Victoria Solås

2012-02-02
13:50:07

Mirror - Lil Wayne ft Bruno Mars
Tänkte berätta lite om gårdagens ridpass. Bestämde mig för att rida i lilla ridhuset, då det var specialidrott i stora ridhuset. Hade ingen lust att att rida på en åker, haha.
Red massa volter för att få in hennes bogar. Gick riktigt fint! Påbörjade både framdels- och bakdelsvändningar. Gick riktigt fint och något som vi kommer fortsätta att bygga upp muskler inför.
Hade inte tänkt jobba någonting i traven pga dåligt underlag. Men så kom det hästar utanför ridhuset och hästen blev som en tänd raket ..
Traven började väldigt ostadigt, som den alltid gör. Tur att det alltid blir bättre och bättre. Vilket det verkligen blev igår!

Bild ifrån november.

Jobbade på små volter i alla fyra hörnen. På lång sidorna var det antingen ökningar, avsaktning till skritt eller halt. Riktigt, riktigt fint gick det! Hon lägger sig otroligt bra på tygeln och söker ner och framåt. Börjar bli en riktigt stadig form nu. Vilket känns underbart!
Fattade en galoppfattning och höll galoppen i en volt. Sen bröt jag av och gjorde samma sak i andra varvet. Underlaget är inte det bästa, så ville inte göra "för" mycket. Skrittade av efter det.
När vi kom till stallet sen var hon inte ens svettig(inte ens innan jag skrittade av .. ) Tror ponnyn börjar få lite kondition!
Imorgon blir det lite hoppträning med Nathalie och Magic. Ser vi fram emot!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: