Victoria Solås

2014-02-24
18:16:00

24 Februari
Har varit superduktig med städningen. Dock en del kvar, men som tur är dt en dag imorgon med. Skyller på att det är ett stort hus, för då har man massa ytor att ställa grejer på. Diskade all disk, trots att det är några glas på rymmen... Får leta vidare imorgon efter dem, haha! Även dammsugit samt våttorkat lite granna. Fixat det snyggt i köket, rengjort spisen ordentligt, tvättat kläder samt gått och småplockat i hela huset.

Vet inte riktigt hur jag lyckas, men varje gång jag slänger soporna(oftast på förmiddagen) så lyckas jag alltid pricka de dagarna som sopbilen kommer och alltid innan den kommer. Ändå vet jag inte riktigt vilka dagar de kommer, för det känns som om det är olika dagar. Knas! Vet iaf att de hämtar varannan vecka iom att vi har 2 soptunnor(har sorteringar) Men de kommer varje vecka för den ena bilen tar den ena soptunnan och den andra tar den andre tunnan den andra veckan. Vet inte riktigt hur jag ska förklara? Haha ja, jag vet att jag är dålig på att förklara.

Har även passat på att njuta av denna underbara dag som har inneburit strålande sol från blå himmel, men en hel del blåst. Suttit i uterummet och spelat på telefonen. Känns mer som ett växthus/bastu. Det var nästan att det var för varm med linne, haha.

Har även ridit Madam igen. Denna gången på en åker för att känna av hennes gångarter lite mera. Lite hård i munnen, så funderar på att byta bett. Över lag var hon suuuuperfin! Även om varken hon eller jag är igång, haha! Kan inte annat än att älska galopen. Otroligt luftig! Hade velat ha fram henne mera, men underlaget var inte det bästa. Fick iaf en fin käsnla och ser fram emot att rida henne mera!
 Dagens bild fick bli en gammal bild på Ravell.
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: