Victoria Solås

2011-04-07
19:34:42

I Put That On Everything - Soulja Boy
Jaa, kommit in igen efter att ha mockat 3 boxar och sopat lite i stallgången. Så tänkte uppdatera om denna dagen som den nu har varit.

Började min dag med att gå upp och äta frukost. Efter det hade vi engelska. Satt och pluggade inför nästa lektions kommande "classics" prov i engelskan. Vi skulle kunna författar, titel och årtal som en dikt eller text var antingen skriven eller publicerad. Till exempel William Shakespear, Sonnet 18, 1590 eller Daniel Defoe, Robinson Crusoe, 1719. Ett annat exempel är/var William Wordsworth, The Daffodils, 1804.

Man fick läsa 4 rader till en text sen skulle man kunna säga vem som skrev den, vad titeln var osv. Ni kan ju förstå att det inte var så lätt. Men lyckades plugga bra på det iaf! Klarade alla frågorna på provet utom första ... Vad är oddsen? Det brukar alltid typ vara sista frågan!

Jag, Karlander och Johanna hade bestämt oss för att åka hem denna dag. Vi åkte ifrån skolan vid halv 12, innan lunchen *SNYFT!* På tåget upp mot Gbg var det en skit äcklig gubbe! Han var antagligen full, hade en feeeett bula(stavning) i pannan. Han slöddrade och var allmänt bläää! Snackade om alla tjejer som han hade legat med osv. Antar att ni fårstår .. Dagens diss helt klart!

Folk snackar så jääääääääkla mkt skit så det inte är sant! Nyligen fått reda på en grej som absolut inte stämmer. Kul liv folk har som går runt och snackar skit! Skaffa er ett eget liv istället för att traka ner på andra!

Dagens hiss går nog till min mamma! Finns då ingen annan än hon. Skulle inte byta ut henne för alla pengar i världen. Det känns sjukt underbart att ha någon som man kan prata med om allting! Så hon får dagens hiss helt klart!.

Ikväll blir det bara till att softa och ta det lugnt. Känner mig allmänt 'nedtryckt' av någon anledning. Det mesta går liksom inte framåt utan bara stannar av eller går bakåt .. Men men, life's goes on, right? Är väl på bättre humör imorgon antar jag. 

Ciao

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: