Victoria Solås

2012-02-05
15:57:27

Ayo Technology- Justin Timberlake ft 50 Cent
Fredagens ridpass: Hoppade lite smått med Nathalie. Första gången, men gick otroligt bra. Red fram en bra stund. Blev inga höga höjder alls. Måste ha grunderna först, sen kan man börja tänka höjder. Hoppade sockerbitar, ett litet räcke samt vattenmattehinder. Hon skötte sig superfint!
Lördagens ridpass: Red på fotbollsplanen. Red fram med volter. Hon var otroligt pigg vill jag lova! Efter en stund kom Fann ut och fotograferade. Blev verkligen superbra foton!
Söndagens ridpass: Red i ridhuset tillsammans med FannyFloyd. Valde ett gammalt träns, som jag inte har använt på evigheter? Och Ortencia var rätt tydlig med att hon inte gillade det längre ..
Gick och kliade sig heeela tiden, körde upp huvudet minsta lilla jag tog osv. Med tiden blev det bättre, men det var inte den fina kontakten som det brukade vara, tyvärr!

Red en del volter, men jobbade på att rid på spåret med. För övrigt kändes hon jätte fin.
Fick bra galoppfattningar plus galopp med! Skrittade av med en liten tur ut. I vanliga fall går hon och trippar hela tiden.
Idag var det bara några enstaka gånger, så kunde skritt apå helt långa tyglar utan att behöva sakta av hela tiden. Riktigt skönt!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: