Victoria Solås

2011-08-23
13:00:50

Lick It - Stereo Palm

Miss My Darling!

Det har varit några fart fylda dagar! Följde med Fanny hem till Kil/Karlstad. Gjorde inte så mycket på fredagen. Tittade när Fanny red Tsunami. Åt god mat och sov.

På lördagen gick vi upp vid 9 tiden. Åt frukost och gick ut i stallet och fixade en massa hela dagen. Tvättade Carisma och "plockade" fölpäls på Crescendo(stavning?) Fanny red Tsunami. Mockade för Campari och Alice. Sper gulliga hästar. Var på kvalites vining eller vad man nu ska kalla det. 4 åringar som blev vissade i hoppning, dressyr o för hand. Åt tacos framför en film. "Den Perfekta Stormen" verklighetsbaserad och rätt bra. En film som man ser en gång om naturkatastrofer.

På söndagen gick vi upp kvart över 6 tror jag det var. Åt frukost, flätade hästar(Fanny gjorde), åkte till fölvisningen och var där vid 09.20 ca. Gick rätt bra. Crescendo(?) fick 45 p av 60 möjliga. I min värld blir det samma som 37,5 omvänt i Shagya systemet. Visserligen är det inte samma system osv men han blev klass 1 iaf. Så det är nog bra iaf. Fixade i stallet. Gick runto ch fotade en massa runt om deras gård. Fick mig en dusch och våfflor innan det blev sängen.

Fanny o Tsunami Girl.

Måndagen gick man upp kvart i 6. Åt frukost. Fixade det sista inför färden mot Plönninge. Lastade Tsunami och begav oss neråt. Sov en del. Åt på McDonalds i Varberg. Haha, sugrör säger jag bara! xP Resan ner tog allt som allt 6 timmar och vi var på skolan kl 1. Lektionen började kvart i. Lastade av Tuss o hennes grejer på Frisa. Sen ner till skog o lasta av våra grejer. Hade en kvart kvar på lektionen som vi bestämde oss för att gå på. Sista hade vi biologi. Grävde upp lite jord under vårat träd som vi ska  "undersöka". Resten av dagen spenderades framför datan o inget nyttigt hände.

Idag gick man upp 07.20. Väckte Fanny. Åt frukost. Cyklade til Fjella där det blev lite stalltjänst och sen ridning på Zaskia. Barbacka för den delen med. Super rund häst. Brukar inte ha problem att rida barbacka men nu var det heeelt omöjligt! Belv att äta lunch. Chiliconcarne o ris har man ätit... Plockade ut majs o böner. Usch! Suttit här en litenliten stund. Ska ner till Fanny så hon kan rida ut osv. Ska bara vara extra hjälp ifall det händer någonting.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Får väl se vad det bjuds på! Super sugen att bada, meeen havet känns lite för kallt!












Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: