Victoria Solås

2012-01-01
19:42:35

Always On My Mind - Sirius
Inte skrivit på några dagar, sorry! :D Haft en del att göra med stallet, ridning och nyårsfirande. Fick lektion för Helen på fredag. Ortencia gick superfint! Tränade på att hon skulle ha en egen framåtbjudning, ta stödet och skjuta det framåt.

Igår var en av mina lediga dagar. Gick upp vid 8. Åt frukost. Red Ortencia som var superbra denna dagen med! :thumbup: Fick till och med en fin och avslappnad galopp. Dock blev det bara galopp i det ena varvet för jag var tvungen att hinna med annat. Ut med hästen i hagen efter det.

In i duschen. Fixa sig lite granna. Åkte tåg till Lund. Åkte tåg till Halmstad. Åt på McDonald's. Bussen gick så klart inte på 1,5 timme :thumbdown: Gick från Harplinge in till skolan. Fixade sig. Packade. Fick skjuts till Frida. Fixade oss lite till. Gick till Fridas pojkvän för lite förfest. Stannade där i 40 minuter. Åkte taxi till Gullbrandstorp. Var där hela kvällen. Gick inte och la oss förrens vid 6 på morgonen.

BÄSTA NYÅRET NÅGONSIN!
:thumbup:

Dagen började med att vi gick upp vid 12- halv 1 tiden. Duschade ur allt glitter ur håret. Åt frukost. Åkte buss till Halmstad. Åkte tåg till Lund. Åkte tåg till Karlshamn. Per och Per Niklas hämtade mig. Åkte och handlade. Åkte till hem till gården. Startade datan. Sprang ut i stallet för att hämta morötter till matlaningen, gav Kiro mat samt gav Ortencia lite morötter med.

Detta är en väldigt kort resumé av de senaste dagarna. Är rätt trött så orkar inte skriva mer ingående om allting. Slänger in en liten bildbomb på mig och Frida. Inte så mkt bidler men det kommer väl från någon som hade en systemkamera med sig, haha :)


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: