Victoria Solås

2012-03-29
18:22:12

Save Me - Morandi
Bild på Ortencias öga. Tagen 2008, och man ser att hon är ju mer skimmel nu, haha.

Min häst var bara helt underbar på lektionen idag. Gick verkligen som en klocka!

Värmde upp rätt mycket själva. Peppe kom med några komentarer här och var, som satt rättså bra. Började i skritt med att flytta rumpan och ställa igenom henne. Fortsatte med åttor i trav. Sedan lite skänkelvikning på spåret samt övergick till slutor så småningom. Jobbade på att få henne framåt och verkligen ha en egen bjudning.

I galoppen var hon också fin. Blev en mindre volt i hörnerna och sedan ökning på sidorna. Hon svarade finfint på detta! Skrittade en stund innan vi började med dagens uppgift. Blev bommar som låg på 27-28 m mellanrum, tippar jag på. Där skulle vi variera med att ha 7-8 galoppsprång. Så kontrolluppgifter för hästen. Lyckades få till allt från 6-9 galoppsprång.

Det låg även en annan bom i som i en volt eller hur man nu ska förklara. Iaf så kunde man rida de två första sedan "volt" och sedan över första bomen igen. Hoppas ni förstår, haha! Meningen var att man skulle få/göra ett galoppombytte över bomen eller under tiden. Detta misslyckades vi rätt rejällt med, då hon inte kommit så långt i utbildningen ännu. Blir att fortsätta traggla dressyr!

Peppe var iaf nöjd med henne och han tror hon kommer gå långt. Bara att se hur det slutar!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: