57:18

If We Ever Meet Again - Black Eyed Peas

Jag och bästaste Emma<3

Duschat, städat rummet lite, halvt packat. Nu ska jag sova! Om jag lyckas somna vill säga ..

2011-06-05
17:38:50

Breakin' Dishes - Rihanna

Jag och Jubie förra helgen. Första gången jag red henne.

Igår red jag Omira i skritt igen. Tränade massa halvhalter. I början av passet så körde hon bara upp huvudet så fort man tog lite granna, mot slutet var det helt perfekt halvhalter. Har även bytt tillbaka från gummi 3 delat till vanligt 3delat. Hon blev mycket mjukare i hande och inte lika låst heller. Själva ridpasset var rakt i genom super! Kände till och med några gånger at hon verkligen lyfte ryggen och använde lite muskler. Underbar känsla!

Red som sagt Jubie. Lade jag på vanlig nosgrimma och en martingal då hon gärna kör upp huvudet. Första gången jag red henne hade hon en låg nosgrimma och utan martingal. Red lite mera seriöst denna gången. Bkev en del skänkel vikningar, kortning samt längning i gångarterna. Allt som allt gick det helt okey!

När jag var klar med sista galoppen kände jag att knät gjorde ont. Slutade med att jag lät mamma rida. OVANLIG SYN!! Jag hämtade is för det gjorde ont. Satt med isen en bra bit utav kvällen. Och idag så har jag fått äta smärtstillande sockerpiller varje halvtimme. Tills jag tyckte det var okey och bytte till varje timme istället. Kan typ inte vinkla knät i en viss vinkel för då gör det svin ont. Har nog lyckats överbelaste det eller något sånt ..

Ska till en homopate i ikväll. Våran granne för övrigt. Så hoppas att detta blir bra. För det är inte roligt alls att ha rummet på andra våningen vill jag lova!

Legat och solat i 2 timmar idag. Fått färg på båda sidorna. Men benen är ju fortfarande bleka som ara den .. Nåäl imorgon blir det att åka tåg till gbg och möte Fanny. Och vara resten av resan med henne. Wiiiie!


2011-06-03
23:24:04

Before My Blackend Eye - Sparzanza
vaknade kl 7 imorses. Tittade några avsnitt av CSI NY och käkade frukost. Var ute och fotade med syster. 2 olika kläd ombyte och kul hade vi! Ni ska få några smakprov. Jobbigt då linsen hade miljontals smutsprickar ..


Inte orkat fixa mera än dessa 2 pga miljontals småprickar på linsen. Upptäckte inte det förens vi hade fotat klart ...

Följde med pappa till Falköping en sväng. Köpte en tidig present till mamma. Blev ett parasol!

Red Omira när jag kom hem. Skrittade endast då hon hade ett svullet knä. Frågade mor och far när jag först upptäckt svullnade. Men de sa bara att det behövde röra på sig.
Red ett lätt c program i skritt så klart. Volter, serpentiner och slalom genom koner. Slutade med att vi red näst intil perfekt backdelsvändningar! Red för övrigt barbaka för orkade inte dra fram sadel när jag inte skulle rida jätte aktivt.

Senare på kvällen grillade vi. Super gott verkligen. Blev efterrätt i form av chips!

Här är en bild som jag tog i Slovakien på en stor utställning där nere. Togs i -08 tror jag.

2011-06-02
17:46:04

Turn It Up - Ciara
Varning för telefonbilder + nyfikna hästar som villa nosa på kameran istället för vara modeller.

Orchid, Opera och Rosita på Halebo.

Rosita som väldigt lik sin mor.

Opera

Orchid


Rosita. Bild tagen från hennes rumpa.

Orchid

1 åringarna och Pralin.

Pralin. Arabiskt fullblod inlånad för att hålla nere våra 3 ett åriga hingstar

Snyyyyyyyyggingen Ravell<3

Ravell, Ramzes, Rafael och mamma.

Ramzes med Ravell på sin vänstra och Rafael på sin högra

Ravell

Helt klart snyggingen i flocken!

Pralin

Rafael som är överlycklig då mamma kliar!

3 pojkarna bruse

Ramzes öga

Rafael tränar skills tidigt.

Ravell tyckte inte helt om det så de började bråka lite smått.

Man får faktiskt skylla sig själv ...

Schnyyyygging!<3


Ravell och Ramzes

Typ i färg ordning?

Var en sväng hos Carola och Anders men deras hjälpare var den enda som var hemma. Tog oss en titt i hagarna iaf. Hittade Nea med fölet och Nigela.

Var även en sväng hos Petra som var och jobbade. Jimmy var hemma dock.

Var ute och gick en sväng med Ortencia på morgonen. Eller morgon och morgon. Typ 1-2 tiden. Satte på träns och gick på asfalts vägen. Lugn som om kratta. Passerade bilar och traktorer. Inga problem! Hundar och kossor som följde efter var deremot lite mera läskigt men inget mera än att hon stannad upp en liten stund. Sen gick vidare.


2011-06-01
13:29:53

Push Upon Me - Rihanna
Jaa, hektiska dagar. Och inte orkat dra mig till en data. Att blogga från mobilen har ju inte gått så bra heller. Kan logga in och skriva rubrik men inte någonting mera! Sjukt irriterande. Just nu sitter jag och har traktor lektion med gamla klassen 9b.

Måndag: Gick upp vid 7. Åkte in till Halmstad. Hade uppskrivning. 3 fel ifrån sorgligt nog. Inte så konstigt ändå. Fick reda på io fredags att min uppskrivning var framflyttad ca 2 veckor. Så hann bara plugga i 2-3 dagar innan. Var så nervös att jag spydde med .. BRA!
Sen tyckte jag synd om mig själv. Käkade på pizzeria. Super gott var det. Sen solade jag med. Väntade på Frida i någon timme. Gick på stan lite och köpte en ny martingal. Köpte Cob då våra hästar inte är så jätte stora ..käkade glass. Skickade sms till min gamla lärare och frågade om jag fick vara med på gamla klassens klassfest. Hade super trevligt vill jag lova! Hängde med Frida hems å jag slapp sova utan täcke en natt till.

Tisdag: Upp vid halv 6. Åkte mopped hemifrån Frida, själv, för att ta mig till skolan. Hade körlektion halv 7. Gick sjukt bra trots jag inte kört på 5 veckor .. Visst det var en del fel för all del! Men inte så stora som jag trodde det skulle vara. Hade enlektion. På rasten åkte jag och hämtade Frida. Kom ca 50 min sen men läraren bara nickar och säge ingenting mera när jag berättade att jag var tvungen att hämta en kompis. Lunch och idrott nästa lektion. Viste inte at vi skulle ha det så hade inga skor. Fick låna av Angelica. Var jätte duktig!

Längdhopp: 3,60 m.                       MVG gräns: 3.60.
Kula: 7,95 m.                                MVG gräns: 6,5 m
80 m sprint: 12,09 sek.                 MVG gräns: 12,25

Är supernöjd med mina prestationer! Det bästa är att jag inte hade problem med min puls förutom precis innan starterna, 2 st, när jag sprang 80 m. Belv så sjukt taggad. Haha, kan säga att jag trodde min prestation var har både varit sämre och dåligare än vad den har varit. I 5:an sprang jag 60 m på 9-10 sekunder. Och nu springer jag 20 m längre på 2 sek längre tid. Det är otroligt! Kula har jag rekord i 5:an på 8,11 cm. Så är lite sämre där. På längdhopp kommer jag inte ihåg hur långt jag hoppade. Somnade kl 6 på kvällen. Blev väckt av ett telefon samtal. Somade sen igen vid 11 tiden.

Onsdag: Idag var det upp och hoppa vid halv 8. Super trött. Och TRÄNINGSVÄRK!!!! Frukost och sen lektion. Kommer upp till lektionssalen. efter en stund kommer en lärare. Tar närvaro och så går vi ner till matsalen.Får varsin handske och en soppåse. Jippie, plocka skräp runt våra hus..... Orkade dock inte mera än en 20 min kanske. Käkat lunch. Har ingen lektion så jag har lektion med gamla klassen. Traktor lektion. Slutar med att man sitter här istället. Ska ha djurkunskap efter detta. Kvart över 4 åker jag härifrån. Är i Falköping vid kvart över 8.  Stannar hemma till tisdag.

Nu ska jag försöka hjälpa Frida lite.